SVT > Inrikes

Monday, 28 May, 03:13

SVT - 04 jan 16 kl. 09:48

Danmarks statsminister kallar till presskonferensDanmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen meddelar på sin Facebooksida att han kommer att hålla en presskonferens klockan 12 i dag med anledning av Sveriges beslut om gränskontroller..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lars Løkke Rasmussen, Facebooksida, Sveriges

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarks, statsminister, kallartill , presskonferens
SR - 23 feb 16 kl. 20:44

Danmarks statsminister kallar till krismöte

Nu klockan nio har Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen kallat regeringens stödpartier till ett krismöte för att se om regeringen fortfarande har en majoritet i Folketinget..

Regeringen - 17 okt 11 kl. 10:02

Fredrik Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Sbhmidt

Statsminister Fredrik Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt på måndagen. Den ekonomiska krisen i Grekland stod högt på agendan. Nyhetsartikel: Fredrik Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Webb-tv: Reinfeldt tog emot Danmarks statsminister Statsrådsberedningen, 17 oktober 2011.

Regeringen - 17 okt 11 kl. 10:02

Fredrik Reinfeldt tar emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt

Statsminister Fredrik Reinfeldt tar i dag emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt. På agendan för samtalen står den ekonomiska och finansiella krisen i Europa och förberedelser inför Europeiska Rådets möte den 23 oktober. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt tar emot Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt Statsrådsberedningen, 17 oktober 2011.

SR - 04 sep 13 kl. 05:54

Danmarks statsminister tar upp avlyssning

Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) tänker ta upp USA:s påstådda avlyssning av EU-kontor under mötet med Barack Obama ikväll, skriver den danska tidningen Berlingske..

E24 - 11 jun 15 kl. 14:08

Nyval en prövning för Danmarks statsminister

Nästa torsdag hamnar en mäktig kvinna i ett av våra grannländer i blickfånget. Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) hoppas förstås på medvind för sin egen och sitt partis del när medborgarna bestämmer i ett nyligen utlyst val..

SR - 17 dec 15 kl. 20:25

Danmarks statsminister kritisk till svenska beslutet

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen är kritisk mot det svenska beslutet att införa id-krav vid sina gränser. – Vi beklagar det svenskarna håller på med, säger han..

SVT - 25 feb 16 kl. 14:12

Danmarks statsminister hotar med nyval

Trots hot om en misstroendeförklaring har Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen förtroende för sin miljö- och livsmedelsminister. Något avsked är inte aktuellt. – Det andra mer troliga alternativet är att utlysa ett folketingsval, säger Venstreledaren..

DN - 19 nov 16 kl. 11:57

Danmarks statsminister vill ha lite större regering

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen vill ha en bredare regering. Men bara lite..

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 17 kl. 23:51

Danmarks statsminister träffade Trump

Frågor om Nato, miljön samt frihandel stod på dagordningen när Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen träffade USA:s president Donald Trump i Washington. – Det var på många sätt ett mycket konstruktivt möte, säger Løkke Rasmussen. Han berättar blan.

DN - 30 mar 17 kl. 23:58

Danmarks statsminister träffade Trump

Frågor om Nato, miljön samt frihandel stod på dagordningen när Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen träffade USA:s president Donald Trump i Washington..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Jens Orback (S) kritisk till S nya linje: Man mixtrar med partiets dna

Bottenrekord i opinionsmätningar och intern kritik – det har varit en tuff vecka för Socialdemokraterna. I Agenda analyserar Jens Orback (S), tidigare integrationsminister för partiet, dagens läge. – Vi är många som tar illa vid sig när det starka kärnvärdet av interationell solidaritet inte känns igen, säger han..

SVT - 4 timmar sedan

Emy Maru och Betlehem Isaak möts för första gången

Den ena har inte hört sin pappas röst på 13 år. Den andras pappa släpptes nyss fri. Båda döttrarna har på liknande vis kämpat för sina fängslade fäders frihet.

SVT - 4 timmar sedan

De tre döttrarna som slagits för sina pappors frihet

Betlehem Isaak har inte hört sin pappa, fängslade Dawit Isaks röst sedan 2005. Hon har sedan dess kämpat för hans frihet. Även Angela Gui och Emy Maru har under många år förtvivlat försökt få sina pappor, bokförläggaren Gui Minhai och hjärtläkaren Fikru Maru, fria från hårda fängelsedomar utan rättegång.

SVT - 9 timmar sedan

80-tal svenskar i fängelser riskerar att radikaliseras

Ett 80-tal intagna i svenska fängelser är i riskzonen för våldsbejakande radikalisering. Problemet kan komma att öka, bland annat på grund av fler återvändare från islamistiska miljöer. Den bedömningen gör Kriminalvården..

SVT - 11 timmar sedan

(S)varta veckan: Så har partiets strategi misslyckats

Socialdemokraterna har aldrig tidigare haft ett så dåligt utgångsläge som inför höstens val. Senaste opinionsmätningen från Ipsos visar katastrofsiffror, och den interna kritiken har inte låtit vänta på sig..

SVT - 12 timmar sedan

Miljöpartiet har spikat de sex viktigaste valfrågorna

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterförening och permanenta uppehållstillstånd..

SVT - 13 timmar sedan

Svårare att bygga bostäder i framtiden

Det kommer att bli allt svårare att bygga bostadsrätter i framtiden. I stället väntar en renässans för hyresrätten. Det är det troliga utfallet av den byggkris som nu drastiskt förändrar dagens byggmarknad, spår en av landets ledande ekonomer..

SVT - 14 timmar sedan

Byggkris i höst – svårt att sälja nybyggda bostadsrätter

Under hösten väntar en byggkris i Sverige för nya bostadsrätter på grund av att försäljningen stannat av. Under första kvartalet i år halverades försäljningen av nya bostadsrätter samtidigt som allt fler lägenheter kommer ut på marknaden..

SVT - Igår: 21:27

Guldtuben: Här är alla vinnarna

På lördagskvällen prisades profiler kända från Youtube och sociala medier på galan ”Gultuben”. Här listar vi alla kvällens vinnare!.

SVT - Igår: 20:03

Majoriteten av döda i MC-olyckor bröt mot regler

De senaste tolv åren har över 500 motorcyklister dött på vägarna. Av dem så har en majoritet på något sätt brutit mot reglerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.