Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 17 February, 15:00

Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 08:27

Arbetslösheten minskar inteArbetslösheten har nästan slutat att sjunka, visar nya månadssiffror. Men det gäller inte för alla grupper. För ungdomar ser det fortsatt bra ut, enligt Arbetsförmedlingen.I slutet av oktober var 372 000 personer mellan 16 och 64 år inskriva som arbetslösa hos Arbetsförmedlingen. Det är en minskning med omkring 800 personer jämfört med för ett år sedan, och motsvarar en arbetslöshet på 7,8 procent.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen, Arbetsförmedlingens, Mats Wadman

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetslösheten, minskarinte
Trelleborgs Allehanda - 09 maj 14 kl. 19:30

Arbetslösheten minskar

Arbetslösheten fortsätter att minska i Trelleborg.
I april var 9,1 procent av trelleborgarna arbetslösa, en minskning med 0,6 procentenheter jämfört med förra året. Arbetsmarknadens återhämtning har märkts under hela året, även om det inte handlar om några jättekliv framåt.

Jönköpingsnytt - 14 maj 18 kl. 08:36

Arbetslösheten minskar i länet

Statistiken för arbetslösheten i Jönköpings län för april 2018 har kommit. och den visar att arbetslösheten minskar jämfört med samma tid 2017.
.

SN - 11 feb 15 kl. 09:05

Arbetslösheten minskar

Arbetslösheten minskar i Sörmland och mest har den minskat den i Gnesta och Katrineholm det senaste året. I Gnesta är cirka 60 personer färre arbetslösa jämfört med förra året. Antalet nyinskrivna på Arbetsförmedlingen i Sörmland minskade under 2014, från 11,1 procent i januari förra året till 10,7 procent i år.

Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 17 kl. 10:30

Arbetslösheten minskar

Arbetslösheten minskar i Karlskoga och Degerfors.I flera avseenden minskar man mer än rikssnittet..

DN - 15 jun 15 kl. 09:55

SCB: arbetslösheten minskar – men långsamt

Arbetslösheten minskar, men långsamt. Det visar ny statistik från Arbetsförmedlingen och SCB..

Nerikes Allehanda - 13 feb 17 kl. 11:02

Fler lediga jobb i Örebro och arbetslösheten minskar

Antalet lediga jobb i Örebro län är fler än för ett år sedan och arbetslösheten minskar. Det visar ny statistik från Arbetsförmedlingen..

Nya Wermlands Tidningen - 12 jul 17 kl. 09:56

Arbetslösheten minskar i flera kommuner

Ny statistik visar att arbetslösheten minskar i Värmland.

SR - 14 maj 19 kl. 06:34

Arbetslösheten minskar långsammare

Arbetsmarknaden fortsätter att utvecklas något svagare än vad den har gjort på länge. Arbetslösheten minskar fortfarande men inte lika mycket som tidigare och det tyder på en avmattning i ekonomin, enligt Arbetsförmedlingen..

YLE - 25 jul 17 kl. 08:44

Arbetslösheten minskar i Österbotten

Det blir ljusare tider för sysselsättningen i Österbotten. Landskapet har landets näst lägsta arbetslöshetsgrad och antalet lediga jobb ökar. Arbetslösheten minskade med 11,6 procent jämfört med samma tid förra året, ungdomsarbetslösheten har minskat rejält på ett år och långtidsarbetslösheten minskar också.

LV - 12 maj 15 kl. 08:40

Arbetslösheten minskar mest bland unga

Nu minskar arbetslösheten igen i Vimmerby. Under april minskade den sammanlagda arbetslösheten från 6,6 till 6,1 procent. På ett år har arbetslösheten för unga under 24 år minskat med fyra procentenheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.