GT > Nyheter

Wednesday, 28 October, 15:18

GT - 15 okt 15 kl. 13:05

Sandberg bekräftar: På väg till VålerengenGT har tidigare berättat att Marcus Sandberg är på väg till Vålerengen.Något 24-åringen från Rönnäng nu själv bekräftar.– Om jag ska stanna här får de fläska upp riktigt bra betalt. Då får jag tänka på det, säger Sandberg till GT..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Vålerengen, Marcus Sandberg, Rönnäng, Sandberg, GT

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandberg, bekräftar, vägtill , Vålerengen
GöteborgsPosten - 15 okt 15 kl. 14:38

Sandberg: Det lutar åt Vålerengen

Marcus Sandberg bekräftar att hans nästa klubbadress förmodligen blir norska Vålerengen.Ja, i dagsläget lutar det åt det, säger Marcus Sandberg..

GT - 12 nov 14 kl. 11:27

Bekräftat: Han tvingas bort från IFK Göteborg

Vålerengen-lånet Diego Calvo får inte fortsätta i Blåvitt. Det bekräftar nu sportchefen Mats Gren..

GöteborgsPosten - 07 nov 16 kl. 19:44

Kontraktsförslag på bordet för Omarsson

Efter succéhösten vill IFK Göteborg knyta till sig islänningen Elias Omarsson, som varit utlånad från norska Vålerengen, på permanent basis och nu har bekräftar klubben att de erbjudit ett kontrakt. – Det var vi. Vi ska försöka hitta en lösning, säger sportchefen Mats Gren till Fotbollskanalen..

Fler nyheter från GT

GT - 6 timmar sedan

Gör som Duplantis – startar egen tävling

Löpartalangen Suldan Hassan, 22, arrangerar en egen tävling – i Somalia.Målet är att inspirera och sprida glädje.– Kan jag bara göra några människor glada med det här så har jag lyckats, säger Hassan..

GT - 6 timmar sedan

Politik ska inte drabba de som behöver stöd

Vi rödgrönrosa föreslår rejäla satsningar för att våra kommunala verksamheter och personal ska kunna få rätt förutsättningar efter ett tufft år för Göteborg. Medarbetarna i Göteborg behöver fler kolleger och bättre arbetsmiljö, skriver Daniel Bernmar (V), Karin Pleijel (MP) och Stina Svensson (FI)..

GT - 9 timmar sedan

Vårdlarmet: Smittan ökar i Västsverige

Antalet konstaterade coronafall ökar dramatiskt i Västra Götalandsregionen – nästan dubbelt så många nya fall konstaterades förra veckan jämfört med veckan innan.Och värst är det i Göteborg. Där vårdas 48 patienter med covid-19 varav sju intensivvårdas – det högsta antalet sedan juli – och man vittnar nu om en andra våg.

GT - 9 timmar sedan

Hjullastare körde in i bostad

En man i en hjullastare körde in i en bostad i Borås under natten mot onsdagen..

GT - 10 timmar sedan

Familjens brev om Fredriks självmord

Trots en rad varningstecken kunde Fredrik Nordgren, 36, ta sitt liv i fängelset. Familjen kräver nu en total genomlysning av fallet i ett brev till Kriminalvårdens generaldirektör.”Som förälder till Fredrik vill vi med detta brev en gång för alla få till stånd en total utredning om vad som egentligen hände vår son Fredrik”, skriver familjen i brevet.

GT - 10 timmar sedan

”Offras han nu – eller har Frölunda råd att förlänga?”

Det råder stor osäkerhet i SHL-klubbarna inför nästa säsong. Sportchefernas tid att förlänga avtalen är normalt sett under hösten – för att under vintern sätta i gång och värva – men det råder just nu stopp. Någon gång kommer arbetet dock att inledas för att lägga framtidens pussel.

GT - 15 timmar sedan

Minskad försäljning och vinst – men SKF:s vd är nöjd ändå

Såväl försäljning som vinst minskade för Göteborgsbaserade SKF under tredje kvartalet.Men vd:n Alrik Danielson är trots det nöjd och tror på fortsatt ekonomisk återhämtning trots den pågående coronapandemin.– Efter sommaren började man öppna upp efter en riktig nedstängning.

GT - 19 timmar sedan

Lastbil har fastnat i bro – flerbilskrock

Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E18 i Karlstad.– En lastbil har fastnat under en bro och flera bilar har kört i den, säger teamledare vid SOS Alarm.Tre personer har förts med ambulans till sjukhus..

GT - 19 timmar sedan

Konkurrenskraftiga löner är avgörande för VGR

SD hittade ingen rimlig anledning att låta personalen vänta på höjda löner, och vi tror inte de vill det heller, skriver Heikki Klaavuniemi (SD) och Håkan Lösnitz (SD) i en replik till Helén Eliasson (S) och Janette Olsson (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.