DI > Ekonomi

Friday, 27 May, 16:06

DI - 10 jan 16 kl. 15:34

Flest gillar Marabou på InstagramSociala medier är en given kommunikationskanal för företag. Nedan listas de varumärken som engagerar och når flest med sina Instagram-bilder. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Marabou, Instagram

Dela artikeln

59 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Flestgillar , Marabou, Instagram
DI - 16 okt 15 kl. 19:19

Åhléns och Marabou är störst på Instagram

En ny rapport visar vilka stora svenska varumärken som är bäst och sämst på Instagram. Bland vinnarna kan nämnas Åhléns, Ikea och Marabou, medan Blocket har svårt att få likes..

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Zuckerberg hade rätt – Den nya Instagram-ikonen äger

Trots kritik från bland annat tunga AdWeek så verkar Instagrams nya logga vara en riktig framgång, och har lett till högre ”engagemang” än den tidigare. Zuckerbergs Facebook, som äger Instagram verkar alltså än en gång ha fått rätt. AdWeek kallade den nya loggan för ”en travesti” och trodde att loggan kan bli ”årets största designmiss”.

Dagens Media - 07 dec 15 kl. 09:53

Annonsörerna med störst engagemang på Instagram

Skistar, Marabou, Scouterna och Bregott är de varumärken som har lyckats skapa högst engagemang på Instagram under november..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow – nu förändras hela Instagram

Nu kommer helt nya former till Instagram. Det kommer inte längre enbart vara möjligt att posta kvadratiska bilder. Fyrkantiga kommer det hittills fortfarande att vara men nu skriver Instagram att det kommer bli möjligt att dela avlånga bilder, både liggande och stående.

DN - 06 okt 15 kl. 14:27

Hon har flest följare på Instagram


Popstjärnan Taylor Swift – där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför fick du flera nya följare på Instagram

Under lördagen vaknar många upp till betydligt fler följare än förut på sitt Instagramkonto. Det kanske kändes härligt för många, kontot har äntligen fått den uppmärksamhet det förtjänar.LÄS MER: VM-spelaren berättar om de oväntade bilderna på Instagram
BildkällaEller?

Sydsvenskan - 17 feb 16 kl. 11:31

Han är mäktigast på Instagram

Barack Obama är världens mäktigaste ledare. I alla fall på Instagram.Den amerikanske presidentens konto har drygt sex miljoner följare, visar en undersökning från pr-byrån Burson-Marsteller, som jämfört 305 konton tillhörande världsledare, regeringar, myndigheter och internationella organisationer.

GöteborgsPosten - 18 mar 14 kl. 05:00

Facebook och Instagram – ta ansvar för kränkningarna

Det senaste året har var tredje ung blivit kränkt på nätet och Facebook är det forum där flest blivit utsatta. Sociala mediegiganter som Facebook och Instagram måste ta större ansvar, skriver Lars Arrhenius, Friends, och Mårten Schultz, Juridikinstitutet..

Västerbottens Folkblad - 06 okt 15 kl. 12:53

Taylor Swift leder Instagram-ligan

Popstjärnan Taylor Swift – där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen. Swifts 49,6 miljoner följare gör att hon slår realitystjärnan och populärkulturfenomenet Kim Kardashian.

Barometern - 06 okt 15 kl. 12:51

Taylor Swift leder Instagram-ligan

Popstjärnan Taylor Swift - där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen. Swifts 49,6 miljoner följare gör att hon slår realitystjärnan och populärkulturfenomenet Kim Kardashian.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Årets riktiga fondrysare

Att lägga sina ppm-pengar i bioteknik har varit en usel idé i år. Men de som vågade välja ädla metaller kan skryta vid middagsborden..

DI - 45 minuter sedan

Olika effekter av höjd pensionsålder

Två grupper med låga inkomster skulle påverkas om pensionsåldern ändras från 65 till 66 år. En blir vinnare, och en förlorare..

DI - 30 minuter sedan

Digitaliseringen tvingar banker till besparingar

Samtidigt som digitaliseringen utgör en utmaning för bankernas intjäningsmodell har banksektorn omfamnat utvecklingen genom kostnadsbesparingar..

DI - 45 minuter sedan

Allt fler turister väljer bort Turkiet

April var ingen bra månad för Turkiet när det gäller turism. Antalet besökare backade med 28 procent i april, jämfört med motsvarande period i fjol..

DI - 45 minuter sedan

Ny spellag välkomnar utländska operatörer

Den tjeckiska senaten röstade på torsdagen igenom ett förslag till ny spellag. Ingen ledamot röstade emot förslaget, dock avstod ett 20-tal senatorer från att rösta. Det skriver spelsajten EGR på fredagen i sitt nyhetsbrev..

DI - 45 minuter sedan

Flera tillverkare drar tillbaka fordon med Takata

Flera biltillverkare har beslutat att dra tillbaka fler än 12 miljoner fordon utrustade med defekta krockkuddar tillverkade av Takata, framgår av dokument från reglerande myndigheter i USA..

DI - 1 timme sedan

Fjellner: "Peter Sunde sätter svenskt rekord i hyckleri"

Sundes debattinlägg om delningsekonomin måste vara svenskt rekord i hyckleri. Det skriver Europaparlamentarikern Christofer Fjellner (M) i ett svar till Pirate Bay-grundaren Peter Sunde. .

DI - 45 minuter sedan

USA-terminer: Små rörelser inför Yellen-tal

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen visade små rörelser inför fredagens börsstart i väntan på dagens höjdpunkt, Fed-chefen Janet Yellens tal i kväll..

DI - 1 timme sedan

Flygjakt efter vatten kostar miljoner

Som följd av den skriande bristen på grundvatten på Öland har MSB och SGU nu beslutat att inventera öns vattentillgångar från luften. I höst ska en inventering göras från helikopter för att se om, och i så fall var, det går att göra ytterligare uttag av grundvatten..

DI - 1 timme sedan

Videoburst får godkänt för börsnotering

Aktietorget har godkänt Videoburst för notering, med förbehåll för att bolaget bland annat uppfyller marknadsplatsens ägarspridningskrav..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.