GT > Nyheter

Sunday, 20 May, 16:10

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

Expressen - 23 feb 17 kl. 23:13

Stormen Doris drar in över Sverige

Nu drar stormen Doris in över Sverige.I södra delarna blir det hårda vindar i natt.– Vid kusterna i Skåne kan det nog handla om 15-20 sekundmeter, alltså styv kuling, säger meteorologen Roar Teigen vid väderinstitutet Storm..

News55 - 03 apr 17 kl. 16:53

Så många år fyller Hollywoodstjärnan Doris Day – egentligen

I det dopcertifikat som nyligen påträffats framgår att Doris Day föddes redan 1922, inte 1924 som skådespelaren hittills hade trott, det skriver Dagens Nyheter idag. Det betyder att Day under måndagen fyllde 95 år – inte 93 som hon först trodde. Charley Cullen Walters är Doris Days pressombud och han menar att spekulationerna kring Days ålder har hängt med sedan flera år tillbaka.

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Supermiljöbloggen - 04 sep 16 kl. 18:29

Nemo och Doris borde få stanna i haven

Nu var det drygt en vecka sen den efterlängtade filmen Hitta Doris hade premiär i Sverige. Det finns dock skuggor som hänger över filmens popularitet - viljan att ha en egen Nemo eller Doris hemma i akvariet.  Efter dundersuccén Hitta Nemo har många längtat efter uppföljaren om Nemos förvirrade kompis Doris, en fisk av arten Blue Tang.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Birgitta skadad för livet – efter läkarens metod

Läkaren stängdes av efter att ha orsakat allvarliga vårdskador för en mängd patienter med kontroversiella, sovjetiska Ilizarov-metoden.Nu har han fått kritik från Inspektionen för vårt och omsorg för ytterligare ett sådant fall.Det gäller fallet med Birgitta – som har fått men för livet efter ingreppet.

GT - 8 timmar sedan

Siktar på en ny nolla mot Malmö

Åtta mål framåt.Och bakåt har Häckens målvakt Peter Abrahamsson inte släppt in något i de två senaste matcherna.Men i kväll gäller det ett stukat Malmö FF.

GT - 9 timmar sedan

Svår busskrasch när chauffören somnade

Josefine Davidsson hade arbetat i Göteborg och var på väg hem till Borås, en resa hon hade gjort oräkneliga gånger förut. Men bussen nådde aldrig sin destination.– Jag hör en kvinna som får panik och skriker.

GT - 10 timmar sedan

Ökad radikalisering får aldrig accepteras

Det finns i Göteborg olika synsätt på samhällets grundläggande demokratiska värden. Skolvärlden står inför allt fler utmaningar med antisemitism och extremism. Kunskapsbristen och aningslösheten måste bekämpas med fakta och möten mellan människor, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Ingrid Andreae (S)..

GT - 18 timmar sedan

Folkfesten ett faktum: "Mycket kärlek kvar"

GÖTEBORG. 60 000 anmälda, strax över 40 000 på startlinjen. En folkfest utan dess like, menar tv-profilen Rickard Olsson.

GT - 19 timmar sedan

Löparna: Det är det bästa med Göteborgsvarvet

Vi frågade deltagarna i Göteborgsvarvet vad de tyckte var allra bäst med arrangemanget.Se svaren i bildspelet..

GT - 20 timmar sedan

Så stort är läkarteamet på Göteborgsvarvet

GÖTEBORG. Sveriges största intensivvårdsavdelning och Sveriges största fältsjukhus. Så stor är den medicinska insatsen i samband med Göteborgsvarvet.

GT - 21 timmar sedan

Krock mellan två personbilar – en ligger på taket

Två bilar har kolliderat i Vårgårda kommun.– Alla ska vara ur bilarna. En av dem hamnade på taket, berättar Johan Josarp, vakthavande befäl i region Väst..

GT - 21 timmar sedan

Rakel sprang för sin döda mamma

GÖTEBORG. Ung Cancer-loggan lyser starkt på bröstet. För Rakel och Anton Cedersjö handlar Göteborgsvarvet om så mycket mer än att få en bra tid.

GT - 22 timmar sedan

Casper Janebrink om de vilda bråken i Arvingarna

Nästa år firar Arvingarna 30 år.Nu berättar Casper Janebrink om åren med Arvingarna, tankarna på att hoppa av och göra något annat – samt bråken inom bandet.– Det är klart att vi varit förbannade, slagit varandra på käften och brottats i bussen, säger Casper Janebrink..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.