DI > Ekonomi

Tuesday, 28 June, 09:44

DI - 05 jan 16 kl. 17:20

Moody's ser investeringsslakt i oljebranschenKapitalinvesteringarna inom olje- och gasbranschen kommer att reduceras med minst 20-25 procent under 2016, enligt kreditvärderingsinstitutet Moody's. Det rapporterar The Oil and Gas Journal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moody, The Oil, Gas Journal

Dela artikeln

6 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Moody's, ser, investeringsslakti , oljebranschen
DI - 21 aug 13 kl. 06:36

Moodys ser ljusning för USA

Kreditvärderingsföretaget Moodys Investors Service har höjt sina utsikter för USA:s stater till stabila, från negativa, efter att den förbättrade ekonomin har bidragit till intäkterna och reserverna. Det framgår av Dow Jones Newswires..

DI - 22 apr 14 kl. 13:48

Moodys ser spansk ljusning

Spaniens ekonomiska återhämtning ger stöd till landets kreditvärdighet men svaga offentliga finanser och fortsatt stigande statsskuld kvarstår som viktiga svagheter. Det uppger kreditvärderingsföretaget Moodys på tisdagen, enligt Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 28 maj 14 kl. 10:31

Moodys ser negativa utsikter för ryska regioner

Kreditvärderingsföretaget ser negativa utsikter för ryska regioner, då påverkan från den inbromsade ekonomiska tillväxten drabbar skatteintäkterna samtidigt som utgifterna ökar..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 13:18

Moodys varnar för press på banker

Ratinginstitutet Moodys ser ett ökat tryck nedåt på svenska och schweiziska bankers räntenetto och försämrad kvalitet på bankernas tillgångar. Skäl att sänka kreditbetygen finns dock inte, skriver Moodys i ett pressmeddelande..

DI - 08 nov 13 kl. 22:56

Moodys ser ljusare på Portugal

Kreditvärderingsinstitutet Moody's höjer utsikterna för Portugals kreditbetyg, Ba3, till stabila, från tidigare negativa. Det skriver Bloomberg News. Bakgrunden till de höjda utsikterna är en förbättring i landets budgetsituation, en långsam förbättring av de ekonomiska utsikterna och minskad risk för en skuldomstrukturering..

DI - 14 nov 13 kl. 17:15

Moodys ser ljusning för basmetaller

Moody's höjer sina utsikter för den globala basmetallindustrin till stabila, från tidigare negativa. Det framgår av en ny rapport från kreditvärderingsinstitutet..

DI - 20 nov 13 kl. 09:20

Moodys ser ljusning för Malaysia

Moody's höjer utsikterna för Malaysias kreditbetyg till positiva, från tidigare stabila, mot bakgrund av förbättrade möjligheter för finanspolitiska reformer och fortsatt ekonomisk stabilitet..

DI - 11 sep 14 kl. 10:55

Moodys ser ingen ljusning för svenska banker

Utsikterna för det svenska banksystemet är fortsatt negativa kommande 12-18 månader. Det skriver kreditvärderingsinstitutet Moody's, och upprepar därmed sin ståndpunkt från juni..

Affärsvärlden - 16 mar 16 kl. 16:30

Moodys ser risk för tillgångsbubbla i Sverige

Den negativa räntan i Sverige, Danmark och Schweiz skapar oönskade effekter..

Affärsvärlden - 18 apr 16 kl. 17:32

Moodys ser sårbara svenska banker

Lönsamheten för banker i Sverige och Schweiz har hittills varit motståndskraftig inför negativa styrräntor, tack vare ökade bolånemarginaler, högre provisionsintäkter samt kostnadseffektivitet..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Oljepriset uppåt

Oljepriserna rekylerade uppåt under tisdagsmorgonens handel, efter att tappet under de två senaste dagarna varit det största sedan februari. Så gjorde även basmetallerna, som steg brett under morgonen, medan guldet vände ned efter stora uppgångar de senaste dagarna..

DI - 45 minuter sedan

Skadlig minifluga på frammarsch

Trots att den är pytteliten kan suzukiflugan ställa till stor skada på frukt och bär. Nu ses den allt oftare i Skåne och länsstyrelsen jämför med mördarsnigelns intåg i Sverige..

DI - 45 minuter sedan

Följ börsen under tisdagen

En rekyl uppåt väntas efter måndagens rekordras på Stockholmsbörsen. Di.se följer som vanligt tisdagens handel live..

DI - 45 minuter sedan

Shenzen går om Shanghai som största börs

Shanghaibörsen är inte längre nummer ett i Kina när det kommer till handelsvolym..

DI - 45 minuter sedan

Dustin i nytt ramavtal med försvaret

It-grossisten Dustin har tecknat ett ramavtal för servrar och lagring med tillhörande tjänster med den svenska Försvarsmakten och Försvarets materielverk..

DI - 1 timme sedan

Swedbank sänker riktkurs för Volvo efter investerarträff

Swedbank sänker riktkursen för Volvo till 95 kronor från 105 kronor efter måndagens investerarträff. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 1 timme sedan

Bank: Ingves räntehöjningar dröjer två år

Brexit kastar ned Europa i en ny recession. Det tvingar riksbankschefen Stefan Ingves att skjuta alla räntehöjningar på framtiden, spår Danske Bank..

DI - 1 timme sedan

Electrolux köper vinkylsföretag

Electrolux har tecknat avtal om att förvärva Vintec, ett företag som med bas i Australien och Singapore säljer ett brett utbud av vinkylar i Asien och Stillahavsområdet..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Mestadels uppåt

De asiatiska börserna noterades för mindre rörelser under tisdagsmorgonens handel, överlag med en viss dragning uppåt. Spekulation om att centralbanker ska rycka in med stödinsatser mot den turbulens som följt på EU-valet i Storbritannien gav på vissa håll stöd..

DI - 1 timme sedan

Betsson vinstvarnar

Spelbolaget Betsson flaggade på tisdagsmorgonen för att rörelseresultatet för det andra kvartalet 2016 förväntas uppgå till 140-175 Mkr. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 261 Mkr enligt SME Direkt..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.