DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 10:37

Liknande nyheter

Taggar: BP planerarstora , nedskärningar
Affärsvärlden - 22 maj 17 kl. 06:58

Trump planerar nedskärningar i program mot fattigdom

USA:s president Donadl Trump planerar nedskärningar på 1.700 miljarder dollar i en kategori som inkluderar stora sociala program för amerikaner med låga inkomster, som del av ett försök att balansera budgeten inom ett årtionde. Det skriver Bloomberg News..

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 14:18

Nordea planerar nedskärningar

Nedskärningar i personalen med cirka 800 personer på två år står för dörren i storbanken Nordea från bankens kapitalmarknadsdag i London, rapporterar Reuters. Samtidigt grubblar bankledningen på hur överskottet på kapital ska delas ut till ägarna. De 800 tjänsterna, 2,5 procent av personalstyrkan, kan troligen tas bort utan uppsägningar.

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 14:13

Nordea planerar nedskärningar


Nedskärningar i personalen med cirka 800 personer på två år står för dörren i storbanken Nordea från bankens kapitalmarknadsdag i London, rapporterar Reuters.Samtidigt grubblar bankledningen på hur överskottet på kapital ska delas ut till ägarna.De 800 tjänsterna, 2,5 procent av personalstyrkan, kan troligen tas bort utan uppsägningar.

DN - 18 jun 12 kl. 14:57

Finnair planerar nedskärningar

Finska flygbolaget Finnair flaggar för nedskärningar. Bolaget ska inleda samtal med representanter för kabinpersonalen gällande bantning av personalstyrkan..

IDG - 04 feb 14 kl. 05:58

Dell planerar nedskärningar

Dell har idag mer än 100 000 anställda världen över, men nu väntar nedskärningar på systemjätten som kan påverka uipp till tusentals anställda..

Computer Sweden - 04 feb 14 kl. 05:58

Dell planerar nedskärningar

Dell har idag mer än 100 000 anställda världen över, men nu väntar nedskärningar på systemjätten som kan påverka uipp till tusentals anställda.

.

GöteborgsPosten - 10 feb 17 kl. 08:49

Brakförlust för Postnord - planerar nedskärningar

Brev- och paketleverantören Postnord har stora lönsamhetsproblem, särskilt i Danmark, där brevvolymerna fortsätter rasa. En ny produktionsmodell, som innebär kraftiga nedskärningar i personalstyrkan, planeras..

DI - 26 mar 14 kl. 16:52

Atlas Copco-chefen flaggar för nedskärningar

Atlas Copco planerar nedskärningar med hundratals anställda inom gruvverksamheten inom de närmaste månaderna, och efterfrågan har inte skjutit fart hittills i år..

Dagens Media - 23 okt 15 kl. 12:48

Nedskärningar väntar på EFN

Handelsbankens tv-kanal EFN planerar nedskärningar..

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 09:41

EADS planerar nedskärningar


Den europeiska flygplanstillverkaren EADS, på väg att byta namn till Airbus, planerar att göra sig av med 5 000-6 000 anställda och sälja sitt huvudkontor i Paris, rapporterar Reuters med hänvisning till uppgifter i den franska tidningen Le Figaro.Nedskärningen skulle motsvara cirka 5 procent av koncernens totala personalstyrka.Tidigare har tyska medier rapporterat att EADS har planer på att minska antalet anställda med cirka 8 000..

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 13 kl. 09:43

EADS planerar nedskärningar

Den europeiska flygplanstillverkaren EADS, på väg att byta namn till Airbus, planerar att göra sig av med 5 000—6 000 anställda och sälja sitt huvudkontor i Paris, rapporterar Reuters med hänvisning till uppgifter i den franska tidningen Le Figaro. Nedskärningen skulle motsvara cirka 5 procent av koncernens totala personalstyrka..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Prognos: Black Friday väntas spränga sexmiljardersvallen

Både julhandeln och readagen Black Friday väntas slå nya rekord i år..

DI - 5 minuter sedan

Miljardföretaget Öhlins Racing säljs för andra gången – nu till USA

Det som började med trimning av motorer och handgjorda dämpare till motorcyklar på 1970-talet har blivit ett miljardföretag med produkter kända över hela världen. Nu säljer grundaren Kenth Öhlin sin skapelse till amerikanska Tenneco..

DI - 15 minuter sedan

Stenocare presenterar första rapporten efter noteringen på Spotlight

Medicinska cannabisbolaget Stenocare som började handlas på Spotlight Stock Market i slutet av oktober presenterar i dag siffror för det fjärde kvartalet. .

DI - 15 minuter sedan

Engelska Skolan ska öppna ny skola i Skellefteå

Utbildningsbolaget Engelska Skolan ska öppna en ny skola i Skellefteå med start läsåret 2019/20. Ett hyresavtal har tecknats med Skellefteå Industrihus som ägs av kommunen..

DI - 15 minuter sedan

Traction ökar i BE Group

Investmentbolaget Traction har gjort en mindre ökning av innehavet i stålgrossisten BE Group där Traction sedan tidigare är största ägare. .

DI - 15 minuter sedan

Enskilt uppdrag står för stor del av Veteranpoolens tillväxt

Bemannings- och tjänsteföretaget Veteranpoolen, som tidigare i år knoppades av från Homemaid och som sedan januari är noterat på Spotlight, ökade sin nettoomsättning till 88,3 miljoner kronor (68,2) i det tredje kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Goldman Sachs varnar för svag börs 2019

Investmentbanken Goldman Sachs tror inte på någon större börsuppgång nästa år. Tvärtom – New York-börsens S&P 500 väntas stiga 5 procent och riskerna ligger på nedsidan..

DI - 30 minuter sedan

IBT:s aktie faller på försenad studie

IBT, Infant Bacterial Therapeutics, skjuter upp en fas 3-studie efter överläggningar med den ameirkanska läkemedelsmyndigheten FDA. Aktien faller på beskedet..

DI - 45 minuter sedan

Pareto: Ny studie "stort steg framåt" för Ngex – aktien stiger

Pareto Securities ger tummen upp för Ngex förstudie av fyndigheten Josemaria i Argentina. Aktien stiger på Stockholmbörsen..

DI - 30 minuter sedan

Clavisters orderingång upp men aktien handlas ned

Nätsäkerhetsföretaget Clavister ökade orderingången med 26 procent till 30,1 miljoner kronor under det tredje kvartalet. Aktien faller dock i den inledande onsdagshandeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.