DI > Ekonomi

Thursday, 29 September, 13:54

DI - 11 jan 16 kl. 14:37

Storslam för Volvo XC90DETROIT. Volvo XC90 korades i dag till "Truck of the Year" i samband med bilsalongen i Detroit. Priset är det mest prestigefyllda i USA och Volvo slog Nissan Titan XD och Honda Pilot i finalen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Volvo XC90, Detroit, XC90, Truck, Year, USA, Volvo, Nissan Titan XD, Honda Pilot

Dela artikeln

1269 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Storslamför , Volvo, XC90
Nyhetskanalen - 17 maj 12 kl. 16:27

Volvo XC90 kan bli kinesisk modell

Volvo XC90 kan snart fått nytt, kinesiskt liv. Enligt China Car Times är Geely och dess svenska dotterföretag Volvo PV överens om att plattformen för XC90 ska lämnas över till det kinesiska företaget. Volvo kommer med en ny XC90 2014.

Expressen - 11 jan 16 kl. 13:28

Volvo XC90 årets suv i USA

En försäljningssuccé och nu också hyllad av kritikerna. Volvo XC90 utsågs till North American Truck of The Year vid bilsalongen i Detroit. Och om en dryg månad kan XC90 få ytterligare ett prestigefullt pris..

Sydsvenskan - 24 jul 14 kl. 10:46

Nya säkerhetssystem på Volvo XC90

I höst lanseras nya Volvo XC90 och med den bilen ska Volvo behålla sin ställning som en av de absolut säkraste billtillverkarna i världen..

SvD - 29 aug 14 kl. 10:19

”Så här ska vi sälja Volvo XC90 i USA”

Volvo har backat kraftigt på den nordamerikanska marknaden, från 140 000 bilar per år under glansdagarna till bara 60 000. Nya Volvo XC90 ska ge ett skutt uppåt när den kommer i början på 2015, men det behövs fler åtgärder för att lyfta varumärket..

SvD - 29 aug 14 kl. 10:19

”Så här ska vi sälja Volvo XC90 i USA”

Volvo har backat kraftigt på den nordamerikanska marknaden, från 140 000 bilar per år under glansdagarna till bara 60 000. Nya Volvo XC90 ska ge ett skutt uppåt när den kommer i början på 2015, men det behövs fler åtgärder för att lyfta varumärket..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

BILDEXTRA: Här är nya Volvo XC90?

"Det överraskade även oss själva", skriver branschtiningen Teknikens Värld över de första skisserna på nästa generationens Volvo XC90..

DI - 17 maj 12 kl. 16:50

Volvo XC90 får nytt liv i Kina

Volvo XC90 kan snart fått nytt, kinesiskt liv..

Nyteknik - 11 jul 14 kl. 14:13

Här rullar sista Volvo XC90 av bandet

Efter 12 år och 636143 tillverkade bilar upphör produktionen av Volvo XC90 vid Torslandaverken idag..

GöteborgsPosten - 31 aug 14 kl. 13:40

15.00: Nya Volvo XC90 presenteras

Bandet Augustifamiljen kommer att uppträda på Gustav Adolfs torg i samband med presentationen av nya Volvo XC90.Dessutom utlovas en hemlig artist..

IDG - 05 sep 14 kl. 15:28

Nya Volvo XC90 sålde slut på 47 timmar

First Edition-utgåvan av helt nya Volvo XC90, sammanlagt 1 927 individuellt numrerade bilar som endast var till försäljning via nätet, sålde slut på mindre än två dygn..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Insiderkrönikan: Stekheta marknader att köpa på

Svenska insiders har en längre tid haft en försiktig hållning till de egna bolagen. Men utanför landets gränser finns marknader där de är betydligt mer optimistiska. I veckans krönika berättar Erik Lidén vilka marknader du ska hålla koll på framöver.

DI - 15 minuter sedan

Blankarna flockas till Deutsche Bank

De totala blankningarna i problemtyngda Deutsche Bank växte under onsdagen till 3,1 procent av aktierna. Det innebar en ökning med 0,7 procentenheter jämfört med dagen före, enligt Financial Times nätupplaga..

DI - 30 minuter sedan

Statligt stöd ska ge 10.000 extra hyresrätter per år

”Olyckligt”, säger bostadsminister Peter Eriksson om att investeringsstödet till hyresrätter har blivit kraftigt försenat. Åtgärden är hårt kritiserad, men regeringen räknar med mer än 10.000 extra hyresrätter per år..

DI - 30 minuter sedan

Stampen tar steg mot räddning

Mediekoncernen Stampen kommer sannolikt att kunna gå ur rekonstruktionen i förtid. Det bedömer rekonstruktören Christian Andersch. Med runt 3 500 anställda och stora skulder är Stampens rekonstruktion inte bara en av mediebranschens värsta kriser hittills.

DI - 45 minuter sedan

Vinsttak i välfärden kan strida mot EU-rätten

Regeringens utredare Illmar Reepalu hävdar att ett vinsttak för privata välfärdsbolag är fullt förenligt med lagen. Men ett sådant förslag skulle kunna strida mot EU-rätten, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Svensken öser ut pengar på semestern

Tenderar du att göra av med alldeles för mycket pengar på semestern? Lugn, du är inte ensam. Mer än hälften av svenskarna sätter sprätt på stålarna utomlands, bland annat på alkohol och snacks..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Inte stopptid för aktier ännu

Stockholmsbörsen är inne en stark fas. Det klassiska placerarverktyget investeringsklockan signalerar att den ska ticka på ytterligare..

DI - 1 timme sedan

Fedchef lutar åt tidig höjning

Federal Reserves penningpolitik är ackommoderande och kommer att fortsätta att vara det även om de höjer räntan. Det sade Patrick Harker, Fedchef i Philadelphia, på torsdagen enligt Bloomberg News. Han är inte röstande i FOMC i år..

DI - 1 timme sedan

Sverige omkört i "internet-toppen"

Sverige har inte längre snabbast internet i Europa. Det är numera grannlandet Norge som ligger på förstaplatsen. Globalt sett ligger Sverige på en fjärdeplats och Norge på en andraplats..

DI - 1 timme sedan

Engelska Skolans vd: Kvalitet ger lönsamhet

Engelska Skolans vd Ralph Riber är "ödmjuk" inför det stora intresset för bolagets aktie. Han vill samtidigt betona att skolföretagets vinster är en följd av att kvaliteten är hög och söktrycket stort..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.