SR > Nyheter

Wednesday, 17 October, 21:08

SR - 09 okt 15 kl. 07:00

Polisen tvingas prioritera bort larmPolisen tvingades välja bort tusentals larm i somras för att resurserna inte räckte till. Antalet resursbristfall i polisens interna statistik mer än dubblerades i juli och augusti, jämfört med i vintras och i våras. Ökningen väcker reaktioner runtom i landet..
Läs mer på SR

Dela artikeln

278 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tvingas, prioritera, bort, larm
Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Polisen tvingas prioritera bort rattfylleri-tips

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

Expressen - 13 sep 17 kl. 07:40

Polisen tvingas prioritera bort sexbrott: "Jag är oroad"

Antalet mord och mordförsök gör att polisen måste prioritera bort andra typer av brott – som våldtäkter och andra typer av sexövergrepp, avslöjar SVT Nyheter. – Det här är inget önskvärt läge. Tvärtom, vi skulle vilja göra mer, säger Torgny Söderberg, sektionschef för utredningsenheten på Stockholmspolisen i Aktuellt..

GöteborgsPosten - 09 jul 18 kl. 13:03

Polisen tvingas prioritera bort brott

På grund av den stora mängden grova brott på kort tid, som nu utreds av polisen, och det nuvarande personalläget inom enheten grova brott i Fyrbodalsgruppen påverkas utredningarna av andra typer av brott i Mellerud..

Jönköpingsnytt - 09 okt 15 kl. 17:32

Poliser tvingas prioritera bort larm

Polisen i Jönköping tvingas att prioritera bort larm, under sommaren sker det en dubblering av antalet ärenden som de inte kan åka på, det uppger P4 Jönköping..

Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Tvingas prioritera bort tips om rattfyllerister

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

DN - 17 jun 18 kl. 10:49

Lisa Magnusson: Vad ska polisen nu tvingas prioritera bort?

I Eskilstuna kommer polisen hädanefter behöva lägga tid på att hantera tiggeritillstånd, kontrollera tiggare på gatorna och lagföra alla som tigger utan tillstånd. Det är ett dåligt beslut..

GöteborgsPosten - 18 okt 15 kl. 17:56

Särskild insats tvingar polisen att prioritera bort

Insatser mot stöld, skadegörelse och trafikbrott kan tvingas stå tillbaka om polisens särskilda insats för anländande flyktingar fortsätter att ta resurser från ordinarie verksamhet..

SR - 02 maj 17 kl. 06:14

Malmöpolisen tvingas prioritera mellan mordutredningar

I några av mordutredningarna i Malmö börjar polisen att se resultat. En av dem är utredningen om mordet på en 16-årig pojke..

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Var och vad ska Vänsterpartiet prioritera bort?

Historia har skrivits i Lund. Efter två dagars långa budgetdebatter i Lunds högst beslutande politiska församling kan vi konstatera att Folkpartiets budget segrat i näst intill samtliga voteringar. Lund kommer nu att till allra största delen styras med en folkpartiskt och socialliberal budget.

SR - 03 feb 17 kl. 17:52

Ny lag ska hindra politiker att prioritera bort klimatet

Nya skarpare klimatmål, en ny klimatlag som gör det olagligt för politiker att prioritera bort klimatet, och så ett särskilt klimatpolitiskt råd som ska granska och hjälpa politikerna i klimatfrågor..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

FN:s sändebud i Syrien slutar

FN:s särskilda Syriensändebud, svensk-italienaren Staffan de Mistura, lämnar sitt uppdrag nästa månad..

SR - 1 timme sedan

Trots läget – May tror på uppgörelse på EU-mötet

Bryssel. Inga resultat väntas om brexit – men Storbritanniens premiärminister Theresa May var trots det hoppfull när hon anlände till EU-toppmötet vid 19-tiden. – Jag tror vi kan nå en uppgörelse, sa hon till journalisterna..

SR - 3 timmar sedan

Efter månader – utvisningshotad 6-åring har fått juridiskt ombud

Den sexårige pojke från Ukraina vars utvisning tillfälligt skjutits upp, hade inte fått något eget juridiskt ombud – trots att hans mamma dog i mars i år. – Jag kommer inte att ge mig förrän han får permanent uppehållstillstånd i Sverige, säger hans nya ombud Baharak Vaziri..

SR - 3 timmar sedan

Planerna på OS i Sverige 2026 lever

Trots politikernas nej fortsätter Svenska olympiska kommittén planera för att söka vinter-OS 2026 i just Stockholm. Enligt kommittén kan spelen genomföras utan att det kostar stockholmarna en enda skattekrona..

SR - 4 timmar sedan

Brexitavtal avlägset – men Löfven håller hoppet uppe

Kvällens EU-toppmöte om brexit kommer inte bli det avgörande som många hoppats på. Förhandlingarna gick tillfälligt i stå i helgen och nu varnas för att en hård brexit utan avtal är mer trolig än någonsin tidigare. Statsminister Stefan Löfven håller dock hoppet uppe..

SR - 4 timmar sedan

Norge ber om ursäkt till ”tyskslamporna”

Norges statsminister Erna Solberg ber nu officiellt om ursäkt för statens agerande mot kvinnor som på 1940-talet blev kära i tyska ockupationssoldater..

SR - 5 timmar sedan

Mystisk pulver: Polis och räddningstjänst till Östermalm

Ett brev med någon form av pulver har skickats till ett företag på Östermalm i Stockholm. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen..

SR - 4 timmar sedan

Uppgifter: EU underkänner Italiens budget

EU-kommissionen kommer att underkänna Italiens budget för nästa år. Det uppger det tyska nyhetsmagasinet Der Spiegel..

SR - 6 timmar sedan

Efter namnbråket – Greklands utrikesminister avgår

Greklands utrikesminister Nikos Kotzias avgår. Beskedet kommer efter en konflikt om namnuppgörelsen med Makadonien, som Kotzias varit med att förhandla fram, skriver tidningen Kathimerini..

SR - 7 timmar sedan

Manifestation riktar strålkastarljus på Gui Minhai

Det har gått tre år sedan den svenskkinesiske förläggaren Gui Minhai greps av kinesiska agenter och för att rikta strålkastarljuset mot hans fall ordnas i dag en manifestation utanför Kinas ambassad i Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.