Sydsvenskan > Sport

Thursday, 14 December, 20:05

Sydsvenskan - 01 sep 15 kl. 22:57

Los Angeles söker OS 2024Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan.— Vi är väldigt glada över att ha Los Angeles som vår kandidatstad, sade Scott Blackburn, ordförande i USA:s olympiska kommitté, USOC.USOC hoppades först att få Boston att ansöka, men invånarna i staden röstade emot förslaget.Los Angeles har arrangerat sommar-OS två gånger tidigare, 1932 och 1984.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Angeles, OS, Los Angeles, Scott Blackburn, USA, USOC, Boston, Atlanta, LA, Eric Garcetti, Hamburg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Los, Angeles, sökerOS , 2024
Expressen - 28 nov 14 kl. 17:56

Klinik i Los Angeles söker Jolie-kopior

En äggdonationsklinik i Los Angeles söker Angelina Jolie-kopior.
De behöver donatorer och kan ge riktigt bra betalt för besväret.
Ser du ut som Jolie och donerar ägg kan du få över 200 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 15 kl. 22:57

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan.— Vi är väldigt glada över att ha Los Angeles som vår kandidatstad, sade Scott Blackburn, ordförande i USA:s olympiska kommitté, USOC.

DN - 01 sep 15 kl. 23:02

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan. – Vi är väldigt glada över att ha Los Angeles som vår kandidatstad, sade Scott Blackburn, ordförande i USA:s olympiska kommitté, USOC..

UNT - 01 sep 15 kl. 22:56

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024..

SvD - 01 sep 15 kl. 23:05

Los Angeles söker OS 2024

Los Angeles har nu formellt gett sig in i kampen om att få arrangera sommar-OS år 2024. Beslutet togs efter att stadsfullmäktige röstat för att stödja en ansökan..

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 17 kl. 20:04

Officiellt: Los Angeles söker OS 2028

Los Angeles kommer av allt att döma att stå värd för sommar-OS och Paralympics 2028. Staden har, i samarbete med IOK, lämnat ett officiellt bud om att få arrangemangen om elva år i stället för 2024. Den kaliforniska jättestadens borgmästare Eric Garcett.

GöteborgsPosten - 31 jul 17 kl. 22:29

Officiellt: Los Angeles söker OS 2028

Los Angeles kommer av allt att döma att stå värd för sommar-OS och Paralympics 2028. Staden har, i samarbete med IOK, lämnat ett officiellt bud om att få arrangemangen om elva år i stället för 2024..

DN - 31 jul 17 kl. 20:50

Bekräftat: Los Angeles söker OS 2028

Los Angeles kommer av allt att döma att stå värd för sommar-OS och Paralympics 2028. Staden har, i samarbete med IOK, lämnat ett officiellt bud om att få arrangemangen om elva år i stället för 2024..

SR - 07 feb 17 kl. 09:13

USA:s president Donald Trump stöttar Los Angeles OS-kandidatur

Det har blivit svårare för många att resa in till USA.Trots det vill Los Angeles få OS 2024.Nu får de stöd: Av presidenten.

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 08:28

Los Angeles kanske söker OS 2024

Boston drog sig ur, men det kan ändå bli en amerikansk ansökan om att få arrangera sommar-OS 2024. Nu snabbutreds en eventuell ansökan med Los Angeles som värdstad.Den 15 september är sista dagen för att lämna en avsiktsförklaring.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Larm om singelolycka i Lund

Vid klockan 14.58 kom larm om att en bil kört in i en lyktstolpe i korsningen Thumlehemsvägen och Sandbyvägen i Lund..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Xi och Moon ense om Nordkorea

Ett krig på den koreanska halvön kommer inte att tolereras, rapporteras Kinas president Xi Jinping och hans sydkoreanska kollega Moon Jae-In vara överens om. De båda länderna ska samarbeta kring införandet av sanktioner samt försöka sätta ytterligare pr.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Regeringen avvisar kritik mot ny pensionsålder

Regeringen avfärdar kritik om att många inte kommer att orka att jobba till 64 år för att få pension. Socialminister Annika Strandhäll (S) pekar på att LO-medlemmar i snitt pensionerar sig vid 63,8 år. – Vi ska fortsätta att ha väldigt höga ambitioner n.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Disney köper annan filmjätte

Två filmbjässar ska bli en, när Walt Disney köper huvuddelen av 21st Century Fox. Prislappen är 52,4 miljarder dollar i aktier, motsvarande 440 miljarder kronor, rapporterar Reuters. Disney tar också över 13,7 miljarder dollar i skulder..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tänt var det här – Falsterbo har fått sin julek

Stationsträdet har fått bollar efter privat insamling..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Ökning av hatbrott kopplat till asylboenden

Antalet anmälda hatbrott kopplat till asylboenden har ökat från 1 till 6 procent mellan 2014 och 2016, visar Brottsförebyggande rådets statistikrapport Hatbrott 2016. Totalt sett har antalet anmälningar där Brå har identifierat ett hatbrottsmotiv minsk.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Svenskarna ska förmås jobba längre

Svenskarna ska jobba längre upp i åldrarna och får ta ut allmän pension tidigast vid 64 år. De fattigaste pensionärerna ska få stärkt ekonomi. Det är två delar i den principöverenskommelse om framtidens pensioner som riksdagspartierna i den så kallade p.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Pensioner: "viktigt att sÄnda signalen"

Överenskommelsen innebär att "fattigpensionärerna" ska få det bättre genom ett tilläggsbelopp till garantipensionen och höjt tak i bostadstillägget. Inga nivåer är dock fastlagda. – Det är viktigt att sända signalen till svenska folket att fattigpension.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Mäklarsamfundet: Positivt med lugnare tempo

Nedgången på bostadsmarknaden är inte förvånande och har vissa positiva effekter, enligt Mäklarsamfundets vd Ingrid Eiken. – Men ingen är betjänt av att det skakar på bostadsmarknaden. Med tanke på Finansinspektionens förslag på åtstramningar på bostads.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

En av bränderna nästan under kontroll

Räddningstjänsten i Los Angeles har kontroll över branden i exklusiva Bel Air till 90 procent. I södra Kalifornien rasar branden Thomas vidare. Branden i Bel Air orsakades enligt räddningstjänsten av en "olaglig matlagningsbrand" vid en plats där heml.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.