SR > Nyheter

Friday, 17 August, 09:06

SR - 08 sep 15 kl. 08:58

Stort intresse för svensk kylaSnö, mörker och kyla gör att militärer från ett tjugotal nationer söker sig till norra Sverige för att öva. Redan nu är det i princip fulltecknat kommande vinter på de kurser som den svenska försvarsmaktens vinterenhet håller..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

258 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför svensk , kyla
YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

YLE - 17 mar 17 kl. 09:35

Skärgårdsstiftelsen: ”Överraskande stort intresse för Björkholm”

Det har varit ett överraskande stort intresse att ta över Björkholm efter paret Kronehag. Det säger Bengt Backman som är ordförande för Åbolands skärgårdsstiftelse som söker ny företagare till ön. - Några har ringt och vi har diskuterat med dem alla men ännu har vi inte fört några närmare förhandlingar, säger Backman.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

BT - 26 okt 16 kl. 22:34

Stjärnans agent träffade tysk klubb: "Stort intresse"

Bäst på planen igen – och redan efter tre månader i Elfsborg bekräftar Issam Jebalis agent utländskt intresse för succéspelaren. – Det vore konstigt om en av allsvenskans bästa spelare inte skapade stort intresse kring sig, säger Kian Karam till BT..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 16:15

Stort intresse för Onoffs butiker

Foto: Leif R Jansson
Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert, bland annat den på Kungsgatan i centrala Stockholm.
?

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 12 kl. 06:36

Stort intresse för mordrättegång

Det har gått över sju månader sedan dubbelmordet i Långared utanför Alingsås när rättegången mot de två män som åtalats för dådet startar i dag. Alingsås tingsrätt räknar med stort intresse från såväl medier som allmänhet. Under dagen ska åklagarna lägga fram anklagelserna mot de två åtalade männen, 34 och 40 år gamla.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Isabella Lövin frågas ut av Ekot

Miljöpartiets Isabella Lövin gästar Ekots partiledarutfrågningar. Innehållet i politiken står i fokus när Ekots Monica Saarinen och Daniel Alling möter partiledarna. Följ utfrågningen direkt, med start 7:15 i P1..

SR - 2 timmar sedan

Utmaning att registrera EU-medborgare efter Brexit

Brittiska regeringen brottas med frågan om hur alla EU-medborgare som vill stanna kvar i landet efter det brittiska EU-utträdet ska registreras..

SR - 2 timmar sedan

Ökad miljömedvetenhet i Kina gynnar LKAB

Ökad efterfrågan på järnmalm av hög kvalitet och begränsad tillgång på järnmalmspellets gör att LKAB får bra betalt för sin järnmalm..

SR - 3 timmar sedan

Ramberg: Ska bli intressant att se Lövins svar om klimatdilemmat

Isabella Lövin och Miljöpartiet gör allt för att driva klimatfrågorna inför valet. En fråga som har fått skjuts av sommarens torka. Partiledarutfrågningen i P1-Morgon börjar 07.

SR - 2 timmar sedan

Sverigedemokraterna i fokus på norsk politikervecka

I Norge är det svenska valet ett återkommande tema under den pågående politikerveckan i Arendal. Mycket handlar om Sverigedemokraternas möjliga valframgångar..

SR - 3 timmar sedan

Stort behov av kunskap om antisemitism i skolan

Efter att lärare efterfrågat stöd släpper nu Forum för levande historia ett nytt digitalt undervisningsmaterial som ska fungera som stöd till både elever och lärare..

SR - 4 timmar sedan

Branddrabbade stämmer grekiska staten

Efter bränderna i Grekland för snart en månad sedan då 96 människor omkom stäms nu statliga myndigheter, brandkåren och en minister av anhöriga till de branddrabbade..

SR - 5 timmar sedan

Ny metod för att komma åt ekobrott med målvakter

Myndigheterna har svårt att komma åt organiserade brottslingar som begår ekonomiska brott i skydd av målvakter. Men Bolagsverket har nyligen börjat använda en enkel metod mot målvaktsföretag som visat sig vara effektiv..

SR - 11 timmar sedan

Ekots utsände i Washington möter sörjande Aretha Franklin-fans

Ekots utsände reporter Sten Sjöström begav sig till Martin Luther King-monumentet i Washington för att prata med folk som sörjer Aretha Franklin..

SR - 14 timmar sedan

Nya tecken på dansk överhettning

I framförallt byggbranschen har många företag svårt att hitta arbetskraft och lönerna har nu också börjat att stiga allt snabbare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.