Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 February, 17:52

Affärsvärlden - 07 jul 15 kl. 15:11

Shake Shack faller på sänkt rekommendationShake Shack faller 5,5 procent i tisdagens förhandel i New York efter att Morgan Stanley sänkt sin rekommendation för hamburgerkedjan..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Shack, New York, Morgan Stanley

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Shake, Shack, faller, sänkt, rekommendation
DI - 07 jul 15 kl. 15:10

Amerikanska Shake Shack tar stryk av sänkt rekommendation

Shake Shack faller 5,5 procent i tisdagens förhandel i New York efter att Morgan Stanley sänkt sin rekommendation för hamburgerkedjan. I en analys sänker banken sin rekommendation till undervikt, från tidigare jämvikt. Riktkursen ligger däremot kvar på 38 dollar per aktie..

Cornucopia - 10 feb 18 kl. 12:42

Vad händer med egenuthyrning när marknadsvärdet faller på bostäder?

Vad får fallande bostadspriser för effekter på uthyrningen av privatbostäder? Tillåten hyra enligt bruksvärdesprincipen som gäller är 4% av marknadsvärdet plus avgifter och driftskostnader. När marknadsvärdet på bostäderna faller - vad händer då?

DI - 29 jun 18 kl. 09:26

Oriflame faller efter sänkt rekommendation

Kosmetikabolaget Oriflame faller med över 5 procent på fredagsbörsen efter att Nordea sänkt rekommendationen och SEB sänkt sin riktkurs..

Cornucopia - 31 okt 16 kl. 09:33

Villaförsäljningen faller i hela riket

Lantmäteriet konstaterar att visserligen stiger fortfarande villapriserna i Sverige, men omsättningen faller nu i hela riket. Jämfört med samma period förra året har antalet sålda villor under det tredje kvartalen fallit med 10%. Orsakerna kan vara tre.

Dagens PS - 17 nov 17 kl. 10:28

Därför faller H&M i dag

Aktien är fredagens mest omsatta på Stockholmsbörsen. Strax före klockan 10 var H&M-aktien ned med drygt 3 procent till 196 kronor, vilket innebär att kursen nu är under den magiska 200-kronorsnivån. Sedan årsskiftet har H&M-aktien backat med 23 procent, konstaterar Direkt, som uppger att dagens rekyl är kopplad till att SEB Equity Research sänkt sina prognoser för H&M efter negativ marknadsstatistik i framför allt Tyskland.

Dagens PS - 05 jan 18 kl. 09:59

H&M faller på sågning: ”Slutet på en epok”

Brutal sågning från tung bankjätte. ”Synen på aktien förändras dramatiskt.” Stockholmsbörsen har inlett halvdagshandeln stigande.

Realtid - 03 okt 18 kl. 16:21

Bankaktierna faller efter misstänkt penningtvätt

Fler av Stockholmsbörsens bankaktier faller. Detta tros vara som resultat efter en artikel Bloomberg News publicerat om misstänkt penningtvätt genom estländska banker som var mycket större än man trott..

Realtid - 03 okt 18 kl. 16:21

Bankaktier faller efter misstänkt penningtvätt

Fler av Stockholmsbörsens bankaktier faller kraftigt. Detta tros vara som resultat efter en artikel Bloomberg News publicerat om misstänkt penningtvätt genom estländska banker som var mycket större än man trott tidigare..

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 19 kl. 14:22

Dell-aktien faller efter sänkt prognos

Datortillverkaren Dells aktie faller med cirka 5 procent i förhandeln på Wall Street sedan datortillverkaren sänkt sin försäljningsprognos för räkenskapsåret 2020. Håller kursraset i sig skulle det vara den största nedgången för Dell sedan augusti. Förs.

Sydsvenskan - 27 nov 19 kl. 14:22

Dell-aktien faller efter sänkt prognos

Datortillverkaren Dells aktie faller med cirka 5 procent i förhandeln på Wall Street sedan datortillverkaren sänkt sin försäljningsprognos för räkenskapsåret 2020. Håller kursraset i sig skulle det vara den största nedgången för Dell sedan augusti. Förs.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

SSM vill ta in upp till 400 miljoner i företrädesemission

Bostadsutvecklaren SSM:s styrelse har beslutat om en nyemission av aktier med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Uppåt för Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder uppåt på måndagen. Med endast ett fåtal rapporter och stängda USA-börser med anledning av Presidents Day finns alla förutsättningar för att det kan komma att bli en lugn tillställning under måndagens handelssession..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Valutor: Svenska kronan något svagare

Europaräntorna visar blandad tendens med små rörelser i förmiddagshandeln på måndagen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Coronavirus ger stororder för Lightair

Lightair har fått order värda mer än 7 miljoner kronor från asiatiska distributörer, främst i Kina och Taiwan..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Carnegie: Leo Vegas har en konkurrenskraftig produkt

Leo Vegas har förvandlats från att vara ett "högtillväxt"-case till mer av ett "kassaflöde"- och "värde"-case. Det skriver Carnegie i en analys..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Vin väntas falla i pris

Världens vindrickare kan snart få anledning att skåla. Priserna på vin väntas framöver falla till de lägsta nivåerna på fem år - främst tack vare ett överskott på druvor från Kalifornien. Det skriver CNN..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Sportkedjan Decathlon går mot strömmen – öppnar ny butik i Mall of Scandinavia

När många sportbutiker i Norden, som exempelvis XXL, har det tufft går andra på offensiven..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Oregelbunden inledning på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen går mot en oregelbunden inledning på måndagen. Med endast ett fåtal rapporter och stängda USA-börser med anledning av Presidents Day finns alla förutsättningar för att det kan komma att bli en lugn tillställning under måndagens handelssession..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Swedish match: SEB rekommenderar köp

SEB Equities höjde i fredags riktkursen för Swedish Match till 650 kronor från 540 kronor..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Virus orsakar brist på switch-konsoller för Nintendo

Utbudet av Nintendos Switch-konsoler har börjat sina i Japan som en följd av leveransproblem som orsakat flaskhalsar i produktionen i Vietnam, enligt Bloomberg News. Från och med april väntas också leveranserna till Europa och USA sacka efter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.