DI > Ekonomi

Friday, 01 July, 17:11

DI - 12 jan 16 kl. 22:15

USA-börser: Starkt avslutEfter en stark slutspurt vände Wall Street upp från minus för att stänga tisdagshandeln på plus. Ett volatilt oljepris smittade av sig på aktiemarknaden som också lugnat sig något kring oron för Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, Kina

Dela artikeln

1 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Starkt, avslut
DI - 02 feb 15 kl. 22:17

USA-börser: Starkt avslut i New York

Handeln på de amerikanska börserna var länge avvaktande på måndagen, men efter en stark slutspurt stängde ledande aktieindex klart högre. En fortsatt uppgång i oljepriset gav stöd åt energisektorn..

DI - 11 aug 14 kl. 22:11

USA-börser: Uppgången mattades

Efter ett starkt avslut på förra veckan fortsatte USA-börserna upp på måndagen, även om uppgångarna mattades av något under handelsdagens gång..

DI - 13 okt 15 kl. 22:31

USA-börser: Svagt avslut

Wall Street inledde tisdagen med handel kring nollan, men mot slutet av sessionen tog säljarna över och index föll ned på minus för att stänga vid dagslägsta..

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 13 okt 15 kl. 15:07

USA-börser: Väntas inleda på minus

Tisdagens USA-börser ser ut att inleda nedåt, efter en handelssejour på måndagen med små rörelser och till slut en stängning på lätt plus. Svaga importsiffror från Kina har satt press och Europabörserna har visat på breda tapp under dagen..

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Små rörelser väntas i öppningen

USA-terminerna indikerar vid 15-tiden en oförändrad inledning på juli månads handel. Långhelg väntar i USA då börserna i New York håller stängt för nationaldagsfirande på måndag..

DI - 16 jan 15 kl. 22:20

USA-börser: Gasade in i mål

USA-börserna avancerade på fredagen. Ett stigande oljepris och ett starkt konsumentförtroende i USA överskuggade valutaoron i spåren av Schweiziska centralbankens slopade valutagolv..

DI - 02 feb 15 kl. 16:19

USA-börser: Energi mot strömmen

De amerikanska börserna backade på måndagen, och inledde därmed såväl den nya veckan som månaden tveksamt efter en svag januarimånad.På rapportfronten kom oljebolaget Exxon Mobil med ett starkt resultat och energisektorn gick överlag starkt i samband med uppgångar i oljepriset..

DI - 04 jun 13 kl. 16:46

USA-börser: GM går starkt

USA-börserna bygger på veckans inledande uppgångar under tisdagen..

DI - 12 aug 13 kl. 22:06

USA-börser: Apple gick starkt

USA-börserna stängde nära oförändrade på måndagen, efter att indexutvecklingen under den gångna veckan varit den svagaste sedan mitten av juni..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ny strid om polisens kameror

Turerna om polisens planerade kameraövervakning i Rinkeby och Tensta i Stockholm fortsätter i högsta instans. Datainspektionen överklagar kammarrättens beslut om att tillåta kamerorna och vill att Högsta förvaltningsdomstolen avgör frågan..

DI - 10 minuter sedan

Räntor och valutor: Euron stärks mot dollarn

Europeiska räntor är i stort sätt oförändrade medan euron stärks mot dollarn från svensk stängning på torsdagen. Dollarn försvagades något mot euron som japanska yen..

DI - 15 minuter sedan

Fortum säljer gasen i Stockholm

Fortum Värme säljer sina gasverksamheter i Stockholm, Gasnätet Stockholm AB och Stockholm Gas AB, till fondförvaltaren Icon Infrastructure. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Farlig batteriladdare återkallas

En batteriladdare som sålts hos butikskedjan Kjell & Co har visat sig inte hålla måttet. Laddaren, Power Base C-521, har för klen isolering, vilket kan medföra överslag och elchock, meddelar Elsäkerhetsverket som beslutat om försäljningsförbud och återkallande..

DI - 30 minuter sedan

Analyspodden: "Gyllene tillfälle"

Det är gyllene köpläge i ett av börsens största bolag, enligt veckans avsnitt av Analyspodden..

DI - 45 minuter sedan

USA-börser: Plusöppning för fjärde dagen i rad

Handelsplatserna på Wall Street inledde veckans sista handelsdag i plustecken, för fjärde dagen i följd. Vid öppningen klättrade sällanköpsvaror mest..

DI - 45 minuter sedan

GM:s försäljning sämre än väntat

General Motors såg bilförsäljningen i USA sjunka med 1,6 procent till 255.210 fordon i juni..

DI - 1 timme sedan

Bygginvesteringarna sjönk i USA

Byggnadsinvesteringarna i USA sjönk 0,8 procent i maj, efter att ha sjunkit med reviderade 2,0 procent månaden före (-1,8)..

DI - 1 timme sedan

Jan Glevén: Utnyttja oron i köksaktien

Köksbolaget Nobia har tagit mycket stryk på börsen i samband med britternas nej till EU.Den kraftiga kursnedgången på 30 procent sedan årsskiftet liknar mer en större förtroendekris för bolaget som i det här läget känns obefogad..

DI - 1 timme sedan

USA: Industrins inköpschefsindex steg

ISM inköpschefsindex för industrin steg till 53,2 i juni jämfört med 51,3 i maj, enligt Bloomberg News..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.