DI > Ekonomi

Wednesday, 28 September, 19:11

DI - 11 jan 16 kl. 19:27

Putin: Sanktionerna skadar RysslandVladimir Putin uppger att Rysslands ekonomi skadas av västvärldens sanktioner och de fallande energipriserna. Samtidigt efterlyser han större samarbete med väst i kampen mot terrorismen.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ryssland, Putin, Rysslands

Dela artikeln

269 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Putin, Sanktionerna, skadar, Ryssland
GöteborgsPosten - 15 okt 14 kl. 02:27

Sanktionerna mot Ryssland biter och blir kvar

Sanktionerna mot Ryssland biter allt mer och ryska trupper retirerar från Ukrainas gräns, men ingen plan finns ännu för att lätta dem.Rysslands president Vladimir Putin och hans ukrainska motpart Petro Porosjenko möts på fredag..

YLE - 17 feb 15 kl. 06:09

Finska företag stöder sanktionerna mot Ryssland

Finländska företag ställer sig bakom sanktionerna mot Ryssland, visar en enkät som genomförts av handelskamrarna. Nära hälften av företagen anser att sanktionerna är på rätt nivå och en tredjedel av företagen vill skärpa sanktionerna. 18 procent av de företag som svarade på enkäten motsätter sig sanktionerna eller vill lindra dem.

Nyhetsverket - 25 sep 14 kl. 08:47

Ukraina: Ta inte bort sanktionerna mot Ryssland

Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk ber Västvärlden behålla sanktionerna mot Ryssland. – Vi ber våra partner om att inte ta bort sanktionerna innan Ukraina har kontroll öve hela sitt territorium, sa Jatsenjuk under sitt tal till FNs huvudförsamling igår. Premiärministern talade kort tid efter att USA:s president Barack Obama öppnat för att sanktionerna kan hävas om "den ryska aggressionen upphör" och vapenviloavtalet hålls.

SvD - 01 sep 14 kl. 05:43

EU skärper sanktionerna mot Ryssland inom en vecka

BRYSSEL (Direkt) EU kommer att skärpa de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland inom en vecka om Ryssland inte stoppar aggressionen mot Ukraina..

SvD - 01 sep 14 kl. 05:43

EU skärper sanktionerna mot Ryssland inom en vecka

EU kommer att skärpa de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland inom en vecka om Ryssland inte stoppar aggressionen mot Ukraina..

SvD - 01 sep 14 kl. 05:43

EU skärper sanktionerna mot Ryssland inom en vecka

EU kommer att skärpa de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland inom en vecka om Ryssland inte stoppar aggressionen mot Ukraina..

SvD - 19 jan 15 kl. 18:46

Sanktionerna mot Ryssland fortsätter

Sanktionerna mot Ryssland ligger kvar, men det kan behövas fler åtgärder för att pressa Ryssland att bidra till en lösning till konflikten i Ukraina. Det sade EU:s 28 utrikesministrar på måndagen, efter en vecka av rapporter om eskalerande strider mellan ukrainska regeringsstyrkor och pro-ryska rebellgrupper i östra Ukraina..

Affärsvärlden - 24 jul 14 kl. 08:19

USA är redo att utöka sanktionerna mot Ryssland

USA:s regering är redo att utöka de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland om landet inte vidtar åtgärder för att få slut på Ukrainas konflikt med de proryska separatisterna. Det uppgav en senior regeringskälla i USA, enligt Dow Jones Newswires..

SvD - 13 dec 14 kl. 18:16

Utöka sanktionerna mot Ryssland

Sverige måste i första hand verka genom EU för att utöka sanktionerna mot Ryssland. Men utrikesminister Margot Wallström bör också kalla till sig Rysslands ambassadör och protestera mot dessa incidenter som hela tiden inträffar i Östersjöområdet säger Allan Widman (FP)..

SR - 12 feb 15 kl. 21:49

Sanktionerna mot Ryssland utökas

De utökade sanktionerna mot Ryssland kommer att träda i kraft. Det står klart vid EUs toppmöte i Bryssel ikväll..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Trumpseger bra för guldpriset

Storbanken Citigroup höjer i en färsk analys sannolikheten för en Donald Trump-seger i hösten presidentval i USA till 40 procent. Ett utfall som enligt en expert skulle vara positivt för guldpriset..

DI - 15 minuter sedan

Aston Martin släpper nytt fartvidunder – på vatten

Den brittiska biltillverkaren Aston Martin är inte bara en biltillverkare längre. Nu har bolaget även släppt en riktig lyxbåt. Det skriver Financial Times..

DI - 15 minuter sedan

Brexit-Boris vill ta Turkiet till EU

Storbritannien förbereder sitt kommande utträde från EU. Men det hindrar inte landets utrikesminister Boris Johnson och brexit-förespråkare från att hjälpa Turkiet in i unionen. .

DI - 30 minuter sedan

Ratos vice-vd säljer

Bo Jungner har den 28 september sålt 258 preferensaktier i Ratos, där han är vice vd och "Investment Director", till kursen 1.879 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Europabörser: Finans ledde uppgången

Trots en viss försvagning mot slutet stängde Europabörserna onsdagshandeln på plus. Uppgång i Deutsche Bank kan ha mildrat de senaste dagarnas finansoro, samtidigt som oljepriset efter en svajig dag återhämtade sig..

DI - 45 minuter sedan

Credit Suisses vd: Europeiska banker måste slås ihop

I USA får bankerna kritik för att vara ”too big to fail”. Men i Europa anser både ECB-chefen Mario Draghi och Credit Suisses vd Tidjane Thiam att bankerna är för små..

DI - 1 timme sedan

Göran Persson tror på EU-skatt

Britternas beslut att lämna EU kommer att leda till att euroländerna tvingas ihop mer, tror Sveriges tidigare statsminister Göran Persson (S). Han spår också en EU-skatt för att skydda euron..

DI - 1 timme sedan

Panamahärvan uppe på Ekobrottsmyndighetens bord

Skatteverkets Panamautredningar växer i antal. Ett av fallen har gått vidare till Ekobrottsmyndigheten, som har inlett en förundersökning om grovt skattebrott.   ”Det rör sig om mycket stora belopp”, säger vice chefsåklagare Henrik Fager..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Haldex ner efter ZF:s besked

Onsdagen blev en stillsam historia på Stockholmsbörsen som steg med måttliga 0,3 procent. Bromstillverkaren Haldex backade dock efter att tyska ZF meddelade att det inte blir något höjt bud..

DI - 1 timme sedan

Provide IT räknar med bättre utfall

Provide IT, som handlas på Aktietorget sedan i slutet av juni, räknar med ett betydligt bättre utfall sitt andra kvartal, juli-september, än väntat..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.