DI > Ekonomi

Monday, 30 May, 16:26

DI - 11 jan 16 kl. 17:49

VW ska ersätta sin sloganDETROIT. Volkswagen arbetar på en ny slogan, som ersättning till den slopade och i mångas ögon arroganta "Das Auto"."Vi förhandlar om det just nu", svarar högste VW-chefen Matthias Müller, när Di ställer frågan på bilsalongen i Detroit..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Detroit, Das Auto, VW, Matthias Müller, Di

Dela artikeln

14 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: VW ska ersättasin , slogan
HBL - 13 dec 13 kl. 18:43

Elbolaget måste ersätta vid längre elavbrott

Om bär och innerfiléer i frysen förstörts efter ett elavbrott kan konsumenterna själv välja om de ansöker om ersättningar från elbolaget eller försäkringsbolaget. Konsumenttvistenämnden anser att elbolagen kan åläggas att ersätta hela skadan och, till skillnad från hemförsäkringarna, utan någon självrisk.Elbolagen råder ofta sina kunder att ansöka om ersättningar från sina hemförsäkringar trots att ersättningen då blir mindre.

YLE - 26 jun 14 kl. 10:31

HD: Staten ska ersätta mobbad tjänsteman

Högsta domstolen har ålagt Finansministeriet att ersätta en tidigare tjänsteman i ett mobbningsfall. Staten ska ersätta den mobbade tjänstemannen för förlorade inkomster och utgifter för läkemedel, sjukvård och rättegångar. Totalt stiger ersättningarna nästan 23 000 euro.

Kristianstadsbladet - 18 jul 12 kl. 09:37

Hellgren: Omöjligt att ersätta Jeppe

Handbollsälskaren, expertkommentatorn och målvaktstränaren Claes Hellgren är också på träningsläger inför OS ? med Danmark. Hellgren är en av tränarna bakom Niklas Landins landslagssuccé.

YLE - 27 dec 13 kl. 14:18

Försäkringsbolagen börjar ersätta översvämningsskador

Statens ansvar för att ersätta skador vid exceptionella översvämningar upphör vid årsskiftet. Därefter tar försäkringsbolagen hand om ersättningarna. Samma praxis är allmän på annat håll i Europa.

YLE - 28 apr 13 kl. 12:26

Centern: Staten måste ersätta översvämningsskador

Centern godkänner inte statens planer på att sluta ersätta översvämningsskador. De som drabbas av översvämningar i framtiden få betala skadorna ur egen ficka, och många har inte råd att ta tillräckliga försäkringar för det här, säger Centerns partifullmäktige i sitt ställningstagande. Försäkringsbolagen betalar bara ut ersättningar vid exceptionella översvämningar som i medeltal uppkommer en gång på 50 år.

SvD - 09 aug 14 kl. 15:26

Regeringen lovar ersätta kommunerna för brandnotan

Försvarsminister Karin Enström lovar nu att staten ska ersätta kommunerna för släckningsnotan. Ansökningarna ska "hanteras skyndsamt", säger hon. Jonas Sjöstedt (V) vill att regelverket ska förändras så att staten kan ersätta kommunerna direkt..

Uppsalanyheter.se - 11 sep 14 kl. 04:43

Ligan stal deras husbilar - försäkringsbolagen vägrar att ersätta förlusten

Familjen Johansson från Uppsala och småföretagaren Torbjörn Malm från Hägersten blev utsatta för samma liga när man hyrde ut sina husbilar. I båda fallen hyrde bedragaren en husbil och lämnade aldrig tillbaka den.Familjen Johansson från Uppsala och småföretagaren Torbjörn Malm från Hägersten blev utsatta för samma liga när man hyrde ut sina husbilar.

