E24 > Ekonomi

Wednesday, 25 May, 05:16

E24 - 04 jan 16 kl. 19:04

Omtvistad åtgärd ska sänka kronvärdeNu ska interventioner på valutamarknaden bli möjliga. Det har Riksbanksledningen beslutat i ett försök att sänka kronans värde och på så vis få upp inflationen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Riksbanksledningen

Dela artikeln

11 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Omtvistad, åtgärdska , sänka, kronvärde
Corren - 04 jan 16 kl. 17:20

Omtvistad åtgärd ska sänka kronvärde

Nu ska interventioner på valutamarknaden bli möjliga..

UNT - 04 jan 16 kl. 17:20

Omtvistad åtgärd ska sänka kronvärde

Nu ska interventioner på valutamarknaden bli möjliga..

Fler nyheter från E24

E24 - 15 minuter sedan

Glada tongångar på Asienbörsen

De ledande Asienbörserna har vänt uppåt under onsdagen efter det glada humöret i Europa och på Wall Street. I Tokyo har Nikkei 225-index rusat upp med 1,8 procent medan det bredare Topixindex har gått upp med 1,5 procent..

E24 - 2 timmar sedan

Ny uppgörelse om Grekland

Euroländernas finansministrar har efter nästan elva timmars långa förhandlingar nått en uppgörelse med Grekland. Enligt vad eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem twittrar så har ett stort genombrott gjorts för att nå "en ny fas" i det grekiska stödprogrammet..

E24 - 6 timmar sedan

Känd auktionsfirma bötfälls för elfenbensförsäljning

Den anrika auktionsfirman Christie's i London har bötfällts med 3 250 pund (motsvarande drygt 39 000 kronor) för att ha sålt elfenben utan korrekt dokumentation. Enligt polisen har också den 63-årige ägaren som gav Christie's försäljningsuppdraget av den bete av elfenben som det gäller åtalats..

E24 - 6 timmar sedan

Glada miner på Wall Street

Humöret var gott bland investerarna på de amerikanska börserna, där stigande aktiekurser inom teknologi- och banksektorn överskuggade centralbankens förväntade räntehöjningar..

E24 - 7 timmar sedan

Största försäljningsökningen av hus i USA

Nya muntra försäljningssiffror för husmarknaden i USA pekar mot att den amerikanska ekonomin är på stabil kurs uppåt. I april ökade försäljningen av nya enfamiljshus med 16,6 procent till en säsongsjusterad årstakt på 619 000 hus – den största procentuella ökningen sedan januari 1992 och den högsta justerade årsnivån sedan januari 2008..

E24 - 10 timmar sedan

Rekonstruktören: ”Konkurs går inte att utesluta”

Möjligheterna att få mediekoncernen Stampen på fötter igen är goda. Det tror Christian Andersch på Rosengrens advokatbyrå som ansvarar för rekonstruktionen av bolaget. Samtidigt sticker han inte under stol med att mer än hälften av alla rekonstruktioner slutar i konkurs..

E24 - 10 timmar sedan

Elekta tvingas betala 820 miljoner kronor efter dom

Elekta har dömts till att betala cirka 8,9 miljoner euro, motsvarande cirka 820 miljoner kronor i en rättstvist till tyska Humediq. Det meddelar Elekta i ett pressmeddelande..

E24 - 12 timmar sedan

Finansbranschens löner skjuter i höjden

Finansbranschens bäst betalda anställda tjänar tre gånger mer än toppskikten i andra privata branscher. Det visar en rapport om löneutvecklingen i branschen som presenterades på tisdagen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.