Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 22 January, 09:06

Västerbottens Folkblad - 19 aug 15 kl. 10:04

Hemlig kändis bjuder på mat i höstVem tar disken hemma hos svenska kändisar? Det tar kändiskonditorn Roy Fares reda på i Kanal 5:s nya satsning ”Vem tar disken?” i höst. Vad säger matlagning egentligen om en person? Och hur speglar inredningen en människa?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Roy Fares, Kanal, Vem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemlig, kändis, bjuder, mati , höst
Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 10:04

Hemlig kändis bjuder på mat i höst

Vem tar disken hemma hos svenska kändisar? Det tar kändiskonditorn Roy Fares reda på i Kanal 5:s nya satsning "Vem tar disken?" i höst..

UNT - 19 aug 15 kl. 10:03

Hemlig kändis bjuder på mat i höst

Vem tar disken hemma hos svenska kändisar?.

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 10:04

Hemlig kändis bjuder på mat i höst

Vem tar disken hemma hos svenska kändisar? Det tar kändiskonditorn Roy Fares reda på i Kanal 5:s nya satsning "Vem tar disken?" i höst..

DN - 19 aug 15 kl. 10:18

Hemlig kändis bjuder på mat i höst

Vem tar disken hemma hos svenska kändisar? Det tar kändiskonditorn Roy Fares reda på i Kanal 5:s nya satsning ”Vem tar disken?” i höst..

Expressen - 10 feb 14 kl. 18:42

Hemlig kändis budar på lyxiga fyrplatsen

Den omskrivna superfyren i Kalmarsund är på väg att byta ägare. Lyxiga Dämmans fyrplats har varit till salu sedan 2008 men enligt mäklaren är en affär nu nära att knytas ihop. Vem som köper och för hur mycket är oklart men prislappen ligger på beskedliga 19 miljoner kronor..

LV - 10 mar 15 kl. 08:48

Mat blev vägen till möte

Ett stort torg som inte används och ortens alla flyktingar fick idéerna att spira.
En hemlig överraskning utlovades och mat blev vägen till ett möte mellan människor från olika delar av världen..

Expressen - 21 aug 15 kl. 12:24

Glittriga Git Gay-galan bjuder på hemlig gäst

Snart är det dags för en riktig glitter och glamour-kväll i Malmö. I primadonnan Git Gays anda hålls galan som bär hennes namn lördagen den 29:e augusti. – Det blir en kväll i musikens och glamourens tecken, säger eldsjälen Gert Tornberg som är ordförande i stiftelsen Git Gays artistfond.

LV - 27 dec 14 kl. 06:05

Dokusåpakändis underhöll nior

För två veckor sedan hade Astrid Lindgrens skola och Vimarskolan gemensam lussevaka. Som hemlig gäst dök Paradise Hotel-vinnaren Eric ”Snygg-Eric” Hagberg, 20, upp.
– Syftet var inte att han skulle vara en förebild.

Expressen - 24 nov 16 kl. 12:46

Kändis-redaktören döms till fängelse

Den förra chefredaktören Henrik Qvortrup för den danska utgåvan av veckotidningen Se och Hør döms till fängelse i ett år och tre månader.En domstol i Glostrup har funnit det bevisat att den förra chefredaktören var ansvarig för att tidningen under lång tid tog emot hemlig information om olika kändisars kontokortstransaktioner.  Den danska kronprinsessan Mary, Janni Spies och Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen ska höra till dem som drabbats av intrång på sina konton..

Expressen - 26 nov 15 kl. 05:04

Prinsparet bjuder in till exklusiv fest

Det blir en repris på bröllopet. Prinsessan Sofia och prins Carl Philip bjuder in allra närmaste kretsen av vänner till en hemlig fest i morgon kväll. På exklusiva Nio Rum ska de ha en sittande middag och för att få tillträde måste varje gäst betala in 2 500 kronor i förskott..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Lyckseles kapten: ”Det är klart att det sliter”

Fem dagar, fyra matcher och 97 mil i buss – det sliter att spela i Lycksele SK, men så blev det också idel segrar. – Vi tog ju full pott så det har gått bra, säger lagkapten Oskar Lööv. Lycksele SK har i princip samma spelare i såväl sitt J18-lag som A-laget.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Luktlarm från förlossningen

Räddningstjänsten fick rycka ut till Norrlands universitetssjukhus i Umeå under tidiga tisdagsmorgonen. Detta efter att flera avdelningar, bland annat förlossningen, larmat om en konstig lukt. Det var vid 03:46 som larmet kom in till SOS.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”Ha fler sammanlysningar – och nå ut om fred och hållbarhet”

Sammanlysning är en bra kyrkgrej. Senast gällde det kyrkoherde Kenneth Nordgrens avskedspredikan. Den aktuella söndagens gudstjänster i pastoratets församlingar sammanlystes till Tegskyrkan.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

”Stöd strejkande hamnarbetare”

Hamnarbetarförbundet varslade om riksomfattande strejk, som kommer äga rum i morgon. Sveriges Hamnars svar är Lockout och att själva stoppa arbetet 5 gånger längre tid än strejken. Sveriges Hamnar ger sken av att Hamnarbetarförbundets enda intresse är strejk och inte att skriva avtal.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

Kritik mot Länstrafikens konsumentskydd

Konsumentverket kritiserar Länstrafiken i Västerbotten för brister i hanteringen av ersättning vid förseningar. SVT Nyheter Västerbotten rapporterar att Konsumentverket på flera punkter kritiserar Länstrafiken i Västerbotten för brister i Konsumentskyddet. Verket anser att Länstrafiken bestrider lagstadgade skyldigheter när det friskriver sig från skyldigheten att betala ut ersättning för försening vid exempelvis snöfall och halka.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Brand i villa utanför Umeå

SOS larmades på måndagskvällen om en misstänkt brand i en villa i Stöcksjö utanför Umeå. Larmet inkom klockan 21.46 på måndagen.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Blev hotfull i Umeåbutik

En hotfull situation uppstod när ett par skulle lämna tillbaka ett par skor i en butik i Umeå. Butikschefen fick bland annat en sko kastad mot sig. Det var i början av januari som händelsen inträffade i en butik i Umeå.

Västerbottens Folkblad - 12 timmar sedan

Då är Holmöfärjan tillbaka i trafik

Färjetrafiken mellan Holmön och fastlandet var inställd tills vidare på grund av det rådande isläget, men nu meddelar Trafikverket att färjan åter kommer tas i trafik redan på tisdag. Det var med anledning av att isläggningen gått så snabbt i år som det var osäkert om färjan mellan Holmön och fastlandet skulle gå något mer […].

Västerbottens Folkblad - 13 timmar sedan

”Hel fel med marknadshyror”

Med marknadshyror kommer klyftorna i samhället öka ytterligare. Vi är kritiska till Socialdemokraternas vändning i frågan, skriver sverigedemokraterna Petter Nilsson tillsammans med Markku Abrahamsson. Under valrörelsen anklagade Socialdemokraterna oss för att vilja höja hyrorna för alla som bor i hyresrätt.

Västerbottens Folkblad - 13 timmar sedan

[PLUS] Så hör kulturministern ihop med Sorsele

Det blev magert med länskopplingar när statsministern presenterade sin nya regering. Men en av de....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.