DI > Ekonomi

Monday, 27 June, 20:24

DI - 10 jan 16 kl. 15:34

Flest gillar Marabou på InstagramSociala medier är en given kommunikationskanal för företag. Nedan listas de varumärken som engagerar och når flest med sina Instagram-bilder. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Marabou, Instagram

Dela artikeln

59 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Flestgillar , Marabou, Instagram
DI - 16 okt 15 kl. 19:19

Åhléns och Marabou är störst på Instagram

En ny rapport visar vilka stora svenska varumärken som är bäst och sämst på Instagram. Bland vinnarna kan nämnas Åhléns, Ikea och Marabou, medan Blocket har svårt att få likes..

Dagens Media - 07 dec 15 kl. 09:53

Annonsörerna med störst engagemang på Instagram

Skistar, Marabou, Scouterna och Bregott är de varumärken som har lyckats skapa högst engagemang på Instagram under november..

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 09:04

Så får du flest likes på dina bilder

För privatpersoner handlar sociala medier bland annat om att få bekräftelse, att engagera och få reaktioner på vem du är, har gjort och inte minst var du är. Speciellt under sommaren på semestern vill många visa upp sig själv på det exotiska resmålet. Vykort har ersatts av bilder på Instagram.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow – nu förändras hela Instagram

Nu kommer helt nya former till Instagram. Det kommer inte längre enbart vara möjligt att posta kvadratiska bilder. Fyrkantiga kommer det hittills fortfarande att vara men nu skriver Instagram att det kommer bli möjligt att dela avlånga bilder, både liggande och stående.

DN - 06 okt 15 kl. 14:27

Hon har flest följare på Instagram


Popstjärnan Taylor Swift – där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför fick du flera nya följare på Instagram

Under lördagen vaknar många upp till betydligt fler följare än förut på sitt Instagramkonto. Det kanske kändes härligt för många, kontot har äntligen fått den uppmärksamhet det förtjänar.LÄS MER: VM-spelaren berättar om de oväntade bilderna på Instagram
BildkällaEller?

Sydsvenskan - 17 feb 16 kl. 11:31

Han är mäktigast på Instagram

Barack Obama är världens mäktigaste ledare. I alla fall på Instagram.Den amerikanske presidentens konto har drygt sex miljoner följare, visar en undersökning från pr-byrån Burson-Marsteller, som jämfört 305 konton tillhörande världsledare, regeringar, myndigheter och internationella organisationer.

GöteborgsPosten - 18 mar 14 kl. 05:00

Facebook och Instagram – ta ansvar för kränkningarna

Det senaste året har var tredje ung blivit kränkt på nätet och Facebook är det forum där flest blivit utsatta. Sociala mediegiganter som Facebook och Instagram måste ta större ansvar, skriver Lars Arrhenius, Friends, och Mårten Schultz, Juridikinstitutet..

Västerbottens Folkblad - 06 okt 15 kl. 12:53

Taylor Swift leder Instagram-ligan

Popstjärnan Taylor Swift – där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen. Swifts 49,6 miljoner följare gör att hon slår realitystjärnan och populärkulturfenomenet Kim Kardashian.

Barometern - 06 okt 15 kl. 12:51

Taylor Swift leder Instagram-ligan

Popstjärnan Taylor Swift - där har ni drottningen av Instagram. Enligt en färsk undersökning från fotoappen är det Swift som har flest följare i världen. Swifts 49,6 miljoner följare gör att hon slår realitystjärnan och populärkulturfenomenet Kim Kardashian.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Miljarder försvann från Stockholmsbörsen

Det blev en blodröd dag på Stockholmsbörsen och åtskilliga miljarder gick upp i rök. Det breda OMXSPI-indexet backade med 7,8 procent och storbolagsindexet stängde på minus 8,4 procent..

DI - 30 minuter sedan

Lithells barnkorv återkallas

Lithells barnens grillkorv med morot återkallas av matföretaget Atria Scandinavia. Orsaken är att plast har hittats i en korv. Den aktuella produkten med artikelnummer 2062 har bäst före-datum den 1 juli..

DI - 1 timme sedan

Dokument: Börsrasgenom tiderna

Sedan slutet av 1980-talet har aktiemarknaden skakats av flera händelser som har orsakat både börskrascher och fall. På måndagen var det dags igen och Stockholmsbörsen backade med 7,8 procent..

DI - 1 timme sedan

Börsen upphäver undantagstillstånd

Nasdaq upphör med sina undantagstillstånd på de svenska, finska, norska och danska derivatmarknaderna..

DI - 1 timme sedan

McDonald's förlorare på brexit

Amerikanska snabbmatskedjan McDonalds kommer påverkas negativt av brexit, bedömer Credit Suisse..

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: "Ser ut att bli repris på fredagen"

Börserna på Wall Street fortsatte några timmar in på måndagens handel att handlas ned, i kölvattnet av brexit. Konjunkturkänsligt gick allra svagast..

DI - 2 timmar sedan

Styrelseledamot köper i Sensys Gatso

Kerstin Sjöstrand, styrelseledamot i Sensys Gatso sedan i våras, har i en transaktion daterad den 7 juni köpt 22.200 aktier i bolaget..

DI - 2 timmar sedan

Vd köper första Electraaktierna

Electras vd Anneli Sjöstedt köpte 1.000 aktier i Electra den 22 juni..

DI - 2 timmar sedan

Aktien som trotsade börsfallet

Ett enda storbolag steg på måndagens Stockholmsbörs: medicinteknikbolaget Elekta. Aktien klättrade med drygt 2,9 procent..

DI - 2 timmar sedan

Ordförande ökar i Medcap

Michael Berg köpte 100.000 aktier i Medcap, där han är styrelseordförande, den 23 juni..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.