DI > Ekonomi

Tuesday, 31 May, 17:59

DI - 11 jan 16 kl. 19:27

Putin: Sanktionerna skadar RysslandVladimir Putin uppger att Rysslands ekonomi skadas av västvärldens sanktioner och de fallande energipriserna. Samtidigt efterlyser han större samarbete med väst i kampen mot terrorismen.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ryssland, Putin, Rysslands

Dela artikeln

269 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Putin, Sanktionerna, skadar, Ryssland
GöteborgsPosten - 15 okt 14 kl. 02:27

Sanktionerna mot Ryssland biter och blir kvar

Sanktionerna mot Ryssland biter allt mer och ryska trupper retirerar från Ukrainas gräns, men ingen plan finns ännu för att lätta dem.Rysslands president Vladimir Putin och hans ukrainska motpart Petro Porosjenko möts på fredag..

YLE - 17 feb 15 kl. 06:09

Finska företag stöder sanktionerna mot Ryssland

Finländska företag ställer sig bakom sanktionerna mot Ryssland, visar en enkät som genomförts av handelskamrarna. Nära hälften av företagen anser att sanktionerna är på rätt nivå och en tredjedel av företagen vill skärpa sanktionerna. 18 procent av de företag som svarade på enkäten motsätter sig sanktionerna eller vill lindra dem.

Nyhetsverket - 25 sep 14 kl. 08:47

Ukraina: Ta inte bort sanktionerna mot Ryssland

Ukrainas premiärminister Arsenij Jatsenjuk ber Västvärlden behålla sanktionerna mot Ryssland. – Vi ber våra partner om att inte ta bort sanktionerna innan Ukraina har kontroll öve hela sitt territorium, sa Jatsenjuk under sitt tal till FNs huvudförsamling igår. Premiärministern talade kort tid efter att USA:s president Barack Obama öppnat för att sanktionerna kan hävas om "den ryska aggressionen upphör" och vapenviloavtalet hålls.

SvD - 01 sep 14 kl. 05:43

EU skärper sanktionerna mot Ryssland inom en vecka

BRYSSEL (Direkt) EU kommer att skärpa de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland inom en vecka om Ryssland inte stoppar aggressionen mot Ukraina..

SvD - 01 sep 14 kl. 05:43

EU skärper sanktionerna mot Ryssland inom en vecka

EU kommer att skärpa de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland inom en vecka om Ryssland inte stoppar aggressionen mot Ukraina..

SvD - 01 sep 14 kl. 05:43

EU skärper sanktionerna mot Ryssland inom en vecka

EU kommer att skärpa de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland inom en vecka om Ryssland inte stoppar aggressionen mot Ukraina..

SvD - 19 jan 15 kl. 18:46

Sanktionerna mot Ryssland fortsätter

Sanktionerna mot Ryssland ligger kvar, men det kan behövas fler åtgärder för att pressa Ryssland att bidra till en lösning till konflikten i Ukraina. Det sade EU:s 28 utrikesministrar på måndagen, efter en vecka av rapporter om eskalerande strider mellan ukrainska regeringsstyrkor och pro-ryska rebellgrupper i östra Ukraina..

Affärsvärlden - 24 jul 14 kl. 08:19

USA är redo att utöka sanktionerna mot Ryssland

USA:s regering är redo att utöka de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland om landet inte vidtar åtgärder för att få slut på Ukrainas konflikt med de proryska separatisterna. Det uppgav en senior regeringskälla i USA, enligt Dow Jones Newswires..

SvD - 13 dec 14 kl. 18:16

Utöka sanktionerna mot Ryssland

Sverige måste i första hand verka genom EU för att utöka sanktionerna mot Ryssland. Men utrikesminister Margot Wallström bör också kalla till sig Rysslands ambassadör och protestera mot dessa incidenter som hela tiden inträffar i Östersjöområdet säger Allan Widman (FP)..

SR - 12 feb 15 kl. 21:49

Sanktionerna mot Ryssland utökas

De utökade sanktionerna mot Ryssland kommer att träda i kraft. Det står klart vid EUs toppmöte i Bryssel ikväll..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Norden: Sämst för Oslobörsen

De nordiska börserna gick åt olika håll under tisdagen, med Helsingfors som avslutade på strax över nollan medan Oslo-börsen stack ut i negativ bemärkelse..

DI - 30 minuter sedan

”Project Klondike” – så övertalades investerarna att satsa i KNC Miner

Namnkunniga riskkapitalbolag och privatinvesterare satsade över 200 miljoner kronor i det kollapsade bitcoinbolaget KNC Miner. I det prospekt som cirkulerades under sommaren 2014 nämndes ingenting om de faktorer som till slut försatte bolaget i konkurs, kan Di Digital avslöja..

DI - 45 minuter sedan

Paris bygger flyktingläger

Paris borgmästare Anne Hidalgo vill bygga ett flyktingläger i den franska huvudstaden för att ersätta de provisoriska läger som brukar stängas av hälsoskäl..

DI - 45 minuter sedan

Ny mätning visar att majoritet är för Brexit

De brittiska väljarna lutar över åt att rösta för att lämna den europeiska unionen. Det enligt två opinionsundersökningar utförda av The Guardian och ICM..

DI - 1 timme sedan

USA fördömer Nordkoreas robotprov

Nordkorea ser ut att ha misslyckats med en provuppskjutning av en robot på tisdagen, uppgav Sydkoreas försvarsdepartement. Uppskjutningsförsöket ägde rum tidigt på morgonen..

DI - 1 timme sedan

Banken som lockar med nollränta

För den som vill köpa ny villa men har svårt att klara av amorteringskravet kan en lösning finnas. Mjöbäcks Sparbank i Överlida lockar nämligen med nollränta på nya bolån. Förutsättningen: att man flyttar till närområdet..

DI - 1 timme sedan

En sista hyllning i guld

Med arvet på 1,4 miljoner kronor lät konstnären Anders Krisár tillverka en dödsmask i guld över sin mor. Nu säljs den för 3,4 Mkr..

DI - 1 timme sedan

Slagläge för golfeliten

Golfsveriges blickar riktas mot Bro Hof och Nordea Masters som börjar i morgon.Årets upplaga förgylls av Henrik Stensons närvaro och en britt, som kan bli historisk: Lee Westwood..

DI - 1 timme sedan

Trelleborgs storköp klart

I november förra året kom beskedet att industrikoncernen Trelleborg köper tjeckiska CGS Holding, ledande inom lantbruks- och specialdäck. Nu är köpet genomfört – köpesumman uppgår till 10,9 miljarder kronor..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Euron stärkt mot dollarn

Europeiska statspappersräntor handlades oförändrat till marginellt lägre efter en statistiktung tisdag, euron stärktes samtidigt något mot dollarn..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.