GöteborgsPosten > Lokalt

Wednesday, 18 January, 10:57

Liknande nyheter

Taggar: Stal, pengarur , kassa, försvann
Västerbottens Folkblad - 02 okt 15 kl. 07:05

Stal pengar på salong

Först krossades två stora fönsterrutor. Sedan stals pengar. En frisörsalong på Klintvägen, Ålidhem, drabbades strax efter tre i natt.

Skånskan - 11 jan 16 kl. 10:22

Stal pengar från graninsamling

KÄVLINGE Den julgransinsamling som genomförts på många håll i helgen av bland annat Lions, utsattes i Löddeköpinge för stölder.Fastighetsägarna ställer ut sina julgranar på gatan eller i carporten och knyter fast en påse med pengarna i granen till insamlingen.
Pengarna som samlas in av Lions går till välgörenhet i olika former eller, om det är scouterna eller andra föreningar som samlar in, i så fall till deras ungdomsverksamhet.

Skånskan - 23 jul 14 kl. 14:59

Ville kolla elen – gav massage och stal pengar

En man kom under tisdagen till Rönnebergaområdet för att kontrollera element och proppskåp. Där han blev insläppt försvann pengar..

BT - 27 maj 13 kl. 19:27

Blomförsäljare stal pengar av äldre

En äldre kvinna har blivit bestulen på 400 kronor. En blomsterförsäljare kom och knackade på. Blomman som kvinnan ville köpa kostade 100 kronor.

Skånskan - 19 apr 16 kl. 11:41

Stal pengar ur växelkassan

FLYINGE En fastighet med både tandläkarmottagning och bostad hade påhälsning av tjuvar någon gång mellan söndag och måndag. Från tandläkarmottagningen försvann 200 kronor i kontanter ur växelkassan, och från bostaden stals ett par klockor och diverse nycklar. Tjuven eller tjuvarna tog sig in genom att bryta upp ett fönster..

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 13 kl. 07:43

Pengar stals på gym

Natten till torsdag gjorde någon inbrott på ett gym på Omvägen i Trelleborg.
Det var klockan 00.41 som någon krossade en ruta och tog sig in i lokalerna.

YA - 21 okt 13 kl. 16:23

Tjuvar tog pengar ur kassan


Bensinmacken Preem vid Södergatan utsattes på fredagskvällen för en stöld ur kassan. Exakt hur mycket pengar som försvann vill polisen i nuläget inte gå in på, men det ska röra sig om "en större summa".De misstänkta förövarna är två män, som kom in i butiken vid 21.

DalaDemokraten - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Dalarnas tidningar - 10 nov 16 kl. 15:51

Okänd man lurade till sig pengar när han växlade i Hedemorabutik

I tisdags vid 15-tiden gick en man i 40-årsåldern in i en butik för att växla pengar och försvann med mer pengar än han lämnat in..

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 17:08

Stal bensin och försvann

En bensinstöld utfördes vid Statoil på Bronsgatan i Lomma vid halv tiotiden på torsdagsförmiddagen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tung trafik begränsas i centrum

Från och med i dag gäller hårdare regler för vilka tider fordon över 3,5 ton får köra i området kring Domkyrkan. – Att få bort tung trafik ökar framkomligheten och gör innerstaden mer attraktiv, säger Anette Thorén, projektledare på Trafikkontoret..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Knutbypastorns permission - i Göteborg

Den livstidsdömde Knutbypastorn har flera permissioner varje år. Ofta vill han komma ifrån anstalten för att gå på gudstjänst. Och strax innan jul fick han permission för att umgås med sin familj - i Göteborg..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

SJ totalrenoverar X2000-tågen

SJ satsar tre och en halv miljard på att renovera alla sina X2000- tåg, de kommande åren. All inredning byts ut, som stolar, toaletter, golv och tak. Tågen får även en ny bistro och ny teknik..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

M-politiker tar timeout - efter makens HA-affär

Den moderata toppolitiker i Ale, Carina Fontenay, tar timeout på obestämd tid. Hon var partiets andranamn i kommunen, men lämnar nu merparten av sina uppdrag..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ny lag ska skydda fler visselblåsare

Regeringen vill stärka skyddet för visselblåsare inom privat verksamhet som betalas med skattepengar. Syftet är att skydda samhället mot maktmissbruk och slöseri med allmänna medel..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Misstänkt mord i Göteborg

Under tisdagskvällen hittades en man död på Hisingen i Göteborg. Omständigheterna kring dödsfallet är fortfarande oklara, men polisen misstänker att mannen har blivit mördad. - Det har skett i en miljö som gör att man skulle kunna tänka sig att det rör sig om ett mord, säger åklagaren Karl-Erik Esbo..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sveriges bästa pizzeria - för tredje året i rad

Flera av landets bästa pizzerior återfinns i Västsverige - bland annat i Varberg och Göteborg. Göteborgspizzerian Sannegårdens Eriksberg har för tredje året i rad blivit utsedd till Sveriges bästa pizzeria. - Det är helt underbart!

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Person fast under spårvagn

En person har blivit påkörd av en spårvagn på Vårväderstorget i Göteborg. – Tillståndet uppges vara allvarligt men stabilt, säger Anders Berg, kommunikatör vid Sahlgrenskas pressjour..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Hotades av knivrånare - flydde in på bio

Polisen i Göteborg jagar just nu två misstänkta tonåringar som misstänks ha försökt att råna två andra ungdomar genom knivhot. – Vi är ute och söker och helikoptern deltar också i sökandet, berättade Peter Adlersson på polisen kort efter brottet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Valpen var fullt frisk – avlivades ändå

Valpen fick dö helt utan någon annan anledning än att hans ägare tröttnat på honom, berättar Frida Svensson, som är matte till valpens bror Sam. – Skamligt, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.