YLE > Finland

Saturday, 20 July, 05:22

YLE - 30 dec 15 kl. 09:29

Jenny Wolframs företag stoppar rykten på sociala medierBrandbastion hjälper bolag och stater att hantera rykteskriser och andra problem på sociala medier. Jenny Wolfram grundade bolaget för två år sedan, då under namnet Faceforce. Tillväxttakten under de två första åren har varit snabb. Den växande marknadsföringen på Facebook och andra sociala medier för med sig nya risker. Företagen kan lätt förlora sitt rykte eller till och med dömas i rätten om de inte håller ordning på kommentarerna till sina inlägg.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Wolframs, Wolfram, Faceforce, Facebook, Jenny Wolfram, Företagen, Brandbastion, Australien, Finland, USA, Det, Brandbastions, Alltid, Muhonen, Netprofile, Finnair, Sverige, Finnairs, Asien, Både

Dela artikeln

180 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jenny, Wolframs, företag, stoppar, rykten, sociala, medier
DN - 08 dec 15 kl. 14:25

Jenny Alm vet hur man stoppar bästisen


De är något av bästisar i danska klubblaget Esbjerg men i kväll ställs de mot varandra. Jenny Alm tror sig veta hur man stoppar fixstjärnan Estavana Polman..

Nyan - 01 mar 18 kl. 20:00

Sjukdom stoppar Fellman

SKIDSKYTTE. Efter att ha placerat sig som åtta tillsammans med det finländska stafettlaget var det under torsdagen dags för åländska Jenny Fellman att göra sin första individuella tävling vid junior-VM i Otepää, Estland.
Men någon start blev det aldrig.

Expressen - 25 jan 15 kl. 23:18

Skadan stoppar henne i Champions League

Sävehof-stjärnan Jenny Wikensten, 26, fick en knuff och föll baklänges. Hon landade på armbågen som slogs ur led. – Jag är gipsad, men vet inte hur länge jag blir borta, säger Jenny, som definitivt missar Champions League-matchen mot Baia Mare på söndag..

YLE - 06 sep 16 kl. 13:57

Lärare i Hangö och Ekenäs prisas för att de lär unga starta företag

Lärarna Petra Blomqvist i Ekenäs gymnasium och Lena Holmström i Hangö gymnasium och högstadium har belönats för att de lär ungdomar att bli företagare. Petra Blomqvist tror att företagsamhet lönar sig trots att bilden av arbetsmarknaden kanske inte alltid ger det intrycket. Det är föreningen Nylands företagare som ger priset till Petra Blomqvist och Lena Holmström för deras pedagogiska arbete om företagande i undervisningen och för deras företagarforstran.

Nyan - 19 jan 18 kl. 07:30

Skadan stoppar inte EM-aktuella Jenny

SKIDSKYTTE. Det var i mitten av december som Jenny Fellman ådrog sig en överbelastningskada i foten.
Trots att hon ännu inte är helt återställd har hon bestämt sig för att tävla i junior-EM.

Sydsvenskan - 22 jan 16 kl. 10:01

Vinterkyla stoppar tåg

Sträng vinterkyla med förväntade temperaturer på -25 grader stoppar tåg i norra Sverige.SJ ställer in all sin trafik mellan Luleå och Narvik och tågen beräknas inte börja rulla igen förrän på söndag. Ingen ersättningstrafik sätts in.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 16 kl. 10:01

Vinterkyla stoppar tåg

Sträng vinterkyla med förväntade temperaturer på -25 grader stoppar tåg i norra Sverige.SJ ställer in all sin trafik mellan Luleå och Narvik och tågen beräknas inte börja rulla igen förrän på söndag. Ingen ersättningstrafik sätts in.

Barometern - 02 jun 19 kl. 09:58

Systembolaget stoppar Ängöls öl: ”Lite anmärkningsvärt”

På måndag hade Ängöl tänkte återlansera sin midsommaröl på Systembolaget. Men så blir det inte. Systembolaget stoppar nämligen etiketten med Jenny Nyström-motiv.

