DN > Inrikes

Tuesday, 28 June, 00:04

DN - 12 jan 16 kl. 15:57

Tre häktade för medhjälp till terrorbrottTre män häktades på tisdagen i Göteborg i sin frånvaro misstänkta för medhjälp för terrorbrott. Det finns uppgifter om att alla tre är avlidna..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Tre, häktadeför , medhjälptill , terrorbrott
YLE - 10 okt 14 kl. 12:59

Tre häktade för terrorbrott

Helsingfors tingsrätt har beslutit häkta tre män som misstänks för terrorbrott. En misstänks för mord, en för rekrytering av nya terrorister, och den tredje för förberedelse av brott. En man häktades som skäligen misstänkt för mord i terroristiskt syfte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre män begärs häktade för terrorbrott

Tre män har begärts häktade vid Göteborgs tingsrätt, misstänkta för terroristbrott genom mord i Syrien respektive medhjälp till terroristbrott.Två män greps under torsdagen, båda från Göteborgstrakten, 30 respektive 32 år gamla och nu begärs de häktade. Samma sak gäller en 26-årig man som varit anhållen i sin frånvaro.

GT - 24 jul 15 kl. 09:43

Tre begärs häktade för terrorbrott

Tre personer har begärts häktade misstänkta för terroristbrott genom mord i Syrien respektive medhjälp till terroristbrott, enligt Göteborgs tingsrätt. Förutom de båda männen som greps i går har en 26-årig man begärts häktad. Han är fortfarande på fri fot..

YLE - 10 okt 14 kl. 12:59

Två häktade för terrorbrott

Helsingfors tingsrätt har beslutit häkta två män som misstänks för terrorbrott. En av dem misstänks för mord, den andre för värvning av nya terrorister. Den förste mannen häktades som skäligen misstänkt för mord, samt för att ha gett utbildning i att begå terrorbrott.

UNT - 24 jul 15 kl. 16:59

Tre män häktade för terrorbrott

Enligt åklagaren finns bildbevis mot en 32-årig man som har häktats för terrorbrott genom mord..

Aftonbladet - 24 jul 15 kl. 09:42

Tre män begärs häktade för terrorbrott

SR - 11 jan 16 kl. 15:55

Tre misstänkta för medhjälp till terrorbrott

Tre personer misstänks för medhjälp till terroristbrott – i ett uppmärksammat terrormål - och begärs häktade vid Göteborgs tingsrätt..

YLE - 10 okt 14 kl. 12:59

En häktad för terrorbrott

Helsingfors tingsrätt har beslutat häkta en man som misstänks för terrorbrott. Den häktade är skäligen misstänkt för att ha begått ett mord i terrorsyfte. Mannen är på sannolika skäl också misstänkt för att ha gett utbildning i att begå terrorbrott.

SR - 24 jul 15 kl. 18:23

Fler personer kan misstänkas för terrorbrott

Tre män har häktats av Göteborgs tingsrätt misstänka för terrorbrott. Två av dem på sannolika skäl misstänka för terroristbrott genom mord i Syrien. Den tredje har häktats i sin frånvaro för medhjälp till terrorbrott..

SvD - 21 nov 15 kl. 08:20

Tre gripna för medhjälp till Paris-dåden

Tre personer ska nu på morgonen ha gripits i Turkiet för misstanke om terrorbrott. Det efter att turkisk polis gripit en belgare som är misstänkt för medhjälp till Paris-dåden. Det uppger AP..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Sågverk i brand – boende varnas

På måndagskvällen rasade en kraftig brand på ett sågverk i småländska Moheda. Vid 22-tiden var branden ännu inte helt släckt av räddningstjänsten, rapporterade Smålands-Posten. – Vi kommer att bli kvar här hela natten, sade insatsledare Tony Hultgren till tidningen..

DN - 1 timme sedan

Nu avgörs kampen om en plats i säkerhetsrådet

Sveriges diplomatiska elit är på plats för slutspurten i den långa kampanjen för en plats i FN:s säkerhetsråd. I kväll vet vi hur det går..

DN - 2 timmar sedan

Storbritannien tappar kreditvärdighet

Storbritannien har förlorat sitt trippel-A i kreditvärdighet, enligt det amerikanska kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor. Efter Brexit har landet inte längre den högsta möjliga kreditvärderingsklassen i världen..

DN - 3 timmar sedan

Sågverk brinner – boende varnas

Det brinner kraftigt i ett sågverk i småländska Moheda. – Vi vill att allmänheten ska hålla sig undan och inte vara i vägen, och att de ska stänga dörrar, fönster och ventiler om de bor i rökens färdriktning, säger Conny Peterson, räddningschef i beredskap vid Värends räddningstjänst..

DN - 2 timmar sedan

Rekordmånga britter vill bli svenskar

Rekordmånga britter har ansökt om svenskt medborgarskap sedan brexit-omröstningen. Under förra veckan fick Migrationsverket totalt 129 ansökningar – en vanlig vecka ligger siffran på drygt 20..

DN - 4 timmar sedan

Milslånga köer på E4:an


På måndagskvällen låg trafiken fortfarande tät på stora vägar söder Stockholm, med köer på runt en mil. All båttrafik under den skadade Södertäljebron är tills vidare helt stoppad..

DN - 4 timmar sedan

Skottlossning i Tensta – en död

En person har dödats och en skadats i en skottlossning i Tensta i västra Stockholm..

DN - 5 timmar sedan

Ingen terrormisstanke bakom Egyptair-krasch

Åklagare har beslutat om att inleda en rättslig utredning om dråp, i samband med det kraschade Egyptair-planet som i maj tog 66 människors liv. Det finns inga misstankar om terrorism bakom olyckan..

DN - 5 timmar sedan

Död person hittad i dike

En död person har hittats i ett dike i skogen utanför Antnäs i Norrboten. Polisen kan ännu inte säga om det rör sig om en man eller kvinna..

DN - 6 timmar sedan

Historiskt domslut stärker aborträtten i USA


ANALYS. Högsta Domstolen har slagit fast att Texas försök att begränsa aborträtten strider mot USA:s konstitution. Bland aborträttsaktivister ser man detta som den största segern på 40 år..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.