Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 19 November, 18:55

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, avtalklart för , Skagern, familjecamping
BT - 12 feb 14 kl. 07:57

Ridklubben i Ulricehamn får nytt avtal

I dagarna har det blivit klart. Ulricehamnsbygdens ridklubb har efter flera års väntan fått ett nytt avtal med kommunen. Men redan nu filas på ännu ett nytt.

Skånskan - 15 nov 17 kl. 14:42

Klart med nytt avtal för damerna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet och damlandslagsspelarna är överens om ett nytt avtal som sträcker sig till och med 2020. Däremot är alla detaljer i avtalet hemliga. ERWP.

Skånskan - 19 dec 15 kl. 14:00

Nytt avtal om 85 flyktingbarn

Sjöbo Familjenämnden i Sjöbo kommun har beslutat att ingå ett nytt avtal med Migrationsverket om att ta hand om 85 ensamkommande flyktingbarn under 2016.De avtal som ingicks för 2015 var att Sjöbo skulle ta emot 18 ensamkommande flyktingbarn. Det kom betydligt fler flyktingar till Sverige än man räknat med 2015, och i Sjöbo finns just nu 86 ensamkommande flyktingbarn.

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 12:30

Nytt avtal om bussar bromsas

Skånetrafiken får inte installera ny maskinvara i bussarna som planerat. Trivector anser att Skånetrafiken borde ha gjort en upphandling och kräver överprövning av förvaltningsdomstolen.
Under förra året upphandlade Skånetrafiken ett nytt avtal om kommunikationer med Telia Sonera.

YLE - 28 maj 14 kl. 17:52

Nytt avtal om Norra hamnen i Ekenäs görs upp

Byggföretaget Mäenpää Byggnads Ab får nu 18 månader på sig att provmarknadsföra bostäder och shoppingcenter i Norra hamnen i Ekenäs om stadsstyrelsen i Raseborg på måndag (2.6) ger grönt ljus för ett nytt avtal. Sedan kan Mäenpää besluta om man vill gå vidare med bara den ena delen av projektet, alltså bara bostäder eller bara shoppingcenter.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 08:00

Brobysjukhuset får nya platser - nytt avtal i dag

Brobysjukhuset får 100 tilläggsplatser. Avtalet med Migrationsverket börjar gälla i dag.
I början av juni kom de första asylsökande till Brobysjukhuset.

SmålandsPosten - 24 nov 14 kl. 06:14

Nu finns ett nytt avtal för psykoterapi

I närmare ett år har landstinget stått utan avtal för psykoterapi. Nu har ett nytt avtal tecknats med S:t Lukas – som landstinget först sade nej till.
– Det här är dåligt skött.

SmålandsPosten - 25 okt 13 kl. 06:52

Säkra nytt avtal för hästnäringen

Det krävs ett modernt och långsiktigt hållbart avtal för hästnäringen där ATG kan konkurrera mot internationella spelbolag på rättvisa villkor, så att man även i framtiden kan utveckla hästnäringen, skriver Stig H Johansson, travtränare och tidigare kusk, Per Åsling, ekonomisk-politisk talesperson, Centerpartiet och Karin Nilsson, skattepolitisk talesperson, Centerpartiet. Det avtal som ATG har för spel på trav och galopp i Sverige ligger till grund för en stor del av hela landets hästnäring. Det är därför vi har travbanor, ridskolor och utbildningar runt om i landet, även på mindre orter.

DN - 03 maj 12 kl. 09:15

Inget nytt avtal om e-böcker

Det blev inget nytt avtal för e-boksutlåningen. Samtalen mellan Förläggareföreningen och Svensk Biblioteksförening om ett nytt avtal strandade på onsdagen..

SmålandsPosten - 09 sep 14 kl. 06:12

Nytt avtal tvingar Växjö till fler platser

Växjö sade upp avtalet med Migrationsverket gällande mottagande av ensamkommande flyktingbarn. Med det nya avtalet kommer kommunen tvingas ta emot fler barn.
– Migrationsverket och Länsstyrelsen har satt oss i en utpressningssituation, säger Bo Frank (M).

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Utgav sig falskt för att vara hemtjänst – försökte ta sig in hos äldre man

Vid tolvtiden på söndagen ringde en kvinna på hemma hos en äldre man i Degerfors och utgav sig för att vara från hemtjänsten. När mannen fattade misstankar lämnade hon snabbt lägenheten..

Nerikes Allehanda - 14 timmar sedan

Nattens nyheter: Bilförare kolliderade mot träd

Så var natten i länet..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Sexåriga dottern fick sexuell invit via sms: "Jag vill gärna träffa dig för lite..."

För några veckor sedan fick sexåriga Iris föräldrar en chock när de öppnade och läste ett sms i hennes telefon. Ett meddelande hade kommit med en tydlig sexuell anspelning. Och eftersom meddelandet hade ett personligt tilltal blev de först rädda att någon var ute efter att träffa henne..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Enligt branschorganisationen gör dejting-företaget alla fel: "Det här låter som en oseriös aktör"

► Sexåriga Iris fick sexinvit via sms – föräldrarna reagerar starkt på marknadsföringen.

Nerikes Allehanda - 22 timmar sedan

Teaterfasaden började leva i novemberkvällen

Örebro teaters fasad mot Svartån började leva när ljusshowen Scenkonster satte igång på lördagskvällen. Det hade samlats massor av folk för att titta på och förundras. – Det var häftigt, säger Sören Pettersson från Askersund..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Skådespelerskor bakom #tystnadtagning vittnar från scenen

Över 700 av Sveriges skådespelerskor står bakom uppropet #tystnadtagning – ikväll genomför de en gemensam manifestation från tolv scener runt om i Sverige, en av dem är på Kulturhuset i Örebro..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Trafikolycka i Brickebacken – kollision mellan bil och buss

Klockan 15.22 kom larm om en trafikolycka i Brickebacken i Örebro. Enligt första information är det flera fordon som har krockat i en korsning..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Larm om trafikolycka i Brickebacken

Klockan 15.22 kom larm om en trafikolycka i Brickebacken i Örebro. Enligt första information är det flera fordon som har krockat i en korsning.

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Mulletrollet firade 60 år - med att bjuda på varm korv vid Mullestugan i skogen

Lägerelden är tänd. Korv kokas i en kastrull över elden. Och för den som vill ha grillad korv så går det också alldeles utmärkt att fixa.

Nerikes Allehanda - 4 timmar sedan

Spotify har köpt örebroarens bolag – för minst en kvarts miljard kronor

Spotify har köpt Soundtrap, musiktjänsten som tidigare örebroaren Per Emanuelsson var med och skapade för bara några år sedan. Prislappen är hemlig, men enligt breakit.se har Spotify betalat minst en kvarts miljard kronor för Soundtrap..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.