GT > Nyheter

Friday, 21 October, 18:32

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Supermiljöbloggen - 04 sep 16 kl. 18:29

Nemo och Doris borde få stanna i haven

Nu var det drygt en vecka sen den efterlängtade filmen Hitta Doris hade premiär i Sverige. Det finns dock skuggor som hänger över filmens popularitet - viljan att ha en egen Nemo eller Doris hemma i akvariet.  Efter dundersuccén Hitta Nemo har många längtat efter uppföljaren om Nemos förvirrade kompis Doris, en fisk av arten Blue Tang.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Kristianstadsbladet - 17 nov 13 kl. 15:15

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian.

BT - 17 nov 13 kl. 15:36

Doris Lessing har avlidit

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Efter tunga tiden – här är Boris drömprojekt

Boris Lennerhov har äntligen fått tid att genomföra sitt drömprojekt – en hejdundrande julshow, med Linda Bentzing och Lisa Ajax som dragplåster. – Det här är något jag velat göra länge. Det kommer bli väldigt, väldigt roligt!

GT - 45 minuter sedan

Forsberg missar minst fyra matcher

Oscar Engsund stängs av i fem matcher efter tacklingen på Tobias Forsberg. Nu har Leksandsspelarens skadedom kommit. Han blir borta i åtminstone fyra matcher.

GT - 1 timme sedan

Man döms till fängelse för sexbrott mot barn

En västsvensk man i 45-årsåldern dömdes under torsdagen till tio månaders fängelse för sexuellt övergrepp mot barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott. Brotten har skett i mannens hem och offren har varit små flickor. Samme man friades i juni för våldtäkt mot barn - och det var då som brotten som mannen nu döms för, uppdagades, enligt GP..

GT - 2 timmar sedan

Man ska ha erbjudit tjänsteman muta – åtalas: "Tanklöst"

En medelålders man åtalas för att per mejl erbjudit en tjänsteman vid länsstyrelsen att fritt hyra en stuga under någon vecka. Det var tjänstemannen själv som slog larm om den misstänkta mutan som hon uppfattade som ett försök att få henne att godkänna rensningen av en bäck utan ansökan. – Jag påstår att han erbjudit en otillbörlig förmån, säger åklagaren Robert Engstedt vid riksenheten mot korruption..

GT - 6 timmar sedan

Pulver på bokhandeln var ofarligt

Polisens bombgrupp har skickats till en bokhandel i centrala Göteborg sedan en kvinna öppnat brev med ett vitt pulver i.Vid 12.15 gick bombgruppen in i lokalen för att undersöka pulvret.

GT - 4 timmar sedan

Två till sjukhus efter frontalkrock

Två bilar har frontalkrockat i Huskvarna, skriver polisen på sin hemsida. Fyra personer är inblandade. Två har förts till sjukhus..

GT - 5 timmar sedan

Klart: Domen efter fula knätacklingen

GÖTEBORG. Frölundabacken Oscar Engsund, 23, stängs av i fem matcher för tacklingen mot Leksands Tobias Forsberg. Det meddelar Hockeyförbundets disciplinnämnd i dag..

GT - 6 timmar sedan

Bokhandel avspärrad – bombgrupp på väg

Polisens bombgrupp har skickats till en bokhandel i centrala Göteborg. En person har fått ett kuvert med vitt pulver i. – Vi har tagit det säkra före det osäkra, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson..

GT - 6 timmar sedan

Så här ska polisen sätta dit fartsyndarna

Här är polisens jätteinsats för att komma åt fartsyndarna i Västsverige. Löftet under den flera veckor långa operationen: Kör du för fort så åker du dit. – Då är risken överhängande för att du kommer att du stoppas och rapporteras på ett eller annat sätt, säger Jenny Wester, chef på trafiksektionen vid polisen i region Väst..

GT - 12 timmar sedan

Attacken i Trollhättan: Anton Lundin Petterssons rasistiska värld

Nazism, rasteorier och ultramaskulinitet. Här är skolmördaren Anton Lundin Petterssons rasistiska värld på nätet. Expressen har ett år efter morden granskat ideologin som mördaren sympatiserade med.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.