Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 June, 23:46

Liknande nyheter

Taggar: Lag, ordningoch , socialdemokrati
UNT - 26 apr 18 kl. 10:00

Lag, ordning och medmänsklighet

Det är vare sig ekonomiskt rimligt eller humant att låta människor hinna etablera sig i Sverige och sedan kastas ut för att handläggningstiderna tar flera år, skriver Anne Lennartsson..

Sydsvenskan - 11 jul 11 kl. 06:30

Nya frågan: Lag och ordning

Jimmie Åkesson gick i debuten i Almedalen till våldsam attack mot Fredrik Reinfeldt. Och han utropade sig själv som arvtagare till den socialdemokratiske landsfadern Per Albin Hansson. -?

Alliansfritt Sverige - 28 maj 13 kl. 09:57

Moderat: Socialdemokrati är egentligen kommunism

Lars Arne Johansson, moderaternas ordförande i Backa, har koll på det här med demokrati. I den socialdemokratiska tidningen Ny tid slår han fast att demokrati och valfrihet minsann är samma sak. Och påstår i nästa andetag att Socialdemokraterna är ett odemokratiskt parti: ?

Skånskan - 14 maj 16 kl. 19:22

”Vem hade trott att dessa två lag skulle mötas?”

Krönika Vilket egendomligt Stanley Cup-slutspel det har varit så här långt. Först misslyckades alla kanadensisk lag att kvalificera sig. Därefter åker både Chicago och L.

Sydsvenskan - 18 feb 11 kl. 13:55

"Vi vill bara ha lag och ordning"

Ett hundratal christianiter demonstrerade idag på Köpenhamns gator med sina karaktäristiska röda flaggor med tre gula prickar. Dagens besked från Högsta domstolen var ingen rolig födelsedagspresent till Christiania som fyller 40 i år.
Invånarna i Christiania förhandlade under åratal med staten för att komma fram till ett avtal om fristaden, men det slutade med att christianiterna sade nej.

Expressen - 10 jul 11 kl. 13:30

"Ska bli partiet för lag och ordning"

Sverigedemokraterna ska profilera sig med hårdare tag inom kriminalpolitiken. Skärpta straff och avskaffad preskriptionstid för grova våldsbrott är några av förslagen. - Vi ska bli partiet för lag och ordning, sa Jimmie Åkesson i sitt Almedalstal.

SvD - 20 nov 14 kl. 17:49

”Lag och ordning har totalt rasat samman”

Strider i Ukraina dödar i snitt 13 människor varje dag, och sedan vapenvilan inleddes har nära tusen människor dödats. Våldsspiralen tycks nu förvärras och lag och ordning har kollapsat i östra Ukraina, enligt en ny FN-rapport..

SVT - 25 aug 16 kl. 10:05

Lag och ordning viktigare för väljarna

Invandring är fortfarande den viktigaste frågan för väljarna men avståndet krymper till de andra frågorna, visar senaste mätningen från Novus. Men en tydlig ökning syns för frågan om lag och ordning..

DN - 29 jun 17 kl. 21:00

Lag och ordning viktigare för väljarna

Lag och ordning, sjukvård och skola är tre politiska områden som har blivit betydligt viktigare för väljarna under det senaste året. Det visar en mätning från DN/Ipsos. Fler pekar också ut miljöfrågorna..

GöteborgsPosten - 13 jul 17 kl. 13:26

Vem tar ansvar för lag och ordning?

Att kommunala politiker vill ta ansvar för lag och ordning, trots att det formella ansvaret ligger flera nivåer upp, hedrar dem. Men vore det inte rimligt att staten då kompenserar för kommunernas ökande utgifter?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.