Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:02

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Våga gå mot strömmenEn dröm. För åtta år sedan valde jag och min livs kärlek att bygga vår framtid i ett hus i Rudskoga. Vi köpte ett vackert hus vid Skagern med mycket potential och med drömmar och hopp om framtiden började vi bygga vårt liv tillsammans..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Rudskoga, Skagern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våga, mot , strömmen
Skånskan - 16 okt 16 kl. 15:45

Strömmen slogs ut i stora delar av Hörby

HÖRBY/Höör Stora delar av Hörby tätort blev strömlöst på söndagsmorgonen. Ett nedfallet träd på linjen till följd av den starka blåsten i helgen var orsaken, enligt Kraftringen. Som mest var 6 252 kunder i Hörby utan ström.

YLE - 06 aug 13 kl. 11:13

Sjukhuset bryter strömmen

I morgon kommer strömmen av vara frånkopplad på Vasa centralsjukhus i två etapper. Strömmen är då borta i en timme per gång. De planerade elavbrotten genomförs för att koppla in den nya Y-byggnaden i sjukhusets elnät.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:55

Carunas kunder bryter strömmen en kvart i dag

I dag slår Carunas kunder av strömmen i en kvart. De gör det i protest mot elbolagets förhöjda överföringsavgifter. En protestgrupp på facebook uppmanar till det här.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:55

Carunas kunder bröt strömmen i en kvart

Carunas kunder uppmanades via en facebookgrupp att bryta av strömmen i en kvart. Det var en protest mot elbolagets förhöjda överföringsavgifter. Carola Backholm i Närpes är en av dem som hade för avsikt att slå av strömmen klockan 12.

YLE - 03 aug 17 kl. 05:04

Avloppsverkets pumpar stannade när strömmen gick i Jakobstad

Avloppsverkets pumpar i Jakobstad stannade förstås också när strömmen gick på måndagskväll. Inga reservkraftverk finns för att hålla igång pumparna i avloppsnätet men strömmen kom tillbaks i så god tid att man inte behövde släppa orenat avloppsvatten rakt ut i havet. Nu väntar anskaffning av reservkraftverk om ekonomin tillåter med tanke på eventuella elavbrott i framtiden.

Barometern - 30 dec 13 kl. 10:31

Strömmen tillbaka i Oskarshamn

Vid 13.45 hade alla hushåll som tidigare varit strömlösa fått strömmen tillbaka, enligt Oskarshamn Energi. Över 1000 elkunder påverkades av avbrottet som orsakades av ett kabelfel.

YLE - 18 nov 13 kl. 09:38

Strömmen återvänder till flera hushåll

Allt fler hushåll får tillbaka ström under dagen. I Österbotten har de flesta nu fungerande el. Över 60 000 hushåll runtom i landet saknar fortfarande ström.

YLE - 05 nov 14 kl. 06:17

Strömmen tillbaka på de flesta håll

Strömavbrottet i centrum av Jakobstad verkar vara över. Tidigare på morgonen var hela Jakobstad mörklagt. Strömavbrott förekom också i Larsmo, Pedersöre och Vörå.

BT - 01 nov 14 kl. 20:08

Strömmen tillbaka i Bangladesh

Strömmen har återvänt till större delen av Bangladesh, efter ett landsomfattande elavbrott. Huvudstaden Dhaka och andra storstäder präglades för en tid av en spöklik stämning.Runt 70 procent av landets hushåll hade återfått strömmen klockan 23.

BT - 28 aug 14 kl. 16:54

Just nu: Strömmen tillbaka

Successivt under kvällen har nu de flesta som drabbades av strömavbrottet fått sin el tillbaka. Vid 19-tiden återstod cirka 400 hushåll på Tullen som var strömlösa. Från Borås elnät tror man att också Tullen får strömmen tillbaka inom en timme.

Barometern - 04 sep 14 kl. 17:36

Snart kan strömmen vara tillbaka

Lite drygt 70 av Eons kunder i Smedby är fortfarande utan el. Men Eon räknar med att alla snart ska få tillbaka strömmen. Strömavbrottet inträffade strax innan 17.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Åldring låg ensam i fem dygn med bruten höft

Mannen låg ensam i fem dygn med bruten höft.Nu har kommunen anmält händelsen till Ivo, Inspektionen för vård och omsorg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Inget brott bakom kvinnas död

Polisen meddelade under torsdagen att den rättsmedicinska undersökningen av kvinnan som avled i Vålberg i söndags har avslutats..

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Tidernas största förlust

Villastadens fotbollsherrar är som en skidåkare på sista etappen av Tour de ski. Det pekar brant uppför och allt handlar om att överleva..

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Avrundande fin vårsäsong med ny seger

Villastaden avslutade vårsäsongen med en säker bortaseger (4-1) mot Nora.Tränaren Claes Bengtsson ser med tillförsikt fram emot hösten.– Vi känner ju verkligen att vi hör hemma i division 2 och ska försöka vinna alla matcher, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Här dansas det även dagen efter

Tjugonde upplagan av Midsommardagsdansen.

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Säljer till högstbjudande

Kommunfullmäktige beslutade under tisdagen att anta en informationssäkerhetspolicy samt riktlinjer för hantering av personuppgifter..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Toner och ord

För fjärde året framträder ”Torleif Styffe med vänner” med programmet ”Toner och ord av himmel och jord”..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Målrikt när Lesjöfors besegrade Sörby

Lesjöfors skakade av sig 1–2-förlusten borta mot Ekshärad genom att besegra Sörby med två mål på hemmaplan.– Nu siktar vi på att ta sammanlagt nio poäng innan sommaruppehållet, säger LIF-tränaren Christian Magnil..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Måste åtgärda brister i arbetsmiljön

I slutet av maj fick socialförvaltningen besök av Arbetsmiljöverket. Under inspektionen framkom ett flertal brister som förvaltningen måste åtgärda..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

KD ställer inte upp i valet

"Det går ju inte att trolla, det är inte helt självklart att få ihop namn".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.