GT > Nyheter

Tuesday, 31 May, 09:42

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Kristianstadsbladet - 17 nov 13 kl. 15:15

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian.

BT - 17 nov 13 kl. 15:36

Doris Lessing har avlidit

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Polisen - 28 okt 11 kl. 15:56

Doris årets polishund 2011

Miridocs Dizza, kallad Doris, har utsetts till årets polishund 2011. Tillsammans med sin förare Hans Johansson arbetar Doris som patrullhund vid hundenheten i Stockholms län, men hon är även specialiserad på narkotika- och vapensök..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Par vaknade av tjuv – klättrade in på stege

Ytterligare ett västsvenskt par – den här gången i Karlstad – har vaknat mitt i natten av att det var inbrott i deras hus. Tjuven hade klättrat upp med stege och tagit sig in på andra våningen i huset, skriver polisen på sin hemsida. Huset är avspärrat..

GT - 2 timmar sedan

Fyra bilar förstördes i brand vid garage

Tre bilar har brunnit upp och en är rökskadad. Bilbränderna inträffade i Lysekil under natten. Dessutom blev en garagefasad skadad, skriver polisen på sin hemsida..

GT - 2 timmar sedan

Vaknade av att okänd man stod i sovrummet

Mitt i natten vaknade paret av att en okänd man stod i deras sovrum. De skriker till – och inkräktaren flydde via balkongen. Tillsammans med en kompanjon ska denne sedan ha försvunnit från platsen, skriver polisen på sin hemsida..

GT - 2 timmar sedan

Dubbla ingripanden mot rattfyllerister

En kvinna stoppades av polis i Jönköping – som misstänkte att hon körde rattfull. Bara minuterna senare stannades ytterligare en kvinna misstänkt för samma brott. Deras fordon beslagstogs, skriver polisen på sin hemsida..

GT - 13 timmar sedan

Boisen: Då infinner sig plötsligt tystnaden

På en bild syns Oscarvinnaren Alicia Vikander med en cigarett och ett vinglas i handen på en fest. Världen rasar. På en Instagrambild syns sångerskan Molly Sanden vid ett bord där det ligger ett cigarettpaket.

GT - 13 timmar sedan

Sparkade personal på asylboende – greps

Två män har gripits misstänkta för misshandel av personal på ett asylboende utanför Hagfors i Värmland. – De fick ner en på marken och har sparkat denne, sen har de gett sig på ytterligare en, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

GT - 13 timmar sedan

Direktören sparkas – får tre miljoner kr

I sjutton månader var Magnus Sigfusson Göteborgs fastighetsdirektör. I dag sparkas han med omedelbar verkan efter en schism med nämnden. Med sig tar Sigfusson som mest 24 arbetsfria månadslöner - en kostnad av tre miljoner kronor för skattebetalarna.

GT - 16 timmar sedan

Man knivskuren – förd till sjukhus

En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren i låret vid ett torg i Kinna på måndagseftermiddagen. – Från början fick vi uppgifter om att det var en kvinna. Vi kan bara beklaga, det är ett missförstånd i kommunikationen, säger Tommy Nyman, presstalesman på polisen i region Väst.

GT - 15 timmar sedan

Mäktiga frieriet – mitt på gatan

Robert Bergstedt, 26, hade förlovningsringen i fickan. Strax före gryningen insåg han – mitt på Avenyn – att tillfället hade kommit. Kompisarna hjälpte till att lura ut sambon Sandra Engman, 22, på gatan.

GT - 15 timmar sedan

Så ska IFK Göteborg utnyttja ledigheten

GÖTEBORG. IFK Göteborgs A-lag har nu nio dagars ledighet. Under uppehållet väntar läger i Smögen och match i Stenungsund.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.