Sydsvenskan - 10 maj 15 kl. 14:35

Finland ska ersätta stridsflygplan

Den nya regeringen i Finland har en del dyra försvarsbeställningar att fundera över. Och svenska Saab lär titta lystet österut för att sälja Gripenflygplan när Finlands amerikanska F 18 Hornet ska börja ersättas 2025.— Projektet att ersätta hornetarna bör inledas i år för att vi ska hålla tidtabellen, säger generalmajor Lauri Puranen, som leder en arbetsgrupp om frågan.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 15 kl. 14:35

Finland ska ersätta stridsflygplan

Den nya regeringen i Finland har en del dyra försvarsbeställningar att fundera över. Och svenska Saab lär titta lystet österut för att sälja Gripenflygplan när Finlands amerikanska F 18 Hornet ska börja ersättas 2025.— Projektet att ersätta hornetarna bör inledas i år för att vi ska hålla tidtabellen, säger generalmajor Lauri Puranen, som leder en arbetsgrupp om frågan.

HBL - 11 jun 13 kl. 11:30

Flygbolag bör ersätta passagerare som inte fick plats

Högsta domstolen har i ett prejudikat slagit fast när ett flygbolag bör ersätta en passagerare för att resan blir inställd. Fallet gällde en passagerare som hade beställt biljett till ett av Finnairs flyg men inte fick en plats eftersom Finnair i stället tog med passagerare som tidigare hade blivit strandsatta på grund av en strejk.
Högsta domstolen var av samma åsikt som hovrätten som tidigare hade dömt Finnair att betala passageraren en ersättning på 400 euro.

Expressen - 06 jul 13 kl. 20:07

"Jag tror inte det går att ersätta Alfredsson"

LOS ANGELES. När Ottawa förlorade Daniel Alfredsson skaffade man sig snabbt en ersättare. Men Bobby Ryan, 26, från Anaheim Ducks vill inte bli jämförd med Alfie.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Börsen håller sig på minus

Ståljätten SSAB, vars A-aktie tappar över 20 procent, sticker ut i den lugna eftermiddagshandeln. Bland de indextunga storbankerna lättar Swedbank upp genom att klättra 0,5 procent. .

DI - 30 minuter sedan

Sveriges bästa tid är nu

Den svenska ekonomin är urstark. Men mycket talar för att den bästa tiden är nu. Det är därför hög tid att rusta för framtiden.

DI - 30 minuter sedan

Så mycket har ECB köpt obligationer för

ECB har till och med förra veckan köpt obligationer för totalt 799,4 miljarder euro i sitt QE-program (PSPP)..

DI - 45 minuter sedan

Alibaba stoppar försäljning av läkemedel i Kina

Kinesiska e-handlaren Alibaba har beordrat säljarna på bolagets handelsportal Tmall att sluta sälja läkemedel i Kina..

DI - 45 minuter sedan

Slutspurt inför amorteringskravet

Nu skyndar sig bolånekunderna inför att amorteringskravet slutligen blir verklighet. På SBAB – en av bankerna som har avvaktat med de nya reglerna - är trycket hårt in i det sista..

DI - 45 minuter sedan

Misstankar om nordkoreansk avfyrning

Sydkorea har upptäckt tecken på att Nordkorea planerar att skjuta iväg en robot, enligt sydkoreanska försvarskällor..

DI - 1 timme sedan

Riksgälden köper produkt från Danske bank

Danske Bank har sålt in en ny produkt, som hjälper kunder att netta transaktioner i utländsk valuta, till den svenska regeringen. Nu försöker banken också sälja produkten till stora företag, skriver Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Lund lovar 15.000 nya bostäder

Lund lovar 15.000 nya bostäder i utbyte mot en ny höghastighetsjärnväg och ytterligare pengar till en ny spårväg. Det står klart efter kommunens handslag med Sverigeförhandlingen..

DI - 1 timme sedan

Medling i norsk oljekonflikt

Förhandlingarna om nya löneavtal för norska arbetare inom oljeindustrin har strandat och parterna måste nu tillkalla statlig medlare för att lösa konflikten, enligt fackliga källor..

DI - 1 timme sedan

Moët släpper kinesiskt höghöjdsvin

Vin- och spritbolaget Moët Hennessy, en del av det franska lyxkonglomeratet LVMH, släpper ett nytt 3.000-kronorsvin. Vad som skiljer vinet från mängden är vingårdens ovanliga lokalisering.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.