SvD > Nyheter

Friday, 28 February, 23:35

SvD - 25 nov 15 kl. 18:47

Sex tips: Så får du pengarna att räcka till julNär julen står för dörren kan risken för spräckta budgetar och kreditfällor snabbt vända upp och ner på den nya decemberlönen. SvD Näringsliv listar sparekonomernas tips på hur pengarna ska räcka till julen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Näringsliv

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, tips, får du , pengarnaatt , räckatill , jul
GT - 30 apr 17 kl. 11:27

Köpte sex – krävde sen pengarna tillbaka

Mannen hade betalat 1000 kronor för en sexuell tjänst –m ne blev ordentligt besviken när han insåg att säljaren var en man. Så besviken att han krävde pengarna tillbaka – och ryckte till sig säljarens telefon när denne hotade med att ringa polisen. Nu har sexköparen dömts, skriver SVT Nyheter Väst.

NT - 02 okt 18 kl. 09:55

Köpte sex och stal tillbaka pengarna

En ung man i Norrköping köpte sex av en kvinna, men stal sedan tillbaka de pengar han hade betalat henne..

YLE - 05 jun 16 kl. 11:34

Riksdagsledamöter om sina resor: Skattebetalarna får valuta för pengarna

De resor som riksdagens utskott gör kostar omkring en miljon euro i året. Tre riksdagsledamöter som intervjuas av Yle Nyheter anser att resorna är motiverade. Resorna är viktiga för att hålla sig á jour med utvecklingen, skapa kontakter och främja Finlands intressen i omvärlden, säger de.

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 11:31

Hernhag: Sex aktier inför konjunkturnedgången

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Mathias: Vilka sex aktier tycker du man kan hålla i hand nu när konjunkturen vänder nedåt? Får gärna vara lågt värderade för tillfället.
Marcus: Axfood, Cloetta, Heba, Recipharm, Swedish Match, Tomra.

Magazin24 - 18 dec 12 kl. 08:32

Tips inför årsskiftet

Det finns en del att tänka på inför årsskiftet. Genom att ta del av våra tips och råd kan du undvika onödiga fallgropar. Om man vill sälja fondandelar för att istället ha pengarna i en kapitalförsäkring eller på det nya investeringssparkontot som infördes för knappt ett år sedan, bör man sälja innan årsskiftet för att undvika att beskattas dubbelt, säger Maria Ahrengart, ekonom på Institutet för Privatekonomi, hos vår samarbetspartner Swedbank.

NSD - 15 jun 18 kl. 10:02

Tips: Så får du pengarna att räcka

Fem tips för att få pengarna att räcka till i sommar..

Sydsvenskan - 21 feb 12 kl. 09:09

Sex rån på två år - nu har ägaren fått nog

-?Man tål en pungspark eller möjligen två. Sedan reser man sig inte igen, säger Christopher Larsson.

PrivataAffärer - 17 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Sex aktier till en långsiktig portfölj

Mr Larsson : Hej. Skulle vilja ha tips på 6-7 aktier för en långsiktig portfölj med lite blandade inriktning, och som är köpvärda nu.tack
Marcus: Hej!

Sydsvenskan - 17 jun 11 kl. 16:05

Hatt hett tips som ny centerledare

Enligt spelbolaget Unibet pekar oddsen på att Anna-Karin Hatt tar över partiledarposten.
De två hetaste kandidaterna till att ta över efter Maud Olofsson är IT-minister Anna-Karin Hatt och partiets ekonomisk-politiska talesperson Annie Johansson. Andra tänkbara efterträdare är jordbruksminister Eskil Erlandsson och miljöminister Andreas Carlgren.

BT - 02 okt 14 kl. 13:19

Många vill ge belöning för tips om kattplågare

Pengarna har strömmat in till Djurens vänner och den belöning som är utfäst för tips om katten Busan. Djurens vänner utfäste i förra veckan en belöning på 2000 kronor som skulle tillfalla den som kunde komma med sådana tips att de förövare som plågat katten Busan kunde identifieras. Sedan dess har insamlingen vuxit rejält.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.