SvD > Nyheter

Monday, 20 January, 16:59

SvD - 24 jun 15 kl. 23:41

Obama kan glädja sig åt seger om frihandelnDen kom sent på onsdagen med hjälp av ärkefienderna i andra partiet som trumfade igenom förslag som Demokraterna såg ut att ha stoppat häromveckan. Barack Obama kan glädja sig åt en storseger om frihandeln..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Demokraterna, Obama

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obamakan , glädjasig , åt, segerom , frihandeln
Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 05:14

FLASH:Obama mot seger

Barack Obama går mot seger i presidentvalet efter segrar i flera avgörande delstater, senast i Ohio, enligt NBC:s prognos.
Mer information kommer inom kort..

SvD - 07 nov 12 kl. 05:18

Barack Obama mot seger

Barack Obama går mot seger i presidentvalet efter segrar i flera avgörande delstater, senast i Ohio, enligt NBC:s prognos..

NT - 07 nov 12 kl. 05:15

Obama vinner i Iowa

Barack Obama går mot seger i presidentvalet efter segrar i flera avgörande delstater, senast i Ohio, enligt NBC:s prognos..

Affärsvärlden - 08 nov 12 kl. 15:17

"Obama har varit en stor besvikelse"

Barack Obama vann en betryggande seger. Men i hans eget läger är uppgivenheten ändå stor..

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 19:45

Obama: USA redo utöka stöd till Irak


USA:s president Barack Obama meddelar i ett tv-sänt tal att USA kommer att utöka sitt arbete för att stödja irakiska styrkor i kampen mot rebellerna som ryckt fram i Irak.Obama öppnar för att upp till 300 "militära rådgivare" kan skickas för att stödja irakiska styrkor, men avfärdar tanken på att skicka amerikanska trupper till direkta strider i Irak. I stället, säger han, måste det vara lokala krafter som leder.

BT - 19 jun 14 kl. 19:45

Obama: USA redo utöka stöd till Irak

USA:s president Barack Obama meddelar i ett tv-sänt tal att USA kommer att utöka sitt arbete för att stödja irakiska styrkor i kampen mot rebellerna som ryckt fram i Irak. Obama öppnar för att upp till 300 "militära rådgivare" kan skickas för att stödja irakiska styrkor, men avfärdar tanken på att skicka amerikanska trupper till direkta strider i Irak. I stället, säger han, måste det vara lokala krafter som leder.

Kristianstadsbladet - 02 nov 14 kl. 05:23

Ensam Obama kampanjar i Michigan

USA:s numera impopuläre president Barack Obama åkte i helgen till delstaten Michigan - där han ännu röner ett visst mått av uppskattning - för att bedriva valrörelse inför tisdagens kongressval.
- Jag vill att ni hämtar era klasskamrater, jag vill att ni hämtar kollegor och jag vill att ni börjar knacka dörr och ringer telefonsamtal, manade Obama enligt Reuters när han talade på Wayne State University i Detroit på lördagen.Stödde bilindustrinObama, som inför det så kallade mellanårsvalet närmast hamnat på åskådarplats är fortfarande uppskattad i Michigan och inte minst i den gamla bilstaden Detroit.

BT - 02 nov 14 kl. 05:23

Ensam Obama kampanjar i Michigan

USA:s numera impopuläre president Barack Obama åkte i helgen till delstaten Michigan - där han ännu röner ett visst mått av uppskattning - för att bedriva valrörelse inför tisdagens kongressval. - Jag vill att ni hämtar era klasskamrater, jag vill att ni hämtar kollegor och jag vill att ni börjar knacka dörr och ringer telefonsamtal, manade Obama enligt Reuters när han talade på Wayne State University i Detroit på lördagen.Stödde bilindustrinObama, som inför det så kallade mellanårsvalet närmast hamnat på åskådarplats är fortfarande uppskattad i Michigan och inte minst i den gamla bilstaden Detroit.

BT - 11 sep 13 kl. 08:34

Obama ser diplomatisk öppning

USA:s president Barack Obama välkomnar planen för att ta hand om Syriens kärnvapen. Men vapnen är ett hot även mot USA och planerna på ett angrepp finns kvar, sade han i sitt tv-tal i natt. I sitt tal till nationen sade Obama att det är för tidigt att säga om den ryska planen kommer att fungera, men han välkomnade den som ett alternativ till ett militärt angrepp.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 14 kl. 19:48

Obama: USA redo utöka stöd till Irak

USA:s president Barack Obama meddelar i ett tv-sänt tal att USA kommer att utöka sitt arbete för att stödja irakiska styrkor i kampen mot rebellerna som ryckt fram i Irak. Obama öppnar för att upp till 300 "militära rådgivare" kan skickas för att stödja irakiska styrkor, men avfärdar tanken på att skicka amerikanska trupper till direkta strider i Irak. I stället, säger han, måste det vara lokala krafter som leder..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.