DI > Ekonomi

Tuesday, 25 October, 12:10

DI - 13 jan 16 kl. 17:36

Fingerprints usla 2016Biometribolaget Fingerprint Cards har börjat 2016 uselt och aktien har rasat med drygt 30 procent. Onsdagen blev ännu en dålig dag för bolaget då aktiekursen backade med x procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint Cards

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Fingerprints, usla, 2016
SvD - 09 dec 15 kl. 12:28

Fingerprints upp 3 procent vid hävt stopp

Stor dramatik präglar Fingerprints stora prognos dag. En läckt prognos för 2016 stoppade aktien 2016 och nu öppnar den igen..

DI - 09 dec 15 kl. 13:28

Fingerprints vd: "Mänskliga faktorn låg bakom"

Fingerprint utreder nu varför pressmeddelandet om försäljningsprognosen 2016 släpptes två timmar före utsatt tid. "Det verkar som att det var den mänskliga faktorn som låg bakom, säger Fingerprints vd Jörgen Lantto till Dagens industri..

Sydsvenskan - 01 jan 16 kl. 18:18

Detta kommer vi att prata om 2016

Det politiska året 2016 blir minst lika intensivt som det gångna. Flyktingkris och terror. Blir det nyval i Sverige?

BT - 11 sep 14 kl. 14:13

Fingerprints vd misstänks för brott

Även Fingerprints vd Johan Carlström misstänks för grovt insiderbrott. Misstankarna fick aktien handelsstoppad i går och i dag faller den som en sten. Carlström nekar till anklagelserna.

DI - 21 mar 16 kl. 11:11

Fingerprints fingersensor med i ny smartphone

Fingerprint Cards meddelar att bolagets fingeravtryckssensor ingår i det kinesiska varumärket 360:s nya smartphone F4, som riktar sig till en yngre målgrupp. Redan erhållna samt förväntade intäkter för 2016 som är hänförliga till försäljning av FPC1035 relaterat till denna telefonmodell är inkluderade i FPC:s kommunicerade försäljningsprognos för 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyheter 24 - 12 jun 16 kl. 15:20

Englands stjärna får utstå kritikstorm efter den usla insatsen mot Ryssland

Det var långt ifrån givet att Raheem Sterling, 21, skulle starta Englands premiärmatch mot Ryssland i går. Men efter att ha imponerat på Roy Hodgson under träningsveckorna inför mästerskapet fick han förtroendet från start.Den chansen tog han knappast till vara på.

DI - 26 jul 16 kl. 14:08

Fingerprints sensor i ny mobil

Fingerprints fingeravtryckssensor FPC1145 finns i Gionees två nylanserade telefoner, M6 och M6 Plus. Det framgår av Fingerprints hemsida..

DI - 05 nov 15 kl. 15:32

Johan Carlström in i Fingerprints valberedning

Johan Carlström, storägare och tidigare vd i Fingerprint Cards, kommer att ingå i biometribolagets valberedning inför årsstämman 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 09 dec 15 kl. 09:00

Så kan Fingerprints aktie röra sig i eftermiddag

Klockan 13.00 smäller det. Då presenterar Fingerprint sin intäktsprognos för 2016.

UNT - 09 dec 15 kl. 17:59

Läcka pressade Fingerprints aktie

Aktien i Fingerprint Cards pressas nedåt efter bolagets hajpade prognos för 2016..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Bättre än väntat för Stora Enso

Massa- och pappersbolaget Stora Ensos operativa rörelseresultat uppgick till 219 miljoner euro, motsvarande drygt 2,1 miljarder kronor, för det tredje kvartalet. Väntat var enligt SME Direkt sammanställning inför rapporten 206 miljoner euro..

DI - 15 minuter sedan

Mikael Vilenius: Höj Nordnetbudet en gnutta

Riskkapitalbolaget Nordic Capital och kapitalförvaltaren Öhman, med familjen Dinkelspiel i spetsen, slår sina påsar ihop och vill köpa ut Nordnet från Stockholmsbörsen. De kan behöva höja budet en gnutta, men till slut går det igenom..

DI - 5 minuter sedan

Swedbanks vd värjer sig mot nya bolåneregler

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen är bekymrad över läget på svensk bostadsmarknad. Men åtgärder som ett reglerat skuldkvotstak eller minskade ränteavdrag för att dämpa skuldsättningen behövs inte, säger hon till Di..

DI - 30 minuter sedan

Heathrow blir ännu större

Brittiska regeringen ger klartecken åt en utbyggnad av storflygplatsen Heathrow i London, säger en källa till BBC..

DI - 45 minuter sedan

Därför plockar han Nordnet från börsen

Öhmangruppen tar hjälp av riskkapitalbolaget Nordic Capital för att plocka ut internetmäklaren Nordnet från börsen. ”En stor investeringspuckel” motiverar beslutet, säger Öhmans ordförande Tom Dinkelspiel..

DI - 45 minuter sedan

Saabchefen Håkan Bushke räknar med Tyskland

Saab nådde inte upp till förväntningarna i kvartalet men Saabchefen Håkan Bushke är ändå optimistisk om framtiden och räknar med en ökad rörelsemarginal redan nästa år. Han räknar också med att Tysklands kraftiga försvarssatsning kommer att påverka Saab positivt..

DI - 1 timme sedan

SEB ser flerårigt löneavtal

SEB tror på ett löneavtal på 2,4 procent i den kommande avtalsrörelsen och tror att löneökningarna inklusive löneglidning landar omkring 3 procent i årstakt under 2017 och 2018, vilket är något under Riksbankens prognoser. Det skriver Håkan Frisén, ekonom på SEB, i ett marknadsbrev på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Flopp i finsk verkstad

Det finländska verkstadsföretaget Cargotec redovisar ett resultat före skatt på 46,6 miljoner euro för det tredje kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Di:s expert: Köpläge trots rapportfiasko

Di:s expert Ulf Petersson står fast vid köprådet i e-handelsbolaget Qliro trots bolagets usla rapport i förra veckan. "Jag tror att det kommer att pressa ledningen och ägarna att ta nya tag kring Qliro", säger han och pekar ut vad han förväntar sig nu..

DI - 1 timme sedan

Här testar de Gates omöjliga mat

Världens rikaste man, Bill Gates, har med sitt företag Impossible Foods tagit fram en laboratorieburgare som ska se ut och smaka som riktigt kött..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.