Expressen > Nyheter

Sunday, 25 February, 22:48

Expressen - 30 nov 15 kl. 13:45

Terrorn kan dra ner priset på EuroparesorTerrorattentaten i Paris och spänningarna mellan Ryssland och Turkiet skakar den europeiska turistnäringen. Krisen kan leda till att det blir billigare för oss svenskar att turista utomlands det närmaste året..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europaresor, Paris, Ryssland, Turkiet

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terrornkan , dra, ner, priset, Europaresor
DI - 30 sep 17 kl. 10:13

Så får du ner priset på vinterresan

Vintersemestern är ofta en kostsam historia. Här är några av de medlemskap och bonusprogram som får ner priset, men det gäller att vara med på noterna hur rabatterna faktiskt är utformade..

Sydsvenskan - 29 jun 12 kl. 06:30

Dra ner på rektorernas administration och personalansvar

Idag gör Matz Nilsson sin sista arbetsdag som utbildningschef i Malmö. På måndag börjar han som ordförande för Sveriges skolledarförbund. På väg från arbetsgivarsidan till fackföreträdare har han ett recept för hur Malmös skolor ska förbättra sina resultat: Dra ner på rektorernas administration och personalansvar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största, väntas dra ner på 10 000 tjänster jorden runt, uppger en källa med insyn i företaget. Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka ? en av de största i bankhistorien.

SvD - 27 okt 12 kl. 00:16

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG, väntas dra ner på 10 000 tjänster världen över, uppger en källa med insyn i företaget..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 12 kl. 00:19

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största, väntas dra ner på 10 000 tjänster jorden runt, uppger en källa med insyn i företaget. Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka ? en av de största i bankhistorien.

Expressen - 01 nov 13 kl. 00:46

Emil Jönsson: "Man får dra ner byxorna"

Försäsongen har strulat för Emil Jönsson. Och på väg till torsdagens medieträff strulade det på nytt för sprintstjärnan. En oannonserad dopingkotroll försenade Jönsson, som i efterhand tyckte att situationen blev komisk.

DN - 06 feb 14 kl. 07:21

Volvo ska dra ner 4.400 tjänster

AB Volvo ska dra ner på 4 400 tjänster, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

Corren - 02 maj 14 kl. 13:26

Personalbrist tvingar US att dra ner i sommar

Sjuksköterskebristen är en tuff nöt att knäcka för US. Och ännu svårare blir det i sommar då många avdelningar måste dra ner..

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 15 kl. 22:09

Turistbyrån tvingas dra ner

Ängelholms Näringsliv saknar resurser för att klara alla sina uppdrag. Nu försvinner tjänsten som destinationsutvecklare. Och turistbyrån måste troligen dra ner sina öppettider..

Kristianstadsbladet - 21 dec 15 kl. 07:19

Pekingfabriker beordras dra ner

Kina har beordrat 2 100 fabriker i Peking med omnejd att stoppa eller dra ner produktionen, i ett försök att minska de föroreningar som ligger bakom att smogen ligger tät över staden. Det säger en anonym tjänsteman till AFP.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Håkan Samuelsson måste lämna AB Volvo

Geelys ägare Li Shufu blir stor ägare i både Daimler och Volvo.Nyheten slog ned som en bomb i affärsvärlden.Men det borde inte kommit som någon överraskning.

Expressen - 1 timme sedan

”Xi Jinping vill bli som Mao Zedong”

Kommunistpartiet i Kina vill skrota den övre gränsen för hur länge en president får sitta.Det innebär att Xi Jinping kan bli kvar även efter 2023.– Han vill bli 2000-talets Mao Zedong, säger den politiska analytikern Willy Lam till AP..

Expressen - 1 timme sedan

Någon målade kaninen – och dumpade den i kylan

En privatperson hittade kaninen utomhus i kylan – sprejad med rosa färg.Nu bor den hos polisen.– Vi vill bara hitta ägaren, säger polisen Linus Ekström.

Expressen - 1 timme sedan

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda

Socialdemokraterna lovar 14 000 fler vårdanställda till 2022, skriver partiledaren Stefan Löfven på DN Debatt.  .

Expressen - 1 timme sedan

Lars, 59, använde kofot mot rånaren

Hur mycket våld får man använda för att freda sig själv och sin egendom?Butiksägaren svingade en kofot mot rånaren som hotade med kniv och krävde att få pengar.Nu misstänks Lars Alring, 59, för grovt övervåld och riskerar fängelse..

Expressen - 1 timme sedan

Dolda sanningen bakom Icas bacon

Icas bacon har en svensk flagga – men har förpackats i Nederländerna. Transporter har marginell men ofta en onödig klimatpåverkan, menar Anna Richert expert på hållbar mat.– Att transportera varor i onödan är något vi inte kan tillåta oss, med tanke på klimatutmaningarna.

Expressen - 1 timme sedan

Massiv explosion i Leicester

En stor explosion har ägt rum i Leicester i Storbritannien. Polisen har sagt att det handlar om en extra stor händelse. .

Expressen - 2 timmar sedan

Man död i Vasaloppet – åkte Öppet spår

En man har dött i samband med att han åkte Öppet spår i Vasaloppet på söndagen, uppger SVT Nyheter Dalarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Drottning Silvia i CNN: ”Det är frihet för mig”

För att fira frihet har CNN frågat en rad kändisar vad frihet innebär för dem.En av dem är drottning Silvia.– Man måste veta att man har gjort vad man kan för att ge sina barn frihet, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen varnar för nya metoden att lura äldre

Bedragaren ringer upp äldre och påstår att ett bedrägeri pågår på deras bankkonto och uppmanar dem att att logga in på banken för att utflödet av pengar ska kunna stoppas.Nu varnar polisen för den nya bedrägerimetoden.– Ibland utger de sig för att ringa från banken, ibland från polisen, säger Håkan Carlsson, chef för polisens Circa-grupp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.