GöteborgsPosten > Lokalt

Saturday, 24 March, 01:29

GöteborgsPosten - 29 okt 15 kl. 17:53

Stal pengar ur kassa - försvannPolisen söker en man som stal pengar ur kassan på en restaurang på Viktoriagatan..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Viktoriagatan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stal, pengarur , kassa, försvann
Västerbottens Folkblad - 02 okt 15 kl. 07:05

Stal pengar på salong

Först krossades två stora fönsterrutor. Sedan stals pengar. En frisörsalong på Klintvägen, Ålidhem, drabbades strax efter tre i natt.

Skånskan - 11 jan 16 kl. 10:22

Stal pengar från graninsamling

KÄVLINGE Den julgransinsamling som genomförts på många håll i helgen av bland annat Lions, utsattes i Löddeköpinge för stölder.Fastighetsägarna ställer ut sina julgranar på gatan eller i carporten och knyter fast en påse med pengarna i granen till insamlingen.
Pengarna som samlas in av Lions går till välgörenhet i olika former eller, om det är scouterna eller andra föreningar som samlar in, i så fall till deras ungdomsverksamhet.

Skånskan - 23 jul 14 kl. 14:59

Ville kolla elen – gav massage och stal pengar

En man kom under tisdagen till Rönnebergaområdet för att kontrollera element och proppskåp. Där han blev insläppt försvann pengar..

BT - 27 maj 13 kl. 19:27

Blomförsäljare stal pengar av äldre

En äldre kvinna har blivit bestulen på 400 kronor. En blomsterförsäljare kom och knackade på. Blomman som kvinnan ville köpa kostade 100 kronor.

Skånskan - 19 apr 16 kl. 11:41

Stal pengar ur växelkassan

FLYINGE En fastighet med både tandläkarmottagning och bostad hade påhälsning av tjuvar någon gång mellan söndag och måndag. Från tandläkarmottagningen försvann 200 kronor i kontanter ur växelkassan, och från bostaden stals ett par klockor och diverse nycklar. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att bryta upp ett fönster..

BT - 27 jan 18 kl. 06:55

Flyttfirma tog pengar och försvann – kan ha koppling till tidigare flytthärva

Halvvägs in i Boråsparets flytt försvann flyttfirman för att fika – efter att ha tagit drygt 14 000 kronor i betalning. Sedan dess har de varken sett pengarna eller firman, vars namn dök upp i den omfattande flytthärvan i Borås förra året..

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 07:43

Pengar stals på gym

Natten till torsdag gjorde någon inbrott på ett gym på Omvägen i Trelleborg.
Det var klockan 00.41 som någon krossade en ruta och tog sig in i lokalerna.

YA - 21 okt 13 kl. 16:23

Tjuvar tog pengar ur kassan


Bensinmacken Preem vid Södergatan utsattes på fredagskvällen för en stöld ur kassan. Exakt hur mycket pengar som försvann vill polisen i nuläget inte gå in på, men det ska röra sig om "en större summa".De misstänkta förövarna är två män, som kom in i butiken vid 21.

DalaDemokraten - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Dalarnas tidningar - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

400 strömlösa i Göteborg

Drygt 400 kunder hos Göteborgs energi har blivit strömlösa sent på fredagskvällen. Strömavbrottet berör boende inom Vallgraven i centrala Göteborg. Det är ännu oklart vad den bakomliggande orsaken är..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Polisens tes: Mördaren slår till när folk sover

Polisen vädjar nu om allmänhetens hjälp i jakten på en mördare som man misstänker tar sig in i folks hem i Högsbo när de ligger och sover.
– Vi har en arbetshypotes om att den vi söker är en man som rört sig i det här området och som har känt på entrédörrar för att ta sig in i trapphus, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Död person hittad i Göta älv – utreds som mord

Dykare från räddningstjänsten har hittad en person i vattnet vid Sannegårdshamnen i Göteborg.
– Vi håller på att dra upp en person ut vattnet, berättade en larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten Storgöteborg vid 18.45 på fredagskvällen..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Person hittad i Göta älv – dykare på plats

Dykare från räddningstjänsten har hittad en person i vattnet vid Sannegårdshamnen. Larmet kom från en person som från Älvsnabben sett något flyta på vattnet.
– Vi håller på att dra upp en person ut vattnet, säger en larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock i Göteborg

En lastbil och en personbil har krockat med varandra vid Brunnsbomotet i Göteborg.
– Två ambulanser är utöver räddningstjänsten larmade till platsen, säger Mia Lorén på SOS Alarm..

GöteborgsPosten - Igår: 12:41

Dådet mot synagogan: Ytterligare en man häktad

Ytterligare en ung man, med rötterna i Palestina, har nu häktats för medverkan i brandattentatet mot Göteborgs synagoga. Mannen begärdes häktad under torsdagen och häktades vid Göteborgs tingsrätt under fredagen.
– Vi hittar hela tiden nya saker som leder oss vidare, säger åklagaren Stina Lundqvist..

GöteborgsPosten - Igår: 22:09

Staden går vidare med omorganisationen av spårvägen

En stor majoritet i fullmäktige beslutade att gå vidare med avsiktsförklaringen om omorganiseringen av spårvägen.
– Det här en bra deal och ett bra steg framåt för Göteborg, lovade kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) under debatten..

GöteborgsPosten - Igår: 21:16

De rödgröna splittrade om Spårvägen

En rimlig kompromiss som säkrar ekonomi och drift över lång tid. Eller svek mot tidigare löften och ett sätt att mer eller mindre ge bort stadens egendom. Vad beslutet att sälja delar av Spårvägen till regionen får för konsekvenser finns det verkligen olika sätt att se på..

GöteborgsPosten - Igår: 20:18

Vidar diskar, städar och lagar mat

Vidar Pernmyr, 12 år, städar både sitt och syskonens rum med jämna mellanrum, lagar mat och tömmer diskmaskinen en gång i veckan. Vill mamma och pappa ha mer hjälp så kostar det..

GöteborgsPosten - Igår: 20:08

Svenska barn känner lägre krav hemma

Svenska tioåringar upplever lägre krav på att hjälpa till hemma jämfört med jämnåriga i andra länder. Det framgår av en stor internationell studie där 1 290 barn och föräldrar fått svara på frågor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.