DI > Ekonomi

Thursday, 30 June, 17:44

DI - 12 jan 16 kl. 13:55

Klassiska Cabby går i konkursHusvagnstillverkaren Cabby har formellt gått i konkurs. Efter att banken återkallat sina rullande krediter beslutades att bolaget skulle lämna in en konkursansökan. Det rapporterar Värmlands Folkblad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cabby, Värmlands Folkblad

Dela artikeln

65 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Klassiska, Cabby, gåri , konkurs
Helsingborgs Dagblad - 28 dec 14 kl. 14:35

Klassiska stall drabbas av konkurs

De två klassiska F1-stallen Ferrari och McLaren förlorar en hel pengar på att konkurrenten Marussia gått i konkurs. Ferrari har krav på motsvarande 177 miljoner kronor medan McLarens krav är drygt 75 miljoner konor, det visar dokument som brittiska Sunday Telegraph tagit del av. Ferrari har levererat motorer till Marussia och McLaren har stått för tekniskt stöd..

UNT - 28 dec 14 kl. 14:30

Klassiska stall drabbas av konkurs

De två klassiska F1-stallen Ferrari och McLaren förlorar en hel pengar på att konkurrenten Marussia gått i konkurs..

DN - 28 dec 14 kl. 14:46

Klassiska stall drabbas av konkurs

De två klassiska F1-stallen Ferrari och McLaren förlorar en hel del pengar på att konkurrenten Marussia gått i konkurs..

SvD - 28 dec 14 kl. 14:43

Klassiska stall drabbas av konkurs

De två klassiska F1-stallen Ferrari och McLaren förlorar en hel del pengar på att konkurrenten Marussia gått i konkurs. Ferrari har krav på motsvarande 177 miljoner kronor medan McLarens krav är drygt 75 miljoner konor, det visar dokument som brittiska Sunday Telegraph tagit del av..

Expressen - 19 feb 16 kl. 07:28

Klassiska Drott nära konkurs: "Akut läge"

Handbollsklubben Drott är i djup ekonomisk kris. Det behövs cirka en och en halv miljoner kronor akut för att rädda klubben från konkurs, rapporterar SR P4 Halland..

Nyheter 24 - 11 feb 11 kl. 16:51

Kaos i fotbollssverge: Örgryte går i konkurs


Det råder ett ekonomisk klimat i svensk elitfotboll som är allt annat än positivt. Malmö visade upp miljonförlust trots SM-guld, Bajens ägare har inte skjutit in mer pengar och nu går det klassiska Göteborgslaget, Örgryte, i konkurs. GÖTEBORG.

Computer Sweden - 22 jan 13 kl. 03:17

Klassiska Atari nära konkurs


Företagets amerikanska filial har ansökt om konkursskydd i ett försök att rädda det franska moderbolaget. .

Aftonbladet - 28 dec 14 kl. 14:30

Klassiska stall drabbas av konkurs

Nya Wermlands Tidningen - 11 jan 16 kl. 17:09

Cabby försatt i konkurs

Husvagnstillverkaren Cabby har gått i konkurs. Nuvarande ägare tog över företaget 2008 och har sedan dess dragits med stora ekonomiska problem..

Affärsvärlden - 12 jan 16 kl. 09:05

Cabby går i konkurs

Den svenska husvagnstillverkaren Cabby går efter 50 år i branschen i konkurs..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norden: Laxbolag i botten

De nordiska börserna avslutade torsdagen på plus, upp något mer än de flesta av sina europeiska grannar. I Norge höll laxbolagen tillbaka..

DI - 30 minuter sedan

Zlatan bekräftar sin nya klubb

Zlatan Ibrahimovic bekräftar att han flyttar till Manchester United..

DI - 30 minuter sedan

Bank of England: Måste lätta på politiken

Bank of England måste antagligen lätta på sin penningpolitik under sommaren och kommer att fortsätta med sina veckovisa likviditetsauktioner till slutet av september. En "väsentlig avmattning" är nu Bank of Englands centrala prognos..

DI - 30 minuter sedan

NP3 köper fastighet i Östersund

NP3 Fastigheter har förvärvat en fastighet i Lillänge handelsområde i Östersund till ett nettopris om 136,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Pundet tappar

Europeiska räntor sjönk marginellt på torsdagen, medan euron försvagades måttligt mot dollarn. Pundet tappade samtidigt lite mot dollarn sedan svensk stängning dagen före..

DI - 1 timme sedan

Guldet fortsätter glimra på fondhimlen

Juni blev ytterligare en bra månad för guldfonder som steg med drygt 20 procent. Värre var det för europeiska småbolagsfonder där flera visade upp tvåsiffriga nedgångar..

DI - 1 timme sedan

Ekonomer splittrade - dömer ut överskottsmål

Lars Jonung, professor i nationalekonomi vid Ekonomihögskolan i Lund, dömer ut det nya överskottsmålet. Men ekonomiprofessorn Lars Calmfors tycker att det är bra..

DI - 1 timme sedan

New York: Försiktig start på börsdagen

I USA öppnade handelsplatserna på torsdagen strax ovanför nollan, och såg därmed en betydligt försiktigare start än de senaste två dagarnas rally. Backande oljepriser bidrog till att hålla tillbaka energisektorn..

DI - 1 timme sedan

Larm om skjutning på bas var falsklarm

Den militära flygbasen Andrews i utkanten av huvudstaden Washington i USA stängdes ner på torsdagen efter rapporter om skottlossning. Men det var falsklarm och frågan om en övning..

DI - 1 timme sedan

M-förslag kritiseras av minister

Moderaterna vill se en ny brottsrubricering för utnyttjande av arbetskraftsinvandrare. Justitieminister Morgan Johansson (S) tycker att M vaknar sent och slår in öppna dörrar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.