GT > Nyheter

Monday, 20 February, 09:55

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Supermiljöbloggen - 04 sep 16 kl. 18:29

Nemo och Doris borde få stanna i haven

Nu var det drygt en vecka sen den efterlängtade filmen Hitta Doris hade premiär i Sverige. Det finns dock skuggor som hänger över filmens popularitet - viljan att ha en egen Nemo eller Doris hemma i akvariet.  Efter dundersuccén Hitta Nemo har många längtat efter uppföljaren om Nemos förvirrade kompis Doris, en fisk av arten Blue Tang.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Kristianstadsbladet - 17 nov 13 kl. 15:15

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian.

BT - 17 nov 13 kl. 15:36

Doris Lessing har avlidit

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

JUST NU: Tre skadade i allvarlig frontalkrock

Två bilar och en lastbil har varit inblandade i en olycka på riksväg 44 utanför Götene.Tre personer har förts till sjukhus.– Bilarna frontalkrockade, säger Erik Wedebrand, räddningstjänstens inre befäl.

GT - 1 timme sedan

JUST NU: En fast- klämd i svår krasch

Två bilar och en lastbil har varit inblandade i en olycka på riksväg 44 utanför Götene.En person är förd till ambulans – räddningstjänsten håller på och klipper i ett av fordonen för att få ut en annan.– Vi räknar med att vägen kommer vara helt avstängd i ungefär en timme framöver, säger Johan Hjortsberg, räddningschef i beredskap..

GT - 3 timmar sedan

Så blir du lurad av pensionsbedragarna

I slutet av februari och i början av mars börjar de orangea kuverten med årsbeskedet av den allmänna pensionen att ramla ner i svenskarnas brevlådor.Polisen går nu ut med en uppmaning för att se till att du inte luras på pensionspengarna. – Där det finns pengar finns det också fula fiskar, säger Magnus Lindegren, chef för bedrägerisektionen på polisen i region Väst..

GT - 14 timmar sedan

En allvarligt knivskuren – utanför McDonald's

En man har blivit knivskuren i ryggen utanför McDonald's i Borås.Det efter att två gäng börjat bråka med varandra utanför restaurangen.– Det har kommit fram ett stickvapen.

GT - 14 timmar sedan

JUST NU: En knivskuren utanför McDonald's

En person har blivit knivskuren i ryggen utanför McDonald's i Borås.Det efter att två gäng börjat bråka med varandra utanför restaurangen.– Det har kommit fram ett stickvapen.

GT - 13 timmar sedan

Elfsborg släppte in två mål på två minuter

Elfsborg ledde med 1–0 och var på väg mot en stabil seger.Då vände Värnamo till 2–1 på två minuter.– Vi borde ha dödat matchen i första halvlek, säger Simon Lundevall, som kvitterade och räddade en cuppoäng mot sitt lag..

GT - 14 timmar sedan

JUST NU: Person knivskuren utanför McDonaldsrestaurang

En person har blivit knivskuren i ryggen utanför en McDonaldsrestaurang i Borås.Det efter att två gäng börjat bråka med varandra utanför restaurangen.– Det har kommit fram ett stickvapen.

GT - 14 timmar sedan

En person knivskuren i storbråk utanför Mcdonald's

En person har blivit knivskuren i ryggen utanför en McDonaldsrestaurang i Västsverige.Det efter att två gäng börjat bråka med varandra utanför restaurangen.– Det har kommit fram ett stickvapen.

GT - 15 timmar sedan

Succé direkt för Elmander

Johan Elmanders, 35, första match i Öis på 17 år slutade med succé.Han spelade med en yttersida fram David Johansson till 1–1-kvitteringen mot Norrköping fem minuter före slutsignalen i cupmatchen.– Han fick en felträff, ha-ha.

GT - 17 timmar sedan

AIK-tränarens syrliga pik till IFK Göteborg

AIK vann bara med 1–0 mot Gais.Det fick AIK:s tränare Rikard Norling att dela ut beröm till motståndarna.– Gais är kanske det bästa svenska lag vi har mött i år, säger Norling.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.