GT > Nyheter

Thursday, 28 July, 22:15

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Kristianstadsbladet - 17 nov 13 kl. 15:15

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian.

BT - 17 nov 13 kl. 15:36

Doris Lessing har avlidit

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Polisen - 28 okt 11 kl. 15:56

Doris årets polishund 2011

Miridocs Dizza, kallad Doris, har utsetts till årets polishund 2011. Tillsammans med sin förare Hans Johansson arbetar Doris som patrullhund vid hundenheten i Stockholms län, men hon är även specialiserad på narkotika- och vapensök..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Jonsson: De gjorde matchen för viktig

IFK Göteborg gick in till årets viktigaste match och visste att de behövde göra årets bästa prestation. I stället för att ha med sig tron från de inledande kvalomgångarna, gjorde de den för viktig. För stor.

GT - 45 minuter sedan

Mammans ilska mot McDonald's: "Sorgligt"

Feminina pingviner som "skrattar vid helt fel tillfälle" och maskulina leoparder som "hörs mest och är festens mittpunkt." Leksakerna i McDonald's Happy Meal har fått flera kunder att ifrågasätta vilket århundrade hamburgerjättens genustänk är hämtat från. – Det visar väldigt tydligt att kvinnor inte ska höras och att män får lov att ta plats.

GT - 1 timme sedan

Man rånade butik – ska ha stulit trisslotter

En man ska ha rånat en butik i Göteborg med ett pistolliknande föremål. Gärningsmannen ska ha stulit trisslotter för att sedan fly från platsen. – Han sprang ifrån platsen, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.

GT - 1 timme sedan

Domarpiken: "Det är inte innebandy..."

IFK Göteborg gick till halvtidsvilan med 0-0 hemma mot HJK Helsingfors. I halvtidspausen var Blåvitt-mittfältaren Sebastian Eriksson missnöjd över domarens nivå. – Det är inte innebandy vi spelar, fotboll är en kontaktsport, säger han till Viasat Sport..

GT - 2 timmar sedan

Mopedgäng gav sig på pappa med barn

Tre personer på mopeder ska ha kört i hög fart förbi en pappa och dennes barn som gick på en promenad i Jonsered. När mannen visade att han inte uppskattade tilltaget ska mopedförarna ha misshandlat honom, uppger polisen. – Han hytte med näven och visade att han var missnöjd.

GT - 3 timmar sedan

Häng med live under Europa League-kvalet

IFK Norrköping-HJK Helsingfors och Panathinaikos-AIK står på agendan. Häng med direkt när de svenska lagen ska ta sig till Europa League!.

GT - 4 timmar sedan

Stampens digitala intäkter halverades

De digitala intäkterna mer än halverades för Stampenkoncernen under förra året.  Det framgår av Hjörnefamiljens ägarbolag Skäreleja AB:s årsredovisning som nyligen kom in till Bolagsverket. – Det är ingen bra utveckling, säger Stefan Melesko, docent i medieekonomi.

GT - 5 timmar sedan

Permobilförare körde mot trafiken på väg

Skrämda bilförare larmade polisen – de mötte en permobil som körde mot färdriktningen på riksväg 40.Föraren kunde till slut stoppas.– Jag vet inte om föraren uppfattat att det var ovanligt många bilar som körde rakt emot, säger Ulla Brehm, presstalesperson hos polisen i region Väst..

GT - 5 timmar sedan

Häckenbacken nära lånas ut till Ljungskile

Enligt GT:s uppgifter är Häckenbacken Egzon Binaku nära att lånas ut till Ljungskile. Ytterbacken själv bekräftar intresset. – Jag vet att Ljungskile är intresserade, säger 20-åringen..

GT - 6 timmar sedan

Olycka med lastbil och mc inblandad

En trafikolycka har inträffat på E6 Slöinge, norrgående riktning. En motorcykel, en personbil och en lastbil är inblandad. – Vi är på väg till platsen, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i Region Väst.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.