DN > Ekonomi

Tuesday, 20 February, 02:57

DN - 05 jan 16 kl. 10:40

Linus Larsson: Här är några höjdpunkter på prylmässanDen stora hemelektronikmässan CES startar i veckan i Las Vegas. Med över 150.000 besökare är den en bra temperaturmätare på vad som väntar i prylväg under året. Här är några av höjdpunkterna att hålla koll på..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Larsson, CES, Las Vegas

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Linus, LarssonHär är några , höjdpunkter, prylmässan

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Kentucky Fried Chicken har slut på kyckling

Snabbmatsrestaurangen Kentucky Fried Chicken (KFC) har leveransproblem. Kycklingen är slut..

DN - 4 timmar sedan

Åhlénsleksaker återkallas – kan kväva småbarn

Företaget Åhléns återkallar en barnservis, maracas och en xylofon. Anledningen är att smådelar kan lossna från leksakerna och utgöra en kvävningsrisk. Alla produkter tas även ur försäljning omedelbart, meddelar Konsumentverket..

DN - 4 timmar sedan

Marianne Björklund: EU:s sjuke man på väg att friskförklaras

Efter åtta år med hjälp från EU/IMF ska Grekland stå på egna ben när sommaren är över. Alla inom EU är inte så säkra på att de klarar det och vill bygga upp ett säkerhetsnät. Grekland säger nej.

DN - 12 timmar sedan

Camilla Läckberg: ”Satsa mer på kvinnorna”

Techbolag med kvinnliga grundare får mindre än en procent av riskkapitalet. ”Ett uppenbart slöseri”, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba i en debattartikel i Dagens industri. .

DN - 15 timmar sedan

Glädjebesked för Astra Zeneca

Den amerikanska läkemedelsmyndigheten har godkänt cancerpreparatet Imfinzi, vilket är till stor glädje för Astra Zeneca. Beskedet öppnar upp en mångmiljardmarknad för det svensk-brittiska företaget..

DN - 15 timmar sedan

Centralbankschef gripen i Lettland

Lettiska myndigheter grep i helgen landets centralbankschef Ilmars Rimsevics i samband med en korruptionsutredning. Under lördagen hölls ett åtta timmar långt förhör med bankchefen..

DN - 15 timmar sedan

Elva miljarder mer i socialförsäkringar

Utgifterna för socialförsäkringarna väntas öka med elva miljarder de närmsta åren, skriver Försäkringskassan i en ny prognos..

DN - 16 timmar sedan

Riksbanken uppgraderade 15,6 ton guld

Riksbanken uppgraderade under fjolåret 15,6 ton av den 125,7 ton stora guldreserven till så kallad London Good Delivery, LGD. .

DN - 16 timmar sedan

Morgan Johansson: Åldersgränsen svår att tillämpa

Åldersgränsen som ingår i nya dataskyddsförordningen GDPR kan bli svår att tillämpa, säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson. – Det blir ett problem att utöva tillsyn i frågan, säger han till DN..

DN - 17 timmar sedan

Unikt fredlig avtalsrörelse i fjol

Fjolårets avtalsrörelse var unikt fredlig med tanke på hur många avtal som tecknades, enligt Medlingsinstitutet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.