DrivaEget > Ekonomi

Saturday, 23 September, 00:32

DrivaEget - 06 jan 16 kl. 19:03

Han öppnar snart obemannad matbutik i Skåne Landsbygd  Robert Ilijason är mannen bakom den obemannade butik som snart öppnar i Viken i Skåne. Här berättar han hur den kommer fungera. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Skåne, Ilijason, Viken

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han öppnar snart obemannad, matbutiki , Skåne
YLE - 16 aug 16 kl. 16:50

Flyget har landat! Obemannad farkost flög från ett land till ett annat

Det obemannade flygplanet flög från Hangö mitt på dagen på tisdagen och levererade tryggt sitt paket till Hapsal i Estland. Luftfärden på 120 kilometer gick utan problem. Hangös stadsdirektör Denis Strandell hade planerat att packa med en bok om Hangö som gåva till sin kollega i vänorten Hapsal.

Nyteknik - 21 mar 11 kl. 12:52

Obemannad brandbil dränkte reaktor

Från en vattenkanon på 22 meters höjd sprutade en obemannad brandbil 1260 ton vatten över reaktor 3 i Fukushima..

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 15:53

Polisexpeditionen förblir obemannad

Polisen expedition i Broby förblir obemannad fram till årsskiftet. Anställningsstopp och omprioritering är orsaken.
- Polisstationen i Broby kommer att vara tillgänglig för allmänheten när stationsbefälet är tillbaks från semestern, i den mån han är inne och kan öppna, säger närpolischefen för området, Anders Swensson.

UNT - 23 maj 15 kl. 11:00

Öppnar obemannad turistinfo

Om planerna håller öppnas en obemannad turistinformation för Tierps kommun..

Sydsvenskan - 05 mar 16 kl. 03:38

Obemannad raket kraschade — igen

Det privata amerikanska rymdbolaget SpaceX har återigen misslyckats med att landa ett raketsteg på en plattform i havet.Uppskjutningen av Falcon 9 från Cape Canaveral, Florida, upp i rymden gick den här gången bra men när raketsteget skulle landa på plattformen i Atlanten — en obemannad drönare märkt med ett stort X och orden "Naturligtvis älskar jag dig fortfarande" — kraschade det.SpaceX leds av IT-entreprenören Elon Musk, miljardären bakom företag som Tesla och Paypal.

Nerikes Allehanda - 30 jul 16 kl. 05:29

Obemannad loppis där alla är välkomna

På sin gård driver Barbro Kuhlin en obemannad loppmarknad. Gårdens många skrymslen står öppna till allmänhetens förfogande..

SR - 20 dec 16 kl. 13:01

Obemannad undervattensfarkost till USA

Kina har återlämnat en obemannad undervattensfarkost till USA, efter en incident som ökat spänningen mellan de båda länderna. Undervattensfarkosten drogs upp av kinesisk militär på internationellt vatten..

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 11:43

Snattade varor på matbutik

BOLIDEN En kvinna ertappades nu på tisdag förmiddag när hon snattade varor på en matbutik i Boliden. BOLIDEN En kvinna ertappades nu på tisdag förmiddag när hon snattade varor på en matbutik i Boliden. Personalen upptäckte att en kvinna i ?

Kristianstadsbladet - 14 aug 11 kl. 21:32

Matbutik rånad i Tygelsjö

En matbutik i Tygelsjö rånades på söndagskvällen av en pistolbeväpnad man.
Klockan 18.42 larmades polisen om att en matbutik rånats i Tygelsjö.

Sydsvenskan - 14 aug 11 kl. 20:53

Matbutik rånad - två gripna

En matbutik i Tygelsjö rånades på söndagskvällen av en pistolbeväpnad man. Ett par timmar senare greps två misstänkta - en 18-åring och en 21-åring.
Klockan 18.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 13 timmar sedan

10 steg för att lyckas med Instagram

 Nätaffärer  Bilder är ett effektivt sätt att kommunicera med sina kunder. Med ett Instagramkonto kan ditt företag snabbt nå nya målgrupper. Vi hjälper dig att komma igång.

DrivaEget - 18 timmar sedan

Banken hotade stänga hennes konto

 Pengar  Ibland skär det sig mellan bankerna och kunderna. Seija Singh Ketola råkade i luven på Nordea angående ett företagskonto. Nu säger banken att det ska bli bättring.

DrivaEget - Igår: 13:26

Se upp! Därför behöver du en https-adress – och så gör du

 Nätaffärer  Har du en hemsida? Då kan du behöva en https-adress, med ett så kallat SSL-certifikat, för att inte riskera att läcka dina användares uppgifter, tappa på Google och få en icke-fungerande sajt. Vi reder ut!

DrivaEget - Igår: 06:50

Ny trend – återvinning flyttar in på kontoret

 Allmänt  Cirkulär ekonomi blev plötsligt ett begrepp som hördes överallt. Nu kommer nästa – cirkulär interiör. Basen är förstås densamma: att återanvända i stället för att slänga.

DrivaEget - I förrgår: 16:37

Mobile first – nu flyttar köpen in i mobilen

 Nätaffärer  Tidigare har mobilen varit ett smart skyltfönster för företagare som vill presentera sina produkter. Nu har den tagit ännu ett steg och blivit första valet även när kunden ska genomföra sina e-handelsköp. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 10:05

Budgeten på fem minuter

 Skatt  Höjda barnbidrag, fler utbildningsplatser och sänkt arbetslöshet. Finansminister Magdalena Andersson levererade budgeten för 2018 med en rejäl dos självförtroende. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 09:21

Sommarsol på burk

 Allmänt  Det började med en kupa för äppelträdets skull. I dag har Göran Sundström 50 miljoner bin i en verksamhet laddad med solenergi. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:28

Vi granskar företagskonton – men behövs det?

 Pengar  Alla stora banker erbjuder sina kunder företagspaket. Men frågan är om de alltid behövs. Här reder vi ut begreppen.

DrivaEget - 19 sep 17 kl. 21:30

Tröttnade på biverkningarna – Sofia uppfann eget järntillskott

 Nätaffärer  Sofia Friberg har jobbat inom läkemedelsindustrin, och lider av anemi. Hon fick nog av biverkningar av järntabletterna – och skapade en egen. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 sep 17 kl. 11:46

Vinn boken Lejonagendan

 Ditt liv  Lejonagendan heter en ny bok av Cecilia Duberg om ledarskap. Fast egentligen funkar den för vem som helst – enmansföretagare,- anställda såväl som storbolagsdirektörer. Nu kan du delta i vår tävling och vinna boken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.