SR > Nyheter

Saturday, 23 March, 01:59

SR - 09 okt 15 kl. 07:00

Polisen tvingas prioritera bort larmPolisen tvingades välja bort tusentals larm i somras för att resurserna inte räckte till. Antalet resursbristfall i polisens interna statistik mer än dubblerades i juli och augusti, jämfört med i vintras och i våras. Ökningen väcker reaktioner runtom i landet..
Läs mer på SR

Dela artikeln

278 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tvingas, prioritera, bort, larm
Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Polisen tvingas prioritera bort rattfylleri-tips

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

Expressen - 13 sep 17 kl. 07:40

Polisen tvingas prioritera bort sexbrott: "Jag är oroad"

Antalet mord och mordförsök gör att polisen måste prioritera bort andra typer av brott – som våldtäkter och andra typer av sexövergrepp, avslöjar SVT Nyheter. – Det här är inget önskvärt läge. Tvärtom, vi skulle vilja göra mer, säger Torgny Söderberg, sektionschef för utredningsenheten på Stockholmspolisen i Aktuellt..

GöteborgsPosten - 09 jul 18 kl. 13:03

Polisen tvingas prioritera bort brott

På grund av den stora mängden grova brott på kort tid, som nu utreds av polisen, och det nuvarande personalläget inom enheten grova brott i Fyrbodalsgruppen påverkas utredningarna av andra typer av brott i Mellerud..

Jönköpingsnytt - 09 okt 15 kl. 17:32

Poliser tvingas prioritera bort larm

Polisen i Jönköping tvingas att prioritera bort larm, under sommaren sker det en dubblering av antalet ärenden som de inte kan åka på, det uppger P4 Jönköping..

Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Tvingas prioritera bort tips om rattfyllerister

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

DN - 17 jun 18 kl. 10:49

Lisa Magnusson: Vad ska polisen nu tvingas prioritera bort?

I Eskilstuna kommer polisen hädanefter behöva lägga tid på att hantera tiggeritillstånd, kontrollera tiggare på gatorna och lagföra alla som tigger utan tillstånd. Det är ett dåligt beslut..

GöteborgsPosten - 18 okt 15 kl. 17:56

Särskild insats tvingar polisen att prioritera bort

Insatser mot stöld, skadegörelse och trafikbrott kan tvingas stå tillbaka om polisens särskilda insats för anländande flyktingar fortsätter att ta resurser från ordinarie verksamhet..

SR - 02 maj 17 kl. 06:14

Malmöpolisen tvingas prioritera mellan mordutredningar

I några av mordutredningarna i Malmö börjar polisen att se resultat. En av dem är utredningen om mordet på en 16-årig pojke..

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Var och vad ska Vänsterpartiet prioritera bort?

Historia har skrivits i Lund. Efter två dagars långa budgetdebatter i Lunds högst beslutande politiska församling kan vi konstatera att Folkpartiets budget segrat i näst intill samtliga voteringar. Lund kommer nu att till allra största delen styras med en folkpartiskt och socialliberal budget.

SR - 03 feb 17 kl. 17:52

Ny lag ska hindra politiker att prioritera bort klimatet

Nya skarpare klimatmål, en ny klimatlag som gör det olagligt för politiker att prioritera bort klimatet, och så ett särskilt klimatpolitiskt råd som ska granska och hjälpa politikerna i klimatfrågor..

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Cykelstölderna ökar i landet

Antalet anmälda cykelstölder i Sverige ökade med 16 procent under februari jämfört med samma månad i fjol, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet..

SR - 3 timmar sedan

USA: Rysslandsutredningen klar och överlämnad

I USA har nu den särskilde åklagaren Robert Mueller lämnat sin utredning om Trumpkampanjens eventuella samröre med Ryssland till justitieminister William Barr. Det bekräftar en talesperson för justitiedepartementet för nyhetsbyrån Reuters..

SR - 4 timmar sedan

Två dödade vid Gazaprotester

Två palestinier har dödats i samband med nya fredagsprotester vid gränsstängslet mellan Gazaremsan och Israel, rapporterar palestinska vårdmyndigheter..

SR - 5 timmar sedan

Jägarprovledare åtalas för mutbrott

Tre män, varav två jägarprovledare, har åtalats i en härva där 40 personer misstänks ha mutat sig till falska jägarbevis, uppger Gefle Dagblad..

SR - 6 timmar sedan

Butiksägare ger upp – brexit ger för mycket osäkerhet

Det har pratats mycket om dem problem som brexit kan medföra för företagen. Och det handlar om allt från högre momskostnader till omständligare tullprocesser. Bara hotet om att brexit är på gång har fått Börje Persson, som driver en klädbutik med inriktning på engelskt herrmode i centrala Stockholm, att stängs sin butik redan imorgon..

SR - 7 timmar sedan

Fortsatt allvarligt läge i Moçambique

Sveriges Radios utsända Maria Sjökvist är på plats i översvämningsdrabbade områdena i närheten av staden Beira i Moçambique..

SR - 7 timmar sedan

Mobilsvar hos Tele2 kunde avlyssnas

Röstmeddelanden till mobiltelefoner med Tele2 som operatör kan avlyssnas av vem som helst. Det avslöjar Dagens nyheter i dag..

SR - 8 timmar sedan

Räddningsarbetet byter fokus i Moçambique

I det översvämningsdrabbade Moçambique, sjunker nu vattennivåerna snabbt, och hjälparbetet kan byta fokus från livräddande insatser till att börja dela ut förnödenheter på plats..

SR - 8 timmar sedan

Fler brister i Norges arbete mot penningtvätt

I Norge har landets finansinspektion hittat flera brister i bankers arbete mot penningtvätt..

SR - 8 timmar sedan

EU vill begränsa Kinas tillgång till marknaden

EU vidtar åtgärder mot Kina och vill minska Kinas tillträde till den europeiska marknaden. Det här är en linje som Frankrike drivit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.