SR > Nyheter

Saturday, 18 August, 18:14

SR - 09 okt 15 kl. 07:00

Polisen tvingas prioritera bort larmPolisen tvingades välja bort tusentals larm i somras för att resurserna inte räckte till. Antalet resursbristfall i polisens interna statistik mer än dubblerades i juli och augusti, jämfört med i vintras och i våras. Ökningen väcker reaktioner runtom i landet..
Läs mer på SR

Dela artikeln

278 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tvingas, prioritera, bort, larm
Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Polisen tvingas prioritera bort rattfylleri-tips

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

Expressen - 13 sep 17 kl. 07:40

Polisen tvingas prioritera bort sexbrott: "Jag är oroad"

Antalet mord och mordförsök gör att polisen måste prioritera bort andra typer av brott – som våldtäkter och andra typer av sexövergrepp, avslöjar SVT Nyheter. – Det här är inget önskvärt läge. Tvärtom, vi skulle vilja göra mer, säger Torgny Söderberg, sektionschef för utredningsenheten på Stockholmspolisen i Aktuellt..

GöteborgsPosten - 09 jul 18 kl. 13:03

Polisen tvingas prioritera bort brott

På grund av den stora mängden grova brott på kort tid, som nu utreds av polisen, och det nuvarande personalläget inom enheten grova brott i Fyrbodalsgruppen påverkas utredningarna av andra typer av brott i Mellerud..

Jönköpingsnytt - 09 okt 15 kl. 17:32

Poliser tvingas prioritera bort larm

Polisen i Jönköping tvingas att prioritera bort larm, under sommaren sker det en dubblering av antalet ärenden som de inte kan åka på, det uppger P4 Jönköping..

Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Tvingas prioritera bort tips om rattfyllerister

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

DN - 17 jun 18 kl. 10:49

Lisa Magnusson: Vad ska polisen nu tvingas prioritera bort?

I Eskilstuna kommer polisen hädanefter behöva lägga tid på att hantera tiggeritillstånd, kontrollera tiggare på gatorna och lagföra alla som tigger utan tillstånd. Det är ett dåligt beslut..

GöteborgsPosten - 18 okt 15 kl. 17:56

Särskild insats tvingar polisen att prioritera bort

Insatser mot stöld, skadegörelse och trafikbrott kan tvingas stå tillbaka om polisens särskilda insats för anländande flyktingar fortsätter att ta resurser från ordinarie verksamhet..

SR - 02 maj 17 kl. 06:14

Malmöpolisen tvingas prioritera mellan mordutredningar

I några av mordutredningarna i Malmö börjar polisen att se resultat. En av dem är utredningen om mordet på en 16-årig pojke..

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Var och vad ska Vänsterpartiet prioritera bort?

Historia har skrivits i Lund. Efter två dagars långa budgetdebatter i Lunds högst beslutande politiska församling kan vi konstatera att Folkpartiets budget segrat i näst intill samtliga voteringar. Lund kommer nu att till allra största delen styras med en folkpartiskt och socialliberal budget.

SR - 03 feb 17 kl. 17:52

Ny lag ska hindra politiker att prioritera bort klimatet

Nya skarpare klimatmål, en ny klimatlag som gör det olagligt för politiker att prioritera bort klimatet, och så ett särskilt klimatpolitiskt råd som ska granska och hjälpa politikerna i klimatfrågor..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Gunnar Bolin: Svågerpolitik i Svenska Akademien?

Hör Sveriges Radios kulturreporter Gunnar Bolin om Sara Danius Sommarprat..

SR - 1 timme sedan

Putin träffar Merkel i Berlin

Tysklands förbundskansler Angela Merkel tar i kväll emot Rysslands president Vladimir Putin till en arbetsmiddag i Berlin..

SR - 2 timmar sedan

Moderaterna: Kommer behövas fler fängelseplatser

Med Moderaternas förslag om skärpta straff vid brottslighet och slopade straffrabatter för unga och mängdbrottslingar så måste fler häktes- och fängelseplatser byggas framöver. Det slår Moderaterna fast i sitt valmanifest..

SR - 2 timmar sedan

"Metoo-rörelsen stod och bankade på dörren"

Sara Danius lämnade uppdraget som ständig sekreterare i Svenska Akademien i april i år, efter tre år som den första kvinnan på posten. I dagens sommarprat tar hon bladet från munnen och berättar om hösten som skakade om Svenska Akademin..

SR - 4 timmar sedan

Just nu: Isabella Lövins sommartal

Hör när Miljöpartiets språkrör sommartalar i Avesta. Analys av Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

SR - 5 timmar sedan

Labourledaren Corbyn anklagas för antisemitism igen

Krisen i det brittiska Labourpartiet djupnar, med förnyade anklagelser om antisemitism riktade mot partiledaren Jeremy Corbyn.

SR - 5 timmar sedan

Statsbegravning för brooffer – flera familjer vägrar delta

Det råder landssorg i Italien i dag, och myndigheterna har planerat en statsbegravningsceremoni. Men alla familjer vill inte delta, och det finns en ilska mot vad de ser som den italienska statens misslyckande att skydda sina medborgare..

SR - 5 timmar sedan

Kritik mot Österrike efter Putins bröllopsvisit

Under lördagen gifter sig Österrikes utrikesminister och överraskande har en världsledare tackat ja till att vara med – Rysslands president Vladimir Putin. Det har utlöst förvåning och även kritik..

SR - 6 timmar sedan

Kofi Annan har dött

FN:s tidigare generalsekreterare Kofi Annan har dött, uppger FN..

SR - 9 timmar sedan

Ny Arla-märkning ska stoppa svinn

För att folk ska slänga mindre mat inför Arla en ny datummärkning på produkter som mjölk, yoghurt, fil och grädde. Många mejeriprodukter håller mycket längre än bäst före-datumet, och därför införs en märkning som påminner om att en produkt kan hålla längre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.