DrivaEget > Ekonomi

Friday, 24 February, 06:53

DrivaEget - 06 jan 16 kl. 19:03

Han öppnar snart obemannad matbutik i Skåne Landsbygd  Robert Ilijason är mannen bakom den obemannade butik som snart öppnar i Viken i Skåne. Här berättar han hur den kommer fungera. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Skåne, Ilijason, Viken

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han öppnar snart obemannad, matbutiki , Skåne
YLE - 16 aug 16 kl. 16:50

Flyget har landat! Obemannad farkost flög från ett land till ett annat

Det obemannade flygplanet flög från Hangö mitt på dagen på tisdagen och levererade tryggt sitt paket till Hapsal i Estland. Luftfärden på 120 kilometer gick utan problem. Hangös stadsdirektör Denis Strandell hade planerat att packa med en bok om Hangö som gåva till sin kollega i vänorten Hapsal.

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 11:43

Snattade varor på matbutik

BOLIDEN En kvinna ertappades nu på tisdag förmiddag när hon snattade varor på en matbutik i Boliden. BOLIDEN En kvinna ertappades nu på tisdag förmiddag när hon snattade varor på en matbutik i Boliden. Personalen upptäckte att en kvinna i ?

Nyteknik - 21 mar 11 kl. 12:52

Obemannad brandbil dränkte reaktor

Från en vattenkanon på 22 meters höjd sprutade en obemannad brandbil 1260 ton vatten över reaktor 3 i Fukushima..

Kristianstadsbladet - 14 aug 11 kl. 21:32

Matbutik rånad i Tygelsjö

En matbutik i Tygelsjö rånades på söndagskvällen av en pistolbeväpnad man.
Klockan 18.42 larmades polisen om att en matbutik rånats i Tygelsjö.

Sydsvenskan - 14 aug 11 kl. 20:53

Matbutik rånad - två gripna

En matbutik i Tygelsjö rånades på söndagskvällen av en pistolbeväpnad man. Ett par timmar senare greps två misstänkta - en 18-åring och en 21-åring.
Klockan 18.

Alliansfritt Sverige - 03 maj 12 kl. 18:57

Alliansens bekämpar ungdomsarbetslöshet genom att besöka matbutik

SYNVILLA. Alliansens partiledare besökte idag en matbutik för att diskutera ungdomsarbetslösheten. Det Reinfeldt tidigare kallat en synvilla har nu alltså blivit ett stort problem, men bara ifall ungdomarna röstar på något annat än Alliansen.

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 15:53

Polisexpeditionen förblir obemannad

Polisen expedition i Broby förblir obemannad fram till årsskiftet. Anställningsstopp och omprioritering är orsaken.
- Polisstationen i Broby kommer att vara tillgänglig för allmänheten när stationsbefälet är tillbaks från semestern, i den mån han är inne och kan öppna, säger närpolischefen för området, Anders Swensson.

SmålandsPosten - 11 aug 14 kl. 08:47

Efterfrågad matbutik kan hamna i Klöxhult

Sedan Willys lämnade sina lokaler väster om järnvägen vill nu kommunen underlätta ifall någon ny mataktör vill etablera sig.
Och ett lämpligt område har pekats ut norr om väg 120 i närheten av Klöxhult. Även de boende i västra Älmhult kan alltså i framtiden få tillgång till en matbutik nära sig.

UNT - 23 maj 15 kl. 11:00

Öppnar obemannad turistinfo

Om planerna håller öppnas en obemannad turistinformation för Tierps kommun..

Sydsvenskan - 05 mar 16 kl. 03:38

Obemannad raket kraschade — igen

Det privata amerikanska rymdbolaget SpaceX har återigen misslyckats med att landa ett raketsteg på en plattform i havet.Uppskjutningen av Falcon 9 från Cape Canaveral, Florida, upp i rymden gick den här gången bra men när raketsteget skulle landa på plattformen i Atlanten — en obemannad drönare märkt med ett stort X och orden "Naturligtvis älskar jag dig fortfarande" — kraschade det.SpaceX leds av IT-entreprenören Elon Musk, miljardären bakom företag som Tesla och Paypal.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 17 timmar sedan

Från noll till 45 miljoner på fem år

 Inspiration  Assistansföretaget Björka Assistans AB har på kort tid vuxit sig riktigt stort, men för vd Marie Hansson är inte drivkraften pengar. Gärna fler kunder, men fortfarande samma fokus: kvalitet och service. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 14:30

Ökade med 500 procent – utan en krona i annonsering

 Försäljning  Annonsering är inte automatiskt det bästa sättet att nå nya kunder. På knappt tre år har företaget Superfront ökat sitt resultat med 500 procent – utan att lägga en krona på traditionell marknadsföring. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 13:30

Testa att driva eget på sommarlovet

 Starta eget  Är du mellan 15 och 20 år har du i många kommuner möjlighet att pröva på att driva ett eget företag under sommarlovet. Du kan få stöd av en handledare och även startkapital. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 11:42

Ta nätet till hjälp när du rekryterar

 Personal  Nätet har blivit en allt viktigare informationskälla för arbetsgivarna när de skall rekrytera ny personal. Genom sökningar på Facebook, Linkedin och Google kan du få fram värdefull  information om de som söker jobb. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 07:30

5 tips – så strukturerar du upp mejlen

 Ditt liv  Är allt en enda röra i inkorgen? Hittar du inte dina mejl? Minns du inte vad du ska svara på?

DrivaEget - I förrgår: 10:20

Så får du full koll på personalliggaren

 Personal  Hårdare kontroller av personaliggare kommer genomföras i byggbranschen. Hantverkare och andra underentreprenörer har inget ansvar att se till att lagen följs – men ska heller inte blunda för felaktigheter. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:40

Så väljer du rätt lokal

 Pengar  Det gäller att ha bra koll på företagets behov innan du börjar leta efter nya lokaler. Annars kan det bli onödigt dyrt. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:35

9 kriterier att tänka på när du väljer lokal

 Pengar  Vilka sökkriterier ska man då ställa upp för den nya lokalen? Lina Jandér påpekar att de självklart varierar beroende på bransch och verksamhet, men listar några av de vanligaste. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 07:30

3 hyresavtal att ha koll på

 Pengar  Både när du hyr och hyr ut en lokal gäller det att ha ett hyresavtal som reder ut vad som gäller. Bra att veta är att reglerna är olika för förstahands­uthyrning, andrahandsuthyrning och hyra av endast en del av en lokal. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 20 feb 17 kl. 10:19

Så lyckas du med delat ledarskap – “Tre kompanjoner är optimalt”

 Inspiration  En är ensam, två är bättre men tre är det optimala. Delat ledarskap ger både styrka och flexibilitet. Det menar grundarna bakom reklambyrån Tomorro’.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.