GöteborgsPosten > Lokalt

Thursday, 30 March, 12:39

Liknande nyheter

Taggar: Stal, pengarur , kassa, försvann
Västerbottens Folkblad - 02 okt 15 kl. 07:05

Stal pengar på salong

Först krossades två stora fönsterrutor. Sedan stals pengar. En frisörsalong på Klintvägen, Ålidhem, drabbades strax efter tre i natt.

Skånskan - 11 jan 16 kl. 10:22

Stal pengar från graninsamling

KÄVLINGE Den julgransinsamling som genomförts på många håll i helgen av bland annat Lions, utsattes i Löddeköpinge för stölder.Fastighetsägarna ställer ut sina julgranar på gatan eller i carporten och knyter fast en påse med pengarna i granen till insamlingen.
Pengarna som samlas in av Lions går till välgörenhet i olika former eller, om det är scouterna eller andra föreningar som samlar in, i så fall till deras ungdomsverksamhet.

Skånskan - 23 jul 14 kl. 14:59

Ville kolla elen – gav massage och stal pengar

En man kom under tisdagen till Rönnebergaområdet för att kontrollera element och proppskåp. Där han blev insläppt försvann pengar..

BT - 27 maj 13 kl. 19:27

Blomförsäljare stal pengar av äldre

En äldre kvinna har blivit bestulen på 400 kronor. En blomsterförsäljare kom och knackade på. Blomman som kvinnan ville köpa kostade 100 kronor.

Skånskan - 19 apr 16 kl. 11:41

Stal pengar ur växelkassan

FLYINGE En fastighet med både tandläkarmottagning och bostad hade påhälsning av tjuvar någon gång mellan söndag och måndag. Från tandläkarmottagningen försvann 200 kronor i kontanter ur växelkassan, och från bostaden stals ett par klockor och diverse nycklar. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att bryta upp ett fönster..

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 07:43

Pengar stals på gym

Natten till torsdag gjorde någon inbrott på ett gym på Omvägen i Trelleborg.
Det var klockan 00.41 som någon krossade en ruta och tog sig in i lokalerna.

YA - 21 okt 13 kl. 16:23

Tjuvar tog pengar ur kassan


Bensinmacken Preem vid Södergatan utsattes på fredagskvällen för en stöld ur kassan. Exakt hur mycket pengar som försvann vill polisen i nuläget inte gå in på, men det ska röra sig om "en större summa".De misstänkta förövarna är två män, som kom in i butiken vid 21.

DalaDemokraten - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Dalarnas tidningar - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 17:08

Stal bensin och försvann

En bensinstöld utfördes vid Statoil på Bronsgatan i Lomma vid halv tiotiden på torsdagsförmiddagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Stort utbrott av kräksjuka: "Massivt"

Ett större antal personer har drabbats av magsjuka på Björndammens skola i Partille. Både förskolan och grundskolan är drabbad och såväl elever som lärare har insjuknat. – Senast i går eftermiddag var det drygt 200 personer som var drabbade och det kan vara fler i dag, säger Thomas Wahlberg, smittskyddsläkare på Västra Götalandsregionen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Ställ din fråga till politikerna på #Pratbar idag

I dag är det dags för #Pratbar om Den sjuka vården i Nordstan. Passa på att ställa dina egna frågor direkt till politikerna..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Bagare med fullt fokus på bullar och bröd

På onsdagen avgjordes SM Unga Bagare 2017 och Tintin Larsson från Dalarna stod som segrare i år. Han har tränat i ett år med juniorbagarlandslaget för detta. – Äntligen får jag revansch på förra årets andraplats..

GöteborgsPosten - Igår: 11:29

Sahlgrenska ställer in hundra operationer

Sahlgrenska tvingas ställa in 100 planerade operationer på grund av brist på läkare och annan vårdpersonal..

GöteborgsPosten - Igår: 22:23

Tumult under avvisningen – nu har planet lyft

Klockan 21.50 på tisdagskvällen lyftte planet från Landvetter flygplats med ett tiotal människor som tvångsdeporteras från Sverige till Afghanistan– varav en har cancer enligt nätverket Vistårinteut. Fem personer som skulle med planet är dock kvar.

GöteborgsPosten - Igår: 19:34

Hör Västtrafiks nya röst

Nu har folket sagt sitt och genom en omröstning bestämt vilken som blir den nya rösten i lokaltrafiken. Den nya rösten är olik den nuvarande på alla sätt..

GöteborgsPosten - Igår: 18:31

Godståg har spårat ur i Göteborg

Ett 630 meter långt och 730 ton tungt godståg har spårat ur vid Sävenäs rangerbangård i Göteborg. – Vi har ingen prognos för när arbetet med att lyfta upp tåget ska vara klart, uppger Pär Aronsson på trafikverket..

GöteborgsPosten - Igår: 16:49

Flerbilskrock i Göteborg

Tre bilar ska ha krockat på Älvsborgsbron i Göteborg. – Vi är på plats, men jag vet inte mer i nuläget, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GöteborgsPosten - Igår: 16:24

Brand vid skola i Göteborg

Det började brinna vid Hovåsskolan i Göteborg tidigare i dag. Initialt trodde man att det rörde sig om bilar som hade börjat brinna. - Det syntes långt och vi trodde det skulle vara bilar som brann, men det visade sig inte vara allvarligt, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten senare på tisdagseftermiddagen..

GöteborgsPosten - Igår: 12:50

Tre bilar brinner vid skola i Göteborg

Tre bilar brinner vid Hovåsskolan i Göteborg. Enligt polisen ska det vara cellplast i fordonen. - Vi är på väg till platsen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.