DI > Ekonomi

Thursday, 29 September, 10:31

DI - 13 jan 16 kl. 17:36

Fingerprints usla 2016Biometribolaget Fingerprint Cards har börjat 2016 uselt och aktien har rasat med drygt 30 procent. Onsdagen blev ännu en dålig dag för bolaget då aktiekursen backade med x procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fingerprint Cards

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Fingerprints, usla, 2016
SvD - 09 dec 15 kl. 12:28

Fingerprints upp 3 procent vid hävt stopp

Stor dramatik präglar Fingerprints stora prognos dag. En läckt prognos för 2016 stoppade aktien 2016 och nu öppnar den igen..

DI - 09 dec 15 kl. 13:28

Fingerprints vd: "Mänskliga faktorn låg bakom"

Fingerprint utreder nu varför pressmeddelandet om försäljningsprognosen 2016 släpptes två timmar före utsatt tid. "Det verkar som att det var den mänskliga faktorn som låg bakom, säger Fingerprints vd Jörgen Lantto till Dagens industri..

Sydsvenskan - 01 jan 16 kl. 18:18

Detta kommer vi att prata om 2016

Det politiska året 2016 blir minst lika intensivt som det gångna. Flyktingkris och terror. Blir det nyval i Sverige?

BT - 11 sep 14 kl. 14:13

Fingerprints vd misstänks för brott

Även Fingerprints vd Johan Carlström misstänks för grovt insiderbrott. Misstankarna fick aktien handelsstoppad i går och i dag faller den som en sten. Carlström nekar till anklagelserna.

DI - 21 mar 16 kl. 11:11

Fingerprints fingersensor med i ny smartphone

Fingerprint Cards meddelar att bolagets fingeravtryckssensor ingår i det kinesiska varumärket 360:s nya smartphone F4, som riktar sig till en yngre målgrupp. Redan erhållna samt förväntade intäkter för 2016 som är hänförliga till försäljning av FPC1035 relaterat till denna telefonmodell är inkluderade i FPC:s kommunicerade försäljningsprognos för 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

Nyheter 24 - 12 jun 16 kl. 15:20

Englands stjärna får utstå kritikstorm efter den usla insatsen mot Ryssland

Det var långt ifrån givet att Raheem Sterling, 21, skulle starta Englands premiärmatch mot Ryssland i går. Men efter att ha imponerat på Roy Hodgson under träningsveckorna inför mästerskapet fick han förtroendet från start.Den chansen tog han knappast till vara på.

DI - 26 jul 16 kl. 14:08

Fingerprints sensor i ny mobil

Fingerprints fingeravtryckssensor FPC1145 finns i Gionees två nylanserade telefoner, M6 och M6 Plus. Det framgår av Fingerprints hemsida..

YLE - 07 mar 16 kl. 15:22

Landslagstränaren: “Ingen annan trupp på den här nivån har så usla träningsförhållanden.”

För en vecka sen inleddes årets världscup i rytmisk gymnastik i Esbo. Tävlingen var lyckad och tävlingsarenan av toppklass. Men i vardagen lämnar gymnasternas träningsförhållanden mycket övrigt att önska.

DI - 05 nov 15 kl. 15:32

Johan Carlström in i Fingerprints valberedning

Johan Carlström, storägare och tidigare vd i Fingerprint Cards, kommer att ingå i biometribolagets valberedning inför årsstämman 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 09 dec 15 kl. 09:00

Så kan Fingerprints aktie röra sig i eftermiddag

Klockan 13.00 smäller det. Då presenterar Fingerprint sin intäktsprognos för 2016.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Rapport: Butiksjätten Sears riskerar konkurs

Den amerikanska detaljhandelskedjan Sears kan komma att gå i konkurs inom ett till två år om företaget inte lyckas dra in externt kapital, varnar kreditratinginstitutet Fitch. Företaget brottas med en hög skuldsättningsgrad och butikerna har fortsatta problem med att locka kunder, uppger The Street som.

DI - 15 minuter sedan

"Historiskt låg värdering av H&M"

Haltande försäljning och fallande marginaler har pressat klädjätten H&M på börsen. Inför fredagens viktiga kvartalsrapport är värderingen historiskt låg i förhållande till börsen i övrigt, konstaterar Di:s börsexpert Magnus Dagel..

DI - 30 minuter sedan

Indiskt storköp i ryska oljebolag

Regeringen i Indien har gett tummen upp för ett inhemskt konsortium att förvärva andelar i två ryska oljeföretag, enligt ett uttalande..

DI - 30 minuter sedan

Tyskland: Oväntad ökning av arbetslösheten

Antalet arbetslösa i Tyskland steg 1.000 i september jämfört med månaden före, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Tyskland: Svagt stigande inflation

Konsumentpriserna i den tyska delstaten Bayern steg 0,2 procent i september, jämfört med månaden före, enligt Bloomberg News. Inflationstakten var 0,8 procent..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Skolaktien rusar på glad börs

Stockholmbörsen öppnar torsdagens handel med en spikrak uppgång. Oljebolagen stiger men bäst går det för nykomlingen Engelska skolan som rusar fram..

DI - 45 minuter sedan

Bensinbolagen höjer dieselpriset

Ledande bensinbolag höjer priset på diesel med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter diesel på bemannade stationer 12,94 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Viktor Munkhammar: Tuff match väntar Opec

Efter Opecs oväntade beslut att minska oljeproduktionen väntar en match mot världens övriga producenter. Om Jan Stenbecks devis ”teknik slår politik” håller blir den svår för oljekartellen..

DI - 45 minuter sedan

Storägarnas tålamod med Ericsson sinar

Investor och Industrivärden, Ericssons största ägare, är öppna för att sälja sina andelar i telekomjätten. Det rapporterar Svenska Dagbladet..

DI - 1 timme sedan

Engelska Skolan rusar i debuten

På torsdagen börsnoterades Engelska Skolan. Aktien inledde med att rusa..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.