GT > Nyheter

Thursday, 19 October, 22:15

GT - 10 jan 16 kl. 16:52

Doris, 6, kan dra en vagnlast med 869 kiloDet har varit hundfest på Svenska Mässan de senaste dagarna. My Dog är Nordens största hundmässa då Boris, 6, i år har tävlat i sporten Weightpull – en tävling då hundar ska dra en lastad vagn med stenar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Svenska Mässan, Dog, Nordens, Boris, Weightpull

Dela artikeln

484 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Doris6 kan , draen , vagnlastmed , 869, kilo
Länstidningen i Jämtland - 04 jan 16 kl. 15:35

Ilskan kokar inom Pija Lindenbaums Doris

Första uppslaget i ”Doris drar” av Pija Lindenbaum är mycket åskådligt. Jag lägger märke till luftvärmepumpen utanpå huset. Alltså nutid i en villaförort.

BT - 18 nov 13 kl. 08:43

Doris Lessings finaste kärlekshistoria

Doris Lessing dog i går. 94 år fyllda kände hon sig förhoppningsvis både färdigskriven och färdiglevd. Hennes senaste roman Alfred and Emily kom 2008, året efter hon tilldelades Nobelpriset i litteratur, med den hårt kritiserade formuleringen “den kvinnliga erfarenhetens epiker” i motiveringen.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 11 kl. 00:41

Länsbor krävs på 869 miljoner av fogden

LYCKSELE Drygt 869 miljoner kronor. Så mycket skulder har 6 000 personer i Västerbotten hos Kronofogden. På måndag besöker Kronofogden och Konsumentverket Lycksele och Storuman för att uppmärksamma problemet med överskuldsättning.

Barometern - 17 nov 13 kl. 20:32

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal. Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Expressen - 23 feb 17 kl. 23:13

Stormen Doris drar in över Sverige

Nu drar stormen Doris in över Sverige.I södra delarna blir det hårda vindar i natt.– Vid kusterna i Skåne kan det nog handla om 15-20 sekundmeter, alltså styv kuling, säger meteorologen Roar Teigen vid väderinstitutet Storm..

News55 - 03 apr 17 kl. 16:53

Så många år fyller Hollywoodstjärnan Doris Day – egentligen

I det dopcertifikat som nyligen påträffats framgår att Doris Day föddes redan 1922, inte 1924 som skådespelaren hittills hade trott, det skriver Dagens Nyheter idag. Det betyder att Day under måndagen fyllde 95 år – inte 93 som hon först trodde. Charley Cullen Walters är Doris Days pressombud och han menar att spekulationerna kring Days ålder har hängt med sedan flera år tillbaka.

TA - 17 nov 13 kl. 15:26

Nobelpristagaren Doris Lessing död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger den brittiska tidningen The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
Lessing fick Nobelpriset i litteratur med motiveringen att hon var "den kvinnliga erfarenhetens epiker, som med skepsis, hetta och visionär kraft har tagit en splittrad civilisation till granskning".

Barometern - 21 mar 14 kl. 12:29

Doris Dito återuppstår både här och där

Musikklubben Doris Dito i Kalmar, som fick pausa då spelstället gick i konkurs förra året, återuppstår som ambulerande klubb med kafé som bas. För drygt ett år sedan startade musikern Christian Smedström och Åsa Smedström Strand musikklubben Doris Dito på Stortorget Pub & Restaurang i Kalmar. Inriktningen för liveklubben var singer/songwriters och två amerikanska och en kanadensisk akt, Sarah MacDougall, Keegan McInroe och Ted Russell Kamp, var inbokade.

Supermiljöbloggen - 04 sep 16 kl. 18:29

Nemo och Doris borde få stanna i haven

Nu var det drygt en vecka sen den efterlängtade filmen Hitta Doris hade premiär i Sverige. Det finns dock skuggor som hänger över filmens popularitet - viljan att ha en egen Nemo eller Doris hemma i akvariet.  Efter dundersuccén Hitta Nemo har många längtat efter uppföljaren om Nemos förvirrade kompis Doris, en fisk av arten Blue Tang.

