Nyan > Svenskfinland

Friday, 10 April, 07:48

Nyan - 24 sep 15 kl. 16:34

Ålands stålman testar gränsernaTRIATHLON. Tänk dig att simma 3 860 meter och sedan cykla 180 kilometer direkt efteråt.

Låter det kämpigt?

Fullständigt ogreppbart plågsamt?

På lördag gör Marcus Brandt allt det där – och avslutar med ett maratonlopp.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Triathlon, Marcus Brandt, Iron Man, Mallorca, Brandt, Brandts, Käringsund, Man, Clas Björling, VM, Hawaii, H35, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ålands, stålman, testar, gränserna

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 12 timmar sedan

Bryggerisatsning i Lappo skjuts upp

Det nya mikrobryggeriet Brändö Brewing hade stora planer för sommaren. Men coronakrisen gör nu att initiativtagaren Henrik Åkerberg skjuter på allt till nästa år. – Skärgården kan bli tom på folk i sommar.

Nyan - 13 timmar sedan

Landskapet förbjuder ekomarknadsföring

När man bereder eller ompaketerar en ekologisk produkt behöver den som gör det vara med i systemet för ekologisk certifiering för att man ska kunna säkra spårbarheten hela vägen. På grund av att man uppdagat en brist i spårbarhet har landskapet kontaktat två köttproducenter och uppmanat dem att ansluta sig till systemet. Uppmaningen gjordes två gånger.

Nyan - 14 timmar sedan

Kyrkan peppar till pepp

Nu startar Evangelisk- Lutherska kyrkan i Finland en utmaning för att visa uppskattning i sociala medier. Kampanjen heter #peppadinpartner och uppmanar oss att ge varandra beröm och säga tack. ”Under utmanande tider, som den här coronavåren är i många familjer och parförhållanden, är det viktigt att visa varandra uppskattning.

Nyan - 18 timmar sedan

Här kan du se skärtorsdagens presskonferens

Landskapsregeringen håller även i dag, torsdag den 9 april, ett direktsänt infotillfälle med anledning av coronasituationen. Sändningen kan du se direkt här klockan 16 och även i efterhand. Om inget akut händer så hålls inga infotillfällen under påskhelgen.

Nyan - 19 timmar sedan

Poporkestern bjuder på musikalisk såpopera

Nordens institut på Åland (Nipå) fortsätter med sin serie av digitala konserter. .

Nyan - 21 timmar sedan

IFK och ÅU får stöd för heltidsanställda

Array
(
) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 22 timmar sedan

Fängelse för misshandel – frias för våldtäkt

Han misshandlade en annan man under tiden som han avtjänade en villkorlig dom. Nu döms den åtalade mannen, som är i 50-årsåldern, till fem månader och 20 dagars fängelse. .

Nyan - 23 timmar sedan

Hammarland befriar föräldrar från avgifter

Hammarlands kommunstyrelse har den 7 april beslutat att vårdnadshavare befrias från barnomsorgsavgift i kommunens daghem samt fritidsverksamheten under den tid som undantagsförhållanden gäller. – Om barnet är frånvarande under en längre tid än fem sammanhängande verksamhetsdagar under den tid från och med 18 mars som undantagsförhållanden gäller för barnomsorg alternativt skola befrias vårdnadshavaren från barnomsorgsavgiften för hela den period som barnet varit frånvarande från barnomsorgs- eller fritidsverksamheten, skriver kommunen på sin hemsida. (hh)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - Igår: 06:00

Två svenska läkare stannar ett par veckor extra

ÅHS kunde i går meddela att en anestesiolog och en barnläkare från Sverige har gått med på att stanna några veckor längre än planerat.
Men planeringen av extra läkarresurser från riket fortgår. Enligt ÅHS-direktören Jeanette Pajunen är det en lättnad att man behåller två kritiska läkarresurser ett tag till, eftersom de skärpta karantänkrav stoppare arbetspendling från Sverige till Åland för läkare och annan sjukvårdspersonal, – Vi har lyckats med konststycket att behålla en anestesiolog och en barnläkare i några veckor till och har på så sätt vunnit lite tid.

Nyan - Igår: 06:00

Måla påskägg med blåbär och lök

Påsken är här och äggmålning är ett enkelt, mysigt och roligt påskpyssel för hela familjen, ung som gammal. Marthaförbundet tipsar om hur du kan måla dina ägg med sådant som du kanske redan har hemma i skafferiet.
Börja med att tömma äggen på innehållet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.