DI > Ekonomi

Monday, 24 October, 16:11

DI - 12 jan 16 kl. 18:43

Israel: Wallström stöttar terroristernaSveriges utrikesminister har fått Israels regering att gå i taket. Israelerna anklagar Margot Wallström för att understödja terrorism. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Israels, Margot Wallström, Reuters

Dela artikeln

126 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Israel, Wallström, stöttar, terroristerna
SvD - 07 apr 16 kl. 22:00

Wallström inrättar särskild FN-enhet på UD

Med drygt två månader kvar till omröstningen om nya medlemsländer i FN:s säkerhetsråd organiserar Margot Wallström om på UD och inrättar en särskild FN-enhet. – Man samlar FN-frågorna under en hatt, säger Kristina Bergendal, departementsråd på UD till SvD..

Opinionen.se - 13 mar 15 kl. 07:46

"Margot Wallström, du är inte min utrikesminister"


Att vara politiker är svårt. Att vara konsekvent är ännu svårare. Om man sedan ska försöka sig på att vara en konsekvent politiker blir det nästan omöjligt.

SR - 01 okt 15 kl. 04:10

Wallström gör nytt försök att resa till Israel

I höst planerar Sveriges utrikesminister Margot Wallström en resa till Israel efter att tidigare i år ha stoppats då hon inte var välkommen, men själv sa hon att det handlade om kalenderskäl. Men nu görs ett nytt försök, berättar hon för Ekot..

Världen Idag - 28 jan 15 kl. 08:00

Lukas Berggren: Wallström nonchalerar er

I november lanserade Världen idag Upprop Israel – en namninsamling som syftade till att protestera mot den svenska regeringens beslut att erkänna en palestinsk stat. Ett beslut som saknar demokratisk förankring, som spär på konflikten och ger legitimitet till terroristerna i Hamas. Ett stort antal kristna och judiska ledare, politiker och opinionsbildare skrev först under uppropet.

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 23:07

Ambassadörer hemkallade från Israel


Israel uttrycker "djup besvikelse" över att tre latinamerikanska länder har kallat hem sina ambassadörer från Tel Aviv för konsultationer med anledning av den skärpta Gazakonflikten.El Salvadors utrikesdepartement kallade hem sitt sändebud i tisdags för brådskande konsultationer om vad som kallades Israels "urskillningslösa" bombningar av Gaza. Samma dag kallade Chile hem sin ambassadör och fördömde "den kollektiva bestraffningen" av palestinier i Gaza.

BT - 30 jul 14 kl. 23:07

Ambassadörer hemkallade från Israel

Israel uttrycker "djup besvikelse" över att tre latinamerikanska länder har kallat hem sina ambassadörer från Tel Aviv för konsultationer med anledning av den skärpta Gazakonflikten. El Salvadors utrikesdepartement kallade hem sitt sändebud i tisdags för brådskande konsultationer om vad som kallades Israels "urskillningslösa" bombningar av Gaza. Samma dag kallade Chile hem sin ambassadör och fördömde "den kollektiva bestraffningen" av palestinier i Gaza.

BT - 11 jul 14 kl. 11:38

Israel pressar vidare i Gazaoffensiv

Israel fortsätter sin flygoffensiv "Protective Edge" mot Gazaremsan med nya attacker - och offren blir allt fler. Samtidigt fortsätter raketerna regna över Israel. Världsledare manar till eldupphör och USA säger att de är redo att medla.

BT - 08 aug 14 kl. 14:51

Hamas och Israel fortsätter strida

Vapenvilan är över och våldet mellan Israel och väpnade grupper i Gaza fortsätter. "Vi dör hellre än att leva under blockaden", säger Gazabon Farah Ayesh.Det tre dygn långa eld-upphöret förlängdes inte.

BT - 08 aug 14 kl. 13:00

Hamas och Israel fortsätter strida

Vapenvilan är över och våldet mellan Israel och väpnade grupper i Gaza fortsätter. "Vi dör hellre än att leva under blockaden", säger Gazabon Farah Ayesh. Det tre dygn långa eld-upphöret förlängdes inte.

Världen Idag - 11 jan 15 kl. 14:04

Netanyahu till Europas judar: Israel är ert hem

När det tre dagar långa terrordramat i Paris var över på fredagskvällen fanns fyra judar bland dödsoffren. De var kunder i den kosherbutik där en av terroristerna, Amedy Coulibaly tog gisslan under fredagen. När dramat var över hade totalt 17 personer dödats under de tre dagarna, förutom de tre terroristerna.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Statssekreteraren får kritik för dyra resor

Infrastrukturminister Anna Johanssons närmaste medarbetare har rest för över 800.000 kronor, mer än dubbelt så mycket som hon själv. Det skriver Dagens Nyheter i en granskning som visar att statssekreteraren gärna flyger business class och är ledig i samband med jobbresor..

DI - 10 minuter sedan

Dignita bekräftar alkolåsorder

Dignita har under den senaste tiden arbetat tillsammans med sin installatörspartner för att lämna ett anbud till Skellefteå kommuns upphandling av alkolås. Ordervärdet för Dignita uppgår indikativt till cirka 3 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Comeback för BMW:s 8-serie

Tyska biltillverkarens BMW:s 8-serie kommer att lanseras i ny tappning, uppger källor med insyn till Automobilwoche..

DI - 15 minuter sedan

M rasar mot S-ministerns uttalande om för billig bensin

Infrastrukturminister Anna Johanssons uttalande att bensinen är för billig får Moderaterna att se rött. ”Det är en oerhört landsbygdsfientlig politik”, säger partiets talesperson..

DI - 15 minuter sedan

Preliminärt PMI i USA ser bättre ut än väntat

Ett snabbestimat över inköpschefsindex för tillverkningsindustrin i USA från Markit steg till 53,2 i oktober, jämfört med 51,5 föregående månad, rapporterar Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Förhandsbesked om kontrakt för Konecrane

Konecranes har fått ett förhandsbesked, "intresseanmälan", gällande tilldelning av kontrakt av Virginia Port Authority i USA gällande 86 automatiserade staplingskranar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Hans-Ole Jochumsen ny vice ordförande för Nasdaq

Nasdaq har utsett Hans-Ole Jochumsen till ny vice ordförande från den 1 januari 2017, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Viktor Munkhammar: Marknaden torkar ut

Utbudet av statspapper väntas minska rejält nästa år. Det kan tvinga Riksbanken att köpa bostadsobligationer..

DI - 45 minuter sedan

Fed-chef: Låga räntor norm i 2-3 år

Låga räntor kommer sannolikt vara norm i 2 till 3 år framöver. Det sade Fedchefen i St. Louis James Bullard i ett tal på måndagen..

DI - 45 minuter sedan

Reklam för alkoholhaltig glass fälls

Annonserna för alkoholhaltig isglass fälls av Reklamombudsmannens opinionsnämnd, framför allt eftersom de i stor utsträckning riktar sig till barn och ungdomar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.