SvD > Ekonomi

Monday, 24 October, 12:30

SvD - 07 jan 16 kl. 19:00

”Det är dags att agera, Anders Ygeman!”Konkurrens är välkommen – men den måste ske på lika villkor. Ansvarig minister Anders Ygeman bör stå upp för sina löften före valet – att skapa ordning och reda i vägtransportbranschen. Det skriver Göran Rosengren, chefredaktör, Yrkesförartidningen Proffs..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ygeman, Anders Ygeman, Göran Rosengren, Proffs

Dela artikeln

836 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Det är dagsatt , agera, Anders, Ygeman
Cornucopia - 15 okt 16 kl. 13:08

Varför gör Anders Ygeman PR för ett börsbolags produkter?

Medan ansvarsområdet polisen och rättsväsendet förfaller och rutinmässigt lägger ner anmälningar har inrikesministar Anders Ygeman flera gångar gjort PR för ett börsbolags produkter. Det luktar illa och felprioriteringar, men få verkar kritisera att ett statsråd gör reklam för ett bolags produkter, som rent av är lagligt.
Inrikesminister Anders Ygeman (s).

Skånskan - 29 okt 15 kl. 16:23

Anders Ygeman ville visa sitt stöd

höör Inrikesminister Anders Ygeman (S) reagerar på alla de bränder som just nu inträffar i landet. När han fick höra om gårdagens brandattentat i Höör begav han sig till kommunen för en hastigt tillkallad presskonferens.– Jag vill visa mitt stöd till de drabbade.

SVT - 07 dec 15 kl. 21:12

Anders Ygeman om Lagrådets underkännande

Lagrådet underkänner regeringens lagförslag om skärpta id-kontroller och möjlighet att stänga Öresundsbron. Men regeringen gör en annan bedömning och fortgår med lagförslaget. – Den här situationen är akut och då måste regeringen kunna agera, säger Anders Ygeman..

Sydsvenskan - 20 jan 16 kl. 20:38

Ja! Sundspolletten trillar ner hos Anders Ygeman.

Nu verkar Öresundspolletten ha trillat ner hos regeringen. Äntligen. Mycket kan sägas om inrikesminister Anders Ygemans erkännande i Ekot, i denna tidning och i andra medier.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 20:38

Ja! Sundspolletten trillar ner hos Anders Ygeman.

Nu verkar Öresundspolletten ha trillat ner hos regeringen. Äntligen. Mycket kan sägas om inrikesminister Anders Ygemans erkännande i Ekot, i denna tidning och i andra medier.

Regeringen - 20 nov 14 kl. 09:45

Inrikesminister Anders Ygeman presenterar ny rikspolischef

Regeringen har vid sitt sammanträde i dag utsett en ny rikspolischef, en ny chef för nationella operativa avdelningen samt en ny chef för avdelningen för särskilda utredningar. Inrikesminister Anders Ygeman presenterar den nya rikspolischefen, samt de andra cheferna, vid en webbutsänd pressträff i Rosenbad.

Pressmeddelande: Inrikesminister Anders Ygeman presenterar ny rikspolischef

Justitiedepartementet, 20 november 2014.

Expressen - 12 feb 16 kl. 10:38

Anders Ygeman om misstänkte studenten

Nu uttalar sig inrikesminister Anders Ygeman (S) om lärarstudenten som misstänks för förberedelse till terrorbrott. – Det är klart att det är en väldigt allvarlig typ av brottslighet och det är på ett övergripande plan viktigt att Säkerhetspolisen kan gripa misstänkte terrorister, få dem häktade och dömda, säger Anders Ygeman. Efter att mannen häktades så har nu Lärarförbundet Student valt att radera en Facebookbild på honom..

Expressen - 06 mar 16 kl. 21:39

Anders Ygeman: "Ett nederlag för Europa"

Inrikesminister Anders Ygeman, S, pressades hårt inför EU:s förhandlingar med Turkiet om hanteringen av flyktingströmmen. Han menar att Schengensamarbetet med fri rörlighet är i fara om EU inte kommer till en lösning under måndagen. – Vad vi ser är ett nederlag för Europa, säger inrikesminister Anders Ygeman, S, i SVT:s Agenda..

Regeringen - 30 mar 15 kl. 09:01

Anders Ygeman tog emot betänkande om datalagring och integritet

Den f.d. ordföranden i Högsta förvaltningsdomstolen Sten Heckscher har i dag överlämnat betänkandet "Datalagring och integritet", SOU 2015:31, till inrikesminister Anders Ygeman.

Regeringen - 16 okt 16 kl. 12:00

Anders Ygeman besöker Göteborg

Måndagen den 17 oktober besöker inrikesminister Anders Ygeman Göteborg. Besöket inleds på Angeredsgymnasiet. Under eftermiddagen kommer Ygeman att träffa polisledningen i Göteborg..

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Brysselregionen säger också nej till Ceta

Den belgiska regionen Bryssel säger nu också nej till CETA, frihandelsavtalet med Kanada. Det rapporterar den tyska TV-kanalen ARD på sin hemsida..

SvD - 1 timme sedan

ÅF köper kemiverksamhet

ÅF förvärvar Reinertsens verksamhet i Sverige inom kemi, petrokemi och processindustrin. Verksamheten omsätter cirka 100 miljoner kronor och kommer att ingå i affärsområde Industry. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 1 timme sedan

Syngenta faller efter problem med Kina-bud

Schweiziska Syngenta backar i Zürich. Den kinesiska statens kemibolag Chemchina uppges ha misslyckats med att lämna eftergifter till EU:s konkurrensmyndighet. Det rapporterar Financial Times..

SvD - 1 timme sedan

Nintendoaktien dalar efter konsolbesvikelse

Spelkonsolen Switch, som i förra veckan presenterades av Nintendo, har tagits emot med besvikelse av aktiemarknaden. Det skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 2 timmar sedan

Saab har fått indisk Gripen-förfrågan

Saab och den amerikanska stridsflygplanskonkurrenten Lockheed Martin har båda fått brev under de senaste dagarna från Indiens regering med förfrågan om villighet att ingå partnerskap med ett indiskt bolag för att producera en flotta enmotoriga stridsflygplan..

SvD - 2 timmar sedan

Storaffär i flygbranschen

Den amerikanska flygkomponenttillverkaren Rockwell Collins förvärvar B/E Aerospace, som är storägare i svenska CTT Systems..

SvD - 2 timmar sedan

Dyrare att tanka bensin

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 13:69 kronor..

SvD - 3 timmar sedan

Så förbereder du dig på en bobubbla

Bostadspriserna fortsätter stiga och med det våra bolån. Här är tipsen du inte får missa om du vill förbereda dig på att bubblan en dag kan spricka..

SvD - 3 timmar sedan

Uppåt på börsen – Melker Schörling AB backar

Stockholmsbörsen stiger i den inledande handeln. Efter tio minuters handel har OMXS-index stigit med 0,4 procent..

SvD - 3 timmar sedan

Kamp för att undvika Ceta-fiasko

Senast i kväll måste Belgien säga ja – annars skjuts godkännandet av frihandelsavtalet mellan EU och Kanada på framtiden..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.