Skånskan > Nyheter

Wednesday, 17 October, 05:50

Skånskan - 08 dec 15 kl. 10:44

Tog bort larm från klädernaLund Kvinnan och mannen lyckades med hjälp av en magnet avlägsna larmen från kläder till ett värde av ungefär
1 600 kronor i en butik på Nova.Men de blev iakttagna av en väktare som grep dem.
Stölden skedde den 14 juni och de båda har nu fått sina domar.
Den 25-åriga kvinnan fick villkorligt och 50 dagsböter och den 32-årige mannen villkorligt och 70 dagsböter.
Båda fälldes även för försök till stöld och mannen dessutom för olovlig körning.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kvinnan, Nova, Dalby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tog, bort, larmfrån , kläderna
Cornucopia - 11 maj 15 kl. 13:28

Stefan Löfvén och Åsa Romson ljög om bostäderna i partiledardebatten

"Det är trams." - Stefan Löfvén (s) till Annie Lööf (c) i bostadsdebatten under gårdagens partiledardebatt Public Service/SVT valde att inte alls ge utrymme för någon försvars- och säkerhetspolitisk debatt i gårdagens partiledardebatt. Däremot debatterades bostadsbristen, där Stefan Löfvén och Åsa Romson oemotsagda framförde ett antal lögner till svenska folket, och det otäcka ordet bostadsblabba, bostadsblubba, bostadsbubbla även användes.

Barometern - 04 mar 14 kl. 07:53

Vart tog alla pengar vägen

Replik på debattinlägg om tåg av Ulf Nilsson (S). Socialdemokratern Ulf Nilsson är ordförande i trafikstyrelsen i Kalmar länstrafik, KLT. Efter det att landstinget 2012 tog över hela ansvaret för kollektivtrafiken har han och hans gelikar fått en utökad makt över denna verksamhet.

Barometern - 04 mar 14 kl. 13:58

Vart tog alla pengar vägen?

Replik på debattinlägg om tåg av Ulf Nilsson (S). Socialdemokraten Ulf Nilsson är ordförande i trafikstyrelsen i Kalmar länstrafik, KLT. Efter det att landstinget 2012 tog över hela ansvaret för kollektivtrafiken har han och hans gelikar fått en utökad makt över denna verksamhet.

YLE - 04 jun 14 kl. 11:53

"Muurainen borde ta bort foten från gaspedalen"

Stängningen av Billnäs bruk var väntad. Hade brukspatron Olli Muurainens planer varit mera småskaliga hade situationen idag varit en helt annan. - Det här var väntat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon tar av sig kläderna mitt på gatan – hur alla reagerar är underbart

40-åriga trebarnsmamman Amy Pence-Brown från Idaho vill att alla människor ska älska sina kroppar.LÄS MER: Zara Larsson tvingades radera Instagrambild efter dödshotHon gav sig ut till en marknad där hon ställde sig rakt upp och ner, tog av sig kläderna och band fast en ögonbindel på sig själv. Med sig hade hon en skylt.

GT - 24 maj 16 kl. 12:31

Stoppade brand i bilen – med underkläderna

En bil brinner – vad skulle du släcka den med? För den norske rallyföraren Henning Solberg, 43, var svaret lika oväntat som självklart. – Jag tog av mig underkläderna och tryckte in dem i avgasröret, säger han till P4 Värmland..

SvD - 19 okt 13 kl. 03:00

Moderaterna väljs bort i storstäderna

Analyschef: Att vinna dem i valrörelsen är avgörande..

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 00:44

Lunds idrottare tog på sig finkläderna

Festklädda Lundaidrottare fyllde arenan för den årliga idrottsgalan. Galan arrangerades av Pil, paraplyorganisationen för idrottsföreningarna i Lund..

Expressen - 02 jun 17 kl. 19:13

SHL-spelaren tog av sig kläderna för tv-profilen

Två sportreportrar har sextrakasserats i direktsändning den senaste tiden.Tyvärr inga ovanliga händelser, menar SVT:s Lovisa Giertta.Nu berättar hon om när en SHL-spelare gick över gränsen efter en match.

