Skånskan > Nyheter

Saturday, 23 March, 03:57

Skånskan - 08 dec 15 kl. 10:44

Tog bort larm från klädernaLund Kvinnan och mannen lyckades med hjälp av en magnet avlägsna larmen från kläder till ett värde av ungefär
1 600 kronor i en butik på Nova.Men de blev iakttagna av en väktare som grep dem.
Stölden skedde den 14 juni och de båda har nu fått sina domar.
Den 25-åriga kvinnan fick villkorligt och 50 dagsböter och den 32-årige mannen villkorligt och 70 dagsböter.
Båda fälldes även för försök till stöld och mannen dessutom för olovlig körning.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kvinnan, Nova, Dalby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tog, bort, larmfrån , kläderna
Cornucopia - 11 maj 15 kl. 13:28

Stefan Löfvén och Åsa Romson ljög om bostäderna i partiledardebatten

"Det är trams." - Stefan Löfvén (s) till Annie Lööf (c) i bostadsdebatten under gårdagens partiledardebatt Public Service/SVT valde att inte alls ge utrymme för någon försvars- och säkerhetspolitisk debatt i gårdagens partiledardebatt. Däremot debatterades bostadsbristen, där Stefan Löfvén och Åsa Romson oemotsagda framförde ett antal lögner till svenska folket, och det otäcka ordet bostadsblabba, bostadsblubba, bostadsbubbla även användes.

Barometern - 04 mar 14 kl. 07:53

Vart tog alla pengar vägen

Replik på debattinlägg om tåg av Ulf Nilsson (S). Socialdemokratern Ulf Nilsson är ordförande i trafikstyrelsen i Kalmar länstrafik, KLT. Efter det att landstinget 2012 tog över hela ansvaret för kollektivtrafiken har han och hans gelikar fått en utökad makt över denna verksamhet.

Barometern - 04 mar 14 kl. 13:58

Vart tog alla pengar vägen?

Replik på debattinlägg om tåg av Ulf Nilsson (S). Socialdemokraten Ulf Nilsson är ordförande i trafikstyrelsen i Kalmar länstrafik, KLT. Efter det att landstinget 2012 tog över hela ansvaret för kollektivtrafiken har han och hans gelikar fått en utökad makt över denna verksamhet.

YLE - 04 jun 14 kl. 11:53

"Muurainen borde ta bort foten från gaspedalen"

Stängningen av Billnäs bruk var väntad. Hade brukspatron Olli Muurainens planer varit mera småskaliga hade situationen idag varit en helt annan. - Det här var väntat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon tar av sig kläderna mitt på gatan – hur alla reagerar är underbart

40-åriga trebarnsmamman Amy Pence-Brown från Idaho vill att alla människor ska älska sina kroppar.LÄS MER: Zara Larsson tvingades radera Instagrambild efter dödshotHon gav sig ut till en marknad där hon ställde sig rakt upp och ner, tog av sig kläderna och band fast en ögonbindel på sig själv. Med sig hade hon en skylt.

GT - 24 maj 16 kl. 12:31

Stoppade brand i bilen – med underkläderna

En bil brinner – vad skulle du släcka den med? För den norske rallyföraren Henning Solberg, 43, var svaret lika oväntat som självklart. – Jag tog av mig underkläderna och tryckte in dem i avgasröret, säger han till P4 Värmland..

SvD - 19 okt 13 kl. 03:00

Moderaterna väljs bort i storstäderna

Analyschef: Att vinna dem i valrörelsen är avgörande..

Sydsvenskan - 08 mar 14 kl. 00:44

Lunds idrottare tog på sig finkläderna

Festklädda Lundaidrottare fyllde arenan för den årliga idrottsgalan. Galan arrangerades av Pil, paraplyorganisationen för idrottsföreningarna i Lund..

Expressen - 02 jun 17 kl. 19:13

SHL-spelaren tog av sig kläderna för tv-profilen

Två sportreportrar har sextrakasserats i direktsändning den senaste tiden.Tyvärr inga ovanliga händelser, menar SVT:s Lovisa Giertta.Nu berättar hon om när en SHL-spelare gick över gränsen efter en match.

