DI > Ekonomi

Monday, 24 October, 10:44

DI - 12 jan 16 kl. 22:15

USA-börser: Starkt avslutEfter en stark slutspurt vände Wall Street upp från minus för att stänga tisdagshandeln på plus. Ett volatilt oljepris smittade av sig på aktiemarknaden som också lugnat sig något kring oron för Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, Kina

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Starkt, avslut
DI - 02 feb 15 kl. 22:17

USA-börser: Starkt avslut i New York

Handeln på de amerikanska börserna var länge avvaktande på måndagen, men efter en stark slutspurt stängde ledande aktieindex klart högre. En fortsatt uppgång i oljepriset gav stöd åt energisektorn..

DI - 11 aug 14 kl. 22:11

USA-börser: Uppgången mattades

Efter ett starkt avslut på förra veckan fortsatte USA-börserna upp på måndagen, även om uppgångarna mattades av något under handelsdagens gång..

DI - 13 okt 15 kl. 22:31

USA-börser: Svagt avslut

Wall Street inledde tisdagen med handel kring nollan, men mot slutet av sessionen tog säljarna över och index föll ned på minus för att stänga vid dagslägsta..

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

DI - 16 jan 15 kl. 22:20

USA-börser: Gasade in i mål

USA-börserna avancerade på fredagen. Ett stigande oljepris och ett starkt konsumentförtroende i USA överskuggade valutaoron i spåren av Schweiziska centralbankens slopade valutagolv..

DI - 02 feb 15 kl. 16:19

USA-börser: Energi mot strömmen

De amerikanska börserna backade på måndagen, och inledde därmed såväl den nya veckan som månaden tveksamt efter en svag januarimånad.På rapportfronten kom oljebolaget Exxon Mobil med ett starkt resultat och energisektorn gick överlag starkt i samband med uppgångar i oljepriset..

DI - 04 jun 13 kl. 16:46

USA-börser: GM går starkt

USA-börserna bygger på veckans inledande uppgångar under tisdagen..

DI - 12 aug 13 kl. 22:06

USA-börser: Apple gick starkt

USA-börserna stängde nära oförändrade på måndagen, efter att indexutvecklingen under den gångna veckan varit den svagaste sedan mitten av juni..

Kristianstadsbladet - 30 dec 13 kl. 22:03

Matt handel på USA-börser


Aktiviteten på de amerikanska börserna var förhållandevis låg på måndagen. Många investerare firade ännu helg och väntade på det pärlband av ekonomisk statistik som följer under resten av veckan, som hushållens tilltro till den egna ekonomin, huspriser och annat. Indexet för USA-börserna går mot ett starkt år, den största uppgången sedan 1997.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Mer opitimistiskt i euroländerna

Ett snabbestimat över euroområdets samlade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 53,7 i september, jämfört med 52,6 föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

Tyska regeringen stoppar kinesiskt köp av Aixtron

Aixtron kommer inte att köpas upp av kinesiska Fujian Grand Chip Investment Funds. I alla fall inte i nuläget sedan det tyska finansdepartementet dragit tillbaka köplicensen, uppger Aixtron..

DI - 30 minuter sedan

Börsveckan: Ta hem vinsten i klädaktien

Teckna Ahlsell, köp Swedol och Christian Berner, sälj Kappahl, avvakta med Com Hem, Betsson och Peab - de råden ger tidningen Börsveckan i sitt senaste nummer..

DI - 45 minuter sedan

Microsoft chockhöjer priserna efter brexit

Microsoft kommer att höja priset på sina produkter i Storbritannien med så mycket som 22 procent. IT-jätten väljer att göra så mot bakgrund av pundets nedgång efter brexit och i ett sätt att harmonisera priserna tvärs över Europa, skriver The Telegraph..

DI - 1 timme sedan

Kina godkänner nya fria handelszoner

Kina kommer att inom kort godkänna etableringen av sju nya handelszoner, rapporterar Xinhua..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Melker Schörling faller på beskedet

Stockholmsbörsen var på ett glatt måndagshumör och bjöd på stigande kurser i den inledande handeln. Investmentbolaget Melker Schörling AB backar dock med 3,5 procent i spåren av att Melker Schörling meddelat att han kommer lämna sina styrelseuppdrag..

DI - 1 timme sedan

Så byggde Schörling sitt imperium

På måndagsmorgonen kom beskedet att Melker Schörling lämnar sina styrelseuppdrag. Därmed lämnar en av de tyngsta storägarna på börsen.    .

DI - 1 timme sedan

Ljusare än väntat för tysk industri

Den tyska industrins samlade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,1 i oktober från 52,8 föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Här ökar andrahandshyrorna mest

Jönköping är den kommun i landet där andrahandshyrorna ökar mest..

DI - 1 timme sedan

Saab kan få bygga stridsplan åt Indien

Saab och den amerikanska stridsflygplanskonkurrenten Lockheed Martin har båda fått brev under de senaste dagarna från Indiens regering med förfrågan om villighet att ingå partnerskap med ett indiskt bolag för att producera en flotta enmotoriga stridsflygplan. Det skriver Financial Times på måndagen,.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.