Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 December, 14:56

Expressen - 11 okt 15 kl. 17:43

Tjuv klättrade upp i lägenhet – fastnadeEn misstänkt inbrottstjuv i Solna klättrade in i en lägenhet via en byggställning. Men han tog sig inte ned igen. – Han greps och är misstänkt för grov stöld, säger Albin Näverberg, presstalesman vid polisen i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Solna, Albin Näverberg, Stockholm

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuv, klättradeupp i , lägenhet, fastnade
UNT - 05 jun 13 kl. 09:50

Tjuv klättrade upp på balkong

Inbrottstjuvar bröt sig sent på tisdagskvällen in i en lägenhet på Bröderna Berwalds väg i Gottsunda..

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 13:39

Tjuv klättrade uppför stuprör

På måndagsförmiddagen bröt sig en eller flera tjuvar in i en lägenhet på Västergatan i Billesholm..

YA - 26 feb 18 kl. 15:58

Tjuven klättrade upp till lägenheten

Någon gång under kvällen eller natten till lördagen klättrade en tjuv in i en lägenhet på Tegelgatan..

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 00:23

Takklättrande tjuv gripen

Mannen klättrade ner från taket till en balkong för att bryta sig in i en lägenhet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Utredning: Frostenson läckte information

Advokatbyrån som har gjort utredningen om sekretessbrott inom Svenska Akademien har kommit fram till att akademiledamoten Katarina Frostenson läckt information och på så vis skadat Akademien, skriver TT och hänvisar till rapporten. .

Expressen - 30 minuter sedan

TV: Det här vet vi om försvinnandet

 .

Expressen - 45 minuter sedan

Ny utredning föreslår: Avskaffa straffrabatten

Avskaffa straffrabatten för myndiga lagöverträdare – det föreslår en statlig utredning som lämnats över till justitieminister Morgan Johansson (S). .

Expressen - 1 timme sedan

SD-politiker tvingades bort – nu tas de in i värmen igen

Expressen/Kvällspostens avslöjande reportage om Sverigedemokraterna fick flera av partiets medlemmar att avgå före valet.Orsaken var politikernas kopplingar till nynazistiska kretsar.Men nu visar det sig att flera av dem är på väg tillbaka som politiker i både styrelser och nämnder, skriver Helsingborgs Dagblad.

Expressen - 1 timme sedan

SMHI:s efterlysning efter det unika ljusfenomenet

Magnus Edbäck, 43, tyckte solen lyste upp himlen fint och tog en bild. Det visade sig snart att han fångat ett helt en unik halo – som nu kan bli uppkallad efter honom. – Det är otroligt häftigt, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Man häktad för försök till mord vid mc-klubb

En person har häktats vid Göteborgs tingsrätt misstänkt för försök till mord.Mordförsöker skedde den 3 november i samband med ett storbråk mellan en mc-klubb och ett lokalt gäng i Mölnlycke i Härryda kommun den 3 november..

Expressen - 2 timmar sedan

Lyfte lön i 14 år utan att sätta sin fot på jobbet

Han lyfte lön i 14 år utan att arbeta en enda dag.Det var först när mannen inte hämtade ut sin sin nya tjänstetelefon som Falu kommun fattade misstankar, avslöjar SVT Dalarna. – Alla skulle få arbetstelefoner och det var då kommunen uppmärksammade situationen, säger vice chefsåklare vid Åklagarkammaren, till Dina Pengar..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisens insats mot rånvåg i Stockholm

Under hösten har en rånvåg mot unga dragit in över södra och centrala Stockholm. Nu har Polisen gripit nio personer som misstänks för att ha begått brotten. – Personerna verkar ha begått brotten tillsammans och har tvingat till sig saker från offren bland annat med hjälp av knivar, säger Andreas Lindberg vid polisregion Syd..

Expressen - 3 timmar sedan

Nu är det sista chansen att skicka dina julklappar

Nu är det bara en vecka kvar till julafton.Och sista chansen att skicka dina paket – om de ska nå fram i tid.Postnord uppmanar samtidigt alla kunder att hämta ut sina leveranser, så de inte hopar sig på hög hos ombuden..

Expressen - 3 timmar sedan

Spårvagn har spårat ur i centrala Göteborg

En spårvagn har spårat ut i centrala Göteborg. Det är oklart om någon har kommit till skada.– Jag vet inte hur det kommer att drabba trafiken ännu, Tina Zarei, störningskoordinator på Västtrafik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.