Sydsvenskan - 17 nov 13 kl. 15:06

Doris Lessing är död

Nobelpristagaren Doris Lessing har avlidit, uppger The Guardian. Lessing, som fick Nobelpriset i litteratur 2007, blev 94 år gammal.
I oktober 1919 föddes Doris Lessing i Iran.

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Pistolman försökte råna kiosk

En man försökte under torsdagskvällen att råna en kiosk i Borås. Enligt polisen ska mannen ha krossat en ruta och när ägaren tittade ut riktade mannen en pistol mot ägaren.Enligt polisen fick mannen inte med sig något, och sprang från plasten.

GT - 1 timme sedan

Chefen anställde egna släktingen

När enhetschefen skulle starta ett EU-projekt på Hisingen med en budget på 13,6 miljoner kronor var en av de första hon rekryterade en nära släktings sambo och nu fru. Den närstående kvinnan blev projektets kommunikatör – med en ingångslön på 35 000 kronor.– Hon är väldigt kompetent och erfaren, säger enhetschefen Rüddi Porsgaard om rekryteringen..

GT - 2 timmar sedan

Man hittad utanför sjukhus – flera skador i bröstet

En man har hittats utanför sjukhuset i Skaraborg med flera skador i bröstet. Enligt polisen kan det röra sig om knivskador.
Mannens skadeläge är oklart, men polisen har kunnat prata med mannen.

GT - 2 timmar sedan

Man blev nerslagen – sparkades i huvudet

En man blev under torsdagskvällen utsatt för en misshandel i Trollhättan. Mannen slogs ner och sparkades i huvudet av en annan man. Väktare avbröt misshandeln.

GT - 2 timmar sedan

Maria, 32: "De kallade mig hockeyhoran"

Maria Broström, 32, funderade och grät – och så bestämde hon sig.I en rad inlägg på Twitter berättar den tidigare elitspelaren i handboll för första gången allt om våldtäkten för 19 år sedan.– Jag vill inte bära på det här själv längre.

GT - 2 timmar sedan

Pappan om sista kvällen med barnen

Inledningsvis misstänktes pappan för mord på sin fru och parets tre barn. Misstankarna mot honom försvagades snabbt och för en och en halv vecka sedan meddelade åklagaren att förundersökningen lagts ner och att mamman dödat barnen och tagit sitt eget liv. I förhör berättar pappan om sista kvällen.

GT - 3 timmar sedan

Två bilar i krock på E6 – långa köer

Två bilar har kolliderat på E6 i Kungsbacka kommun. Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Göteborg och bilarna står i vänster körfält, enligt Trafikverket.Enligt räddningstjänsten är det långa köer vid olycksplatsen..

GT - 5 timmar sedan

Här går bombnazisten till attack mot polisen

Den tidigare nazistledaren i Göteborg, Viktor Melin, dömdes häromveckan till sex år och sex månaders fängelse för bombattackerna i Göteborg.Nu döms han igen – för att beväpnad med en stor sköld ha gått till attack mot polisen i samband med att Nordiska motståndsrörelsen, NMR, demonstrerade utan tillstånd..

GT - 6 timmar sedan

Brand i transformator – räddningstjänsten på plats

Räddningstjänsten är på väg till en misstänkt brand i en transformator i Göteborg, enligt GP.Enligt tidningen är det en kabel och en transformator intill järnvägen som ska ha börjat brinna.– Vi iaktar största försiktighet, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, till GP..

GT - 6 timmar sedan

Hotade man med kniv – greps av polis

En man i Vaggeryds kommun ska under torsdagen ha blivit hotad av en annan man beväpnad med kniv.Flera polispatruller kallades till platsen. Polisen kunde senare gripa mannen, misstänkt för olaga hot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.