SR > Nyheter

Friday, 14 December, 09:32

SR - 09 okt 15 kl. 07:00

Polisen tvingas prioritera bort larmPolisen tvingades välja bort tusentals larm i somras för att resurserna inte räckte till. Antalet resursbristfall i polisens interna statistik mer än dubblerades i juli och augusti, jämfört med i vintras och i våras. Ökningen väcker reaktioner runtom i landet..
Läs mer på SR

Dela artikeln

278 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tvingas, prioritera, bort, larm
Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Polisen tvingas prioritera bort rattfylleri-tips

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

Expressen - 13 sep 17 kl. 07:40

Polisen tvingas prioritera bort sexbrott: "Jag är oroad"

Antalet mord och mordförsök gör att polisen måste prioritera bort andra typer av brott – som våldtäkter och andra typer av sexövergrepp, avslöjar SVT Nyheter. – Det här är inget önskvärt läge. Tvärtom, vi skulle vilja göra mer, säger Torgny Söderberg, sektionschef för utredningsenheten på Stockholmspolisen i Aktuellt..

GöteborgsPosten - 09 jul 18 kl. 13:03

Polisen tvingas prioritera bort brott

På grund av den stora mängden grova brott på kort tid, som nu utreds av polisen, och det nuvarande personalläget inom enheten grova brott i Fyrbodalsgruppen påverkas utredningarna av andra typer av brott i Mellerud..

Jönköpingsnytt - 09 okt 15 kl. 17:32

Poliser tvingas prioritera bort larm

Polisen i Jönköping tvingas att prioritera bort larm, under sommaren sker det en dubblering av antalet ärenden som de inte kan åka på, det uppger P4 Jönköping..

Hela Gotland - 11 okt 15 kl. 12:39

Tvingas prioritera bort tips om rattfyllerister

Polisen måste varje vecka i snitt prioritera bort tre utryckningar..

DN - 17 jun 18 kl. 10:49

Lisa Magnusson: Vad ska polisen nu tvingas prioritera bort?

I Eskilstuna kommer polisen hädanefter behöva lägga tid på att hantera tiggeritillstånd, kontrollera tiggare på gatorna och lagföra alla som tigger utan tillstånd. Det är ett dåligt beslut..

GöteborgsPosten - 18 okt 15 kl. 17:56

Särskild insats tvingar polisen att prioritera bort

Insatser mot stöld, skadegörelse och trafikbrott kan tvingas stå tillbaka om polisens särskilda insats för anländande flyktingar fortsätter att ta resurser från ordinarie verksamhet..

SR - 02 maj 17 kl. 06:14

Malmöpolisen tvingas prioritera mellan mordutredningar

I några av mordutredningarna i Malmö börjar polisen att se resultat. En av dem är utredningen om mordet på en 16-årig pojke..

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 04:00

Var och vad ska Vänsterpartiet prioritera bort?

Historia har skrivits i Lund. Efter två dagars långa budgetdebatter i Lunds högst beslutande politiska församling kan vi konstatera att Folkpartiets budget segrat i näst intill samtliga voteringar. Lund kommer nu att till allra största delen styras med en folkpartiskt och socialliberal budget.

SR - 03 feb 17 kl. 17:52

Ny lag ska hindra politiker att prioritera bort klimatet

Nya skarpare klimatmål, en ny klimatlag som gör det olagligt för politiker att prioritera bort klimatet, och så ett särskilt klimatpolitiskt råd som ska granska och hjälpa politikerna i klimatfrågor..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Riksdagen röstar om Löfven som statsminister

I dag röstas Stefan Löfven (S) sannolikt ner som statsministerkandidat av riksdagen. Om så sker fortsätter talmannens försök att hitta en kandidat som kan tolereras av riksdagen..

SR - 15 minuter sedan

Tomas Ramberg blir hedersdoktor

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet har utsett journalisten Tomas Ramberg till hedersdoktor..

SR - 1 timme sedan

Senaten vill dra in militärt stöd till saudiskt Jemenkrig

Den amerikanska senaten har antagit en resolution om att USA ska avbryta stödet till den saudiarabiska krigföringen i Jemen. Resolutionen har ingen omedelbar effekt, men den visar på ett utbrett missnöje med Donalds Trumps utrikespolitik..

SR - 1 timme sedan

Per Westerberg: Vi är ute på det sluttande planet

Per Westerberg tror att en M-KD-ledd regering är att vänta..

SR - 1 timme sedan

E65 mellan Ystad och Malmö avstängd

07:40 kom larmet om en olycka på E65:an. Olyckan har skett precis innan Sturupsrondellen och påverkar trafiken in mot Malmö.

SR - 2 timmar sedan

Kommer Parisavtalet förverkligas?

Sent igår kom ett förslag till sluttext vid FN:s klimatmöte i Katowice i Polen.Detaljer i förslaget är inte känt, men idag kommer det visa sig om klimatmötet lyckas besluta om hur Parisavtalet ska förverkligas..

SR - 2 timmar sedan

Kosovos arméplaner oroar Serbien

I Kosovo väcker planerna på att omforma landets säkerhetsstyrka till en armé just nu starka känslor i Serbien..

SR - 1 timme sedan

Granskning om penningtvätt på Nordea läggs ner

Ekobrottsmyndigheten öppnar ingen förundersökning om penningtvätt på Nordea. De flesta misstänkta brotten är preskriberade..

SR - 3 timmar sedan

Fredspristagaren fruktar våldsamt val i Kongo

Valet i Kongo-Kinshasa i slutet av december riskerar att bli våldsamt, vilket kommer leda till fler övergrepp på kvinnor. Det säger fredspristagaren Denis Mukwege, den kongolesiske kirurgen, som behandlat tiotusentals våldtagna kvinnor i östra Kongo till Ekot..

SR - 3 timmar sedan

"Energimålen kommer inte att nås"

Konjunkturinstitutet ger svidande kritik till de energimål som riksdagen har klubbat igenom. Syftet med målen är otydligt, de åtgärder som satts in är dyra och ineffektiva och målen kommer dessutom inte att nås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.