Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 25 November, 02:54

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Våga gå mot strömmenEn dröm. För åtta år sedan valde jag och min livs kärlek att bygga vår framtid i ett hus i Rudskoga. Vi köpte ett vackert hus vid Skagern med mycket potential och med drömmar och hopp om framtiden började vi bygga vårt liv tillsammans..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Rudskoga, Skagern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våga, mot , strömmen
Skånskan - 16 okt 16 kl. 15:45

Strömmen slogs ut i stora delar av Hörby

HÖRBY/Höör Stora delar av Hörby tätort blev strömlöst på söndagsmorgonen. Ett nedfallet träd på linjen till följd av den starka blåsten i helgen var orsaken, enligt Kraftringen. Som mest var 6 252 kunder i Hörby utan ström.

YLE - 06 aug 13 kl. 11:13

Sjukhuset bryter strömmen

I morgon kommer strömmen av vara frånkopplad på Vasa centralsjukhus i två etapper. Strömmen är då borta i en timme per gång. De planerade elavbrotten genomförs för att koppla in den nya Y-byggnaden i sjukhusets elnät.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:55

Carunas kunder bryter strömmen en kvart i dag

I dag slår Carunas kunder av strömmen i en kvart. De gör det i protest mot elbolagets förhöjda överföringsavgifter. En protestgrupp på facebook uppmanar till det här.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:55

Carunas kunder bröt strömmen i en kvart

Carunas kunder uppmanades via en facebookgrupp att bryta av strömmen i en kvart. Det var en protest mot elbolagets förhöjda överföringsavgifter. Carola Backholm i Närpes är en av dem som hade för avsikt att slå av strömmen klockan 12.

YLE - 03 aug 17 kl. 05:04

Avloppsverkets pumpar stannade när strömmen gick i Jakobstad

Avloppsverkets pumpar i Jakobstad stannade förstås också när strömmen gick på måndagskväll. Inga reservkraftverk finns för att hålla igång pumparna i avloppsnätet men strömmen kom tillbaks i så god tid att man inte behövde släppa orenat avloppsvatten rakt ut i havet. Nu väntar anskaffning av reservkraftverk om ekonomin tillåter med tanke på eventuella elavbrott i framtiden.

Barometern - 30 dec 13 kl. 10:31

Strömmen tillbaka i Oskarshamn

Vid 13.45 hade alla hushåll som tidigare varit strömlösa fått strömmen tillbaka, enligt Oskarshamn Energi. Över 1000 elkunder påverkades av avbrottet som orsakades av ett kabelfel.

YLE - 18 nov 13 kl. 09:38

Strömmen återvänder till flera hushåll

Allt fler hushåll får tillbaka ström under dagen. I Österbotten har de flesta nu fungerande el. Över 60 000 hushåll runtom i landet saknar fortfarande ström.

YLE - 05 nov 14 kl. 06:17

Strömmen tillbaka på de flesta håll

Strömavbrottet i centrum av Jakobstad verkar vara över. Tidigare på morgonen var hela Jakobstad mörklagt. Strömavbrott förekom också i Larsmo, Pedersöre och Vörå.

BT - 01 nov 14 kl. 20:08

Strömmen tillbaka i Bangladesh

Strömmen har återvänt till större delen av Bangladesh, efter ett landsomfattande elavbrott. Huvudstaden Dhaka och andra storstäder präglades för en tid av en spöklik stämning.Runt 70 procent av landets hushåll hade återfått strömmen klockan 23.

BT - 28 aug 14 kl. 16:54

Just nu: Strömmen tillbaka

Successivt under kvällen har nu de flesta som drabbades av strömavbrottet fått sin el tillbaka. Vid 19-tiden återstod cirka 400 hushåll på Tullen som var strömlösa. Från Borås elnät tror man att också Tullen får strömmen tillbaka inom en timme.

Barometern - 04 sep 14 kl. 17:36

Snart kan strömmen vara tillbaka

Lite drygt 70 av Eons kunder i Smedby är fortfarande utan el. Men Eon räknar med att alla snart ska få tillbaka strömmen. Strömavbrottet inträffade strax innan 17.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Ribba ut när Flyers föll mot Skedvi/Säter

Flyers Gustav Ahlin var ett ribbskott från 3–3 i början av tredje. Kort därefter satte i stället Skedvi/Säter 4–2 i powerplay och hemmalaget vann till slut med 5–2.– Han nöp den stenhårt, det bara klingade i ribban...

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Rådström årets ungdom

Dennis Rådström från Torsby tävlade under året i junior-VM i Rally, JWRC, där han och kartläsaren Johan Johansson slutade femma..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Erwin fortsätter att vinna

Christer SA Karlssons fyraåring Erwin radar upp segrarna. Under fredagskvällen kom karriärens sjätte seger i den åttonde starten.– Ändå tror jag inte att han var som bäst i dag, sa Carl Johan Jepson..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Väses lagkapten allvarligt skadad

Under division 2-matchen mellan Skattkärr och Väse skadades Väses lagkapten Anton Kjellman allvarligt. Efter att ha fått en armbåge i bröstet började Väsebacken hosta blod och blev efter det körd till akuten i ambulans..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Åmål vann toppmötet

Hockeytvåans toppmöte mellan Hammarö och Åmål blev en målrik historia..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Över 100 judoutövare kommer till Karlskoga

På söndag arrangerar Värmland-Örebro judoförbund årets sista Pokal- och Medaljjakt i Karlskoga..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Man knivskuren – kvinna gripen i bostad

En kvinna greps strax före klockan 20 på fredagskvällen misstänkt för att ha knivskurit en man i halsen en bostad i Munkfors..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Misstänks för stöld av el

En man i 50-årsåldern från Storfors-trakten har åtalats misstänkt för olovlig kraftavledning. Mannen ska mellan slutet av december 2015 och slutet av januari i år ha stulit el från Karlskoga elnät..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

"Klubben ansåg att vi hade kommit till det här skedet"

Yngveson tycker inte att Thermell och Näslund har haft bra förutsättningar för att vinna matcher i höst. Klubben tyckte likväl att det behövdes en förändring.– Nu gäller det bara att vända trenden och att hitta saker att tro på, säger Yngveson..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Allens fyra mål gav elfte raka segern

Powerplay och Evan Allen är ett vinnande koncept. Amerikanen slog till med fyra mål när Åmåls SK slog Hammarö HC med 7–3..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.