DI > Ekonomi

Thursday, 28 July, 12:26

DI - 05 jan 16 kl. 22:16

Ica-handlarna som tjänar miljonerIca-handlarna tjänar stora pengar på maten du köper. De tio lönsammaste Ica-butikerna gjorde förra året en sammanlagd vinst på 269 miljoner kronor efter skatt, skriver Aftonbladet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ica, Aftonbladet

Dela artikeln

285 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Ica-handlarnasom , tjänarmiljoner
DI - 18 dec 14 kl. 18:05

Handlarna som fick fetaste lönelyft

Ica-chefen tjänar mest, men den stora lönevinnaren i handeln är Ellos-chefen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Anmälningarna om bidragsbrott ökar

Framför allt sker en kraftig ökning av anmälningar om brott mot Försäkringskassan. Nu storsatsar polisen..

DI - 30 minuter sedan

Enklare introduktion för nyanlända

Det ska bli enklare för flyktingar att sköta sina ärenden hos myndigheterna. Fem stora myndigheter ska nu dela gemensamma kontor ute i kommunerna..

DI - 30 minuter sedan

Bättre affärsklimat i eurozonen

Affärsklimatet i eurozonen förbättrades i juli, enligt EU-kommissionens nya rapport. Utvecklingen är tvärtemot vad analytikerna förväntade sig, skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

”Kulturen förlorar om Soundcloud säljs”

”Om Soundcloud silas mellan tänderna på en användarhungrig konkurrent blir världen en viktig musiktjänst fattigare”, skriver Di Digitals Sven Carlsson..

DI - 45 minuter sedan

Regeringen utreder gräsrotsfinansiering

Regeringen tillsätter en utredning som ska kartlägga och analysera marknaden för gräsrotsfinansiering i Sverige, i syfte att förbättra förutsättningarna för utvecklingen av denna typ av finansiering som även kallas för "crowd funding"..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Europaräntor sidledes

Europaräntorna visar små förändringar på torsdagen, medan börserna är överlag ned och oljan tappar ytterligare efter onsdagens fall. Dollarn försvagas än mer..

DI - 1 timme sedan

Adidas höjer prognos för fjärde gången

Den tyska sportjätten Adidas höjer sin prognos för försäljningstillväxten för helåret 2016. Det är fjärde gången bolaget reviderar upp sin försäljningsbedömning i år..

DI - 1 timme sedan

Viktor Munkhammar: Urstark jobbtrend

Det är fortsatt full fart på arbetsmarknaden. Frågan är när det ska börja märkas på lönerna. Och vad som händer när de många nyanlända kommer ut på arbetsmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Nordea Fonder minskar i Skistar

Nordea Fonder har minskat sitt innehav i Skistar den 27 juli, till cirka 1,9 miljoner aktier och röster, motsvarande 4,87 procent av kapital och 3,4 procent av rösterna.Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Konfidensindikator i EMU steg i juli

EU:s konjunkturbarometer visar att den samlade konfidensindikatorn, ESI, för euroländerna steg till 104,6 i juli, jämfört med oreviderade 104,4 i juni.Det framgår av EU-kommissionens månatliga rapport..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.