Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 23 October, 18:55

Västerbottens Folkblad - 04 aug 15 kl. 13:13

Cykeln stals – då grep ägaren inCykeln stals men cykelägaren hittade den. Dessutom ser han till att polisen ska få tag i cykeltjuvarna. Det hela hände på Språkgränd vid lunchtid. Det var tre ungdomar som hade cykeln, när ägaren konfronterade ungdomarna sprang trion in i en lägenhet. Cykelägaren står nu och bevakar lägenheten tills polisen kommer till platsen..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Språkgränd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cykeln, stals, , grep, ägarenin
Skånskan - 07 okt 15 kl. 22:00

Polis grep läsktjuvar – fann stöldgömma

SJÖBO Polisen grep fyra unga män i samband med ett inbrott på Sjöbo Järn. I en av männens bilar hittade man senare stöldgods från ett större inbrott på EM Kylteknik i Sjöbo. Samtliga åtalas nu för stöld och en av dem för häleri.

YA - 25 maj 14 kl. 10:59

Fyrhjulig motorcykel stals

Två män, 30 och 35 år gamla, sitter anhållna för att ha gjort inbrott och stulit en fyrhjulig motorcykel från Ystads ridklubb.
Stölden ska ha ägt rum någon gång under lördagskvällen. - Sedan ska de ha kört iväg på den.

Expressen - 06 dec 17 kl. 19:39

Anders minibuss stals – körde ifatt tjuvarna och band dom

Anders Grubb från Älvsjö tog lagen i egna händer när hans minibuss stals. Tillsammans med en vän körde han efter tjuvarna och grep dom.- Vi slet ut dom ur bilen och satte fast händerna bakom ryggen med buntband så de inte kunde smita helt enkelt, säger Anders Grubb..

Expressen - 03 aug 16 kl. 16:58

Polisen grep unga efter språngmarsch

Medan brevbäraren delade ut post i trappuppgången försvann postcykeln utanför med hjälp av tre ungdomar i 14-årsåldern. Det hela blev inledningen på en polisjakt i bästa Kling och Klang-stil innan cykeln till sist kunde återbördas till brevbäraren..

Västerbottens Folkblad - 07 maj 18 kl. 07:03

Polisen grep cykeltjuvar

Vid 00:30-tiden natten mot söndag fick polisen i Skellefteå in samtal från en person som sett två män stjäla en cykel. Polispatruller åkte till Orkestervägen i Skellefteå där stölden inträffade och kunde där lokalisera de två män som stulit cykeln. De båda männen greps misstänkta för cykelstöld och togs med till polisstationen för förhör och […].

Alingsås tidning - 26 jun 18 kl. 17:20

Cykelpoliser grep in

Två cyklande poliser tog vägen via Plantaget i Alingsås och mötte en cyklist som de bestämde sig för att kontrollera.  Det visade sig att cykeln var anmäld stulen. Cyklisten, en man född 1985, är misstänkt för antingen stöld eller häleri.

BT - 24 jul 12 kl. 10:04

Flera båtar stals i Ulricehamn - tjuvar togs på bar gärning av polis

Tjuvar stal under natten tre båtar i Ulricehamn. När polisen åkte till platsen för att skriva en anmälan såg de gärningsmännen komma i en av de stulna båtarna ? och grep dem.

VBL - 19 dec 12 kl. 14:19

Polisen grep misstänkt biltjuv

Polisen har gripit en man som misstänks ha stulit en paketbil av märket Ford Transit. Bilen var parkerad på Hartmans innergård när den stals..

Nya Wermlands Tidningen - 10 aug 13 kl. 18:51

Polisen grep minibusstjuvar

Vid 17-tiden stals en minibuss på ett missbrukarboende i Hagfors. En polispatrull satte efter tjuvarna, som greps på Hammaröleden, Karlstad, strax efter 18:00..

NT - 03 okt 13 kl. 18:30

Audi stals från parkeringshus

Polisen grep en man misstänkt för stölden..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Rasister är alla som inte säger ifrån

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser om de svenska männen som köper sex i Thailand – mitt bland dansande backpackers och glassätande barnfamiljer. Journalisten Joakim Medin tillbringade en månad som wallraffande journalist i den thailändska sexindustrin och släppte nyligen rapporten ”Welcome to Sin City – Swedishmale sex tourists in […].

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Körde 124 km/h på 80-väg

En polispatrull stoppade på tisdagseftermiddagen en bilförare på E12 i höjd med Brattby i Umeå kommun. Föraren körde så pass snabbt att denne fick sitt körkort omhändertaget. Det var vid 17-tiden på tisdagen som polispatrullen stoppade föraren när denne körde 124 km/h där den högsta tillåtna hastigheten är 80 km/h.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Stoppades av polis – som kräver att bilen besiktas

När polisen stoppade bilföraren på tisdagseftermiddagen hade de mycket att anmärka på. Innan de skiljdes åt hade bilföraren blivit av med sitt körkort och fått hårda krav på sig. Polisen stoppade bilisten i Vinliden i Lycksele kommun vid 14.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Lärarförbundets ordförande: ”Inte ett modernt ledarskap”

Ordföranden i Lärarförbundet i Umeå är insatt i situationen på Minervaskolan. – Det är att....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] ”Vi måste producera mera”

Bara onsdagens motståndare Tingsryd har gjort färre mål än Björklöven: Det är också just....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Håkan Wirtala in i Löven igen

Ett välbekant ansikte är tillbaka i Björklövens organisation. Håkan Wirtala tränade Lövens A-lag 2011/12 och har flera säsonger bakom sig som J20-tränare i klubben. Nu kliver han in som assisterande tränare – till Tommy Henriksson – just i Björklövens J20-lag igen.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Aladdinasken får nytt utseende

Det blev högljudda protester när trillingnöten plockades ur den klassiska chokladasken. Varje år brukar Marabou byta ut någon pralin i Aladdinasken, men inte i år. Inför jul byter de i stället design på lådan.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Par döms för narkotikaodling

Efter en fortkörning uppmärksammades narkotikaodlingen i parets bostad. Nu döms de båda av Lycksele....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Skogskonferens för jämställdhet

Ett år har gått sedan metoo tog fart i Sverige och under tisdagen föreläste Tomas "Genusfotografen"....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Tärnaby vill bli riksidrottsgymnasium

Tärnaby Alpina Gymnasium har NIU-status i dag. Nu siktar skolan på att bli ett riksidrottsgymnasium..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.