DrivaEget > Ekonomi

Saturday, 18 November, 00:01

DrivaEget - 06 jan 16 kl. 19:03

Han öppnar snart obemannad matbutik i Skåne Landsbygd  Robert Ilijason är mannen bakom den obemannade butik som snart öppnar i Viken i Skåne. Här berättar han hur den kommer fungera. Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget
Läs mer om:
Skåne, Ilijason, Viken

Dela artikeln

71 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han öppnar snart obemannad, matbutiki , Skåne
YLE - 16 aug 16 kl. 16:50

Flyget har landat! Obemannad farkost flög från ett land till ett annat

Det obemannade flygplanet flög från Hangö mitt på dagen på tisdagen och levererade tryggt sitt paket till Hapsal i Estland. Luftfärden på 120 kilometer gick utan problem. Hangös stadsdirektör Denis Strandell hade planerat att packa med en bok om Hangö som gåva till sin kollega i vänorten Hapsal.

Nyteknik - 21 mar 11 kl. 12:52

Obemannad brandbil dränkte reaktor

Från en vattenkanon på 22 meters höjd sprutade en obemannad brandbil 1260 ton vatten över reaktor 3 i Fukushima..

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 15:53

Polisexpeditionen förblir obemannad

Polisen expedition i Broby förblir obemannad fram till årsskiftet. Anställningsstopp och omprioritering är orsaken.
- Polisstationen i Broby kommer att vara tillgänglig för allmänheten när stationsbefälet är tillbaks från semestern, i den mån han är inne och kan öppna, säger närpolischefen för området, Anders Swensson.

UNT - 23 maj 15 kl. 11:00

Öppnar obemannad turistinfo

Om planerna håller öppnas en obemannad turistinformation för Tierps kommun..

Sydsvenskan - 05 mar 16 kl. 03:38

Obemannad raket kraschade — igen

Det privata amerikanska rymdbolaget SpaceX har återigen misslyckats med att landa ett raketsteg på en plattform i havet.Uppskjutningen av Falcon 9 från Cape Canaveral, Florida, upp i rymden gick den här gången bra men när raketsteget skulle landa på plattformen i Atlanten — en obemannad drönare märkt med ett stort X och orden "Naturligtvis älskar jag dig fortfarande" — kraschade det.SpaceX leds av IT-entreprenören Elon Musk, miljardären bakom företag som Tesla och Paypal.

Nerikes Allehanda - 30 jul 16 kl. 05:29

Obemannad loppis där alla är välkomna

På sin gård driver Barbro Kuhlin en obemannad loppmarknad. Gårdens många skrymslen står öppna till allmänhetens förfogande..

SR - 20 dec 16 kl. 13:01

Obemannad undervattensfarkost till USA

Kina har återlämnat en obemannad undervattensfarkost till USA, efter en incident som ökat spänningen mellan de båda länderna. Undervattensfarkosten drogs upp av kinesisk militär på internationellt vatten..

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 11:43

Snattade varor på matbutik

BOLIDEN En kvinna ertappades nu på tisdag förmiddag när hon snattade varor på en matbutik i Boliden. BOLIDEN En kvinna ertappades nu på tisdag förmiddag när hon snattade varor på en matbutik i Boliden. Personalen upptäckte att en kvinna i ?

Kristianstadsbladet - 14 aug 11 kl. 21:32

Matbutik rånad i Tygelsjö

En matbutik i Tygelsjö rånades på söndagskvällen av en pistolbeväpnad man.
Klockan 18.42 larmades polisen om att en matbutik rånats i Tygelsjö.

Sydsvenskan - 14 aug 11 kl. 20:53

Matbutik rånad - två gripna

En matbutik i Tygelsjö rånades på söndagskvällen av en pistolbeväpnad man. Ett par timmar senare greps två misstänkta - en 18-åring och en 21-åring.
Klockan 18.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 9 timmar sedan

Sveriges mest lovande miljöstartups till Slush

 Inspiration  Svenska Aqua Robur och Enjay har listas som två av Europas 30 mest lovande miljöstartups av EU-organisationen Climate-KIC. De båda företagen representerar Sverige på Slush i Helsingfors. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 14 timmar sedan

3 frågor till dig som inte vill pensionsspara

 Pengar  Det finns sätt att spara till pensionen utan att pensionsspara. Så här kan du tänka! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 15:01

Max startade eget – för pensionen

 Pengar  Max Rettig har drivit eget i två år. Pensionsreglerna var en av orsakerna till att han sa upp sig från landstinget. Kanske flyttar han till Portugal om några år.

DrivaEget - Igår: 08:33

Efter #metoo – så ska du göra som chef

 Personal  Vittnesmålen om sexuella trakasserier blir allt fler och sätter fokus på arbetsgivarens ansvar. Hur hanterar du bäst frågan på din arbetsplats? Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - I förrgår: 09:19

Fem tips: Så kommer du igång med försäljning till Norge

 Försäljning  För den som vill ta sin verksamhet över gränsen finns det stora möjligheter. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 14 nov 17 kl. 16:07

Företaget hemma? Så kan du dra av för lokalen

 Skatt  Använder du en del av din privatbostad för bolagets verksamhet kan du ta ut lågbeskattad hyra från bolaget. Men se upp med att låta bolaget betala förbättringsutgifter för bostaden. Det kan få stora konsekvenser!!

DrivaEget - 14 nov 17 kl. 10:00

Så köpte hon sitt drömjobb

 Inspiration  Du behöver inte börja från noll om du ska starta eget. Gör som Josefin Sjöblom och investera i en befintlig verksamhet. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 14 nov 17 kl. 06:28

“Största vinsten är inte pengarna”

 Affärer  Vinst kan inte bara mätas i pengar skriver Anders Andersson i sin krönika. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 13 nov 17 kl. 13:05

”För mig var det inte modigt att bestiga Mount Everest”

 Inspiration  Renata Chlumska beskriver sig helst som professionell äventyrare. Eller möjligtvis äventyrlig entreprenör. Men det dröjde ett tag innan hon förstod att man faktiskt kan ha äventyr som yrke.

DrivaEget - 13 nov 17 kl. 09:01

Hur säger jag nej till mina vänner utan att vara elak

 Allmänt  Kan du säga nej när dina kompisar ber om uppdrag? Psykoterapeuten Madeleine Gauffin Rahme ger tips om hur du sätter gränser. I varje nummer av Driva Eget hjälper psykologen och psykoterapeuten Madeleine Gauffin Rahme en läsare med företagarlivets mänskliga sidor – känslorna, relationerna och välmåendet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.