BT - 08 mar 18 kl. 23:26

Kvinna brännskadad - tog eld i kläderna

Räddningstjänsten larmades på torsdagskvällen till ett flerbostadshus i Borås efter att ha fått uppgifter om röklukt, rapporterar GT.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Goda tider för EU-de­batt

Sön­dag 26:e maj kommer röst­be­rät­ti­gade i Sverige att kun­na välja 21 in­di­vider som ska fö­re­träda dem i Brys­sel. Trots att flera par­tier näs­tan har av­slu­tat pro­cessen med att vaska fram lämp­liga kan­di­dater till sina val­lis­tor märks knappast EU-val­rö­rel­sen på ga­tor och torg runt om i Sverige. In­ner­li­gen gläder jag mig till att den­na val­rö­rel­se ska ta fart på rik­tigt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rap­porten bara bör­jan för Swedbank

På fre­dagen of­fent­lig­gjordes en ”sta­tus­rap­port” från kon­sult­by­rån FRA om miss­tänkta penningtvättaffärer i Swed­banks bal­tiska dot­ter­bo­lag. En­ligt det som blev of­fent­ligt (slut­satserna men inte hela rap­porten) fram­går att Swedbank av­slu­tat hund­ra­tals kon­ton som ut­länds­ka kunder haft och att tu­sen­tals miss­tänkta trans­ak­ti­oner rap­por­terats till be­rörda myn­dig­heter. Med detta vill bank­led­ningen hävda att banken följt de lagar och regler som finns för att för­söka av­slöja och för­hindra pen­ning­tvätt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Be­prö­vad fa­vo­rit ska för­söka förnya Mil­jö­par­ti­et

Som väntat fö­re­slår Mil­jö­par­ti­ets val­be­red­ning att Per Bo­lund ska ef­ter­träda Gustav Fridolin som man­ligt språk­rör. Isa­bel­la Lövin fö­re­slås få fort­sätta.
Det för­vånar inte.

Skånskan - 7 timmar sedan

H65 besegrade U19-landslaget

HANDBOLL H65-damerna värmde upp inför kommande SM-slutspel med att besegra U19-landslaget med hela 38-22 i en träningsmatch på fredagen.H65 matchade utan sina landslagsaktuella spelare Sofia Hvenfelt, Emma Lindqvist och Mikaela Mässing, men hade inga problem som helst ändå.
– Det var väl inte lagprestationen som var det viktigaste utan att att vi fick med oss lite positiva upplevelser och bra individuella insatser efter förlusten mot Skuru resonerade H65 Höörs tränare Ola Månsson.

Skånskan - 7 timmar sedan

Frias från misshandel med revolver

KÄVLINGE Två unga Kävlingebor frias från straff för att ha misshandlat en kamrat med en revolver i en bil i mars 2018.Lunds tingsrätt menar att det inte är bevisat att det var de två åtalade som var ute efter kamraten och inte tvärtom, och det är inte heller klarlagt vem som pistolen tillhörde.
I samband med bråket blev också både kamraten och en av de misstänkta, en 24-åring, skottskadade.

Skånskan - 9 timmar sedan

Thomas Öberg fick inviga hållbar utställning

Malmö Bob Hund-sångaren Thomas Öberg lockade mängder av fans till invigningen av Nimby, en utställning på Form Design Centrum. Faktum är att Bob Hund redan praktiserat konceptet delningsekonomi.Kön var lång när Form Design Centrum öppnade dörrarna till sin nya utställning Nimby.

Skånskan - 9 timmar sedan

Pojke försvunnen från skola

Kiresberg Vid 13-tiden på fredagen försvann en pojke från sin skola i Kirseberg – flera polispatruller ute och letar.Enligt polisen är den försvunna pojken cirka 145 centimeter lång och ska vid försvinnandet haft på sig en svart Nike hoodie med vita ränder längs med armarna, mörkblå Adidasbyxor och svarta gympaskor med vit sula. Eventuellt ska pojken även bära på en väska av märket Adidas.

Skånskan - 9 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Karups sommarby, Blentarp

Blentarp Michael och Marianne Bjerke, 54 och 52 år, från Hammarö, har köpt huset på Mulevägen 17 i Karups sommarby, Blentarp av säljaren Kjell Nilssons dödsbo. Köpesumman blev 850 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i mars 2019. Byggår för huset är 1975 och boarean är 52 kvadratmeter.

Skånskan - 10 timmar sedan

Orkla frias från diskriminering

Eslöv Orkla frias från anklagelser om att ha diskriminerat en jobbsökande på en arbetsmarknadsmässa i Eslöv i höstas.Personen anmälde företaget till Diskrimineringsombudsdmannen (DO) och berättade i Skånskan att han blivit illa bemött när han bad Orklars representant – en rekryterare som företaget anlitat – att tala svenska långsammare.
Han hävdade att rekryteraren sagt att företaget inte hade någon nytta av någon som pratar svenska långsamt, och sedan rivit sönder hans ansökan och slängt den på golvet.

Skånskan - 10 timmar sedan

Pappa skar sönder barnens nalle

Malmö En 46-årig Malmöbo döms till fängelse för att ha slagit, hotat och kränkt sin fru.På julafton förra året slog han henne flera gånger i ansiktet. 46-åringen hotade också frun och deras gemensamma barn genom att ta fram en kniv och skära sönder en nalle.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.