SmålandsPosten - 02 jun 19 kl. 14:00

Systembolaget stoppar Ängöls öl: ”Lite anmärkningsvärt”

På måndag hade Ängöl tänkte återlansera sin midsommaröl på Systembolaget. Men så blir det inte. Systembolaget stoppar nämligen etiketten med Jenny Nyström-motiv.

Skånskan - 09 feb 16 kl. 14:00

Att samverka med företag är nyckeln

Sjöbo Arbetet med att utveckla sydost som en turistregion har nu nått halvvägs. Under fredagen anordnades en workshop för hur det offentliga kan bli bättre på att möta företagarnas behov.
– Det finns mycket att vinna med det, säger René Egeriis, som driver äventyrscampen i Sövde.

Fler nyheter från YLE

YLE - 8 timmar sedan

Rädsla, oro och sorg - de här och många andra känslor kan klimatångesten väcka hos oss

Klimatångesten blir allt vanligare. Känslorna varierar från mildare oro till ett mera närvarande ångesttillstånd. I värsta fall kan ångesten leda till tvångsmässigt beteende, något som också kan kallas klimatortorexi.

YLE - 10 timmar sedan

HFD går emot Migri och förvaltningsdomstolen: Könsstympning grund för asyl, somalisk mamma och barn får ny behandling

En somaliska mamma och hennes dotter bör få sitt fall prövat av Migri på nytt och då ska risken för könsstympning utgöra grunden för ett asylbeslut, fastslår Högsta förvaltningsdomstolen i ett uppmärksammat utslag den här veckan. HFD kullkastar med utslaget Migris och förvaltningsdomstolens tidigare asylavslag..

YLE - 11 timmar sedan

Projektet Raseborgs å kan hämta kräftorna tillbaka – översvämningarna är Raseborgsåns största problem

Översvämningarna kring Raseborgsån är ett stort problem för åns välmående. Raseborgs miljöbyrås projekt Raseborg å ska minska på fosforbelastningen. Snart kanske kräftorna trivs i ån igen..

YLE - 12 timmar sedan

Bussar ersätter rälsbussen mellan Hangö och Karis under veckoslutet

Kvällens sista turer på lördag (20.7) och alla turer på söndag (21.7) mellan Karis och Hangö ersätts med bussar..

YLE - 13 timmar sedan

Ny app ska hjälpa kunder spåra sitt klimatavtryck: "Klimatfrågor lika viktiga som social- och hälsovårdsfrågor för våra kunder"

Den största delen av Finlands klimatpåverkan kommer från hushållen. S-gruppen har utvecklat en app med vilken deras kunder kan spåra klimatavtrycket efter sina inköp..

YLE - 14 timmar sedan

“Vi vill visa allt som är osynligt i Raseborg” - unga arrangörer kontaktade föreningar som nu visar vad de erbjuder

Man måste ta saken i egna händer och se till att det finns något att göra. Det säger Nizar Ben Othman och Jonas Grönqvist som samlar föreningar i Stallörsparken i Ekenäs..

YLE - 15 timmar sedan

I början av nästa vecka blir det riktigt hett – till och med 27 grader i Sydvästra Finland

Värmen fortsätter efter veckoslutet in i nästa vecka. För måndagen och tisdagen utlovas 25 grader i Kittilä, och till och med 24 grader så långt upp som i Enare..

YLE - 16 timmar sedan

Hållbarhet och rymdteknologi har aldrig sett så här bra ut - Helsinki Fashion Week är en föregångare inom modeindustrin

Helsinki Fashion Week är världens mest hållbara modevecka och också den enda som till 100% baserar sig på cirkulär ekonomi. Material och innovationer tas till och med från rymdteknologi..

YLE - 19 timmar sedan

Utsläppen från fiskodling har minskat: "Inhemskt odlad fisk ett bra alternativ ur en miljösynvinkel"

Färsk forskning visar att utsläppsmängderna från fiskodlingarna har minskat. Enligt en ny rapport från Naturresursinstitutet har utsläppen minskat med cirka 70 procent sedan 1990-talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.