Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 25 April, 20:15

Liknande nyheter

Taggar: Dyrtatt , förgifta, grannens, prydnadsträd
News55 - 05 jul 16 kl. 13:42

”Vill sälja snabbt och dyrt” – paret som köpte grannens dödsbo måste nu lyckas sälja sitt eget hus

KARLSKRONA. Paret Håkan och Åse Henrikssons gode vän gick bort i vintras på grund av en elakartad tumör. Han hade då hunnit påbörja en stor renovering som Håkan och Åse nu vill fortsätta rusta i samma stil.

DI - 23 dec 11 kl. 06:40

Dyrt fyllefälla grannens tallar

Mannen fick en "fylleknäpp" och sågade ner tre av grannens tallar. Nu väntar dagsböter, skadestånd och villkorlig dom för 46-åringen..

Skånskan - 17 feb 17 kl. 16:00

Dyrt att såga ner grannens lönnar

Malmö En Malmöbo som sågat ner grannens naverlönnar och skadat annat växtlighet döms till grov skadegörelse och 8 400 kronor i dagsböter. Han ska också betala 87 000 i skadestånd. ERWP.

BT - 09 okt 12 kl. 16:58

De rika gör oss inte sjuka

Kungligheter, kändisar och kapitalstarka uppkomlingar som dricker dyrt och klär sig smaklöst. Så kan man, utan att hamna alldeles snett, sammanfatta innehållet i skvallertidningarna. En sak är säker, så beskrivs sällan de rika och berömda i Ekonomisk Debatt.

Cornucopia - 20 apr 18 kl. 19:25

Fredagsmys: Det här behöver du för att förverkliga ditt eget hemman

Dags för lite härligt fredagsmys efter en heldag på gård och i trädgård. Många läsare drömmer om ett anspråkslöst boende på landet, där de kan odla lite mat, ordna egen ved och kanske ha några djur, både för vardaglig självhushållning och som yttersta krisberedskap. Här följer lite om vad du behöver för att förverkliga detta, nämligen attityderna.

YLE - 16 jun 14 kl. 05:09

Lus till sambo sänker bostadsvärde

Vägglös, kackerlackor, pälsängrar och andra oönskade gäster kan bli en dyr affär för bostadsägare. Det lönar sig att vara säker att du inte har inkräktare innan du sätter ut din bostad på marknaden. Priset kan sjunka med till och med 5 procent, varnar fastighetsförmedlare Christoffer von Schantz.

YLE - 15 maj 16 kl. 14:42

Ovanligt med giftiga korvar i hundparken

Uppmärksamheten kring försök att förgifta hundar är stor. På sociala medier publiceras dagligen bilder på suspekta köttbullar, korvar och varningsskyltar som folk lagt upp i parker. En av dem som nästan förlorade sin hund är Jorge Padilla.

YLE - 15 maj 16 kl. 14:42

Ovanligt med gift i hundparken

Uppmärksamheten kring försök att förgifta hundar är stor. På sociala medier publiceras dagligen bilder på suspekta köttbullar, korvar och varningsskyltar som folk lagt upp i parker. En av dem som nästan förlorade sin hund är Jorge Padilla.

HBL - 27 aug 13 kl. 07:05

En mångmiljon-investering behövs

Ett barn av sin tid, inte ändamålsenlig och på fel ställe. Brandstationen i Lovisa börjar närma sig slutet av sin livslängd.Lovisa brandstation har snart levt ut sin livslängd, inte minst sedan ambulanschaufförerna också flyttade in.

YLE - 05 aug 14 kl. 15:52

Solpanelerna ökar i skärgården, fler vill ha egen el

Fler och fler vill utnyttja den gassande energi som vi får gratis från solen. På världsmarknaden ökar försäljningen av solpaneler enormt och speciellt i Mellaneuropa satsar man på solenergi. Det har lett till att produktionen har flyttat till Asien, exempelvis till Kina och Indien, och i och med det har priserna på systemen rasat, berättar Jonne Holmberg, försäljningschef på SW Energia Oy.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hagelin missar första kvartsfinalerna

Pittsburgh får klara sig utan Carl Hagelin i de två första Stanley Cup-kvartsfinalerna mot Washington. Den svenske ishockeyforwarden fick en skada på överkroppen efter att ha tacklats av Claude Giroux i den sista åttondelsfinalen mot Philadelphia. Enlig.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Varför finns det bara en geggig grusplan?”

Malin Skarp och Mariam Hamid undrar vad det blev av löftet om en konstgräsplan på Elinebergsskolan..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Begagnade konstgräsplaner inte lämpliga på skolor och förskolor

Elinebergsskolan kan få en av de sista..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Många fler gorillor än väntat i Centralafrika

Det finns drygt 360 000 gorillor i Centralafrika, dubbelt så många som experterna hittills trott. Även antalet schimpanser är betydligt högre än väntat, enligt nya inventeringar – men båda arterna måste ändå ses som starkt eller akut hotade, enligt fors.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Macron mötte USA:s kongress

Frankrikes president Emmanuel Macrons USA-vistelse fortsätter och på onsdagen besökte han kongressen. Under ett tal uppmanade han USA att förkasta inskränkt nationalism även om det är "ett frestande botemedel för vår rädsla". I stället är internationell.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Äldre kvinna påkörd av lastbil – omkom

En kvinna i 85-årsåldern med rollator har omkommit efter att ha blivit påkörd av en lastbil i Torslanda i Göteborg på onsdagseftermiddagen, skriver polisen på sin hemsida. Lastbilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning och olyckan kommer att.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Olika bud om litteraturpriset ska delas ut

Svenska Akademien delar ut Nobelpriset i litteratur i år som planerat, enligt ledamoten Göran Malmqvist. Men det råder delade meningar inom Akademien. "Inget som helst är bestämt", skriver ledamoten Per Wästberg i ett mejl till TT.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Matfusk stoppades i internationell insats

3 260 ton mat har hindrats från att nå konsumenter under en internationell operation för att stoppa fusk med livsmedel. I Sverige upptäcktes bland annat 86 ton godis som utsatts för råttor och 1,5 ton kött som transporterades direkt på golvet i en lastb.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kemvapeninspektörer besöker ytterligare plats

OPCW:s inspektörer har besökt ytterligare en plats i Douma utanför Syriens huvudstad Damaskus där de tagit prover. De har tidigare samlat in prover från en annan plats där den misstänkta kemvapenattacken i staden tros ha ägt rum. Proverna ska nu analyse.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Expert: Kan ta år innan Madsen förstår

Peter Madsen lider sannolikt av en sexuell avvikelse. Den behandling som ska minska risken för att han återfaller i brott bygger mycket på hur motiverad han själv är. – En sådan behandling kan vara i flera år, säger Niklas Långström, psykiatriprofessor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.