SN > Nyheter

Thursday, 20 February, 13:11

SN - 19 nov 15 kl. 16:31

Minister frågas ut om vargattackerLänsstyrelsens polisanmälan mot Molstaberg har blivit en riksdagsfråga. Riksdagsledamoten Ulf Berg (M) vill nu har svar från landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S)..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Molstaberg, Ulf Berg, Sven-Erik Bucht

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minister, frågasut om , vargattacker
Jönköpingsnytt - 31 maj 12 kl. 12:23

Minister frågas ut efter ytterligare en tragedi

Klockan 14.00 i eftermiddag, i samband med Riksdagens frågestund, får infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) återigen frågan: ?När har du tänkt att göra något åt riksväg 26/47 mellan Jönköping och Mullsjö, av intresseorganisationen Motormännen klassad som en av landets farligaste vägar??.

GöteborgsPosten - 08 nov 17 kl. 20:10

Minister frågas ut av May om hemliga möten

Framtiden för Storbritanniens biståndsminister Priti Patel är oviss sedan det avslöjats att hon haft hemliga möten med israeliska toppolitiker och organisationer under en semesterresa till landet. Sedan nya uppgifter framkommit har Patel kallats hem från en resa i Kenya för att svara på premiärminister Theresa Mays frågor..

UNT - 08 nov 17 kl. 20:10

Minister frågas ut av May om hemliga möten

Framtiden för Storbritanniens biståndsminister Priti Patel är oviss sedan det avslöjats att hon haft hemliga möten med israeliska toppolitiker och organisationer under en semesterresa till landet..

DN - 26 aug 19 kl. 16:06

Digitala utanförskapet: Minister ifrågasätter techbolagens affärshemligheter

De stora internetföretagen skyddar sina hemliga algoritmer, de instruktioner som till och med sägs kunna styra våra liv..

Supermiljöbloggen - 24 apr 15 kl. 12:27

Therese Jacobson, Greenpeace: ”Wallström måste ifrågasätta olje- och gasutvinningen i Arktis”

I dag är utrikesminister Margot Wallström (S) på Arktiska rådets ministermöte i Kanada. Det blir första gången som den nuvarande regeringen uttalar sin Arktisposition och ambitionerna för det svenska Arktisarbetet de närmaste åren. Greenpeace med många andra kritiserade starkt tidigare regeringens arbete för att vara för passivt för att möta de stora klimat- och miljöhot som finns i Arktis.

Nyhetskanalen - 14 nov 12 kl. 03:08

Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson sågar ny EU-budget

Även det reviderade förslaget till långtidsbudget för EU sågas av Sverige. I rätt riktning, men inte tillräckligt, enligt EU-ministern.Ordförandelandet Cypern presenterade natten till onsdagen ett reviderat förslag till EU:s långtidsbudget för åren 2014-2020.

SmålandsPosten - 20 jun 13 kl. 00:30

En borgerlig vision efterfrågas

Det var ett roligt grepp av Svenska Dagbladet att konsultera tidigare alliansministrar om regeringspartiernas framtid. I gårdagens nummer gav Maud Olofsson (C), Mats Odell (KD), Sven Otto Littorin (M) och Tobias Krantz (FP) sin syn på läget som det gestaltas i dag samt det stundande valet, eller valet 2014. Något orättvist har regeringspartierna beskyllts för total idélöshet.

SvD - 29 apr 16 kl. 08:53

Just nu: Löfven frågas ut i KU om Romsons titel

Statsminister Stefan Löfven frågas just nu ut i Konstitutionsutskottet i fyra ärenden. Det gäller bland annat titeln vice statsminister och vem som ska ersätta statsministern. I somras avslöjades det att klimat- och miljöminister Åsa Romson inte får hoppa in för Stefan Löfven, trots att hon är vice statsminister..

Expressen - 10 maj 16 kl. 12:59

Ministrarna frågas ut i riksdagen

Dagen efter petningen frågas Åsa Romson ut i riksdagen. Framträdandet blir ett av hennes sista officiella som miljöminister. Efter henne är det Isabella Lövin som intar talarstolen..

YLE - 27 apr 17 kl. 14:24

Sampo Terho - som väntat ny minister för kultur, idrott och Europa

Den sannfinländska riksdagsgruppen har som väntat valt Sampo Terho till ny kultur-, idrotts- och Europaminister. Riksdagsgruppens ordförande Sampo Terho är allmänt tippad som partiets nästa ordförande. Vid sommarens partimöte i Jyväskylä står kampen enligt de flesta bedömare mellan honom och EU-parlamentarikern Jussi Halla-aho.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.