DI > Ekonomi

Thursday, 29 September, 15:38

DI - 04 jan 16 kl. 21:40

16 oprofessionella uttryckFör de flesta är det självklart att inte säga otrevliga saker på jobbet, men vanliga uttryck och gester kan uppfattas som oprofessionella. Många fallgropar nedvärderar kolleger och deras arbete. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

83 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: 16 oprofessionella, uttryck
Newsmill - 30 nov 11 kl. 15:26

"Polsk riksdag" är ett rasistiskt uttryck

http://www.newsmill.se/trackback/41274Debatten om uttryck som sårar är inskränkt och exkluderande.

SmålandsPosten - 31 maj 14 kl. 14:24

Intryck med skilda uttryck

När Galleri Rita, med hemadress i Göteborg, för andra gången gör en ambulerande utställning på Svenska Tantens galleri är det under titeln Intryck.
Det bestående intrycket­ efter att ha gått igenom de tre olika utställarnas verk är att här handlar det om en ganska ”typisk” sommarutställning. Den smeker ögat vänligt och balanserat, ingenting som direkt sticker ut, men tar man sig tiden finns enstaka riktigt spännande uttryck bland Intrycken.

Kristianstadsbladet - 29 jun 11 kl. 06:30

Rörelse mellan uttryck och stilar

Malmö konstmuseum Visas till 4/9. "Utställningens främsta tillgång är dess storlek och spännvidd." Det anser konstkritiker Isac Nordgren som varit på Malmö Konstmuseum och sett utställningen med GAN.

Sydsvenskan - 29 sep 11 kl. 06:35

Målmedveten musiker har hittat sitt uttryck

Foto: Ludvig Thunman
- Varje ny grej jag gör öppnar dörren till något nytt. Det säger Christine Owman, musikmakare med eget skivbolag. Idag den 29 september blir hon 30 år.

Sydsvenskan - 15 jul 12 kl. 06:30

Soggigt fårräknande och gängse uttryck

FRÅGA: 1. Ordet ?gängse?

Trelleborgs Allehanda - 11 nov 13 kl. 10:55

Daniel-Adams Ray söker nya uttryck

Daniel Adams-Ray gjorde succé med sin solodebut. Nu följer han upp den med en skiva som är något helt annat. - Jag känner en press på mig själv att hitta ett nytt och intressant uttryck, säger han.

Kristianstadsbladet - 25 nov 13 kl. 07:00

Kreativa uttryck och möten

Foto: Tjörnedala
Med en dubbelutställning avslutar Tjörnedala konsthall sitt utställningsår. Konstskribent Simon Berg ser kreativa och attraktiva möten, både av nya och äldre medlemmar.
Konst
"Lux".

YLE - 08 feb 14 kl. 06:09

Finlandssvenska ord och uttryck populär grupp på Facebook

Finlandssvenskarna är en folkgrupp som är oerhört intresserad av sitt eget språk. Facebookgruppen Finlandssvenska ord och uttryck har över 2000 medlemmar och fler kommer hela tiden till. Medlemmarna ställer frågor om vilka ord som kan tänkas vara finlandssvenska, vad orden betyder, var man hört dem osv.

Eurosport - 24 mar 11 kl. 20:06

Ishockey - "Osten": "Jag har inte uttryck mig rasistiskt"

Luleås sportchef Lars Bergström är anmäld för att ha skrikit rasistiska okvädningsord mot Skellefteås Yared Hagos. Men "Osten" förnekar anklagelserna. "Jag har inte uttryck mig rasistiskt på något sätt", säger han..

Dagen - 15 apr 11 kl. 03:00

"Varierade åsikter ett uttryck för populism"

Sofia Modigh, vice ordförande i den kristna nykterhetsorganisationen Vita, ser den förändrade attityden som ett utslag av populism.

- Att åsikterna för och emot höjd och sänkt alkoholskatt varierar över tid ser jag lite som ett uttryck för populism. Det är lätt att tycka att sänkt skatt är bra om man gillar att dricka och det är lätt att hålla med om att höjd skatt är bra om man tänker på barn och andra anhöriga till missbrukare, säger hon.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rysk ilska efter USA-utspel

Ryska regeringen är upprörd på USA efter ett amerikanskt uttalande om läget i Syrien, enligt ryska nyhetsbyråer..

DI - 15 minuter sedan

USA-börser: Terminerna pekar på minusöppning

Europabörsernas optimism ser inte ut att fortsätta i aktiehandeln på Wall Street, där terminerna i stället ligger på ett litet minus inför torsdagens öppning..

DI - 15 minuter sedan

Kommentar: Börsdebutant nästa politiska slagträ

Dagens kursrusning i Engelska Skolan sätter bilden ännu en gång: Barn på börsen må vara ett rött skynke för Stefan Löfven. Men det är en bra affär..

DI - 15 minuter sedan

Hemsö köper av Nacka kommun

Fastighetsbolaget Hemsö köper en stor fastighetsportfölj av Nacka kommun..

DI - 45 minuter sedan

USA:s BNP ökar

USA:s bruttonationalprodukt, BNP, ökade med 1,4 procent i beräknad årstakt under andra kvartalet. Det visar den definitiva beräkningen från det amerikanska handelsdepartementet..

DI - 45 minuter sedan

Fed: Ser möjlighet att höja räntan inom snar framtid

Federal Reserve närmar sig sina mål vad gäller sysselsättning och inflation, vilket gör att ekonomin är redo för en räntehöjning..

DI - 30 minuter sedan

Staden "ett svart hål" för bidragspengar

Malmö får in nästan 4,9 miljarder kronor medan miljarder flödar ut från Stockholmskommuner på grund av det kommunala utjämningssystemet. Fullständigt orimligt, säger Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande i Täby, som kallar Malmö för ett ”svart hål”..

DI - 1 timme sedan

Fler arbetslösa i USA

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA ökade med 3.000 personer till 254.000 personer under vecka 38, jämfört med föregående vecka..

DI - 1 timme sedan

Höjda pensioner nästa år

Sveriges pensionärer kan förvänta sig ett tillskott i plånboken nästa år. Både inkomst- och garantipensionen höjs, vilket för de flesta innebär ett par hundra kronor extra i månaden att röra sig med. Det meddelade Pensionsmyndigheten på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

McDonalds höjer utdelningen för 41:a året i rad

Amerikanska hamburgerkedjan McDonalds höjer kvartalsutdelningen med 6 procent till 0,94 dollar per aktie, jämfört med tidigare 0,89 dollar..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.