DI > Ekonomi

Thursday, 26 May, 16:28

DI - 05 jan 16 kl. 11:12

Så ska du tänka med bolånet 2016Prognoserna för 2016 pekar uppåt för bolån med långa löptider. Är det dags att binda bolånet?.
Läs mer på DI

Dela artikeln

23 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: ska du , tänkamed , bolånet, 2016
HBL - 26 jun 14 kl. 08:47

Bolånet per hushåll i snitt 93 620 euro

Bolånen i hushållen i Finland slutade växa i fjol. Bolånet per hushåll var i snitt 93 620 euro, cirka 100 euro, mindre än 2012, uppger Statsistikcentralen.De största genomsnittliga bolånen per hushåll med bolån, 119 000 euro, fanns i Nyland.

SvD - 26 mar 14 kl. 19:34

Så betalar du smartast av bolånet

Regeringen och riksbanken vill att du ska amortera på bolånet. Var sjunde svensk håller med. Men spring inte till banken än..

SvD - 26 mar 14 kl. 19:34

Så betalar du smartast av bolånet

Regeringen och riksbanken vill att du ska amortera på bolånet. Var sjunde svensk håller med. Men spring inte till banken än..

DN - 07 mar 13 kl. 08:47

140 år för att amortera av bolånet

Få hushåll tar bolån över 85 procent och bara ett av tio hushåll tar lån utan säkerhet. Men hushållen med lägre bolån är dåliga på att amortera. 140 år tar det i snitt för hushållen att bli av med sina bolån..

DI - 02 jul 13 kl. 16:59

Så mycket kan du pruta på bolånet

Är du i färd att lägga om bolånen? SEB är den bank som efter förhandling ger lägst rörlig bolåneränta. Det visar en undersökning från jämförelsesajten Comboloan..

DI - 09 jul 14 kl. 09:17

Di.se gjorde klipp på bolånet

Listräntorna är rekordlåga. Men det finns fortfarande utrymme för ordentliga bolånerabatter hos storbankerna. Som reporter på di.

Expressen - 09 maj 16 kl. 14:44

Storbanken är dyrast på populära bolånet

Nordea ger sina kunder de överlägset sämsta räntevillkoren på korta bolån. Det visar en sammanställning av de snitträntor bankerna tvingas redovisa sedan i fjol. – Jag har faktiskt ingen förklaring varför det ser ut så här.

DN - 01 aug 12 kl. 14:15

Fler binder bolånet

Andelen nya bolån med en längre bindningstid ökar. Samtidigt tappar den kortaste bindningstiden på tre månader i popularitet, visar statistik från SBAB Bank. Orsaken är en hårfin ränteskillnad..

SvD - 11 aug 12 kl. 09:40

Finländare bättre på att betala av bolånet

Skilda värdar för nordiska bolånekunder..

DN - 15 sep 12 kl. 10:58

Bäst läge att binda bolånet sedan 2005

Det är guldläge att binda bolåneräntan på fem år nu, enligt flera experter. Den står kring 3,5 procent och har inte varit så låg sedan 2005. Den som prickade botten och band då blev en vinnare ?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sveaskog inte överens med biltestare

Sveaskog nådde inte en överenskommelse med fyra biltestföretag vid en muntlig förberedelse i tingsrätten. Nu väntar huvudförhandling till hösten..

DI - 15 minuter sedan

ATG på banan igen

ATG, med vd:n Hasse Skarplöth, har vänt en negativ trend och omsättningen stiger. En vanlig lördag omsätter spelet på V75 80 miljoner kronor.Räkna med betydligt mer när 50 000 besöker Solvalla för årets höjdpunkt, Elitloppet..

DI - 15 minuter sedan

Helikopterpengar kan vara förenligt med EU-lag

Riksbanken skulle teoretiskt kunna utforma helikopterpengar så att stimulansen är förenlig med EU-fördragets förbud mot monetär finansiering. Det uppgav EU-källor för Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Oväntat många köpte hus i USA

Antalet nya kontrakt om köp av befintliga bostäder i USA steg med 5,1 procent i april jämfört med föregående månad. Det framgår av National Association of Realtors, NAR, index över kontrakterade husaffärer..

DI - 30 minuter sedan

Höjda kreditbetyg för svenska banker

Ratinginstitutet Fitch höjer kreditbetyget för tre svenska storbanker. För Handelsbanken höjs betyget till AA från AA-minus, med stabila utsikter..

DI - 30 minuter sedan

Ratos vd berättar om den tuffa tiden

Hon har bytt ut halva portföljen i riskkapitalbolaget Ratos och sett aktiekursen falla.”Vill man bygga framtidens bolag kan man inte vila”, säger vd:n Susanna Campbell i lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla..

DI - 30 minuter sedan

Protesterna i Frankrike tilltar

Tusentals hamnarbetare utrustade med brandbomber har drabbat samman med polis på gatorna i kuststaden Le Havre..

DI - 45 minuter sedan

Därför lämnar Erik Ullenhag sin post

Erik Ullenhag, Liberalernas ekonomisk-politiske talesperson, lämnar sin post. I stället ska han bli ambassadör i Jordanien."Nu har jag jobbat med politik i nästan 15 år, och tycker fortfarande det är väldigt roligt, men att jag skulle vilja ha en ny utmaning", säger han till Di..

DI - 45 minuter sedan

Favoriten att ta över efter Erik Ullenhag

Liberalernas skattepolitiske talesperson Mats Persson rapporteras vara favorit till att efterträda Erik Ullenhag som ekonomisk-politisk talesperson för partiet."Jag skulle säga att Mats Persson är den person som ligger bäst till. Många i Liberalerna har sedan tidigare sett honom som en framtida ekonomisk-politisk talesperson", säger Svend Dahl, liberal statsvetare och chef för Liberala Nyhetsbyrån..

DI - 45 minuter sedan

Crowdsoft till Aktietorget

Crowdsoft har blivit godkänt för handel på Aktietorget och beräknad första handelsdag är den 30 juni. Det framgår av ett pressmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.