UNT > Inrikes

Thursday, 26 November, 07:24

UNT - 14 aug 15 kl. 19:47

Försvunnen ettåring hittad i vattnetAlla tillgängliga poliser, räddningstjänst och Missing People letade efter en försvunnen ettåring utanför Umeå i Västerbotten..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Missing People, Umeå, Västerbotten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunnen, ettåring, hittadi , vattnet
Sydsvenskan - 14 aug 15 kl. 19:48

Försvunnen ettåring hittad i vattnet

Alla tillgängliga poliser, räddningstjänst och Missing People letade efter en försvunnen ettåring utanför Umeå i Västerbotten. Även helikopter och dykare hade kallats in för att hjälpa till i sökandet.Barnet ska ha varit försvunnen från familjens gård i 45 minuter innan polisen kopplades in.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 19:48

Försvunnen ettåring hittad i vattnet

Alla tillgängliga poliser, räddningstjänst och Missing People letade efter en försvunnen ettåring utanför Umeå i Västerbotten. Även helikopter och dykare hade kallats in för att hjälpa till i sökandet.Barnet ska ha varit försvunnen från familjens gård i 45 minuter innan polisen kopplades in.

Västerbottens Folkblad - 14 aug 15 kl. 22:22

[PLUS] Ettåring hittad efter massivt sökpådrag

Polis och räddningstjänst sökte med full styrka på fredagen efter en försvunnen ettåring. Efter....

Västerbottens Folkblad - 14 aug 15 kl. 16:50

Polisen letar försvunnen ettåring

Polisen letar efter en försvunnen ettåring i Umeå. Barnet försvann från familjens gård intill Umeälven vid 15.45-tiden på fredagen.

Expressen - 14 aug 15 kl. 16:53

Polisen söker efter försvunnen ettåring

Polis och räddningstjänst letar efter en försvunnen ettåring. Barnet ska ha försvunnit från familjens bostad i Umeå. Samtliga polisresurser har beordrats till platsen, uppger polisen..

News55 - 14 aug 15 kl. 18:36

Ettåring hittad i vattnet

Uppdaterad: Den försvunna ettåringen i Umeå har hittats i vattnet och förts till sjukhus.       LÄS MER: Tillståndet kritiskt för ettåringen Polisen uppger att barnet vid klockan 18.36 hittades livlös i närheten av bryggan i anslutning till familjens fastighet.

DN - 11 aug 19 kl. 09:13

Försvunnen 70-åring hittad död – polisen misstänker mord

En kropp har hittats i sökandet efter en försvunnen 70-åring i Markaryd i Småland. Polisen utreder mannens död som mord. .

UNT - 05 apr 13 kl. 17:45

Försvunnen treåring hittad i vattnet

En treårig pojke som varit försvunnen i Valsta, Märsta, har hittats i Märstaån..

Sydsvenskan - 27 aug 13 kl. 13:59

Försvunnen 24-åring hittad

Den döda kroppen som hittades i vattnet på tisdagsmorgonen har identifierats. Det är den 24-årige man från Lund som varit försvunnen sedan den 15 augusti.
.

Kristianstadsbladet - 17 mar 14 kl. 17:14

Försvunnen 19-åring hittad död


Den 19-årige man som försvann vid Uppsala station på nyårsdagen har hittats död i Fyrisån.Det var strax före klockan 13 som en privatperson såg "något konstigt" ligga flyta i vattnet och då ringde polisen.Kroppen hittades vid Ultuna, söder om Uppsala..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.