Expressen > Nyheter

Monday, 28 May, 03:27

Expressen - 30 nov 15 kl. 13:45

Terrorn kan dra ner priset på EuroparesorTerrorattentaten i Paris och spänningarna mellan Ryssland och Turkiet skakar den europeiska turistnäringen. Krisen kan leda till att det blir billigare för oss svenskar att turista utomlands det närmaste året..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europaresor, Paris, Ryssland, Turkiet

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terrornkan , dra, ner, priset, Europaresor
DI - 30 sep 17 kl. 10:13

Så får du ner priset på vinterresan

Vintersemestern är ofta en kostsam historia. Här är några av de medlemskap och bonusprogram som får ner priset, men det gäller att vara med på noterna hur rabatterna faktiskt är utformade..

Sydsvenskan - 29 jun 12 kl. 06:30

Dra ner på rektorernas administration och personalansvar

Idag gör Matz Nilsson sin sista arbetsdag som utbildningschef i Malmö. På måndag börjar han som ordförande för Sveriges skolledarförbund. På väg från arbetsgivarsidan till fackföreträdare har han ett recept för hur Malmös skolor ska förbättra sina resultat: Dra ner på rektorernas administration och personalansvar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största, väntas dra ner på 10 000 tjänster jorden runt, uppger en källa med insyn i företaget. Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka ? en av de största i bankhistorien.

SvD - 27 okt 12 kl. 00:16

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG, väntas dra ner på 10 000 tjänster världen över, uppger en källa med insyn i företaget..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 12 kl. 00:19

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största, väntas dra ner på 10 000 tjänster jorden runt, uppger en källa med insyn i företaget. Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka ? en av de största i bankhistorien.

Expressen - 01 nov 13 kl. 00:46

Emil Jönsson: "Man får dra ner byxorna"

Försäsongen har strulat för Emil Jönsson. Och på väg till torsdagens medieträff strulade det på nytt för sprintstjärnan. En oannonserad dopingkotroll försenade Jönsson, som i efterhand tyckte att situationen blev komisk.

DN - 06 feb 14 kl. 07:21

Volvo ska dra ner 4.400 tjänster

AB Volvo ska dra ner på 4 400 tjänster, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

Corren - 02 maj 14 kl. 13:26

Personalbrist tvingar US att dra ner i sommar

Sjuksköterskebristen är en tuff nöt att knäcka för US. Och ännu svårare blir det i sommar då många avdelningar måste dra ner..

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 15 kl. 22:09

Turistbyrån tvingas dra ner

Ängelholms Näringsliv saknar resurser för att klara alla sina uppdrag. Nu försvinner tjänsten som destinationsutvecklare. Och turistbyrån måste troligen dra ner sina öppettider..

Kristianstadsbladet - 21 dec 15 kl. 07:19

Pekingfabriker beordras dra ner

Kina har beordrat 2 100 fabriker i Peking med omnejd att stoppa eller dra ner produktionen, i ett försök att minska de föroreningar som ligger bakom att smogen ligger tät över staden. Det säger en anonym tjänsteman till AFP.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Svenska familjen fast – efter blixtkaos

Blixtkaos har ställt till problem för flygresenärer på Stansted.Familjen Sandell fastnade på flygplatsen – och har nu tvingats ta in på ett pensionat.– Det känns som ”Morden i Midsomer”, säger Christina Sandell.

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i grönområde

Kvart över tolv natten mot måndag fick polisen larm om skottlossning i ett grönområde på Kroksbäck i Malmö. En man vårdas för skottskador..

Expressen - 3 timmar sedan

Läkarmissionen tackar för bidragen vid Mammagalan

Mammagalan på söndagskvällen sändes till förmån för Läkarmissionen.Flera svenskar valde att bli månadsgivare.– Ett stort tack till er, säger hjälporganisationens direktor Johan Lilja..

Expressen - 3 timmar sedan

Fingerprints storägare viftar bort åtalet: ”Kommer aldrig bli dömd”

Fingerprint cards huvudägare Johan Carlström misstänks för grovt insiderbrott.Själv viftar han bort åtalet.– Jag kommer aldrig att bli dömd för något, säger han till Svenska Dagbladet..

Expressen - 4 timmar sedan

Trump: Vårt team har anlänt till Nordkorea

Efter Donald Trumps besked att han ställt in mötet med Kim Jong-Un – nu uppger den amerikanske presidenten att ett möte blir av i alla fall.”Jag tror verkligen att Nordkorea har fantastisk potential och kommer bli en stor ekonomisk nation en dag”, skriver Trump på Twitter..

Expressen - 4 timmar sedan

Oroligt på HVB-hem – personalen låser in sig

Upploppsliknande scener utspelar sig under söndagskvällen på ett HVB-hem i Uddevalla kommun.– Man går bärsärk. Dels har man slagit sönder fönster och möbler och man håller även på och tänder eld, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Expressen - 4 timmar sedan

S-toppen: Förstår om väljare tycker att partiet är otydligt

S kämpar för att hålla väljarna hos sig inför valet.Samtidigt ökar SD stadigt – inte minst tack vare väljare som lämnar S.I ”Agenda” i SVT säger S-partisekreteraren att hon förstår att väljarna tycker att S migrationspolitik är otydlig.

Expressen - 5 timmar sedan

Stora hyllningen – till Tim ”Avicii” Bergling

I S:t Pauli kyrka i Malmö spelades toner inspirerade av den avlidne artisten Tim ”Avicii” Bergling, på söndagskvällen.Kyrkan såg ett behov av en uppsamlingsplats efter artistens bortgång och anordnade därför en musikgudstjänst i hans ära.– Det är många som är berörda över att Avicii har dött och vi inom kyrkan är inte något undantag, säger Sofia Tunebro, arbetsledande präst i S:t Pauli kyrka..

Expressen - 5 timmar sedan

Man räddad från balkong vid brand

En brand utbröt i en lägenhet på Serenadgatan i Malmö på söndagskvällen.Räddningstjänsten fick rädda en man ut från bostaden, via balkongen.Mannen har förts till sjukhus med ambulans..

Expressen - 5 timmar sedan

Mannens beslagtagna bil bärgades från Arlanda

Här är bilen som polisen beslagtog dagen efter att Lena Wesström anmälts försvunnen.Bilens ägare: En manlig bekant till Lena Wesström.Han anhölls men släpptes – och flög till USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.