GT > Nyheter

Saturday, 29 April, 17:28

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Expressen - 23 feb 17 kl. 23:13

Stormen Doris drar in över Sverige

Nu drar stormen Doris in över Sverige.I södra delarna blir det hårda vindar i natt.– Vid kusterna i Skåne kan det nog handla om 15-20 sekundmeter, alltså styv kuling, säger meteorologen Roar Teigen vid väderinstitutet Storm..

News55 - 03 apr 17 kl. 16:53

Så många år fyller Hollywoodstjärnan Doris Day – egentligen

I det dopcertifikat som nyligen påträffats framgår att Doris Day föddes redan 1922, inte 1924 som skådespelaren hittills hade trott, det skriver Dagens Nyheter idag. Det betyder att Day under måndagen fyllde 95 år – inte 93 som hon först trodde. Charley Cullen Walters är Doris Days pressombud och han menar att spekulationerna kring Days ålder har hängt med sedan flera år tillbaka.

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Supermiljöbloggen - 04 sep 16 kl. 18:29

Nemo och Doris borde få stanna i haven

Nu var det drygt en vecka sen den efterlängtade filmen Hitta Doris hade premiär i Sverige. Det finns dock skuggor som hänger över filmens popularitet - viljan att ha en egen Nemo eller Doris hemma i akvariet.  Efter dundersuccén Hitta Nemo har många längtat efter uppföljaren om Nemos förvirrade kompis Doris, en fisk av arten Blue Tang.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Stordalen smällde av rökbomb: "Bryta av"

Han smällde av en rökbomb på ett styrelsemöte och klär upp kollegorna i medeltidskläder.Hotellmogulen Petter Stordalen är känd för sina stora framgångar och nu öppnar norrmannen upp sig – och berättar om hur han styr sina hotell."Världen behöver målas med ljusare färger.

GT - 1 timme sedan

Flera explosioner vid brand i verkstadslokal

En stor brand har rasat i en verkstadslokal i Härryda.Gasflaskor i byggnaden orsakade ett antal explosioner i den brinnande byggnaden.– Räddningstjänsten är där med en stor styrka, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.

GT - 1 timme sedan

Brand i verkstadslokal – kan finnas gasflaskor

En stor brand ska rasa i en verkstadslokal i Härryda. – Räddningstjänsten är på väg med en stor styrka och det finns uppgifter om gasflaskor i lokalen, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg. Det ska vara kraftig rökutveckling på platsen.

GT - 1 timme sedan

Stjärnorna aktuella mot BK Häcken

IFK Göteborg kan få tillbaka tre nyckelspelare mot BK Häcken. Mads Albaek, Scott Jamieson och Thomas Rogne är alla aktuella. – Jag är inte jättebekymrad, säger sjukgymnasten Fredrik Larsson.

GT - 1 timme sedan

Trafikolycka – tre personer varav ett barn inblandade

En trafikolycka har inträffat på Hisingen i Göteborg.– Vi är på väg till olycksplatsen i Kärra i Göteborg. Jag har ännu bara uppgifter från SOS som säger att det ska vara två bilar med tre personer varav ett barn i som är inblandade, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman vid region Väst..

GT - 2 timmar sedan

Efter dramatiska tiden – elefantungen mår bra

Det såg länge mörkt ut – men nu syns ljuset i tunneln för Borås djurparks lilla elefantkalv. Efter stora problem med att dia har den yngste medlemmen i elefantflocken nu fattat grejen. Dessutom kan den se fram mot en kompis i samma ålder då kalvens mormor som är dräktig, skriver SVT Nyheter Väst.

GT - 3 timmar sedan

JUST NU: Man hittad knivskuren

En man har blivit knivskuren i Borås, uppger polisen. – Det kan jag bekräfta, men vi kan inte säga så mycket mer i nuläget på grund av utredningsläget, säger polisens presstalesman Tommy Nyman. En person har gripits.

GT - 3 timmar sedan

JUST NU: Person knivskuren i Borås

En person ska ha blivit knivskuren i Borås, uppger polisen. – Det kan jag bekräfta, men vi kan inte säga så mycket mer i nuläget på grund av utredningsläget, säger polisens presstalesman Tommy Nyman. .

GT - 4 timmar sedan

Båt på väg att sjunka i hamn

En motorbåt håller på att sjunka i Trollhättan hamn.– Det är inget polisiärt ärende men vi har fått information om detta. Det ska inte finnas några personer ombord, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.