GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 19 August, 14:57

Liknande nyheter

Taggar: Stal, pengarur , kassa, försvann
Västerbottens Folkblad - 02 okt 15 kl. 07:05

Stal pengar på salong

Först krossades två stora fönsterrutor. Sedan stals pengar. En frisörsalong på Klintvägen, Ålidhem, drabbades strax efter tre i natt.

Skånskan - 11 jan 16 kl. 10:22

Stal pengar från graninsamling

KÄVLINGE Den julgransinsamling som genomförts på många håll i helgen av bland annat Lions, utsattes i Löddeköpinge för stölder.Fastighetsägarna ställer ut sina julgranar på gatan eller i carporten och knyter fast en påse med pengarna i granen till insamlingen.
Pengarna som samlas in av Lions går till välgörenhet i olika former eller, om det är scouterna eller andra föreningar som samlar in, i så fall till deras ungdomsverksamhet.

Skånskan - 23 jul 14 kl. 14:59

Ville kolla elen – gav massage och stal pengar

En man kom under tisdagen till Rönnebergaområdet för att kontrollera element och proppskåp. Där han blev insläppt försvann pengar..

BT - 27 maj 13 kl. 19:27

Blomförsäljare stal pengar av äldre

En äldre kvinna har blivit bestulen på 400 kronor. En blomsterförsäljare kom och knackade på. Blomman som kvinnan ville köpa kostade 100 kronor.

Skånskan - 19 apr 16 kl. 11:41

Stal pengar ur växelkassan

FLYINGE En fastighet med både tandläkarmottagning och bostad hade påhälsning av tjuvar någon gång mellan söndag och måndag. Från tandläkarmottagningen försvann 200 kronor i kontanter ur växelkassan, och från bostaden stals ett par klockor och diverse nycklar. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att bryta upp ett fönster..

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 07:43

Pengar stals på gym

Natten till torsdag gjorde någon inbrott på ett gym på Omvägen i Trelleborg.
Det var klockan 00.41 som någon krossade en ruta och tog sig in i lokalerna.

YA - 21 okt 13 kl. 16:23

Tjuvar tog pengar ur kassan


Bensinmacken Preem vid Södergatan utsattes på fredagskvällen för en stöld ur kassan. Exakt hur mycket pengar som försvann vill polisen i nuläget inte gå in på, men det ska röra sig om "en större summa".De misstänkta förövarna är två män, som kom in i butiken vid 21.

DalaDemokraten - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Dalarnas tidningar - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 17:08

Stal bensin och försvann

En bensinstöld utfördes vid Statoil på Bronsgatan i Lomma vid halv tiotiden på torsdagsförmiddagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Trafikolycka i Göteborg - en till sjukhus

En bil har kört in i ett sidoräcke på E45:an i Kortedala. En person är avförd till sjukhus. Vägen var helt avstängd i norrgående riktning, men ska nu vara öppen igen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Trafikolycka i Hjällbo - väg delvis avstängd

En bil har kört in i ett sidoräcke på E45:an vid Hjällbo.Vägen är helt avstängd i norrgående riktning. Oklart skadeläge..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Kommunen vill göra egna detaljplaner

Nu satsar byggnadsnämnden i Göteborg på att göra kommunal mark byggklar redan innan den säljs. Det ska underlätta för mindre aktörer. Men försöket sågas från borgerligt håll..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Bilar i lågor i Länsmansgården

Två bilar har förstörts genom brand på en parkering i Länsmansgården. Enligt polisen ska branden vara anlagd. – Allt tyder på det, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl på polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

Lastbilskrock på E20 i Göteborg

En trafikolycka har inträffat mellan en lastbil och en personbil på E20 i Göteborg..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

En person knivhotad och rånad i Göteborg

En man knivrånades i Kallebäck i Göteborg under fredagseftermiddagen. Polisen söker nu efter gärningsmannen med hund i området..

GöteborgsPosten - Igår: 08:03

Spårvagn i krock med bil

En spårvagn har krockat med en bil på Stampgatan i närheten av Polhemsplatsen..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Götaplatsen "inte aktuell" för nazistdemonstration

Som GP tidigare berättat har nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen, NMR, ansökt om att demonstrera på Götaplatsen den 30 september. Nu meddelar polisen att NMR får nöja sig med en annan plats. – Götaplatsen är upptagen och alltså inte aktuell, säger Emelie Kullmyr, biträdande chef för Storgöteborg..

GöteborgsPosten - I förrgår: 21:24

Kulturkalaset serverar mer ekologiskt

Maten på Göteborgs Kulturkalas möter hårdare krav. Det som går att äta och dricka ska utöver att vara ekologiskt och rättvisemärkt dessutom utgöra ekologiskt till 30 procent. Besökare uppmuntras även till att själva bidra till kalasets hållbarhet..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:08

Spårvagn och MC i krock

En spårvagn och en motorcykel krockade i centrala Göteborg under onsdagen. Räddningstjänsten är på väg. Skadeläget är oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.