Expressen > Nyheter

Saturday, 17 November, 10:02

Expressen - 30 nov 15 kl. 13:45

Terrorn kan dra ner priset på EuroparesorTerrorattentaten i Paris och spänningarna mellan Ryssland och Turkiet skakar den europeiska turistnäringen. Krisen kan leda till att det blir billigare för oss svenskar att turista utomlands det närmaste året..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Europaresor, Paris, Ryssland, Turkiet

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terrornkan , dra, ner, priset, Europaresor
Cornucopia - 19 jul 18 kl. 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligare

I samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.
En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.Försvarsmaktens första uppgifter att försvara Sverige och leverera operativ försvarsförmåga.

DI - 30 sep 17 kl. 10:13

Så får du ner priset på vinterresan

Vintersemestern är ofta en kostsam historia. Här är några av de medlemskap och bonusprogram som får ner priset, men det gäller att vara med på noterna hur rabatterna faktiskt är utformade..

Expressen - 30 okt 18 kl. 20:10

Samir Badrans besked – måste dra ner på tempot

Flera års hårt arbete i kombination med försummad hälsa har lett till att Samir Badran har drabbats av utbrändhet och depression – artisten tvingas nu dra ner på tempot. Enligt Samir Badran har han fått en rad fysiska problem, samtidigt som han kämpar mot ångest och självmordstankar.”Det är som att min kropp och mitt psyke vill trycka ner mig, och ju mer jag kämpar emot ju värre blir det”, skriver han på Instagram..

Sydsvenskan - 29 jun 12 kl. 06:30

Dra ner på rektorernas administration och personalansvar

Idag gör Matz Nilsson sin sista arbetsdag som utbildningschef i Malmö. På måndag börjar han som ordförande för Sveriges skolledarförbund. På väg från arbetsgivarsidan till fackföreträdare har han ett recept för hur Malmös skolor ska förbättra sina resultat: Dra ner på rektorernas administration och personalansvar..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största, väntas dra ner på 10 000 tjänster jorden runt, uppger en källa med insyn i företaget. Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka ? en av de största i bankhistorien.

SvD - 27 okt 12 kl. 00:16

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG, väntas dra ner på 10 000 tjänster världen över, uppger en källa med insyn i företaget..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 12 kl. 00:19

UBS väntas dra ner 10 000 tjänster

Schweiz största bank, UBS AG som också är en av världens största, väntas dra ner på 10 000 tjänster jorden runt, uppger en källa med insyn i företaget. Neddragningen motsvarar 16 procent av bankens personalstyrka ? en av de största i bankhistorien.

Expressen - 01 nov 13 kl. 00:46

Emil Jönsson: "Man får dra ner byxorna"

Försäsongen har strulat för Emil Jönsson. Och på väg till torsdagens medieträff strulade det på nytt för sprintstjärnan. En oannonserad dopingkotroll försenade Jönsson, som i efterhand tyckte att situationen blev komisk.

DN - 06 feb 14 kl. 07:21

Volvo ska dra ner 4.400 tjänster

AB Volvo ska dra ner på 4 400 tjänster, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

Corren - 02 maj 14 kl. 13:26

Personalbrist tvingar US att dra ner i sommar

Sjuksköterskebristen är en tuff nöt att knäcka för US. Och ännu svårare blir det i sommar då många avdelningar måste dra ner..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Leoniderna passerar jorden – håll utkik efter stjärnfall i natt

Håll utkik efter himlafenomen i helgen när jorden återigen passerar genom meteorsvärmen Leoniderna. För dem som har otur med vädret och missar fenomenet i helgen kommer nästa chans strax före jul..

Expressen - 15 minuter sedan

Tonåring till sjukhus efter trafikolycka

En singelolycka har inträffat utanför Örkelljunga.En ung man har förts till sjukhus men okända skador..

Expressen - 30 minuter sedan

Förare försvann efter kraftig kollision – polisen utreder

En kraftig kollision inträffade under natten på länsväg 678 vid Björkeryd.Men när räddningstjänst och polis kom till platsen hade de som färdades i bilarna avvikit. Kort därpå kontrollerades dock två opersoner på en närliggande adress.

Expressen - 30 minuter sedan

Stort polispådrag efter försvunnen man

Med hundar och helikopter letar polisen efter en försvunnen man utanför Vänersborg.Han syntes sedan till vid 11-tiden på fredagen.– Under natten har militären varit ute och letat, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson..

Expressen - 45 minuter sedan

Akademien kostade Englund äktenskapet

Äktenskapet gick i kras, kontakten med barnen blev sämre och han tvingades sälja sitt älskade hem.Peter Englund ser tillbaka på hedersuppdraget i Svenska Akademien med "stor sorg".– Jag skulle inte ha blivit ständig sekreterare.

Expressen - 1 timme sedan

Vill stämma grannar i tidigare styrelse på 20 miljoner kronor

Bostadsföreningens medlemmar har lurats på hundratals miljoner.I dag samlas bostadsföreningen Idas medlemmar för att besluta om att stämma de av grannarna som satt i styrelsen när föreningen länsades på pengar kring år 2016, skriver Sydsvenskan.Sammanlagt kan den tidigare styrelsen stämmas på över 20 miljoner kronor..

Expressen - 1 timme sedan

Björklund: Vi har pratat om Lööf som statsminister

Att rösta ner Ulf Kristersson var ett av de svåraste beslut som Jan Björklund har fattat, säger L-ledaren i TV4:s Nyhetsmorgon. Nu hoppas Björklund att Miljöpartiet kan tänka sig att regera med alliansen – om Annie Lööf blir statsminister.– Det är det vi pratar om hos talmannen..

Expressen - 1 timme sedan

Melanias dolda makt – påverkar i det tysta

Melania Trump beskrivs som den mest gåtfulla presidentfrun genom tiderna.Men i veckan fick allmänheten en inblick i hennes dolda makt – när hon krävde att en av Vita husets säkerhetsrådgivare skulle sparkas. Det är inte heller första gången som Melania har påverkat sin make i viktiga beslut..

Expressen - 1 timme sedan

Nytt uppror inom L – interna krafter vill se Björklund petad

Liberalernas partiledare Jan Björklund slåss återigen för sin politiska överlevnad.Det finns nu en majoritet i riksdagsgruppen för att byta position och släppa fram Ulf Kristersson som statsminister, uppger en källa för  Expressen.Samtidigt ifrågasätts partiledarens M-kritik – och åtta personer pekas ut som tänkbara efterträdare.

Expressen - 1 timme sedan

Sju viktiga politikområden för Lööfs sonderingssamtal

Annie Lööf har sagt att hon vill att sonderingssamtalen ska handla om sakpolitik, snarare än vem som ska bli statsminister.   Här är sju olika politikområden som sannolikt kommer upp under Centerledarens sonderingssamtal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.