GT > Nyheter

Sunday, 11 December, 10:55

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT

Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Supermiljöbloggen - 04 sep 16 kl. 18:29

Nemo och Doris borde få stanna i haven

Nu var det drygt en vecka sen den efterlängtade filmen Hitta Doris hade premiär i Sverige. Det finns dock skuggor som hänger över filmens popularitet - viljan att ha en egen Nemo eller Doris hemma i akvariet.  Efter dundersuccén Hitta Nemo har många längtat efter uppföljaren om Nemos förvirrade kompis Doris, en fisk av arten Blue Tang.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Kristianstadsbladet - 17 nov 13 kl. 15:15

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian.

BT - 17 nov 13 kl. 15:36

Doris Lessing har avlidit

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

JUST NU: Man skadad i brand

En brand har brutit ut i en lägenhet på Hisingen – räddningstjänsten jobbar för fullt på platsen. – En man i 60-årsåldern har förts till sjukhus med rökskador, säger polisens presstalesman Peter Adlersson. Det är kraftig rökutveckling på platsen och även intilliggande lägenheter ska ha skadats.

GT - 2 timmar sedan

Västlänken styrs inte av nytta utan av egenintresse

Egenintresset styr Västlänken-projektet, skriver Stoppa Västlänken Nu-samordnaren Mats Lövgren..

GT - 2 timmar sedan

Knivman attackerade man från sin bil

Den unge mannen trodde att det var en vän som parkerade på gårdsplanen i Sunne – men när bilföraren vevade ner rutan attackerades mannen med en kniv. – Han fick några rispor på bröstet men lyckades backa undan, säger Ronny Brattström vid polisen i Värmland. Polisen söker nu en vit Volkswagen transporter som saknar registreringsskyltar.

GT - 10 timmar sedan

Så får du julstämning hemma –experten tipsar

Hur får man till den där rätta julkänslan egentligen? Ska man ha levande eller elektriska ljus? Och ska man verkligen plocka fram alla porslinstomtar?

GT - 12 timmar sedan

JUST NU: Maskerad mobb kastar sten mot polisen

En polisinsats pågår efter kravaller i Gamlestan i Göteborg.– 50-60 maskerade individer har kastat sten mot poliser och polisfordon, säger Joakim Hansson vid polisen i Region Väst..

GT - 12 timmar sedan

Oroligheter i Göteborg

En polisinsats pågår efter ett upplopp i Gamlestan i Göteborg.– 50-60 maskerade individer har kastat sten mot poliser och polisfordon, säger Joakim Hansson vid polisen i Region Väst..

GT - 13 timmar sedan

Imponerande försvar – men Sävehof föll tungt

  Sävehof stängde igen bakåt mot Alingsås och följde upp det mot IFK Kristianstad. Men i Skåne blev det inga poäng. – Det är inte mycket som skiljer, säger målvakten Per Sandström, 35.

GT - 14 timmar sedan

Misshandel på asylboende – flydde i bil

En man har misshandlats svårt på ett flyktingboende i Sunne.– Han har fått både sparkar och slag i huvudet, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

GT - 13 timmar sedan

De skulle till Gekås – fick bo i knarkstuga

När Sussie Persson och hennes ressällskap checkat in i den hyrda stugan i Ullared kände man att det luktade väldigt illa. Och under husesynen blev det bara värre.Man hittade ett antal spår efter en knarkfest.

GT - 15 timmar sedan

SD-politikern: "Vi ska utrotas med råttgift"

SD-politikern Per Lindström tycker att sverigedemokrater diskrimineras på samma sätt som judarna i Hitlertyskland. "Den parallell som kan dras med judarnas situation är den särbehandling som sverigedemokrater utsätts för", skriver Lindström i en debattartikel i SvD. En hårresande jämförelse, tycker Svante Weyler, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.