DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 11:23

DI - 21 okt 15 kl. 06:00

Återuppstånden från de döda – igenMercedes-Benz har låtit Maybach återuppstå från de döda för andra gången – redan efter ett år.Men inte som ett eget, självständigt märke – utan som ett dottermärke, ungefär som AMG, som följaktligen heter Mercedes-Maybach..
Läs mer på DI
Läs mer om:
benz, Maybach, AMG, Mercedes-Maybach

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återuppståndenfrån de , döda, igen
Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

SVT Debatt - 14 okt 13 kl. 15:15

Tre år med ständigt livvaktsskydd

DÖDSHOT Förra veckan i Philadelphia skulle domarna ha fallit mot de personer som planerade att döda Lars Vilks, men de sköts återigen upp. En av de åtalade riskerar livstids fängelse. Tre år efter mordkomplotten har Lars Vilks fortfarande livvaktsskydd.

Cornucopia - 21 dec 14 kl. 18:52

Hur mycket köper ditt hushåll julklappar för i år?

Dags för en söndagsenkät igen. Hur mycket köper ditt hushåll julklappar för i år?


Räkna med hushållets samlade beräknade inköp.

SmålandsPosten - 26 jan 15 kl. 10:03

Publiken dansade ikapp med jazziga orkestern

Som namnet antyder spelar Lady Swing Orchestra den sortens jazz som svänger – och inte lite heller. Den kallas också gladjazz av samma självförklarande anledning. De förklarar att de ska spela både skumpehumpe och myspys.

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 12:00

Fantasin fick rätt

Älskade brontosaurus. Kungen av sauropoder. Den ikoniska, godmodigt ormbunkstuggande långhalsingen från juraperioden.

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 13:41

Fantasin fick rätt

Älskade brontosaurus. Kungen av sauropoder. Den ikoniska, godmodigt ormbunkstuggande långhalsingen från juraperioden.

YLE - 01 feb 16 kl. 16:06

"Tågtrafiken på kustbanan kommer aldrig att löna sig"

Trafiken mellan Västnyland och huvudstadsregionen kommer inte att vara en lönsam sträcka för privata tågbolag, tror två av regionens tre riksdagsledamöter. Den tredje tror att trafiken kan löna sig under vissa förutsättningar. Tågtrafiken ska öppnas för konkurrens så snabbt som möjligt, kanske redan 2017.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Oboya Hoticulture spår bättre resultat efter årsskiftet

First North-bolaget Oboya Horticulture, som är leverantör till odlingsindustrin samt till konsument för hemmaodling, hade en intäktstillväxt på 20 procent under det tredje kvartalet. Omsättningen uppgick till 121 miljoner kronor (101)..

DI - 5 minuter sedan

Boozt-vd varnar för att marginalpressen kommer att fortsätta 2019

Den fysiska butiken i Köpenhamn och höga lagernivåer i marknaden kommer att försätta att pressa Boozts lönsamhet in i 2019. "Vi hoppas att det ska bli bättre men utgår från att det inte kommer att bli bättre.".

DI - 10 minuter sedan

Life science-investerare: Ser fem lovande kandidater nästa år

Karolinska Development, som investerar i life-sciencebolag, uppger att de under 2019 kommer att avläsa fem stycken fas 2-studier som med 27-50 procents chans i genomsnitt kommer kunna visa positiv data. Det säger vd Viktor Drvota på Redeyes Life Sciencedag som pågår under onsdagen. .

DI - 10 minuter sedan

Epiroc tillsätter ny chef för framtida förvärv och strategi

Gruv- och bergbrytningsteknikbolaget Epiroc har enligt ett pressmeddelande utnämnt Martin Hjerpe till förvärvs- och strategidirektör, med start den 1 mars 2019. .

DI - 15 minuter sedan

Prognos: Tillväxten i världsekonomin har toppat – "svårt att mjuklanda"

Det råder grov sjö för världsekonomin. Global BNP-tillväxt är stark men har passerat toppen. Arbetslösheten är klart lägre än före finanskrisen på flera håll i världen, arbetskraftsbristen börjar bita och inflationen är fortsatt dämpad.

DI - 15 minuter sedan

OECD: Stark export och svag krona talar för svensk expansion

Stark export till följd av tillväxt hos Sveriges största handelspartners och en svagare krona, tillsammans med solid inhemsk efterfrågan kommer fortsätta stötta den svenska expansionen..

DI - 15 minuter sedan

Zijin Mining tar över Nevsun som Lundin Mining försökte köpa

Kinesiska Zijin Mining har säkrat regulatoriskt godkännande för sitt förvärv av kanadensiska Nevsun Resources för 1,4 miljarder dollar, motsvarande 12,7 miljarder kronor. Det rapporterar sajten Mining..

DI - 15 minuter sedan

Facebookchef pudlar efter smutskastning av kritiker

Facebooks avgående kommunikationschef Elliot Schrage godkände beslutet att anlita den omstridda pr-firman Definers. Kommunikationschefen medger också att hans team uppmanade Definers att gräva fram negativa nyheter om Facebooks rivaler och kritiker, bland dem investeraren George Soros..

DI - 15 minuter sedan

Även JP Morgan ser tydlig inbromsning i USA nästa år

JP Morgan förväntar sig att den amerikanska ekonomin bromsar in till en tillväxt om 1,9 procent nästa år, rapporterar CNBC. En liknande spådom kom Wall Street-jätten Goldman Sachs med i måndags..

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Italienska räntor ned inför EU-besked

Amerikanska räntorna steg något i den avslutande handeln på tisdagen och har fortsatt något upp på onsdagen med tioåringen kring 3,08 procent. Europabörserna trotsar nedgången i USA och handlas upp 0,5-1 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.