DI > Ekonomi

Monday, 25 July, 10:05

DI - 11 jan 16 kl. 23:09

Stort intresse för amerikanska bolagPå måndagen inleds den amerikanska rapportfloden med aluminiumtillverkaren Alcoa. Enligt nätmäklarna Nordnet och Avanza har svenskarnas intresse för amerikanska aktier ökat kraftigt det senaste året..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Alcoa, Nordnet, Avanza

Dela artikeln

11 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför amerikanska , bolag
YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 16:15

Stort intresse för Onoffs butiker

Foto: Leif R Jansson
Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert, bland annat den på Kungsgatan i centrala Stockholm.
?

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 12 kl. 06:36

Stort intresse för mordrättegång

Det har gått över sju månader sedan dubbelmordet i Långared utanför Alingsås när rättegången mot de två män som åtalats för dådet startar i dag. Alingsås tingsrätt räknar med stort intresse från såväl medier som allmänhet. Under dagen ska åklagarna lägga fram anklagelserna mot de två åtalade männen, 34 och 40 år gamla.

Eurosport - 15 okt 12 kl. 18:28

Gp2 - Ericsson hoppas på ny GP2-chans: "Finns ett stort intresse"

Den svenske racingtalangen Marcus Ericsson siktar på ett fjärde raka år i GP2-serien. "Det finns ett stort intresse från i stort sett alla toppteam", säger Ericsson till eurosport.se..

Alingsås tidning - 19 mar 16 kl. 05:30

Stort intresse för feriejobb

Redan nu har många ungdomar i Vårgårda kommun fixat sommarjobb. Lucas Andrén och Ellen Helleskog, som studerar på Sundlergymnasiet, tycker att det är viktigt att jobba under sommarmånaderna.
– Det är en bra inkörsport till arbetslivet, säger Lucas Andrén.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 11 kl. 07:30

Stort intresse för obligationslån

Värmlands Finans erbjudande om teckning av företagsobligationer utgivna av Värmlands Finans har rönt stort intresse. Totalt har aktieägare och andra intressenter tecknat företagsobligationer för 7,6 miljoner kronor. ?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bornold: Ericsson får det tuffare innan det blir bättre

Ett stort problem under det gångna året är att Hans Vestberg har fått personalen mot sig och att känslan är att många nyckelpersoner väljer att söka sig från företaget, enligt Nordnets Joakim Bornold..

DI - 15 minuter sedan

Följ Ericssons pressträff live

Ericsson håller pressträff i samband med att vd Hans Vestberg får sparken..

DI - 10 minuter sedan

Live: Ericsson håller pressträff

DI - 15 minuter sedan

ABG: Ericssons vd-byte "väntat, men abrupt"

ABG Sundal Collier hoppas och förväntar sig att Ericssons styrelse har hittat en ersättare till Hans Vestberg innan året är slut. Det skriver investmentbanken i en kommentar strax efter beskedet att Ericssons nuvarande vd får lämna bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Fler sjuka i juni

Sjukpenningtalet var i juni 10,7 dagar, vilket innebär en uppgång med 0,7 dagar från motsvarande månad för ett år sedan. Det skriver Försäkringskassan i ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Ericsson: Storägarna stödjer beslutet

Ericssons storägare Investor och Industrivärden stödjer beslutet att Hans Vestberg får lämna som vd. I övrigt har de bägge ägarna inga kommentarer..

DI - 30 minuter sedan

Donna Karan säljs för 5,6 miljarder

Amerikanska G-III köper modehuset Donna Karan International från franska lyxmärkeskonglomeratet LVMH för 650 miljoner dollar, motsvarande 5,6 miljarder kronor..

DI - 45 minuter sedan

Asienbörser: Tungt för Nintendo

De asiatiska börserna gjorde inget större väsen av sig under veckans inledande handel. Måttfulla rörelser var temat för måndagen..

DI - 45 minuter sedan

Börsen: Ericsson upp över 5 procent

Telekombolaget Ericsson får rejäl fart av petningen av vd Hans Vestberg. Stockholmsbörsen öppnar veckan på plus..

DI - 45 minuter sedan

Aktiestrategen om Vestberg: "Trycket blev för hårt"

De problemen som Ericsson brottas med är ett problem som hela branschen brottas med. "Det är inte ett vd-problem utan ett branschproblem", säger Lars Söderfjell, aktiestrateg på Swedbank, till Nyhetsbyrån Direkt och lägger till att "trycket blev för hårt" efter en tid av rykten..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.