P3 > Nyheter

Sunday, 12 July, 10:55

P3 - 15 jul 15 kl. 14:46

Shoppingcentret Westgate öppnar igen - två år efter de blodiga attackernaShoppingcentret Westgate i Nairobi öppnar åter sina dörrar, två år efter terrorattacken som skakade om landet. Men det är fortfarande många frågor kring händelsen som förblivit obesvarade..
Läs mer på P3
Läs mer om:
Westgate, Nairobi

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Shoppingcentret, Westgateöppnar , igen, två, årefter de , blodiga, attackerna
SR - 11 jan 14 kl. 11:34

FBI: Alla terrorister dödades under Westgate-attacken

Amerikanska federala polisen FBI tror att alla terroristerna som angrep shoppingcentret Westgate i Nairobi i Kenya dödades under terrorattacken..

Västerbottens Folkblad - 17 mar 16 kl. 09:50

Lång kö till nya shoppingcentret

Cirka 100 personer står i kö utan för shoppingcentret Avion, som öppnar klockan tio på torsdagen. Robin Bengtsson, känd från Melodifestivalen, spelar just nu. Utanför entrén har en röd matta rullats ut.

GT - 22 sep 15 kl. 20:03

Yoga på fredsdagen – mitt i shoppingcentret

Internationella fredsdagen uppmärksammades med yoga – mitt i shoppingcentret Nordstan – för att sprida kärlek och fred runtom i världen. – Det blev en väldigt fin energi, säger Anna Reynold, en av grundarna till arrangören Yogobe..

GT - 03 apr 16 kl. 12:40

Shoppingcentret Nordstan utryms

Shoppingcentret Nordstan i Göteborg håller på att utrymmas på grund av rökutveckling..

DI - 10 jun 19 kl. 15:02

Baltic Horizon Fund köper shoppingcentret Galerija Centrs i Riga, Lettland

Northern Horizon Capital AS som är förvaltningsbolag för Baltic Horizon Fund har skrivit avtal med Linstow AS om att köpa 100% av aktierna i Tampere Invest SIA som äger shoppingcentret Galerija Centrs mitt i Riga. Köpeskillingen är 75 miljoner euro vilket motsvarar en uppskattad initial direktavkastning på 6,7%..

Expressen - 2 timmar sedan

Disney World har öppnat igen – trots protesterna

Walt Disney World i Florida har öppnat igen – trots coronapandemin.Och trots kritik och protester.Här är de nya bilderna från världens största nöjesfält..

UNT - 22 sep 13 kl. 18:51

Militär inleder anfall mot Westgate

Det pågår just nu ett omfattande anfall mot angriparna i Westgate-gallerian i Kenyas huvudstad Nairobi, för att få ett slut på belägringen.Beväpnade män från nätverket al-Shabaab har barrikaderat sig tillsammans med gisslan inne i köpcentret.Hittills har 59 människor bekräftats döda i attacken..

GöteborgsPosten - 22 sep 13 kl. 12:17

Militär inleder anfall mot Westgate

Det pågår just nu ett omfattande anfall mot angriparna i Westgate-gallerian i Kenyas huvudstad Nairobi, för att få ett slut på belägringen. Beväpnade män från nätverket al-Shabaab har barrikaderat sig tillsammans med gisslan inne i köpcentret. Hittills har 59 människor bekräftats döda i attacken..

BT - 22 sep 13 kl. 18:53

Militär inleder anfall mot Westgate

Det pågår just nu ett omfattande anfall mot angriparna i Westgate-gallerian i Kenyas huvudstad Nairobi, för att få ett slut på belägringen. Beväpnade män från nätverket al-Shabaab har barrikaderat sig tillsammans med gisslan inne i köpcentret.Hittills har 59 människor bekräftats döda i attacken.

SR - 23 sep 13 kl. 12:36

Pansarfordon på väg mot köpcentret Westgate

Operationen vid köpcentret Westgate i Nairobi pågår fortfarande efter att ett femtontal al-Shabaab-anhängare sedan i lördags belägrat gallerian och tagit flera personer som gisslan. Vid lunchtid under måndagen hördes flera explosioner och häftig eldgivning från gallerian och en svart rökpelare steg mot luften..

Fler nyheter från P3

P3 - 17 feb 20 kl. 06:00

Lång kö till AT-utbildning – läkare utan legitimation jobbar ensamma på akuten

Kön till AT-tjänstgöring för nyutexaminerade läkare blir allt längre – samtidigt vikarierar många på landets akutsjukhus. Det visar en granskning som Kaliber i P1 gjort..

P3 - 14 feb 20 kl. 17:22

Efter antisemitismen i Big brother: "Man känner oro"

Igår fick två deltagare lämna programmet Big Brother efter att i direktsändning uttryckt sig antisemitiskt.

P3 - 13 feb 20 kl. 06:00

Hon är fast på coronadrabbade kryssningsfartyget

Alice Chow är en av de runt 3000 passagerarna i karantän ombord på fartyget Diamond Princess. Hon spenderar nästan all tid i en hytt utan fönster..

P3 - 12 feb 20 kl. 16:01

Duplantis-lycka i Moskosel: Stavhoppare har rötter i Nottbotten

Världsstjärnan Armand Duplantis har just slagit världsrekord. Nu ljuder nästa segervrål och den här gången kommer det från orten Moskosel..

P3 - 11 feb 20 kl. 06:00

Idag kommer domen i förtalsmålet mot Hermansson

Idag kommer domen i det omtalade förtalsmålet mot Göteborgs tidigare kommunalråd, Ann-Sofie Hermansson (S)..

P3 - 10 feb 20 kl. 13:27

"Ungdomar måste känna att vården är tillgänglig"

Bara en ungdomsmottagning i Sverige säger sig ha en heltidsanställd gynekolog – nu vill socialministern se till att ungdomar får närmre till vården..

P3 - 10 feb 20 kl. 06:00

Brist på gynekologer på Sveriges ungdomsmottagningar

Regeringen har satsat miljarder på närmare vård – men på ungdomsmottagningarna lyser specialisterna med sin frånvaro..

P3 - 07 feb 20 kl. 17:03

Gängkonflikt bakgrund till misshandelsvideo: "Stå still, täck inte ditt ansikte"

Under rättegången läste åklagaren upp transkriberingen från det videoklipp där en kille i 20-års åldern blev misshandlad, hotad och nedkissad..

P3 - 07 feb 20 kl. 16:35

Perfect Day Media bjuder profiler på middag i utbyte mot inlägg – kan vara olagligt

Varor och tjänster inom ramen av influencermarketing är skattepliktiga. Det kan även vara så att inläggen på Instagram behöver reklammarkeras..

P3 - 06 feb 20 kl. 15:04

Spridningen av det nya coronaviruset kan vara på väg att plana ut

I dag har färre nya fall av det coronaviruset bekräftats, vilket kan vara det första tecknet på att Kinas åtgärder att begränsa smittspridningen fungerar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.