SvD > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 09:31

SvD - 06 jan 16 kl. 13:14

Småhusen allt dyrarePriserna på småhus – villor, radhus och kedjehus – steg under fjärde kvartalet 2015 med två procent jämfört med kvartalet före och med elva procent jämfört med motsvarande period 2014. De största ökningarna mellan tredje och fjärde kvartalet noterades i Jämtlands och Jönköpings län där husen blev sex procent dyrare, enligt statistik från Lantmäteriet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Jämtlands, Jönköpings, Lantmäteriet

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småhusenallt , dyrare
Norrtelje Tidning - 21 nov 17 kl. 17:00

Därför blir husen dyrare i Norrtälje kommun och billigare på andra håll i länet

Bostadsmarknaden i Norrtälje kommun har inte varit lika het som i många andra av länets kommuner. Dessutom är husen i Norrtälje fortfarande billiga sett till hur nära Stockholm de ligger. Så förklarar Mäklarhusets kontorschef Staffan Westerberg de stigande bostadspriserna i Norrtälje kommun..

Sydsvenskan - 09 feb 11 kl. 19:02

Dyrare parkering på gång i centrum

Det kan bli dyrare att parkera i Lunds centrum.
Lund Lunds kommuns parkeringsbolag har hand om p-husen och parkeringar på bland annat skolgårdar. Tolv kronor i timmen är högsta avgift.

Barometern - 3 timmar sedan

Brandmän utpekas som dyrare än snittet

SKL:s genomlysning av Hultsfreds ekonomi, avslöjade att räddningstjänsten årligen är åtta miljoner kronor dyrare än i andra storleksmässigt jämförbara kommuner..

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 16 kl. 12:57

Småhusen allt dyrare

Priserna på småhus — villor, radhus och kedjehus — steg under fjärde kvartalet 2015 med två procent jämfört med kvartalet före och med elva procent jämfört med motsvarande period 2014. De största ökningarna mellan tredje och fjärde kvartalet noterades i Jämtlands och Jönköpings län där husen blev sex procent dyrare, enligt statistik från Lantmäteriet.På årsbasis ökade priserna mest i Stockholms län (17 procent) och Jönköpings län (14 procent).

DI - 06 jan 16 kl. 14:00

Småhusen allt dyrare

Priserna på småhus - villor, radhus och kedjehus - steg under fjärde kvartalet 2015 med två procent jämfört med kvartalet före och med elva procent jämfört med motsvarande period 2014. De största ökningarna mellan tredje och fjärde kvartalet noterades i Jämtlands och Jönköpings län där husen blev sex procent dyrare, enligt statistik från Lantmäteriet..

YLE - 11 sep 12 kl. 09:45

Disponenterna: Stambyten blir dyrare igen

Stambyten blir dyrare under de följande tolv månaderna, uppskattar Disponentförbundet. Priserna väntas stiga med 4,6 procent då de i fjol steg med 4,8 procent. I snitt kostar stambyten 450 euro per kvadrat om rören förnyas helt och hållet.

Corren - 29 jan 13 kl. 17:12

Betalsystem med bom blev dyrare än väntat

Inte nog med att Linköpingsborna tvingats köa i p-husen. De nya bomsystemen blev dessutom dyrare än beräknat..

Opinionen.se - 14 mar 13 kl. 11:00

Bättre men dyrare husförsäkring

Köpare av nya småhus kan få en rejäl förbättring av försäkringen mot byggfel. Därmed skulle man kunna undvika dråpslag som det mot villaägarna i den uppmärksammade domen om de fuktskadade husen i Svedala. Enligt tidningen Byggindustrin ska lagen förmodligen skrivas om så att undantaget i byggfelsförsäkringen, som gjorde att villaägarna blev utan ersättning, försvinner, enligt regeringens utredare.

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 09:49

Dyrare småhus under våren


Priserna på småhus steg med nästan två procent under perioden mars-maj, jämfört med tremånadersperioden före. Jämfört med motsvarande period förra året steg priserna med fem procent, enligt siffror från Statistiska centralbyrån (SCB).Husen blev under vårmånaderna dyrare i 14 av 21 län.

TA - 12 jun 14 kl. 09:49

Dyrare småhus under våren


Priserna på småhus steg med nästan två procent under perioden mars-maj, jämfört med tremånadersperioden före. Jämfört med motsvarande period förra året steg priserna med fem procent, enligt siffror från Statistiska centralbyrån (SCB).Husen blev under vårmånaderna dyrare i 14 av 21 län.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.