BT - 08 mar 18 kl. 23:26

Kvinna brännskadad - tog eld i kläderna

Räddningstjänsten larmades på torsdagskvällen till ett flerbostadshus i Borås efter att ha fått uppgifter om röklukt, rapporterar GT.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Hot förstör demokratin

Hot mot po­li­ti­ker har blivit ett växande pro­blem. FOI (To­tal­för­svarets forsk­nings­in­sti­tut) har på upp­drag av SKL (Sve­ri­ges Kom­muner och Lands­ting) kart­lagt hat och hot mot lo­kal­po­li­ti­ker un­der den gångna man­dat­pe­ri­oden. En all­var­lig ut­veck­ling kommer fram i rap­porten.

Skånskan - 45 minuter sedan

Tom lokal kan bli e-sportbar i centrum

MALMÖ Kappa bar som är en e-sportrestaurang vill etablera sig i Malmö. Förhoppningen är att öppna i en lokal på Baltzarsgatan som ska kunna rymma 175 personer.Fastighetsägaren har nyligen lämnat in en ansökan om bygglov till stadsbyggnadskontoret.

Skånskan - 45 minuter sedan

Behålös tjej sextrakasserad

MALMÖ En gymnasieflicka har anmält att hon har blivit sexuellt trakasserad och diskriminerad av både elever och lärare på en Malmöskola.
Nu kräver diskrimineringsombudsmannen att få veta varför skolan inte agerade, trots att både rektorn och lärarna kände till vad flickan utsattes för.Bakom anmälan står flickans mamma, som uppger att dottern under två års tid varit utsatt för rasism, könsdiskriminering och sexuellt ofredande på gymnasieskolan i Malmö.

Skånskan - 45 minuter sedan

Fördubblat intresse för solenergi

Skurup Förra året installerades 31 anläggningar med solceller hos privatpersoner eller företag i kommunen.
Dubbelt så många som året innan.Intresset för solceller och solfångare ökar hela tiden, konstaterar energirådgivare Sara Östberg på Skurups kommun.

Skånskan - 45 minuter sedan

Solen lyser upp stationshuset

Västra Nöbbelöv En Skivarpsfamilj som köpte sommarstuga ihop bestämde sig för att installera solceller på taket.
– Det har vi inte ångrat. Det fungerar oklanderligt utan några som helst bekymmer, säger Sten Wemmert.

Skånskan - 45 minuter sedan

Här vill Arne Persson bygga femton villor

vikhög Byggmästare Arne Persson, grundare av Lödde Bygg, vill uppföra 15 villor mitt inne i det lilla fiskeläget Vikhög.
Han vill också bygga ett äldreboende med nio lägenheter för byns seniorer.– Det är en väldig efterfrågan, och det finns inga tomter i Löddeköpinge.

Skånskan - 8 timmar sedan

Redhawks vann CHL-gruppen

ISHOCKEY Malmö Redhawks fick utdelning i slutperi - Vi gör en helt okej match, säger Redhawkstränaren Peter Andersson.Båda lagen var klara för slutspel redan innan sista omgången. Det blev Redhawks som tog hem gruppsegern efter en stabil insats i Malmö Arena.

Skånskan - 8 timmar sedan

H65 Höör totalt överlägset i Boden

HANDBOLL Första stoppet under en vecka med nästan 800 mils resande.
Då imponerade H65 Höör och tog två odiskutabla SHE-poäng borta mot Boden, 30-16 (13-7).– Stabilt på alla sätt.

Skånskan - 8 timmar sedan

Historiskt maktskifte klart – nu tar SD över rodret

HÖRBY
Nu har Sverigedemokraterna gjort sig hemmastadda på fullmäktigetronen i Hörby. Johan Ohlin (SD) valdes till kommunfullmäktiges ordförande på tisdagskvällen. Mötet bjöd på dramatik i kubik, med flera voteringar, ajourneringar, krav proportionella val och verbala rallarsvingar från talarstolen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Berusad knivbeväpnad man på stationen

Lund Flera vittnen larmade polis efter att ha sett en knivbeväpnad man i 55-årsåldern på järnvägsstationen.Det var vid 17-tiden på tisdagen som polis kallades till Bantorget efter att allmänheten observerat en man med någon form av synligt farligt föremål på sig. Efter en stunds letande anträffades mannen på en perrong.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.