DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 12:27

DI - 10 jan 16 kl. 15:34

Flest gillar Marabou på InstagramSociala medier är en given kommunikationskanal för företag. Nedan listas de varumärken som engagerar och når flest med sina Instagram-bilder. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Marabou, Instagram

Dela artikeln

59 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Flestgillar , Marabou, Instagram
DI - 16 okt 15 kl. 19:19

Åhléns och Marabou är störst på Instagram

En ny rapport visar vilka stora svenska varumärken som är bäst och sämst på Instagram. Bland vinnarna kan nämnas Åhléns, Ikea och Marabou, medan Blocket har svårt att få likes..

Dagens Media - 07 dec 15 kl. 09:53

Annonsörerna med störst engagemang på Instagram

Skistar, Marabou, Scouterna och Bregott är de varumärken som har lyckats skapa högst engagemang på Instagram under november..

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 09:04

Så får du flest likes på dina bilder

För privatpersoner handlar sociala medier bland annat om att få bekräftelse, att engagera och få reaktioner på vem du är, har gjort och inte minst var du är. Speciellt under sommaren på semestern vill många visa upp sig själv på det exotiska resmålet. Vykort har ersatts av bilder på Instagram.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow – nu förändras hela Instagram

Nu kommer helt nya former till Instagram. Det kommer inte längre enbart vara möjligt att posta kvadratiska bilder. Fyrkantiga kommer det hittills fortfarande att vara men nu skriver Instagram att det kommer bli möjligt att dela avlånga bilder, både liggande och stående.

DN - 06 okt 15 kl. 14:27

Hon har flest följare på Instagram


Popstjärnan Taylor Swift – där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför fick du flera nya följare på Instagram

Under lördagen vaknar många upp till betydligt fler följare än förut på sitt Instagramkonto. Det kanske kändes härligt för många, kontot har äntligen fått den uppmärksamhet det förtjänar.LÄS MER: VM-spelaren berättar om de oväntade bilderna på Instagram
BildkällaEller?

Sydsvenskan - 17 feb 16 kl. 11:31

Han är mäktigast på Instagram

Barack Obama är världens mäktigaste ledare. I alla fall på Instagram.Den amerikanske presidentens konto har drygt sex miljoner följare, visar en undersökning från pr-byrån Burson-Marsteller, som jämfört 305 konton tillhörande världsledare, regeringar, myndigheter och internationella organisationer.

GöteborgsPosten - 18 mar 14 kl. 05:00

Facebook och Instagram – ta ansvar för kränkningarna

Det senaste året har var tredje ung blivit kränkt på nätet och Facebook är det forum där flest blivit utsatta. Sociala mediegiganter som Facebook och Instagram måste ta större ansvar, skriver Lars Arrhenius, Friends, och Mårten Schultz, Juridikinstitutet..

Västerbottens Folkblad - 06 okt 15 kl. 12:53

Taylor Swift leder Instagram-ligan

Popstjärnan Taylor Swift – där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen. Swifts 49,6 miljoner följare gör att hon slår realitystjärnan och populärkulturfenomenet Kim Kardashian.

Barometern - 06 okt 15 kl. 12:51

Taylor Swift leder Instagram-ligan

Popstjärnan Taylor Swift - där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen. Swifts 49,6 miljoner följare gör att hon slår realitystjärnan och populärkulturfenomenet Kim Kardashian.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Anmälningarna om bidragsbrott ökar

Framför allt sker en kraftig ökning av anmälningar om brott mot Försäkringskassan. Nu storsatsar polisen..

DI - 30 minuter sedan

Enklare introduktion för nyanlända

Det ska bli enklare för flyktingar att sköta sina ärenden hos myndigheterna. Fem stora myndigheter ska nu dela gemensamma kontor ute i kommunerna..

DI - 30 minuter sedan

Bättre affärsklimat i eurozonen

Affärsklimatet i eurozonen förbättrades i juli, enligt EU-kommissionens nya rapport. Utvecklingen är tvärtemot vad analytikerna förväntade sig, skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

”Kulturen förlorar om Soundcloud säljs”

”Om Soundcloud silas mellan tänderna på en användarhungrig konkurrent blir världen en viktig musiktjänst fattigare”, skriver Di Digitals Sven Carlsson..

DI - 45 minuter sedan

Regeringen utreder gräsrotsfinansiering

Regeringen tillsätter en utredning som ska kartlägga och analysera marknaden för gräsrotsfinansiering i Sverige, i syfte att förbättra förutsättningarna för utvecklingen av denna typ av finansiering som även kallas för "crowd funding"..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Europaräntor sidledes

Europaräntorna visar små förändringar på torsdagen, medan börserna är överlag ned och oljan tappar ytterligare efter onsdagens fall. Dollarn försvagas än mer..

DI - 1 timme sedan

Adidas höjer prognos för fjärde gången

Den tyska sportjätten Adidas höjer sin prognos för försäljningstillväxten för helåret 2016. Det är fjärde gången bolaget reviderar upp sin försäljningsbedömning i år..

DI - 1 timme sedan

Viktor Munkhammar: Urstark jobbtrend

Det är fortsatt full fart på arbetsmarknaden. Frågan är när det ska börja märkas på lönerna. Och vad som händer när de många nyanlända kommer ut på arbetsmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Nordea Fonder minskar i Skistar

Nordea Fonder har minskat sitt innehav i Skistar den 27 juli, till cirka 1,9 miljoner aktier och röster, motsvarande 4,87 procent av kapital och 3,4 procent av rösterna.Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Konfidensindikator i EMU steg i juli

EU:s konjunkturbarometer visar att den samlade konfidensindikatorn, ESI, för euroländerna steg till 104,6 i juli, jämfört med oreviderade 104,4 i juni.Det framgår av EU-kommissionens månatliga rapport..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.