Aftonbladet > Sport

Thursday, 25 April, 23:44

Aftonbladet - 05 jan 16 kl. 11:02

Henkes varma gåva – skänker till sjuka barnSkänker 80 000 dollar till ideell organisation.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

8141 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Henkes, varma, gåva, skänkertill , sjuka, barn
Expressen - 19 feb 15 kl. 13:45

Henkes plan: Så ska Ajdarevic användas

HIF har ett överflöd av centrala mittfältare och värvningen av Astrit Ajdarevic ger Henrik Larsson ännu en. Nu avslöjar HIF-managern sin plan för nyförvärvet. – Jag tänker spela honom som forward, säger Larsson till Kvällposten..

GöteborgsPosten - 04 jan 16 kl. 21:09

Henkes fina gåva till de sjuka barnen: En ära

Henrik Lundqvist är inte bara superstjärna i NHL – han är dessutom generös som få. Nu skänker han 80 000 dollar till Ronald McDonald Hus i Göteborg..

GöteborgsPosten - 04 jan 16 kl. 21:09

Henkes fina gåva till de sjuka barnen

Henrik Lundqvist är inte bara superstjärna i NHL – han är dessutom generös som få. Nu skänker han 80 000 dollar till Ronald McDonald Hus i Göteborg..

YLE - 07 jul 14 kl. 17:30

Varma och torra somrar i Västnyland

Västnyland har rätt bra sommarväder. Det visar statistik från Meteorologiska institutet som tidningen Helsingin Sanomat har sammanfattat i sin månadsbilaga Kuukausiliite. Väderuppgifterna kommer från 74 mätpunkter på olika orter i Finland där man i 30 år (1981-2010) har samlat in väderdata från en och samma plats.

Posh24 - 19 dec 12 kl. 08:18

Bloggerskan Tyra Sjöstedt misstänker bipolär sjukdom!

Tyra Sjöstedt är en kvinna med många varma järn i elden, vilket både visat sig vara en framgångssaga - och en baksida kantad av utbrändhet och självmordstankar. Nu har bloggerskan talat ut om problemen, och menar att hon eventuellt lider av bipolär sjukdom. "Jag har insett att jag inte är normal, på något sätt är jag sjuk och behöver hjälp att ta mig ur det", skriver hon öppenhjärtat.

PrivataAffärer - 14 jan 14 kl. 11:02

Milt väder sänker elpriset

Den varma hösten och vintern har fyllt på kraftverkens vattenmagasin till nivåer över det normala. Det är goda nyheter för alla villaägare som kan räkna med stillastående eller lägre elpriser....

Sydsvenskan - 14 mar 15 kl. 04:00

Kanadensiska fjädrar som skänker tröst

Jag minns den från min högstadietid: den tjocka parkasen med pälskantad luva och en logga i form av en kanadensisk flagga på ena axeln.Nu är den tillbaka. Enligt New York Magazine har Manhattan kryllat av dessa jackor i vinter.

NSD - 07 jan 16 kl. 13:52

Varma kläder och extra aggregat i Karesuando

42 minusgrader i Karesuando får de boende att bli luttrade "Man tänker inte så mycket på kylan, det bara är så" säger Katarina Eliasson..

YLE - 07 jun 16 kl. 15:23

Blommornas natt skänker Vasa gravgård färg

För varje år som går blir det ett alltmer krävande uppdrag för församlingarna att plantera blommor på gravgården. Antalet gravar som sköts av församlingarna växer nämligen. I Vasa jobbar ett femtiotal personer under en natt och en dag med att sätta gravarna i sommarskick.

DalaDemokraten - 12 feb 17 kl. 16:05

Skicrossåkarnas varma ord om Anna Holmlund: "Vill inget hellre än att hon kommer tillbaka"

På söndagen vann kanadensiskan Marielle Thompson skicrossfinalen före Sandra Näslund.
Efter loppet skickade Thompson en hälsning till Anna Holmlund.
– Jag tänker alltid på Anna, hon finns i både tanke och hjärta, säger hon till Radiosporten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.