SR > Nyheter

Wednesday, 23 January, 02:20

SR - 08 sep 15 kl. 08:58

Stort intresse för svensk kylaSnö, mörker och kyla gör att militärer från ett tjugotal nationer söker sig till norra Sverige för att öva. Redan nu är det i princip fulltecknat kommande vinter på de kurser som den svenska försvarsmaktens vinterenhet håller..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

258 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför svensk , kyla
YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

YLE - 17 mar 17 kl. 09:35

Skärgårdsstiftelsen: ”Överraskande stort intresse för Björkholm”

Det har varit ett överraskande stort intresse att ta över Björkholm efter paret Kronehag. Det säger Bengt Backman som är ordförande för Åbolands skärgårdsstiftelse som söker ny företagare till ön. - Några har ringt och vi har diskuterat med dem alla men ännu har vi inte fört några närmare förhandlingar, säger Backman.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

BT - 26 okt 16 kl. 22:34

Stjärnans agent träffade tysk klubb: "Stort intresse"

Bäst på planen igen – och redan efter tre månader i Elfsborg bekräftar Issam Jebalis agent utländskt intresse för succéspelaren. – Det vore konstigt om en av allsvenskans bästa spelare inte skapade stort intresse kring sig, säger Kian Karam till BT..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 16:15

Stort intresse för Onoffs butiker

Foto: Leif R Jansson
Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert, bland annat den på Kungsgatan i centrala Stockholm.
?

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 12 kl. 06:36

Stort intresse för mordrättegång

Det har gått över sju månader sedan dubbelmordet i Långared utanför Alingsås när rättegången mot de två män som åtalats för dådet startar i dag. Alingsås tingsrätt räknar med stort intresse från såväl medier som allmänhet. Under dagen ska åklagarna lägga fram anklagelserna mot de två åtalade männen, 34 och 40 år gamla.

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Larm om explosioner i Kista

Räddningstjänst och polis är på plats i Kista norr om Stockholm efter larm om minst en explosion..

SR - 5 timmar sedan

Tuffare för oberoende journalister i Azerbajdzjan

Azerbajdzjan har blivit ett farligt land för oberoende journalister. 2017 dömdes en reporter och bloggare till fängelse för att ha förolämpat en polis. Nu tas hans fall upp i Europaparlamentet..

SR - 6 timmar sedan

Bolsonaro: Världen ska kunna lita på oss igen

Årets upplaga av Världsekonomiskt forum i Davos inleddes idag. En av dagens huvudtalarna var Brasiliens president Jair Bolsonaro..

SR - 9 timmar sedan

Nätläkare välkomnar granskning

Den växande nätläkarbranschen har kritiserats för höga kostnader och osäkra behandlingar. Nu ska verksamheten granskas av IVO och det välkomnas av ett av de större nätläkarföretagen, Doktor 24..

SR - 9 timmar sedan

Stopp för transpersoner i USA:s militär

I USA godkänner nu Högsta domstolen president Trumps krav på att stoppa vissa transpersoner från att delta i militären..

SR - 9 timmar sedan

Terrorrättegång inledd i Köpenhamn

Idag inleddes rättegången i Köpenhamn mot en man som misstänks för att ha förberett ett terrorattentat i den danska huvudstaden, och som tidigare friats från ett terroriståtal i Sverige.

SR - 9 timmar sedan

Öppnar för fler Nord- och Sydkorea-möten

I natt kom uppgifter om att Nordkorea kan förfoga över minst 20 hemliga robotbaser till..

SR - 9 timmar sedan

Wada stänger inte av Ryssland

Den internationella dopningsbyrån Wada stänger inte av den ryska motsvarigheten Rusada - efter att de missat en deadline om att lämna över alla dopningsdata..

SR - 10 timmar sedan

Rapport: Antisemitism har blivit normaliserat

Enligt en färsk rapport från EU-kommissionen tycker drygt hälften av européerna att antisemitism och förnekelse av förintelsen är ett problem. EU-Kommissionären Věra Jourová säger till Ekot att siffran är låg och att hon är förvånad..

SR - 11 timmar sedan

Hamnarbetarförbundet avvisar medlarnas bud

Hamnarbetarförbundet avvisar medlarnas avtalsbud eftersom det kräver att fackförbundet avsäger sig rätten att vara delaktiga i lokala uppgörelser på arbetsplatserna där medlemmarna jobbar, skriver förbundet i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.