GöteborgsPosten > Lokalt

Friday, 20 October, 10:53

Liknande nyheter

Taggar: Stal, pengarur , kassa, försvann
Västerbottens Folkblad - 02 okt 15 kl. 07:05

Stal pengar på salong

Först krossades två stora fönsterrutor. Sedan stals pengar. En frisörsalong på Klintvägen, Ålidhem, drabbades strax efter tre i natt.

Skånskan - 11 jan 16 kl. 10:22

Stal pengar från graninsamling

KÄVLINGE Den julgransinsamling som genomförts på många håll i helgen av bland annat Lions, utsattes i Löddeköpinge för stölder.Fastighetsägarna ställer ut sina julgranar på gatan eller i carporten och knyter fast en påse med pengarna i granen till insamlingen.
Pengarna som samlas in av Lions går till välgörenhet i olika former eller, om det är scouterna eller andra föreningar som samlar in, i så fall till deras ungdomsverksamhet.

Skånskan - 23 jul 14 kl. 14:59

Ville kolla elen – gav massage och stal pengar

En man kom under tisdagen till Rönnebergaområdet för att kontrollera element och proppskåp. Där han blev insläppt försvann pengar..

BT - 27 maj 13 kl. 19:27

Blomförsäljare stal pengar av äldre

En äldre kvinna har blivit bestulen på 400 kronor. En blomsterförsäljare kom och knackade på. Blomman som kvinnan ville köpa kostade 100 kronor.

Skånskan - 19 apr 16 kl. 11:41

Stal pengar ur växelkassan

FLYINGE En fastighet med både tandläkarmottagning och bostad hade påhälsning av tjuvar någon gång mellan söndag och måndag. Från tandläkarmottagningen försvann 200 kronor i kontanter ur växelkassan, och från bostaden stals ett par klockor och diverse nycklar. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att bryta upp ett fönster..

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 07:43

Pengar stals på gym

Natten till torsdag gjorde någon inbrott på ett gym på Omvägen i Trelleborg.
Det var klockan 00.41 som någon krossade en ruta och tog sig in i lokalerna.

YA - 21 okt 13 kl. 16:23

Tjuvar tog pengar ur kassan


Bensinmacken Preem vid Södergatan utsattes på fredagskvällen för en stöld ur kassan. Exakt hur mycket pengar som försvann vill polisen i nuläget inte gå in på, men det ska röra sig om "en större summa".De misstänkta förövarna är två män, som kom in i butiken vid 21.

DalaDemokraten - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Dalarnas tidningar - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 17:08

Stal bensin och försvann

En bensinstöld utfördes vid Statoil på Bronsgatan i Lomma vid halv tiotiden på torsdagsförmiddagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Frölunda sjukhus stänger ned ögonklinik för barn

500 barnpatienter tvingas byta klinik efter att Frölunda specialistsjukhus lägger ner ögonmottagningen för barn. Sjukhusledningen har inte lyckats nyrekrytera efter att klinikens enda två barnläkare sa upp sig i somras..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

KD-topp vill ha ändring efter artiklarna om Max

Skrota NT-rådet och skapa en nationell pott för särläkemedel. Det tycker riksdagsledamoten Penilla Gunther (KD) efter GP:s artiklar om tioårige Max, som lider av en sällsynt muskelsjukdom..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Spårvagnstrafik förbi Botaniska stoppas i nio dygn

All spårvagnstrafik förbi Botaniska Trädgården ska stoppas i nio dygn, från och med den 28 oktober. Istället kommer ersättningsbussar sättas in. Även Säröbanans gång- och cykelväg kommer vara avstängd.

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Kaos i tågtrafiken - brand i transformator

Tågtrafiken från och till Göteborg är helt avstängd på grund av en brand i en högspänningskabel. Strömmen har helt stängts av och personal från en transformatorstation har evakuerats. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Våldsam brand i högspänningskabel

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. – Det får man vara oerhört försiktighet med. Vi iaktar största försikighet.

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Misstänks ha försökt mörda nio personer i Göteborg

Sex skott avlossades mot de nio personerna – två träffades och skadades allvarligt. Nu åtalas en man i 25-årsåldern för de nio mordförsöken på Komettorget i Göteborg i somras..

GöteborgsPosten - 21 timmar sedan

"Hoten bedömdes som allvarliga"

Hotbilden mot Cybergymnasiet blev känd under onsdagskvällen. "Det uttalades hot mot skolan av en elev.".

GöteborgsPosten - Igår: 10:23

Skoter i krock med bil

En person körandes på en skoter har krockat med en personbil i centrala Göteborg. – Skadeläget är oklart, men vi har stängt av vägen ner mot stan, säger larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - Igår: 07:59

Rättsexperten: "Du måste lämna ifrån dig ditt liv"

Klipp banden till dina vänner och din familj, flytta till en ny bostadsort – och berätta aldrig något om ditt gamla liv för någon. Välkommen till det svenska vittnesskyddsprogrammet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.