E24 > Ekonomi

Tuesday, 30 August, 15:07

E24 - 04 jan 16 kl. 19:04

Omtvistad åtgärd ska sänka kronvärdeNu ska interventioner på valutamarknaden bli möjliga. Det har Riksbanksledningen beslutat i ett försök att sänka kronans värde och på så vis få upp inflationen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Riksbanksledningen

Dela artikeln

11 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Omtvistad, åtgärdska , sänka, kronvärde
Corren - 04 jan 16 kl. 17:20

Omtvistad åtgärd ska sänka kronvärde

Nu ska interventioner på valutamarknaden bli möjliga..

UNT - 04 jan 16 kl. 17:20

Omtvistad åtgärd ska sänka kronvärde

Nu ska interventioner på valutamarknaden bli möjliga..

Fler nyheter från E24

E24 - 30 minuter sedan

Fortsatt minus för Delta Minerals

Delta Minerals, som har som mål att utvinna mineraler och sand i filippinska floddeltan, redovisar ett rörelseresultat på -4,5 miljoner kronor för det andra kvartalet (-1,2)..

E24 - 45 minuter sedan

Vinsten ökade för Fagerhult

Belysningskoncernen Fagerhult redovisar ett resultat efter skatt på 113 miljoner kronor för det andra kvartalet 2016 (60,3). Resultatet per aktie uppgick till 2:97 kronor (1:59)..

E24 - 45 minuter sedan

Utrensning i grekiska tv-medier

Greklands regering har trots högljudda protester dragit igång en auktion av tv-licenser som innebär att dagens åtta tv-licenser för nationella sändningar halveras till fyra..

E24 - 1 timme sedan

Dessa svenska bolag skulle vinna på TTIP

Svensk fordons- och läkemedelsindustri kan bli vinnare om det blir ett nytt handelsavtal mellan EU och USA. Men det kommer också att finnas förlorare..

E24 - 2 timmar sedan

Kan du ekonomiorden på högskolenivå?

Vad betyder blanka? Det är ett av 20 ord du kan testa dig på i SvD Näringslivs specialquiz. De ekonomiska begreppen är hämtade från de senaste årens högskoleprov och från redaktionen själv.

E24 - 1 timme sedan

Tyskland: Bättre inget TTIP-avtal än ett dåligt

Ett exportland som Tyskland behöver handelsavtalet TTIP med USA. Ett misslyckande att träffa ett TTIP-avtal i år skulle de facto innebära en kollaps i förhandlingarna..

E24 - 2 timmar sedan

Exeotech Invest har fått ordning på ekonomin

Exeotech, som handlas på NGM, har fått ordning på bolagets balansräkning och säkerställt finansieringen. Det framgår av bolagets delårsrapport..

E24 - 3 timmar sedan

Skattesmäll för Apple: EU kräver 123 miljarder

EU-kommissionen beordrade på tisdagen Irland att kräva Apple på upp till 13 miljarder euro i obetald skatt, motsvarande 123 miljarder kronor..

E24 - 3 timmar sedan

Sänkt dansk BNP-prognos

Danmarks regering sänker sin tillväxtprognos för i år och nästa år. Tillväxten 2016 beräknas enligt den nya prognosen stanna på 0,9 procent för att därefter öka till 1,5 procent 2017..

E24 - 3 timmar sedan

Aningen sura tider för Rootfruit

Rootfruit reviderar tidigare lämnad prognos och bedömer att bolaget kommer att nå en tillväxt överstigande 15 procent för helåret 2016. Målet är att resultat före skatt ska bli positivt under andra halvåret. Det framgår av delårsrapporten som släpptes på tisdagsmorgonen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.