DI > Ekonomi

Monday, 22 January, 17:12

Liknande nyheter

Taggar: Flyktingpolitik, brännande, hett, M-stämma
SmålandsPosten - 17 maj 14 kl. 07:09

?EU har misslyckats med klimatpolitiken?

Miljöfrågor och mänskliga rättigheter är Miljöpartiets huvudnummer i valet till EU-parlamentet. Själv hoppas Peter Eriksson kunna dra en lans mot korruptionen i Europa. Förre språkröret Peter Eriksson är nytt toppnamn för Miljöpartiet i valet till EU-parlamentet, tätt efter Isabella Lövin.

BT - 29 aug 14 kl. 21:24

Vilken sida stor hon på?

Att KDU:s ordförande Sara Skyttedal vill ”diskutera var gränsen går för hur många vi kan ta emot” förvånar inte. Liknande har förekommit i andra partier under senare år, inte minst bland moderater på kommunal nivå. Annars är det främst Sverigedemokraterna och LO som talat om gränser.

BT - 29 aug 14 kl. 21:24

Ett uppenbart kluvet parti

Att KDU:s ordförande Sara Skyttedal vill ”diskutera var gränsen går för hur många vi kan ta emot” förvånar inte. Liknande har förekommit i andra partier under senare år, inte minst bland moderater på kommunal nivå. Annars är det främst Sverigedemokraterna och LO som talat om gränser.

Skånskan - 14 okt 15 kl. 16:38

Hela havet stormar

Opinion Försvar, flyktingpolitik och landsbygdsfrågor dominerande under partiledardebatten i riksdagen, men även klimatet tog glädjande nog stor plats. Men det spelade liten roll, när de viktigaste debattinläggen skedde utanför kammaren.
Kristdemokraternas Ebba Busch Thor kompenserade från sin frånvaro i kammaren genom att hålla presskonferens utanför.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 15 kl. 11:46

Anna Kinberg Batra vill forma nytt projekt - frågan är vilket.

Anna Kinberg Batra inledde Moderatstämman i Karlstad med att slå fast att Sverige står vid ett vägskäl.Läget är allvarligt: Växande utanförskap och flyktingkris. "Hur vi möter den akuta flyktingkrisen kommer att definiera vår framtid för lång tid", sade hon i sitt öppningstal.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sanktioner mot nordkoreaner utökas

EU, USA, Kina och Ryssland inför reseförbud och fryser tillgångar för nordkoreaner som misstänks för att kringgå FN:s sanktioner mot Nordkorea. .

DI - 15 minuter sedan

Antalet öppet arbetslösa sjönk med 1.818 personer förra veckan

Antalet öppet arbetslösa i Sverige sjönk med 1.818 personer under förra veckan och uppgick 202 513. Det visar veckostatistik från Arbetsförmedlingen..

DI - 10 minuter sedan

EU överväger sätta stopp för binära optioner

Europeiska värdepappers- och marknadsmyndigheten (Esma) överväger att förbjuda försäljning av binära optioner till privatpersoner, enligt ett pressmeddelande från Finansinspektionen. Binära optioner ses som ett gissel då det används av skojare som vill lura privatpersoner på pengar.   .

DI - 10 minuter sedan

Organowood tecknar baltiskt distrubitionsavtal

Organo Wood, dotterbolag till First North-handlade Organo Click, har ingått ett försäljnings- och distributionsavtal med Osmo Baltic avseende Baltikum..

DI - 30 minuter sedan

Kina hånar USA efter regeringskris

HONGKONG. Kinesisk statskontrollerad media är inte nådig i sin kritik mot Donald Trump och västerländsk demokrati i och med USA:s regeringskris..

DI - 30 minuter sedan

PAXMAN erhåller rörelsekredit om 10 MSEK till finansiell buffert för att kunna öka expansionstakten i USA

PAXMAN meddelar att bolaget har erhållit en rörelsekredit om 10 MSEK till en finansiell buffert för att säkerställa initiala åtaganden relaterade till tecknade kontrakt i USA, och samtidigt ha möjlighet att öka expansionstakten på denna viktiga marknad. Rörelsekrediten beräknas vara mer än tillräcklig tills PAXMAN-koncernen kan leverera ett positivt kassaflöde..

DI - 30 minuter sedan

Positiva rörelser i New York – men Apple tappar

Positiva rörelser noterades på New York-börserna i inledningen av veckans första handelsdag. .

DI - 1 timme sedan

Styrelseledamot säljer aktier i IBT

Anders Ekblom har på måndagen sålt totalt 192.843 stycken aktier i Infant Bacterial Therapeutics där han är styrelseledamot. Aktierna såldes till ett totalt pris av cirka 222.

DI - 45 minuter sedan

Bank of America: Mifid II en utmaning för aktiemiljön

Det nya finansregelverket Mifid II, som trädde i kraft vid årsskiftet om än med viss infasning, innebär en utmaning för aktiemiljön, bedömer Bank of America - Merrill Lynch..

DI - 45 minuter sedan

Europaräntorna steg – valutor sidledes

Europaräntor steg 1-2 punkter i längre löptider och dollarn handlades sidledes. Den amerikanska tioåringen sjönk 1 punkt för dagen medan den steg lika mycket jämfört med fredagens svenska stängning till 2,64 procent. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.