DI > Ekonomi

Wednesday, 29 June, 12:52

DI - 11 jan 16 kl. 18:11

USA-börser: Oljeras tyngerNågra timmar in i måndagshandeln hade börserna i New York gett tillbaka delar av sina initiala uppgångar, efter att oljan kollapsat..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, New York

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Oljeras, tynger
DI - 28 apr 15 kl. 16:33

USA-börser: Statistik tynger

Efter en inledning runt nollstrecket tynger nu svag statistik över det amerikanska konsumentförtroendet kurserna på New York-börserna. Nedgångarna är dock fortfarande relativt beskedliga jämfört med de tunga nedgångarna i Europa..

DI - 02 aug 13 kl. 16:38

USA-börser: Jobbsiffror tynger

USA-börserna inledde fredagen i negativt territorium, och föll således från gårdagens rekordnivåer..

DI - 02 maj 14 kl. 18:08

USA-börser: Ukraina tynger

USA-börserna hade backat till nära oförändrat när lite mer än ett par timmar av fredagens handel passerat. Nya oroligheter i Ukraina ställdes mot en stark jobbrapport..

DI - 02 jun 14 kl. 16:38

USA-börser: Teknikaktierna tynger

USA-börserna inledde handelsveckan på lägre nivåer, efter att det amerikanska inköpschefsindexet för maj överraskande sjönk. American Realty Capital Healthcare klättrade efter uppköpsbud..

DI - 26 feb 15 kl. 18:07

USA-börser: Statistik tynger

USA-börserna var i stort sett oförändrade drygt två timmar in på torsdagens handel, efter en blandad kompott makrodata..

DI - 30 nov 15 kl. 16:20

USA-börser: Statistik tynger

USA-börserna rörde sig måttligt på måndagen efter den förkortade handelsveckan till följd av Thanksgiving. Dagens statistikskörd kom in på den svaga sidan..

DI - 27 sep 13 kl. 16:20

USA-börser: Budgetoro tynger placerarna

De amerikanska börserna inledde fredagen med negativa noteringar. Nike lyfte efter en stark kvartalsrapport, medan ett svagare än väntat Michigan-index och oro kring budgetdebatten i Washington tyngde det breda sentimentet..

DI - 18 dec 13 kl. 16:55

USA-börser: Apple tynger

De amerikanska börserna handlades överlag uppåt i inledningen på onsdagen, när investerare positionerade sig inför det policybesked från Federal Reserves som väntas till kvällen svensk tid. Från makrohåll stärktes riskaptiten av överraskande bra bostadssiffror, medan ett kurstapp i Apples aktie bidrog till att hålla Nasdaq-indexet på nära oförändrade nivåer..

DI - 22 jan 14 kl. 16:28

USA-börser: Rapporter tynger

New York-börserna öppnade onsdagen i ett avvaktande manér runt nollstrecket. Flera rapportbesvikelser tyngde börshumöret och bland annat IBM agerade sänke på Dow Jones..

DI - 22 jan 14 kl. 18:05

USA-börser: IBM tynger Dow Jones

New York-börserna rörde sig i båda riktningarna under onsdagen. IBM bidrog till att tynga Dow Jones, medan Blackberry vandrade högre..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Uppåt för olja och ädelmetaller

Efter de senaste dagarnas dramatiska rörelser på råvarumarknaderna var det vid lunchtid på onsdagen mer måttliga rörelser över lag..

DI - 15 minuter sedan

Saab bildar bolag med Luftfartsverket

Saab har tecknat avtal med statliga Luftfartsverket, LFV, om att bilda det nya bolaget Saab Digital Air Traffic Solutions AB, för verksamhet inom fjärrstyrd digital flygtrafikledning. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Investerarna: Trump är bäst för ekonomin

Vilken betydelse för den amerikanska ekonomin har valet av president? UBS Securities, som sammanställt olika undersökningar, tonar ner betydelsen i en färsk analys..

DI - 30 minuter sedan

NCC får order för bygge i Nordstan

Byggbolaget NCC har fått i uppdrag att genomföra en omfattande ombyggnation av Östra Hamngatan 16, en del av shoppinggallerian Nordstan i Göteborg. Ordern är värd 100 miljoner kronor och arbetet påbörjas i juni 2016 för att avslutas under det första kvartalet 2017..

DI - 1 timme sedan

KO stämmer pensionsblufföretag

Konsumentombudsmannen stämmer Lundstedt Fond och Finans, ett av tre företag som har polisanmälts för dataintrång i pensionssystemet. Detta efter att företaget ska ha lurat till sig pensionssparares inloggningsuppgifter och bytt ut deras fonder..

DI - 1 timme sedan

Många döda i attacker mot storflygplats

Minst 36 personer har dödats och många har skadats i attacker på Turkiets största flygplats, Atatürk i Istanbul..

DI - 1 timme sedan

Kukas styrelse: Godkänn Mideas bud

Styrelsen i den tyska industrirobottillverkaren Kuka rekommenderar nu aktieägarna att godkänna det uppköpserbjudande som kinesiska Midea lämnade i maj. Det framgår av ett pressmeddelande från Kuka..

DI - 1 timme sedan

Google skattade 6 miljoner i Sverige

5,9 miljoner kronor i skatt. Så mycket betalade Googles svenska bolag till svenska staten i fjol..

DI - 1 timme sedan

Reklamjätten Forsman & Bodenfors säljs

Sveriges största reklambyrå Forsman & Bodenfors är på väg att säljas. Priset är sannolikt över en halv miljard, skriver sajten Breakit..

DI - 1 timme sedan

Industrin i EMU svagare än väntat

EU-kommissionens ledande indikator för företagsklimatet i euroområdet sjönk till 0,22 i juni, jämfört med oreviderade 0,26 föregående månad, rapporterar kommissionen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.