Skånskan > Nyheter

Sunday, 16 December, 21:31

Skånskan - 08 dec 15 kl. 10:44

Tog bort larm från klädernaLund Kvinnan och mannen lyckades med hjälp av en magnet avlägsna larmen från kläder till ett värde av ungefär
1 600 kronor i en butik på Nova.Men de blev iakttagna av en väktare som grep dem.
Stölden skedde den 14 juni och de båda har nu fått sina domar.
Den 25-åriga kvinnan fick villkorligt och 50 dagsböter och den 32-årige mannen villkorligt och 70 dagsböter.
Båda fälldes även för försök till stöld och mannen dessutom för olovlig körning.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kvinnan, Nova, Dalby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tog, bort, larmfrån , kläderna
Cornucopia - 11 maj 15 kl. 13:28

Stefan Löfvén och Åsa Romson ljög om bostäderna i partiledardebatten

"Det är trams." - Stefan Löfvén (s) till Annie Lööf (c) i bostadsdebatten under gårdagens partiledardebatt Public Service/SVT valde att inte alls ge utrymme för någon försvars- och säkerhetspolitisk debatt i gårdagens partiledardebatt. Däremot debatterades bostadsbristen, där Stefan Löfvén och Åsa Romson oemotsagda framförde ett antal lögner till svenska folket, och det otäcka ordet bostadsblabba, bostadsblubba, bostadsbubbla även användes.

Barometern - 04 mar 14 kl. 07:53

Vart tog alla pengar vägen

Replik på debattinlägg om tåg av Ulf Nilsson (S). Socialdemokratern Ulf Nilsson är ordförande i trafikstyrelsen i Kalmar länstrafik, KLT. Efter det att landstinget 2012 tog över hela ansvaret för kollektivtrafiken har han och hans gelikar fått en utökad makt över denna verksamhet.

Barometern - 04 mar 14 kl. 13:58

Vart tog alla pengar vägen?

Replik på debattinlägg om tåg av Ulf Nilsson (S). Socialdemokraten Ulf Nilsson är ordförande i trafikstyrelsen i Kalmar länstrafik, KLT. Efter det att landstinget 2012 tog över hela ansvaret för kollektivtrafiken har han och hans gelikar fått en utökad makt över denna verksamhet.

YLE - 04 jun 14 kl. 11:53

"Muurainen borde ta bort foten från gaspedalen"

Stängningen av Billnäs bruk var väntad. Hade brukspatron Olli Muurainens planer varit mera småskaliga hade situationen idag varit en helt annan. - Det här var väntat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon tar av sig kläderna mitt på gatan – hur alla reagerar är underbart

40-åriga trebarnsmamman Amy Pence-Brown från Idaho vill att alla människor ska älska sina kroppar.LÄS MER: Zara Larsson tvingades radera Instagrambild efter dödshotHon gav sig ut till en marknad där hon ställde sig rakt upp och ner, tog av sig kläderna och band fast en ögonbindel på sig själv. Med sig hade hon en skylt.

GT - 24 maj 16 kl. 12:31

Stoppade brand i bilen – med underkläderna

En bil brinner – vad skulle du släcka den med? För den norske rallyföraren Henning Solberg, 43, var svaret lika oväntat som självklart. – Jag tog av mig underkläderna och tryckte in dem i avgasröret, säger han till P4 Värmland..

SvD - 19 okt 13 kl. 03:00

Moderaterna väljs bort i storstäderna

Analyschef: Att vinna dem i valrörelsen är avgörande..

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 00:44

Lunds idrottare tog på sig finkläderna

Festklädda Lundaidrottare fyllde arenan för den årliga idrottsgalan. Galan arrangerades av Pil, paraplyorganisationen för idrottsföreningarna i Lund..

Expressen - 02 jun 17 kl. 19:13

SHL-spelaren tog av sig kläderna för tv-profilen

Två sportreportrar har sextrakasserats i direktsändning den senaste tiden.Tyvärr inga ovanliga händelser, menar SVT:s Lovisa Giertta.Nu berättar hon om när en SHL-spelare gick över gränsen efter en match.

