Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 15 December, 17:35

Liknande nyheter

Taggar: Lag, ordningoch , socialdemokrati
UNT - 26 apr 18 kl. 10:00

Lag, ordning och medmänsklighet

Det är vare sig ekonomiskt rimligt eller humant att låta människor hinna etablera sig i Sverige och sedan kastas ut för att handläggningstiderna tar flera år, skriver Anne Lennartsson..

DN - 04 sep 18 kl. 11:13

Det skiljer partierna åt i frågor om lag & ordning

Kraven på hårdare tag är större och mer synlig än på mycket länge i årets valrörelse. Men kriminologer är kritiska till många av partiernas kriminalpolitiska förslag och saknar ett helhetsgrepp. Det här skiljer partierna åt – och så säger experterna..

DN - 04 sep 18 kl. 11:13

Det skiljer partierna åt i frågorna om lag & ordning

Kraven på hårdare tag är större och mer synlig än på mycket länge i årets valrörelse. Men kriminologer är kritiska till många av partiernas kriminalpolitiska förslag och saknar ett helhetsgrepp. Det här skiljer partierna åt – och så säger experterna..

Sydsvenskan - 11 jul 11 kl. 06:30

Nya frågan: Lag och ordning

Jimmie Åkesson gick i debuten i Almedalen till våldsam attack mot Fredrik Reinfeldt. Och han utropade sig själv som arvtagare till den socialdemokratiske landsfadern Per Albin Hansson. -?

Expressen - 05 sep 18 kl. 17:48

Så svarar partierna om lag och ordning

Lag och ordning var i vintras den viktigaste frågan för väljarna, enligt en mätning från Expressen/Demoskop.  Här kan du läsa vad riksdagspartierna vill göra i frågan om lag och ordning. VALET 2018: Allt om lag och ordning.

Alliansfritt Sverige - 28 maj 13 kl. 09:57

Moderat: Socialdemokrati är egentligen kommunism

Lars Arne Johansson, moderaternas ordförande i Backa, har koll på det här med demokrati. I den socialdemokratiska tidningen Ny tid slår han fast att demokrati och valfrihet minsann är samma sak. Och påstår i nästa andetag att Socialdemokraterna är ett odemokratiskt parti: ?

Dagens PS - 15 aug 18 kl. 10:34

Ledarkollen: Socialdemokrati på fallrepet

Ledarkollen handlar idag, om valrörelsen, om nazister som normaliseras, om bilbränderna och en allt mer frustrerad socialdemokrati. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Partiledardebatt om sakfrågor Det hölls partiledardebatt hos Expressen igår och DI skriver: ”Debatten fokuserade på sakfrågor under merparten av tiden, vilket bådar gott för den fortsatta valrörelsen.

Skånskan - 14 maj 16 kl. 19:22

”Vem hade trott att dessa två lag skulle mötas?”

Krönika Vilket egendomligt Stanley Cup-slutspel det har varit så här långt. Först misslyckades alla kanadensisk lag att kvalificera sig. Därefter åker både Chicago och L.

Sydsvenskan - 18 feb 11 kl. 13:55

"Vi vill bara ha lag och ordning"

Ett hundratal christianiter demonstrerade idag på Köpenhamns gator med sina karaktäristiska röda flaggor med tre gula prickar. Dagens besked från Högsta domstolen var ingen rolig födelsedagspresent till Christiania som fyller 40 i år.
Invånarna i Christiania förhandlade under åratal med staten för att komma fram till ett avtal om fristaden, men det slutade med att christianiterna sade nej.

Expressen - 10 jul 11 kl. 13:30

"Ska bli partiet för lag och ordning"

Sverigedemokraterna ska profilera sig med hårdare tag inom kriminalpolitiken. Skärpta straff och avskaffad preskriptionstid för grova våldsbrott är några av förslagen. - Vi ska bli partiet för lag och ordning, sa Jimmie Åkesson i sitt Almedalstal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.