DI > Ekonomi

Tuesday, 26 July, 19:49

DI - 05 jan 16 kl. 11:12

Så ska du tänka med bolånet 2016Prognoserna för 2016 pekar uppåt för bolån med långa löptider. Är det dags att binda bolånet?.
Läs mer på DI

Dela artikeln

23 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: ska du , tänkamed , bolånet, 2016
HBL - 26 jun 14 kl. 08:47

Bolånet per hushåll i snitt 93 620 euro

Bolånen i hushållen i Finland slutade växa i fjol. Bolånet per hushåll var i snitt 93 620 euro, cirka 100 euro, mindre än 2012, uppger Statsistikcentralen.De största genomsnittliga bolånen per hushåll med bolån, 119 000 euro, fanns i Nyland.

SvD - 26 mar 14 kl. 19:34

Så betalar du smartast av bolånet

Regeringen och riksbanken vill att du ska amortera på bolånet. Var sjunde svensk håller med. Men spring inte till banken än..

SvD - 26 mar 14 kl. 19:34

Så betalar du smartast av bolånet

Regeringen och riksbanken vill att du ska amortera på bolånet. Var sjunde svensk håller med. Men spring inte till banken än..

DN - 07 mar 13 kl. 08:47

140 år för att amortera av bolånet

Få hushåll tar bolån över 85 procent och bara ett av tio hushåll tar lån utan säkerhet. Men hushållen med lägre bolån är dåliga på att amortera. 140 år tar det i snitt för hushållen att bli av med sina bolån..

DI - 02 jul 13 kl. 16:59

Så mycket kan du pruta på bolånet

Är du i färd att lägga om bolånen? SEB är den bank som efter förhandling ger lägst rörlig bolåneränta. Det visar en undersökning från jämförelsesajten Comboloan..

DI - 09 jul 14 kl. 09:17

Di.se gjorde klipp på bolånet

Listräntorna är rekordlåga. Men det finns fortfarande utrymme för ordentliga bolånerabatter hos storbankerna. Som reporter på di.

Expressen - 09 maj 16 kl. 14:44

Storbanken är dyrast på populära bolånet

Nordea ger sina kunder de överlägset sämsta räntevillkoren på korta bolån. Det visar en sammanställning av de snitträntor bankerna tvingas redovisa sedan i fjol. – Jag har faktiskt ingen förklaring varför det ser ut så här.

E24 - 17 jun 16 kl. 08:43

Allt vanligare att banker villkorar bolånet

Bankerna villkorar i allt högre utsträckning att kunderna tecknar andra tjänster för att de ska kunna få ett bolån, visar en enkätundersökning med 839 bolånetagare..

DN - 01 aug 12 kl. 14:15

Fler binder bolånet

Andelen nya bolån med en längre bindningstid ökar. Samtidigt tappar den kortaste bindningstiden på tre månader i popularitet, visar statistik från SBAB Bank. Orsaken är en hårfin ränteskillnad..

SvD - 11 aug 12 kl. 09:40

Finländare bättre på att betala av bolånet

Skilda värdar för nordiska bolånekunder..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Michelle Obama hett vapen mot Donald Trump

USA:s första dam Michelle Obama höll ett bejublat tal under inledningskvällen av demokraternas konvent i Philadelphia. Hon gav partiets presidentkandidat ett starkt stöd och kan bli ett av demokraternas starkaste vapen mot Donald Trump i höstens val..

DI - 30 minuter sedan

Sanders enar partiet

Klyftan inom det demokratiska partiet mellan Hillary Clintons och Bernie Sanders delegater ser ut att minska. Det tack vare Bernie Sanders tal under konventets inledning samtidigt som grupperna tillsammans har jobbat fram partiets nya valplattform. Ett av målen är att gå hårdare åt bolagen på Wall Street och slopa alla handelsavtal..

DI - 30 minuter sedan

Hade planen för Vestberg klar

Hans Vestbergs tid som vd för Ericsson var i praktiken slut redan i torsdags i förra veckan, visar dokument som telekomjätten har skickat till Finansinspektionen. Ändå dröjde det fyra dagar innan nyheten släpptes..

DI - 30 minuter sedan

Bostadsspekulanterna under luppen

Sedan DI:s granskning av bostadsspekulanterna har Skatteverket tagit fram stridsyxan mot de snabba klippen. Samtidigt har marknaden blivit betydligt bättre på att identifiera spekulanterna och tacka nej till dem. Nedgången är markant..

DI - 45 minuter sedan

Byggprognoserna i farozonen

Banker som kräver amortering på nyproduktion och brexit är hot mot prognoserna för bostadsbyggandet, spår Ola Månsson, vd för Sveriges Byggindustrier.Samtidigt har Boverket skruvat upp prognoserna för hur många nya bostäder som måste byggas..

DI - 45 minuter sedan

Byggchefen: Banker broms för bostäder

Bankernas strängare regler har blivit en broms för utlåningen och Lennart Weiss, kommersiell direktör på byggbolaget Veidekke, spår att den kreditgivningen vänder kurvan för bostadsbyggandet nedåt nästa år.Han är samtidigt kritisk till Riksbankens retorik..

DI - 45 minuter sedan

Kylan värmer flisföretaget

Hans värsta konkurrenter är varma vintrar och billiga sopor. Roger Eriksson har satsat rejält med flis för att stå beredd när vinterkylan slår till..

DI - 1 timme sedan

Grattis Norge – ni är bäst i världen

Vilket land är egentligen allra bäst att bo i? Di söker efter landet som har allt: glada och friska medborgare, fin miljö och höga inkomster. Norge har det mesta, så även Danmark.

DI - 1 timme sedan

Pride – en stolt vinnare

Stockholm Pride har hittat vägen framåt efter katastrofåret 2013, som resulterade i en mångmiljonförlust. Hbtq-festivalens vinst på 2,8 miljoner kronor i fjol innebar en marginal på 19 procent..

DI - 1 timme sedan

Ränta trumfar risk

Kuppförsöket i Turkiet har satt anmärkningsvärt få spår på tillväxtmarknaderna. Alla större aktiebörser i världen har stigit i juli, utom Istanbul som har fallit med 4 procent. Intresset för att placera i länder som fortfarande ger ränta överväger den politiska risken..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.