BT - 08 mar 18 kl. 23:26

Kvinna brännskadad - tog eld i kläderna

Räddningstjänsten larmades på torsdagskvällen till ett flerbostadshus i Borås efter att ha fått uppgifter om röklukt, rapporterar GT.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Bra insats trots förlust för IFK

HANDBOLL IFK Ystad kunde som väntat inte rubba mästarlaget IFK Kristianstad i söndagens ligamatch. Men Ystad föll med flaggan i topp, 24-27, efter en riktigt stark andra halvlek.Det såg riktigt illa ut länge för nykomlingen IFK Ystad som ställdes mot suveräna IFK Kristianstad inför en halvfull Ystad arena.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kvinna och man döms efter slagsmål på krogar

Malmö Samhällstjänst respektive 9 månaders fängelse. Det blev resultatet för en 30-årig kvinna och en 42-årig man som ställt till med slagsmål på krogar i Malmö.Den första händelsen inträffade i januari 2016, då den nu 42-årige mannen åsamkade storbråk på Moriskan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Se över grundlagen

När svenska folket gick och röstade den 9 september var det nog få som anade att vi mer än tre månader senare skulle sakna en funktionsduglig regering. Ännu färre kunde gissa sig till att vi skulle stå med en socialdemokratisk expeditionsregering som tvingas regera med en budget som formulerats av Moderaterna och Kristdemokraterna.
Läget är inte oproblematiskt även om Sverige fungerar även med dagens övergångsregering.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kli­matet har ett pris

Ef­ter kärva för­hand­lingar lyc­kades det för länderna vid FN:s kli­mat­mö­te i polska Ka­to­wi­ce att nå en överenskommelse. Mö­tet av­slu­tades med ju­bel, men det handlade nog inte bara om överenskommelsens in­ne­håll utan ock­så om möj­lig­heten att få åka hem för jul och ny­års­fi­ran­de.
Det kon­kreta re­sul­tatet av mö­tet är en re­gel­bok för hur Paris­av­talet från 2015 skall följas upp med kon­kreta åt­gärder.

Skånskan - 2 timmar sedan

En av­gö­ran­de vecka för att slippa ex­tra­val

Ef­ter att Ste­fan Löfven i fre­dags röstades ner som stats­mi­nis­ter­kan­di­dat träffade tal­mannen An­dre­as Norlen fö­re­trä­da­re för val­myn­dig­he­ten. Det var ett na­tur­ligt steg med tan­ke på svå­rig­heterna att få en lös­ning i re­ger­ings­frå­gan. Men bak­om mö­tet fanns för­stås ock­så av­sikten att skicka en tyd­lig sig­nal till par­tierna om att ett ex­tra­val väntar runt hörnet om de inte blir mer kon­struk­tiva än hit­tills.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tågtrafiken kan inte överleva på rost och röta

Försenade eller inställda tåg utgör vardagen för dem som väljer att ta tåget. Jag är lyckligtvis i den situationen att jag inte särskilt ofta behöver åka tåg. Men närstående och kollegor drabbas desto oftare och jag förstår deras frustration när tåg som inte kommer i tid eller är inställda komplicerar vardagen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Avicii-tavlan såld för 124 500 kronor

Musikhjälpen Fotografen Bingo Rimérs hyllning till Tim ”Avicii” Bergling såldes på söndagen.Tavlan, som är över tre meter lång, gjord i metall och målad med akrylfärg, har legat ute på Tradera sedan i onsdags. Vid 17.

Skånskan - 4 timmar sedan

Eslövs IK körde över Spårvägen

HANDBOLL Eslövs IK firade tredje advent i Brännkyrka-hallen. Det blev seger med förkrossande 38–19 mot ett helt lamslaget Spårvägens HF.Efter en trög start på allsvenskan har Eslövs damer börjat varva upp.

Skånskan - 4 timmar sedan

Behöver hjälp att lösa Tjörnarps- och Eslövsmord

Tjörnarp/Eslöv Polisens ”Kalla fall”-grupp i region Syd tillkännagav nyligen att de ska börja publicera uppgifter om olösta mord på sin hemsida i hopp om att få hjälp av allmänheten att lösa dem. Två av fallen som polisen nu publicerat uppgifter om rör mord som begåtts i Tjörnarp och Eslöv.Det ena fallet som polisen vill ha in uppgifter från allmänheten om är mordet på 60-åriga Solveig Hertzberg i Tjörnarp 2006.

Skånskan - 5 timmar sedan

PP pension säljer fjorton fastigheter

PP pension säljer 265 hyreslägenheter till Willhem för 600 miljoner kronor.Totalt rör det sig om fjorton fastigheter i Slottsstaden/Ribersborg, Rörsjöstaden och Gamla väster, vilket utgör hela PP pensions bestånd i Malmö. – Vi är glada över att kunna förvärva det här beståndet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.