DI > Ekonomi

Wednesday, 27 July, 19:11

DI - 12 jan 16 kl. 22:15

USA-börser: Starkt avslutEfter en stark slutspurt vände Wall Street upp från minus för att stänga tisdagshandeln på plus. Ett volatilt oljepris smittade av sig på aktiemarknaden som också lugnat sig något kring oron för Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, Kina

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Starkt, avslut
DI - 02 feb 15 kl. 22:17

USA-börser: Starkt avslut i New York

Handeln på de amerikanska börserna var länge avvaktande på måndagen, men efter en stark slutspurt stängde ledande aktieindex klart högre. En fortsatt uppgång i oljepriset gav stöd åt energisektorn..

DI - 11 aug 14 kl. 22:11

USA-börser: Uppgången mattades

Efter ett starkt avslut på förra veckan fortsatte USA-börserna upp på måndagen, även om uppgångarna mattades av något under handelsdagens gång..

DI - 13 okt 15 kl. 22:31

USA-börser: Svagt avslut

Wall Street inledde tisdagen med handel kring nollan, men mot slutet av sessionen tog säljarna över och index föll ned på minus för att stänga vid dagslägsta..

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

DI - 16 jan 15 kl. 22:20

USA-börser: Gasade in i mål

USA-börserna avancerade på fredagen. Ett stigande oljepris och ett starkt konsumentförtroende i USA överskuggade valutaoron i spåren av Schweiziska centralbankens slopade valutagolv..

DI - 02 feb 15 kl. 16:19

USA-börser: Energi mot strömmen

De amerikanska börserna backade på måndagen, och inledde därmed såväl den nya veckan som månaden tveksamt efter en svag januarimånad.På rapportfronten kom oljebolaget Exxon Mobil med ett starkt resultat och energisektorn gick överlag starkt i samband med uppgångar i oljepriset..

DI - 04 jun 13 kl. 16:46

USA-börser: GM går starkt

USA-börserna bygger på veckans inledande uppgångar under tisdagen..

DI - 12 aug 13 kl. 22:06

USA-börser: Apple gick starkt

USA-börserna stängde nära oförändrade på måndagen, efter att indexutvecklingen under den gångna veckan varit den svagaste sedan mitten av juni..

Kristianstadsbladet - 30 dec 13 kl. 22:03

Matt handel på USA-börser


Aktiviteten på de amerikanska börserna var förhållandevis låg på måndagen. Många investerare firade ännu helg och väntade på det pärlband av ekonomisk statistik som följer under resten av veckan, som hushållens tilltro till den egna ekonomin, huspriser och annat. Indexet för USA-börserna går mot ett starkt år, den största uppgången sedan 1997.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Osäkra tider för bomäklarna

Den heta bostadsmarknaden i fjol gjorde 2015 till ett guldår för fastighetsmäklarna. Men under första halvåret i år noterar flera av jättarna en nedgång i provisionsintäkterna. Nu väntar en osäker höst för mäklarna..

DI - 15 minuter sedan

”Konkurrensen i branschen kommer att öka”

Många lockas av mäklaryrket, och konkurrensen i branschen har hårdnat betydligt på senare år.En eventuell inbromsning på bostadsmarknaden till hösten väntas göra kampen om affärerna ännu tuffare..

DI - 15 minuter sedan

Branscherna som ger flest dollarmiljonärer

Finanssektorn lär fortsätta generera flest förmögna personer det kommande decenniet enligt experterna. Tekniksektorn och hälsoindustrin är andra lågoddsare, skriver Business Insider..

DI - 45 minuter sedan

Europabörser: Lyxkonsumtion lyfte Paris

De europeiska börserna steg på onsdagen. I Paris lyfte Peugeot och lyxkonsumtionsbolaget LVMH indexet, medan Deutsche Banks rapport gjorde Frankfurtbörsen besviken..

DI - 45 minuter sedan

Norden: Upp i Oslo trots Statoil-fall

De nordiska börserna gick åt olika håll i avvaktande handel på onsdagen. Reaktionerna på några av onsdagens bolagsrapporter var dock stora, däribland norska Statoil och finländska Outotec..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Steg med stöd av verkstad

Stockholmsbörsen steg något på onsdagen, med flera tunga verkstadsbolag som ledsagare. Unibet föll dock ordentligt, och amerikansk statistik dämpade optimismen under eftermiddagen..

DI - 1 timme sedan

Något sämre resultat än väntat för Turkcell

Den turkiska operatören Turkcell redovisar ett resultat efter skatt på 416 miljoner turkiska lira för det andra kvartalet 2016 (712). Väntat var ett resultat efter skatt på 544 miljarder lira, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 2 timmar sedan

Tog västern till Boden

Planen var att bli lantbrukare. Men det blev  något helt annat. I sommar firar delägaren Jonas Lundström 20-årsjubileum med sitt Western Farm, och den egna presenten till verksamheten är att satsa ännu större för framtiden..

DI - 2 timmar sedan

Fick sparken efter rapport om kuppförsök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan fortsätter utrensningen av inflytelserika. På onsdagen sparkades analyschefen för ett av Turkiets största mäklarhus och riskerar åtal efter en rapport om det misslyckade kuppförsöket. Det skriver Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

McDonalds anställer 5.000

Amerikanska snabbmatskedjan McDonalds har meddelat att bolaget kommer anställa 5.000 personer i Storbritannien innan slutet på nästa år..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.