Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 27 April, 13:03

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 15 kl. 22:57

Los Angeles söker OS 2024Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan.— Vi är väldigt glada över att ha Los Angeles som vår kandidatstad, sade Scott Blackburn, ordförande i USA:s olympiska kommitté, USOC.USOC hoppades först att få Boston att ansöka, men invånarna i staden röstade emot förslaget.Los Angeles har arrangerat sommar-OS två gånger tidigare, 1932 och 1984.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Angeles, OS, Los Angeles, Scott Blackburn, USA, USOC, Boston, Atlanta, LA, Eric Garcetti, Hamburg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Los, Angeles, sökerOS , 2024
Expressen - 28 nov 14 kl. 17:56

Klinik i Los Angeles söker Jolie-kopior

En äggdonationsklinik i Los Angeles söker Angelina Jolie-kopior.
De behöver donatorer och kan ge riktigt bra betalt för besväret.
Ser du ut som Jolie och donerar ägg kan du få över 200 000 kronor..

Sydsvenskan - 01 sep 15 kl. 22:57

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan.— Vi är väldigt glada över att ha Los Angeles som vår kandidatstad, sade Scott Blackburn, ordförande i USA:s olympiska kommitté, USOC.

DN - 01 sep 15 kl. 23:02

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan. – Vi är väldigt glada över att ha Los Angeles som vår kandidatstad, sade Scott Blackburn, ordförande i USA:s olympiska kommitté, USOC..

UNT - 01 sep 15 kl. 22:56

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024..

SvD - 01 sep 15 kl. 23:05

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan..

SR - 07 feb 17 kl. 09:13

USA:s president Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Det har blivit svårare för många att resa in till USA.Trots det vill Los Angeles få OS 2024.Nu får de stöd: Av presidenten.

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 08:28

Los Angeles kanske söker OS 2024

Boston drog sig ur, men det kan ändå bli en amerikansk ansökan om att få arrangera sommar-OS 2024. Nu snabbutreds en eventuell ansökan med Los Angeles som värdstad.Den 15 september är sista dagen för att lämna en avsiktsförklaring.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 15 kl. 08:28

Los Angeles kanske söker OS 2024

Boston drog sig ur, men det kan ändå bli en amerikansk ansökan om att få arrangera sommar-OS 2024. Nu snabbutreds en eventuell ansökan med Los Angeles som värdstad.Den 15 september är sista dagen för att lämna en avsiktsförklaring.

YLE - 02 sep 15 kl. 05:59

Los Angeles vill arrangera sommar-OS - igen

Den amerikanska västkuststaden Los Angeles kommer att ansöka om att få ordna de olympiska sommarspelen år 2024. Den avgörande omröstningen i stadens högsta beslutande organ gav ett klart mandat för att gå vidare med processen. Rösterna föll 15-0 för en ansökan.

SvD - 13 aug 15 kl. 08:30

Los Angeles kanske söker OS 2024

Boston drog sig ur, men det kan ändå bli en amerikansk ansökan om att få arrangera sommar-OS 2024. Nu snabbutreds en eventuell ansökan med Los Angeles som värdstad..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 3 minuter sedan

Snart rivs Metroplanken vid Köpenhamns torg

Är det någon som minns hur Kongen Nytorv ser ut? Rivningen följs av ”planknostalgi”..

Helsingborgs Dagblad - 3 minuter sedan

"Jag samordnar allt"

Möt Landskrona stads migrationsstrateg, Lena Alderskiöld, som summerar första året på posten..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Dopning gav försenat svenskbrons

Svenske kulstötaren Wictor Petersson har tagit JVM-brons – ett år för sent. 18-åringen kom fyra vid JVM 2016, men nu har Internationella friidrottsförbundet meddelat att polske guldmedaljören Konrad Bukowiecki har diskvalificerats efter att ha lämnat e.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Svensk slalomveteran lägger av

Slalomåkaren Anton Lahdenperä lägger ned elitkarriären efter tolv säsonger i världscupen, skriver det svenska alpinlandslaget på Instagram. 32-åringen debuterade i världscupen 2005 och nådde sitt bästa resultat året därpå, med en niondeplats i Beaver Cr.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skolbarn hålls inne efter syraläcka

En tank med fluorvätesyra har börjat läcka på Outukumpus järnverk i Avesta. Eftersom syran är frätande som gas och lösning och giftig att andas in hålls barn på flera skolor och förskolor i närheten inomhus. Avesta kommun uppmanar också boende i närområ.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Påkörd person på Emaljgatan

En person har blivit påkörd i korsningen Emaljgatan-Idrottsvägen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Jan Eliasson blir ordförande för Sipri

Jan Eliasson, till helt nyligen näst högste chef i FN, vice generalsekreterare, har av regeringen utsetts till ny styrelseordförande för fredsforskningsinstitutet Sipri. Eliasson, 76, har en lång karriär bakom sig på det utrikespolitiska området. Han va.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stora Enso klår förväntningarna

Den finländsk-svenska skogsindustrijätten Stora Enso redovisar en vinst före skatt på 164 miljoner euro, motsvarande cirka 1,5 miljarder kronor, för årets första kvartal. Det kan jämföras med en vinst på 155 miljoner euro motsvarande period i fjol. Ana.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Demokratiaktivister gripna i Hongkong

Nio demokratiaktivister i Hongkong har gripits, anklagade för att ha deltagit i protester i november till stöd för två parlamentsledamöter som Kina då portade från att inta sina platser. De två ledamöterna Baggio Leung och Yai Wai-Ching läste medvetet e.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Advocaat tar över Nederländerna

Dick Advocaat ta över som förbundskapten för Nederländernas herrlandslag i fotboll, uppger tidningen De Telegraaf. Veterantränaren ska bara vara några kontraktsdetaljer från att skriva på för en tredje sejour som förbundskapten för sitt hemland och kom.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.